Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Egyre jobban megy a játék, találtam ilyen jegesítős pajzsolós talentezést ami megtetszett, van már vagy 35k hp-m és 102k dps-em és MP3-on nem halok annyit mint eddig 1-en
Nagyon fun mindenkit végig freezeben tartaniD4: hunPH, nonsense#2596
-
IreN!CuS
őstag
válasz szmegma #39596 üzenetére
60-tól 70-ig gyorsan fogsz haladni aztán kuka , bár ez mindenhol "divat volt" , főleg amikor + szint került a képbe.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
szmegma
aktív tag
Ez a lvl70 most akkor ugy lesz, hogy amikor megerkezik, akkor a jatszassal nem a paragon fog emelkedni, hanem 60-rol 70-re kell majd felvinni es ha elertuk a 70-et, akkor a paragont lehet folytatni onnan, ahol megallt?
A masik dolog, hogy lesznek majd 70-es szintu targyak? Vagyis a jelenlegi gear szart sem fog erni?TV: JZ1000
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #39594 üzenetére
Nem indulsz ladderen = a paragonjaid békén lesznek hagyva
Mindenki nyer. Hol itt a probléma?Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Edge
veterán
válasz killerjohn #39568 üzenetére
Nekem az a tippem ladder system nem most jön a kieggel, az később lesz, az tipikusan olyankor fog jönni amikor kifogynak minden 5letből és kiegből, ekkor bevezetik a laddert és onnantól kezdve a support annyi lesz hogy évenként nyomnak egy reset-et és csá.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
osszaki
tag
Ez a sok dög - képakadás/lag nálam már 2 napja nincs. Szerencsére, mert tényleg kabaré volt az egész.
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
simsi
csendes tag
válasz killerjohn #39589 üzenetére
Igazából nem diablózni megyünk, hanem találkozni azokkal akikkel eddig játszottunk.
Lehet, hogy másokat az ilyen dolog nem vonz, de akit mégis szívesen látjuk. -
Bird
addikt
válasz killerjohn #39589 üzenetére
Ezt szépen lecsaptad.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
simsi
csendes tag
Sziasztok,
Gondoltam jelzem itt is, Hardcore játékosokkal egy páran 10.26-án délután 2-3 között itt találkozunk.
Csillaghegy buda
Akik fent vannak a barát listámon láthatták a kiírást. Eddig akiket itt Ti is ismerhettek Buher és SorryBlade jelezte, hogy jönnek. Ha megnézitek a képeket láthatjátok, hogy elég sok hely van így akár több csoport is elfér.
Hardcore játkosok közül 10en jönnek.
Aki gondolja és szívesen csatlakozna jöjjön és hozzon amit gondol családot barátot enni inni valót.Köszi a figyelmet
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz granini #39580 üzenetére
Szerintem a lvl70-es itemek miatt hosszú távon nem éri meg semmilyen "majdnem jó" itemet elrakni most.
Egyébként csak kukacoskodásból a példádra, a Skornon a socket alap stat
BTW én is szeretem ha normálisan néz ki a karakter, az inna gatyához pl. egész jól meg az ice bakancs. Persze jó lesz ha lehet majd alakítani rendesen.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #39583 üzenetére
Totál rendben van a gatyesz. Mondjuk az Immortal armorhoz tényleg a depth diggers illik inkább a mostani szívösszeállításnál. Vagy csak a wizard csajszin áll jól? Barbáron az ice climbers-inna gatya-tyraell armor simán jó kombó. Sipka eltűntetés+ vállas festés és pöpec nagyon. Bár páran nem értékelik a Tyraell designt eléggé. Csak mert olyan szado-mazo jelmez jelleg???
(#39585) Bird
Nálam se volt már komoly lag. Néha mintha nem venné be a skill aktiválásokat, de ez még többnyire kezelhető. Lehet valamelyik skill "chanellingje" közben nem aktiválható más....[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
quex
tag
Jó, akkor ne hívjuk lagnak. A lényeg, hogy ahol összegyűlnek a szörnyek, ott 1 másodperc kevés lesz ahhoz, hogy kapjunk 1 új képet. Rendben van, ez nem lag. Akkor micsoda? Hogy hívhatom, hogy ne legyen félrevezető szerinted?
[ Szerkesztve ]
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
granini
őstag
Az item at-designolos cucc szerintem marha jo. En amugy is nagy hive vagyok a kulcsinynek, szeretem ha jol nez ki a karakterem. Ki vagyok borulva pl hogy ezt a fos kek inna gatyat kell hordanom.. szarul nez ki, hiaba van craftolt pancelom se a feher se a fekete nem passzol melle.. Ha designra mennek akkor mar inkabb Depth Digger gatya, csak abbol meg a 2 miliardos is mindenben buko.. Szoval ha vegre olyan kinezetu cuccban rohangalhatok kompromisszum nelkul ami nekem tetszik akkor zsiiir.
De ahogy most is a dye-al, nyilvan ezeket is vissza lehet majd allitani az eredeti designra.. feltetelezem.. A peldan lathato Echoing Fury megsocketelese is erdekes. Persze ma meg ne mtudjuk ez-e a vegso forma, vagy hogy pl milyen targy eseten mi lesz majd a valaszthato uj roll a listan, de megis ugy tunik erdemes 1-2 'majdnem' itemet eltenni. Pl egy tokeletes Skornt aminek az az egy baja hogy nincs rajta socket (es ettol jelenleg AH-ban er 500ezret..) lehet el kell spajzolni..
Material kerdes: tipikus piaci reakcio, nem kell vele torodni. Meglatja az ostoba hogy fu a sample kepen shimmering ize van, egybol betankol 50ezret belole.. felszokik az ara.. aztan jon a kov sample amin majd nem az lesz es kezdodik elorol. Aztan egy masik majom rajon hogy az AH-t majd marciusban zarjak csak be, szoval amit ma eltesz lekvart az addig meg 3x megromlik, meg addig 5x megehetne inkabb. Okos..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
addikt
-
quex
tag
válasz V3yron #39563 üzenetére
Régóta ez van. Abba, hogy sosem lesz jó a karakterem mp10-re, belenyugodtam, de a lag miatt már tényleg csak megszokásból lépek be, valójában nem is játszom. Amint összegyűlik egy valamire való adag szörny, amibe már érdemes lenne belerohanni, úgy el kezd lag-olni, hogy nem minden másodpercre jut friss kép. Nagyon elcseszték. A javítások nem javítanak, hanem rontanak rajta. Tudom, tudom, a kábel elégett. De a lébnyeg, hogy szar az egész.
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #39573 üzenetére
Nem volt semmiféle fagyás vagy bug, ennyibe került. Folyamatosan ugrált az ára, rácuppantak a népek.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
mikromanus
veterán
Há-há-há!!! Bolondok. Betáraztak nightmare essence-ből? Azért elég sanszos, hogy nem olyan material kell majd hozzá. Vagy az item/karakter szintjének megfelelő, vagy (ami esélyesebb) magasabb nehézségnek megfelelő esszencia kell majd szerintem a rerollhoz és enchamthoz. Esetleg olyan ami infernon eshet, de jelenleg nem eshet. A képeken meg simán csak nem látszik a különbség, vagy még nincs kész az új anyag designja és beraktak valamii ritkán látottat. A balekok meg bespájzoltak? Fenébe! Épp ilyenkor nincs tartalékom belőle. Fene se gomndolta, hogy ennyire low itemre gerjednek majd rá acasualok és nyerészkedők... PErsze az is lehet, hogy csak 1-2 ember ügyeskedett és vásárolt fel mindent amit lehetett. NM esszenciából azért kisebb a készlet...
(#39568) killerjohn
Lesz ladder, de nem lesz olyan drasztikus hatása ha egyszerre vezetik be a kieggel szerintem. Elég sok új lehetőség lesz a meglévő játékosoknak/karaktereknek is, így kisebb lesz a "kényszer" (azaz ok az unalom miatt) a váltásra. Persze ha elindul a ladder, akkor én tuti rávetem magam. A többi karakteremet meg majd folytatom ha már reménytelenül visszaszorulok a top 1000 (vagy 100000)-be[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
killerjohn
addikt
Én aztán nem tankolok... sunyik a drágáim, kussolnak a ladderről, nehogy mindenki azonnal abbahagyja a játékot. Márpedig ha lesz ladder, akkor mindenünk ami most van, lóf@szra se lesz jó.
szerk és off: HUD 13.10.25.2 BETA (2.0) online
és mostantól nem írom ha van új verzió, mert a HUD szól magától[ Szerkesztve ]
-
nightmare13
őstag
Jó módja lenne a craft költségek csökkentésének, ha megemelnék a tome dropját Három hét alatt játszott kb 21 óra játékkal (elkapott a Civilization 5, nah ), kemény 134 tome esett ki kb. Nah, ez azért nem csinos így, el is kraftoltam tegnap 16 mojora, amiből 1 lett elfogadható, többi kuka
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Edge
veterán
válasz killerjohn #39564 üzenetére
Sztem várható hogy blizz csökkenti majd a craft költségeket vagyis nem kéne betankolni előre AH-ból, de ez nem feltétlen lesz így.
-
killerjohn
addikt
Szerintem alapból azzal nyitsz, hogy enhantolod az itemet, és akkor meg ez az egész nem probléma.
Amit nem értek, hogy mi lesz velünk AH nélkül? 3 stash fülön fogok tárolni 1000000000000 craft alapanyagot?
Én egyáltalán nem tartok meg craft anyagot, se gemet, se tome of secret-et, hanem amikor kell, akkor bemegyek AH-ba venni pár1000 darabot. Namármost kijön az exp, és arról fog szólni, hogy 3 stash fülön rendezek 15 féle materialt ? nemár... akinek nem kell, az eladja, akinek kell, az meg megveszi. Btw ugyanígy működik amikor valaki napelemmel több energiát termel mint ami neki kell - visszatölti a hálózatba (és fizetnek érte) -
V3yron
újonc
Sziasztok!
Nektek meg mindig lagolnak a szerverek? 5bol 5 szerver, full lag mar idegesito! -
Edge
veterán
Érdekes ez a Transmogrification, vannak kifejezetten csúnya legek, persze nézőpont kérdése de sztem a mempo ilyen. Namármost ki az aki egy 6chc-s mempot ezzel a húzással eladhatatlanná tesz? Ok akkor már nem lesz AH, de ettől trade még igen. Am. jópofa dolog, de én sztem abban az esetben van értelme ha már eleve enchantolt az item vagyis acc boundos úgyis, onnantól kezdve már tök mindegy.
Kis észrevétel: SS-eken kínosan ügyeltek nehogy lehessen látni az EF dps-étTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Bird
addikt
válasz Gorneck #39557 üzenetére
A nagy nyugalmat csak a mobok sikolyai töri meg.... All system go!!!!!
Gorneck23: Hacsek és Sajó Jó volt hallgatni a "nem veszem ki a nagy piros követ monológot"...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
mikromanus
veterán
válasz DjDanee87 #39555 üzenetére
Passz. Gyűlnek rám, azt' meghalok. Néha triplán kell ellőni a frost novát hogy kapcsoljon, meg ellövöm, aztán melee támadással lenyomnak közvetlen utána a kecskék. Néhol picit fura. Meghalok, közben meg mindenki mozdulatlan a jégtől. Ez ilyen. Dupla találat biztos. Tuti nem lag. CSak nem. Szép zöld a csík, de ez akkor se nagyon mozdult ki eleinte tegnap amikor iszonyat lag volt. PAssz. Vagy van, vagy nincs. Talán picit jobb.
-
DjDanee87
addikt
válasz mikromanus #39553 üzenetére
Tényleg, mi a helyzet a lag-al. Még mindig felugrik a latency hatalmas mennyiségű szörny összehúzásánálm vagy a fix bevált amit írtak?
-
Cadal
őstag
válasz killerjohn #39534 üzenetére
sp3 kompat mód segített. Egész jó ez a hód progi. besz@rtam mikor kiesett egy legendary mace aztán valaki megszólalt eching fury.
-
mikromanus
veterán
válasz Gyuri27 #39552 üzenetére
Egyszerűbb dobni egy kis ezerszer lerágott csontot pár csili-vili képpel, mint javítani az AH bugot, vagy a lagot. Bár utóbbit ugye elvileg most már javították?!
-
Pekkk
aktív tag
Nem tudom figyeltétek a statokat. Photoshop-ed?
-
mikromanus
veterán
válasz Gyuri27 #39548 üzenetére
A főgonoszt meg a Nyóckerben kell lenyomni. A minionjai a komlói bányászok lesznek. A pokol nyolcadik bugyra csak Putri néven szerepel. Az új Überboss meg a Gipsy King lesz. Esetleg a Gipsy Kings, mert az jobban muzsikál
-
Gyick
őstag
-
addikt
Urak! Köszönöm a segítséget,működik.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
mikromanus
veterán
A vándornépek csicsás dagi asszonysága. Erős lehet a roma lobbi. Vagy inkább a Fable 3 "Tanyázói" lehetnek az ősei?
Várjuk szeretettel.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
xavix13
őstag
válasz killerjohn #39535 üzenetére
Viccen kívül, ma kezdtem el használni én is, és eddig baromi jó, és hasznos.
Azok nevében akik használják is köszönöm/jük!One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Thrawn
félisten
Lehet olvasgatni:
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Cadal
őstag
válasz killerjohn #39528 üzenetére
Nemtom, asszem úgy próbáltam indítani hogy már futott a D3 csak nem voltam belépve. De valami grafikai hiba lesz a gépemnél, mert ezt látom futás közben: kép[link]. sorry máshogy nem tudtam hirtelen lefotózni, mert a sima képlopás esetében nem látszódott a hud. Majd dobok fel uj geforce drivert.
Bird: el.. Az a baj, már a WD-vel is unom a farmolást. Az achikat amit lehetett megcsináltam. A murlocket b@szik esni, pedig nagyon keresem, ez legalább valami újdonságnak tűnik és nem akkora csalás mint a gold farm, meg az item illetve ah hack. A blizard meg bekaphassa, mert elhúzták a mézes madzagot az orrunk alatt aztán még hónapokat kell várni, mire elkezdődik majd a ptr test. Szemét banda
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
-
xavix13
őstag
válasz killerjohn #39528 üzenetére
Jelentem, én tegnap kezdtem el használni a hudot és ma bannoltak.
Mit csináljak? Vissza lehet valahogy szerezni az accot?One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
killerjohn
addikt
asztal-összeállítás engedélyezése. wow...
na, mit csináltál hogy elindult, mi volt a gond?
majd mesélj, hogy tetszik-e...szerk: istenem, mit fogok kapni, ha kaptok egy bant... 11 hónap alatt nem volt még egy sem, de amilyen az én szerencsém, tuti hogy a legelső innen a PH! fórumról lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz killerjohn #39525 üzenetére
Ezt én is megtaláltam, pedig be kell legyen pipálva, mert csak 1 valami nincs, de az szvsz nem az ami ide kell. Logs mappába status.txt van, így kezdődik:
2013.10.24 16:46:43.862 ntptime query success: lag=79ms, diff=-3849ms
amúgy a 2.0 beta a mediafire oldalról, amit ma tettél fel.[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
nem tudom hogy van magyarul, mert angol windowsom van mióta megszülettem...
valahol ittolyan nincs hogy nem indul... logs mappában mi van? milyen verziót szedtél le? üres mappába kicsomagoltad az egész zip fájlt? többit privátban...
-
Cadal
őstag
nekem nem indul ez a húd. Pedig ellenőriztem a legfrissebb directx-em van meg feltettem a 4.5 keretrendszert is meg windowed fullscreen... Te Johni ez miez "Enable desktop composition" hogy van ez magyarul? még hasonlót se találtam a magyar beállítások közt. Valaki segítsen mert hülyén halok meg.
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #39517 üzenetére
ha kijön a PTR, akkor "semmi perc alatt" (remélhetőleg néhány napról van szó) lehet migrálni az adatokat hogy kompatibilis legyen a HUD az új D3-al
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #39515 üzenetére
MI? Még meg se jelent, de már rá is hangoltátok a Loot és a Para 2.0-ra?! Ezt nevezem naprakészségnek!
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #39514 üzenetére
teljesen jól tudod. soooook sok szám kitakarás nincs, hiszen épp erről szól a 2.0
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #39511 üzenetére
Jaja. Totál autista/kocka hozzáállás. Számok/számok, extra szirszarok amik kitakarják az eksönt. Ha ilyesmit akarok, akkor bekapcsolom pár percre a sebzés/heal szám megjelenítéseket. Elég az az információból. Minek ide tutiitem jelzés? Úgyis mind szar ami esik, nem? Az xp/óra meg nekem aztán tényleg totál mellékes. No jó... lehet utánanézek mi is ez a HUD, mer' itt nyomom a nagy rizsát, aztán kiderül, hogy egész más és az már milyen ciki hogy nem tudtam...
-
Bird
addikt
válasz killerjohn #39511 üzenetére
Hüm.hüm. Nyitnod kellene egy ticketet a Blizz fórumon, hogy mennél fejlesztőnek. 1000 óra szöszmötölés egy adott témakörrel nem kevésnek tűnik (napi 8 órával számolva, kerekítve 6 hónap elfoglaltság. természetesen hétvégék nélkül mert játszani is kell valamikor! ).
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
Szerintem simán van benne egy ezres, órában Zseniális lehetőség új dolgokat tanulni. Most pl azért nem játszom, mert az előző stable óta (09.24) kerek egy hónap alatt át kellett írni directx-re az egészet (és itt van a HearthStone is) úgy hogy azt sem tudtam hogy mi az a Direct2D Most ott tartok, hogy 1 msec alatt tudok kiolvasni MINDENT a D3 memóriájából, ez egy másodperc alatt 40 fps-el, 40 msec-et, azaz egy átlagos CPU magon 4% terhelést jelent - azaz már nincs kedvem tovább optimalizálni
Az a party DPS/EHP/Sheet DPS kijelzés amit idéztél, kb fél éve benne van
(#39510) mikromanus: neked nem ajánlom. Miért?
1) ha ban lesz belőle, akkor én leszek a csúnya
2) ha nem lesz ban belőle, akkor mi lesz a kis lelkivilágoddal? Hiszen ha a D3 jó, akkor ilyen szirszarok nem kellene az élvezethez. Ez olyan mintha egy nő m*f*szt vinne az ágyba: most akkor jó anélkül is, vagy mégsem? ^^[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Jaja. HAsznosnak tűnik. Szereti a kihívásokat a Diablo 3 fejlesztői környezetben
Én azért kivárok 1-2 hónapot, hogy van-e belőle elhullás az account állományban. ELvileg nem lehet, de jobb más pofáraesésén okulni ha mégis.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Bird
addikt
válasz killerjohn #39508 üzenetére
Azt meg kell hagyni, hogy a HUD ezen része innovatív fejlesztés. Sok jó dolog van benne ez tény... Ezt el kell ismerni. Gondolom nem 2 perc egy ilyen programocskát összehozni. Sok szabadidőd lehet!
-
killerjohn
addikt
látom bepezsgőztél, hogy letöltötted ezt a sz*rt a config\pickit.ini-ben mondod meg, hogy mi az amit elvársz egy itemtől hogy "jó" legyen. Ezeket megjelöli az inventory-ban egy zöld sarokkal, a többit elszürkíti. Amit "gyárilag" adok mellé, az biztos hogy nem jó mindenkinek (még nekem se jó), szóval rá kell szánni egy órát, hogy mindenki rendbetegye magának.
(#39493) Bird: még a végén valaki elhiszi...
(#39505) Bird: mit akarsz, alig játszottam az elmúlt hetekben ma lett meg a 8. p100, épp új karit levelezek 60-ig...[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz mikromanus #39506 üzenetére
Szerintem csak tesztelte a HUD aktuális verzióját. Végül is ha, éjjel nappal játszik és "tesztel" akkor simán összejöhet! Sok kávé és pizza kérdése. Nincs itt semmi baj!
Az már más kérdés, hogy akkor mikor írja a HUD-ot? Párhuzamos idősík a megoldás, no és persze a tér- idő kontinuum. Ez informatika Nobel- díj lesz vagy, ha még nem akkor Prima Primissima![ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Még EU Top 100 sincs. Picivel előtte nézem kik vannak diabloprogressen. Két hónapja nincs frissítve és 333k. Mondom OK. Valójában kieső két hónap alatt jött még +113k elit kill. Az már derék. Napi 1883 elit kill. Teljesen hihető az is. Kiváncsi vagyok ki a legaktívabb időarányosan. A world top 10 csúnya lehet.
Uh. A progressen fellelhető "első helyezett" megjelenés óta minden napot beleszámítva napi átlag 2910 elit killt produkált. Napi nyolc órával ez 6kill/perc. Inferno Diablo killje persze nincs meg neki.
-
Bird
addikt
válasz mikromanus #39503 üzenetére
Hopp.Hopp.Hopp. 330.618 elit kills? Napi 2-3 órával van 70k-m. Ehhez nagyon sokat kell játszani... Olyan átlagban 12 óra naponta. Kezdem megérteni, hogy miért is vagyok casual player.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Erre szavaztatok már? tudom vki már írt erről de nem emlékszem linkre:
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Nekem azért nincs annyi, mert kihagytam kb egy hónapot. Mostanában csak néha-néha kukkantok be egy-két körre. Meg napközben dolgozgatok is. Egyébként sima ügy ez a sok elit kill
Egyébként meg hagyjuk az offot! Csak megint jönne a shitstorm ami senkinek se hasznos.
-
Bird
addikt
Engem büszkeséggel tölt el, hogy ilyet "tHUD" kicsinyke hazánk csöppet sem elveszett fia...
mikromanus: Hagyd mááá.... Sokat van otthon a lelkem, éjjel nappal megy a gép
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Megint?
Már a kockasága miatt is többen gyanakodtak rá 1-2 hónapja, pedig még hihető is lehet ennyi játékidő. Ennyi összejöhet sima runolgatással is. Csak hát a rovott múlt csúnya előítéleket szül egyeseknél.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Linux kezdőknek
- Dolce Gusto
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest