Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kexifoxi
csendes tag
Sziasztok!
Tanács kellene ,na meg egy kis help!
Tanácstalan vagyok hol találnék magamnak társakat aktív játékra?!Ha tudtok valami tanácsot adni mivel lehetne ezt a barbáromat tovább fejleszteni?
Zte Grand X V970 volt,Samsung Galaxy Core Duos van "Homo homini lopus est!!!" D3: Hyperkex#2259
-
mikromanus
veterán
válasz Gyuri27 #38691 üzenetére
Attól függ mikor eszik valami durvát ami hamar vissza akar kúszni... .
ööö, valamit félreértettem? Gyanus is volt, hogy nme túl magyaros ilyen értelmezésben a krédés...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sárpac
nagyúr
válasz mikromanus #38685 üzenetére
Tuti nem működik! Ez a nulla a mögötte álló sql-ből ered. Olyan mintha szám mező helyére valaki egy általa készített programmal karaktert típust próbálna ráerőltetni. Tehát nem csinál mást mint simán biddel egyet maj egy másik accal amiben hack van nem 3misit küld rá hanem egy szöveget és ettől fejreál az sql és nem lhet tovább biddelni a zéró egy hibaüzit takar tulképpen.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Zoltán_1990
újonc
Sziasztok!
Azért fordulok hozzátok, mert sajnos a public játékokon eléggé megosztott a csapatjáték, már ha lehet annak nevezni. Segítséget szeretnék kérni, vagy inkább pár embert akikkel mp 7-9 vagy akár 10-en lehet játszani. Jelenleg paragont maxolni szeretném a DH-mon, de hát nem egy strapabíró szegényke a 40k életével, de sebzést azért szépen ad. Mivel kereskedéssel nem sokat foglalkoztam, így arany kollekcióm se végtelen, hogy vehessek jó tárgyakat és szinte érinthetetlen legyek. Szeretnék egy csapatban játszani 4. játékosként, akikkel eddig jól játszottam azok a partyk hasonlók voltak : 1 barbár, 1 mágus, 1 witch doktor vagy 2 barbár 1 monk és hasonlók. Jelenleg paragon 43-an állok, sajnos csapat híján nem volt már sok kedvem játszani, de nem szeretném abbahagyni, mert jó a játék. Ha esetleg valakit érdekelne, vagy kell egy plusz ember, szóljatok, szívesen megyek. Nem vagyok egy nagy tudású, D2-ben a Nekromanta jobban ment , de szívesen játszanék 1 jó-összetartó csapatban. Ts szerver is van, úgyhogy kommunikáció is megoldható. Általában este 7-8tól érek rá hétköznap, péntek-szombat változó, vasárnapjaim szabadok még. Pm üzeneteiteket várom szívesen.
Sziasztok!
Diablo3 : Zoltán #2465 Battleforge: Onyeduko Steam: Beer(HUN)
-
czpitti
senior tag
Nah mivel játszahatatlan a game streamelunk este egy kis karácsonyt ( unidbontogatás,beárazás és jol eladás ).Tom hogy uncsi de nincs más Jah ha kellene valakinek 2.1 bilért van egy 173 str 9/6-os pempöm. 77 allres 10% life.
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #38679 üzenetére
Tekintve, hogy nem bidel, hanem hibaüzenetet dob 0 goldnál, így ez a megoldás picit kérdésesnek tűnik. Majd ellenőrzöm azért. Hátha ki tudok lökni utolsó percben valamit a bugból és elvinni ocsóé' szabályosan.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Edge
veterán
válasz granini #38675 üzenetére
sry tényleg nem jött át... nehari
Amugy még az első ilyen jellegü hozzászólásomban beidéztem a Game Master levelét amiben azt fejti ki hogy aukciót még ők sem cancel-ozhatnak. Pedig erre a bugra ez lenne a megoldás, akinek van ilyen baja lejelenti, ők meg canceloznak. De ez vmi olyan a kódban mélyen bentlévő dolog lehet amit olyanok fejleszthettek akik már rég nincsenek ott, a mostani figurák meg csak foltozgatják, max.Thrawn:
aztán ha "feléled" a tolvaj meg újra benullázza. Csapatmunka kell ellene, havernak adni zsét aki azt rábiddeli.
thx hogy leírtad hasznos infó (nekem már késő bánat azért )[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Thrawn
félisten
0 bid ellen egy lehetséges megoldás: rá kell bidelni kétszer a cuccra és feléled.
Az első bidet visszadobja a rendszer. Az aukciók fülön megjelenik a cucc rajta a biddel, AH-ban még mindig 0-nak fog látszani. A második bid után a cucc újraéled AH-n és lehet licitálgatni rá tovább. A műveletek közben tilos bezárni az AH ablakot!
USA fórumról van a tipp.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
granini
őstag
válasz Rebourne #38676 üzenetére
Igen, valaszt kaptam mindenre.
Azert egy jol megfontolt real life aukciot ahol a kertes hazadat meg a zongoradat arverezik el ne hasonlitsunk ossze egy AH aukcioval ahol a lagg kellos kozepen elso felindulasbol valamit 2 milliard helyett 2000 goldert kuldesz be aukciora mondjuk veletlenul.. szerintem vagy ido es/vagy osszeg limit nyugodtan lehetne. Pl ha 24 ora utan a legmagasabb bid nem erte el az altalad megadott buyout osszeg felet, akkor visszavonhatod. - napersze ez megolne az izgalmas bidwarokat, meg BO nelkul nem lehetne kitenni semmit.. szerintem az AH monnyomle..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Rebourne
aktív tag
válasz granini #38652 üzenetére
Mint írták a többiek, nullás kezdéssel nem lehet betenni cuccot. Ha 0-t látsz, akkor a cucc már ki van exploitolva, és minden további bidet megakadályoz a rendszer. Tehát amíg nem exploitolsz, hiába bidelsz egy nagyon alacsony árú cuccra, el tudják vinni exploittal. Elvileg csak úgy tudod megakadályozni, hogy maxot (2 milliárdot) bidelsz mielőtt még bexpoloitolnák a cuccot, de ebben sem vagyok biztos, és persze ezt a megoldást a gyakorlatban nem érdemes alkalmazni.
Ezzel azthiszem minden kérdésed megválaszoltatott.
(#38675) granini: Ha vissza lehetne vonni, akkor az okos eladó az utolsó pillanatban mindig visszavonná, és betenné buyoutra, ha alacsony a licit, és nem sok értelme lenne az egész hercehurcának. Ez a valódi árverezéseken sincs így, jó okkal.
[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
Te vagy a legutolso akit fel akarok itt idegesiteni. Bocsi. Valszeg nem jott at irasombol a cinizmus.. eszem agaban sincs exploitot kihasznalni, megcsak nem is AHzom mostanaban. Mindossze a bug mukodesi mechanizmusat akartam megerteni, mert ha en lattam is nullas bidet AHban arra en mar nem tudtam tenni. Aztan Bird kifejtette hogy azonos idoben 2 kulon geprol 2 accountrol egyszerre leadott valamilyen biddel lehet 'beragasztani' az adott itemet..
Egyebkent, azt en sose ertettem, hogy miert nem lehet biddelt itemet pl visszavonni. az elado nem allhat el az uzlettol csak a vasarlo..? Nem karositok meg senkit, akarki is biddelt visszakapja a penzet.. meggondoltam magam / elkapkodtam, hat miert ne mondhatnam en hogy bocsi de megsem adom el.. tojok ra hanyan mennyit biddeltek ra bocs fiuk de megsem elado.. teljesen eletszagu pelda.. de nem ezt nem lehet.. onnantol hogy bidre kitetted tobbe nem tied a targy amit te arulsz. zsenialis logika amugy ez is..
Egyre inkabb en is ugy gondolom hogy minden esetleges minket negativan erinto hatasa ellenre nagyon is jo otlet bezarni az AHt es kivonni vegre ezt a faktort a jatekbol. Remelem tisztabb jatek lesz..
-
jpeetr
aktív tag
xbox
"I got a won khim lau with a socket
1270 dps
7% damage, 263 dex, +30% lightning skill" -
Helmoras
őstag
Én eladtam egy ringet 20 helyett 2 milláért, mert laggolt amikor ütöttem a számokat... fene a rézkábelekbe
-
Bird
addikt
Pontosan így történt. Egy pox gyűrű volt 34m kezdővel (olyan 250m volt a reális ára).... De megérdemeltem, mint ahogy korábban az már itt a ph!-n ki lett fejtve!
Thrawn: "Ezen mi a tökömet nem lehet megérteni?"
Jé Te így kitudsz fakadni? Ez egy új oldalad Zolikám![ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Edge
veterán
Minden bidre betett item potenciális célpont csak gondolom ami ér 550M-t és beteszik 500M-ért kezdőre azzal nagy eséllyel nem foglalkoznak, meg olyannal se ami nem sláger mint a mempo pl. vagy amin már megindult a bidwar és már magas biden áll.
Amúgy Bird már írta itt hogy tőle egy általa beállított kezdőbides itemet loptak el így(34M ha jól rémlik).Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
quex
tag
válasz mikromanus #38663 üzenetére
Hiába olvasom a fórumokat, mégsem tudom a választ. (Azt sem, hogy méirt nem tájékoztatnak erről a hibáról a játékon belül, ha már ennyire nyilvánvaló hiba, hogy az ah tele van vele?)
Szóval ez a bug csak a buyout nélküli item-eket érinti, vagy bármit, aminek a minimális bid-e elég alacsony ahhoz, hogy érdemes legyen a lopásra?
Arra is kíváncsi lennék, hogy a megfelelően beárazott kezdő bid-re kitett item-eket is el tudják-e lopni, vagy azok biztonságban vannak?
(#38666) Pukii: Olvastam, hogy írtad, de én nem ezt tapasztaltam, ezért inkább a saját szememnek hiszek, nem neked, hiába ismételed önmagadat.
[ Szerkesztve ]
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
Thrawn
félisten
Egy internetszolgáltató (telia) optikai kábelei sérültek meg egy alagúttűzben és visszaterelték a forgalmat a rézkábelekre, hogy legalább szolgáltatni tudjanak amíg helyreállítják a károkat.
Ezen mi a tökömet nem lehet megérteni?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Edge
veterán
Sztem nem érted. Mi zavar téged hogy kimaradsz a buliból? Azt hiszed aki egy ilyen itemet ellop az vmi szerencsés flótás aki ügyesen bidel az ahban? Jesszusom... nem nem az, az egy tolvaj, aki direkt és célirányosan egy itemet kinéz amit kezdő biddel tettek fel. Majd az exploitot kihasználva úgy bidel rá hogy az ő minimális bidje lesz az utolsó bid mivel a bidelése pillanatában az az item 0-ás lesz és senki sem tud onnantól kezdve rábidelni. Tehát ami nullás itemet látsz ahban az már gyakorlatilag el van lopva. Remélem mostmár érted.(most így belegondolva lehet az exploit-ot nem tudod mit jelent, exploit az a tevékenység amikor vki egy játékbeli hibát kihasználva csal illetve tisztességtelen előnyre tesz szert. Egyébként exploit kihasználásáért ban jár az EULA-ban benne van)
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Thrawn
félisten
Leírom mégegyszer, hogy nem a Blizzard miatt van lag.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-
Gyick
őstag
válasz mikromanus #38660 üzenetére
Ez csak a béta,most tesztelik
-
quex
tag
válasz Rayner #38642 üzenetére
"ha fórumon bedobod ezt akkor 1 percre rá zárolnak "
Ha nem tudják megjavítani, mert kirugtták már rég azokat a programozókat, akik a javításra képesek lennének, akkor legalább annyi lehetne bennük, hogy mindenkinek, aki éppen be szeretne tenni valamit bid-re, felugrik egy figyelmeztető ablak, hogy egy bug miatt valószínűleg a kitett minimális áron fog elkelni az áruja, vagy sehogy.
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #38654 üzenetére
Ownedcore "elite" részlegéhez ha van hozzáférésed (nekem nincs) akkor megtudhatod hogyan is működik ez az exploit.
szerk: már csak egy unique van hátra A1-ből
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Én így képzelem el...mármint működés alapján...mivel illen szinten nem tanultam programozást így el se tudom képzelni, hogy is kerül oda nulla.
Mondjuk eddig is volt illlen....csak nem illen mennyiségben.
Engem hidegen hagy...engem az érdekel, hogy lagmentes legyen végre a játék...
Gorneck#1239
-
L_ajos
őstag
Azért ez szánalmas...
"Sorry everyone, I still don't have any updates yet on this. We're still looking into this issue and your reports are invaluable and are all forwarded on for further investigation.As soon as we have further news we'll let you know, but at the moment, sorry but we don't have any new updates on this.Thanks for providing all the info, and thanks for being patient with us."
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Bird
addikt
Edge sem volt grönlandi és még sokan mások sem. Szomorú, hogy a Blizz nem tud tenni ellene, olvasni a neten, hogy annyira mélyen van ez a hiba abban a bizonyos kódban, hogy képtelenek kijavítani. Minden estre az ötlet és megvalósítás is zseniális. Tökéletesen egyszerre egyidőben bidelni két gépről proxyn keresztül egy adott itemre....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #38647 üzenetére
Eddig érthető, csak az érdekelne hogy "teszin 0-ássá" a tételt a bidelő. Mert amit bideltem 1-2 napja azt simán túllicitálták. Mondjuk ez is volt a terv és a végén akartam bidwart és nem nyerészkedni akartam, de elszaladt velük a ló. Visszatérve a témára: mitől "kattan be" ez az exploit?
(#38652) granini
Látom téged is ez érdekel. Ha 0 a bid, akkor már bebugosodott és nem bidelhető. Akkor azt mondjátok, hogy az induló licites itemeknek van esélye beragadni a kezdőlicit után?[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Újabb unique: Cudgelarm
Lehet jönni, várok egy kicsit.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
granini
őstag
válasz Gorneck #38647 üzenetére
Ertem, koszi mindenkinek. Tehat jol ertem hogy keresnem kell sok sok mempo-t ami nollas kezdo biddel van kint, raadasul ezt ugy kene hogy en legyek az elso aki rabiddel. Aztan varok 1.5 napot amig lejara az aukcio es megkapom a 600 millas mempomat 50-100 millaert mert volt pofam annyiert elvinni ,es mar tehetem is vissza 600-ert.
Tovabbi kerdeseim:
- hogy lehet az hogy csak olyan nullast talallok amire mar nem lehet biddelni..? Beeloznek a botok, vagy csak a felso tizezer jateka ez..? Olyan kis egyszerunek tunik ahogy elmondjatok aztan valahogy en becsuletes csiter nem tudom kihasznalni ezt.. milyen erdekes..- ha ez ennyire ismert exploit akkor ugyan ki fog venni 600M-ert mempot (plane most a kieg meg a loot elott par honappal..) amikor 50-ert is vehet(ne) ha ra tud(na) biddelni egy nullas aukciora elsokent..
Szoval azt ertem hogy mukodik a bug, azt nem ertem ez hogy bir a gyakorlatban meg uzemelni.. mert ezek utan csak 8-10 zombiagyu teljesen izolalt gronlandi diablo player nem fog tudni errol, aki meg kicsit is olvas barmilyen forumot barhol a vliagban az mar tud rola hogy nem szabad kitenni nullas biddel semmit..
szerk: olvasva JSaN es Bird irasait - miert nem tesz ki egy kozlemenyt a Blizzard a fooldalra, hogy tisztelt jatekosok, AH exploit van, kerjuk senki ne tegyen ki semmilyen itemet nullas kezdobiddel - hat jot akar maganak, stb stb.. ez mitol lenne kinosabb mint barmilyen korabbi 'Breaking news..' ez legalabb oszinte volna.. vagy adjanak ki hotfixet.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz Rayner #38648 üzenetére
Igen és ezzel egy időben hiperinflálódik a gold is... Pár hónap múlva söpörni fogjuk a játékban. Az idő múlásával egyre biztosabb, hogy az AH/RMAH bezáráshoz is van köze ehhez az exploithoz....
Rayner: És mi lesz ha kikerül ez az exploit kikerül a netre és bárki használhatja majd? Na az lesz az államcsőd ebben a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
válasz granini #38646 üzenetére
1 itemen így nyert kb 10 ojrót, ezt szorozd be annyi nullás itemmel amennyit AHban látsz és jól nézd meg a matek végösszegét .... hát ezért csinálják
és mivel a gold ára mostanában lefelé mozog így amennyi goldot nyer azt gondolom ki is veszi áron alul RMAHból
nagyon sok valódi pénzről van szó...és valljuk be ki az aki nem csinálná ha nyerhetne egy exploiton óránként 100-150 ojrót...
[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
Valaki magyarazza majd el nekem csekelyertelmunek hogy mi a biznisz ebben..? Mi az exploit lenyege itten..? Mert odaig eljutottam hogy szegeny Edge rosszul jart mert akart csinalni egy bidwar-t, es betette nullas kezdobidre a bazidraga kardot, es akkor valaki rabiddelt 3 millat es vege volt a bulinak. oke. Elb**ta, nem tudott rola, baleset.
De mit keres tucatszamra nullas bid top item az AH-ban..? Nemmondjatok hogy van meg masik 1000 ember aki kepes nullas biddel kirakni cuccokat hogy aztan az exploitot ismero hienak jol rabiddeljenek 5 forintot..?
Mert eddig nem volt ennyi nullas item kint, tehat nem arrol van szo hogy az emberek nem ismerik ezt a bugot.. szoval en meg mindig nem ertem hogy elado / vevo oldalrol mi tortenik..
-
Thrawn
félisten
Valakinek kell unique achihoz Rathlin the Widowmaker? Lehet jönni, várok egy kicsit.
-
Thrawn
félisten
Még mindig vannak lagok, de alakul a helyzet. Egy szolgáltatótól nem ezt várná az ember, hogy ennyi ideig nyűglődjön a vonalai rendbetételével
-
Muton
addikt
akkor annyi erővel a probléma megoldásán is dolgozhatnának, nem csak az eltusoláson...
lassan megtérül, hogy "szar a drop", mert nem húzza le senki a drága cuccot rólam
amúgy a lag tényleg durva. tegnap is nyomom az egeret veszettül, erre állok a zombi előtt, az üt szépen, én meg meg sem mozdulok, majd meghalok. azt hittem, hogy az egér gombja rossz, de nem, csak laggolt "picit".
remélem valami ny-európai gyereknek betelik a pohár és akaszt egy jókora pert a nyakukbaMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Rayner
őstag
-
czpitti
senior tag
Olyanok vagytok mán.Ha nem tetszik a game pihentessétek és keressetek más szorakozást ( akár játékon belul is ) s maj lesz valami.Én arra vagyok kiváncsi mi ROSSZ johet még mert jot nem várok.Esetleg levélben kuldenek minden felhasználonak egy marék ánusztermáket? Vagy kuldenek e-mailt : nem rá hanem levettuk a zsédet pay-palirol
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Sárpac
nagyúr
válasz Gyuri27 #38637 üzenetére
DE ez ezért más picit, mellesleg én annyira nem bánom a sok bides kis lúzer majd legalább ebből tanulni fog, eddig ugyan is folyamatosan torzították a piacok, most majd aki egyszer szívott tuti nem fog többször biddre kitenni semmit se!
-
Scholes9
nagyúr
Asszem jöhet egy kis szünet, mert ennek így értelme nincs, teljesen játszhatatlan...majd vmikor jó lesz
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
granini
őstag
-
Helmoras
őstag
ha valaki hát én aztán nem vagyok irigy semmire, de..... nem kéne nerfelni ezt a denevéres skillt?
-
mikromanus
veterán
válasz Gyuri27 #38623 üzenetére
Trükkösek. felcserélték a számokat. Valójában ez 0.2. Ez az aránya azoknak a skilleknek, képességeknek és rolloknak az itemeken amiket nem fognak nerfelni. 20% megmarad vagy buffot kap.
-
0Li
senior tag
válasz Lézerparaszt #38624 üzenetére
kiírtam aláírásba.
-
0Li
senior tag
válasz czpitti #38563 üzenetére
A messziről jött ember csak a ti kedvetekért összekukázott egy geart.
[LOW-END Witch Doctor]
Hozzáteszem ez közel sem az a WD amiről beszéltünk. -
Xmodule
őstag
Ma letöltöttem az xboxomra a demot hát meg kell mondjam nagyon durva mennyivel jobb élmény xboxon játszani a pc-hez képest. Olyan érzésem támadt, mintha a pc csak egy béta lett volna és a konzol az igazi játékélmény... Már bánom hogy anno 60€-ért megvettem blizztöl. Most meg kerül a konzolos verzio az xbox storeba majdnem 70€-ba o.O. Jo persze tuti nem onnan venném ha érdekelne. Majd ha a dobozos verzio megy olyan 6-10€ között használtan akkor talán beruházok egyre. Azért ez durva na szerintem.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
mpierre
veterán
Mi van maaaaa? 17 embör onlány? Meg van a loot 2.0?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
L_ajos
őstag
Üzenem a blizzardnak: [link]
A varázsgombát meg tegyék el későbbre és jó lenne összekapniuk magukat.
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
törölt tag
sc-hc gold között mennyi most a váltó?
broadcast-ra beírtam este, hogy 2.5x-ért adom a hc goldot, és egyből jött az üzenet, hogy kell 50 misi. viszont azóta 0 érdeklődés. ha nem csak hirdetni akarom, akkor mennyiért kell tukmálni?lassan elkezdem összeszedni a kieg árát, bár a pontos összeget jó volna tudni. sc2-ből kiindulva 40€-ra tippelnék, aztán majd kiderül. esetleg van valami biztos infó, hogy mennyi lóvét kéne bnet balance-ra feltölteni?
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
Szuper a játék stabil 2000+ latencyvel!
-
Scholes9
nagyúr
-
mikromanus
veterán
Na némáoda! A netes arcok egyike is észrevette hogy létezik sleet storm? Hova jut így a világ? Hát ezek mindent kipróbálnak ami már fél éve (vagy régebben) ismert?
Sleet Storm Wizard Guide (How to CM in Archon Gear)
Mondjuk valamennyire budget build, meg véletlenül se ment elit közelébe, de legalább kipróbálta. Skornnal szerintem jobb. Mindig is a kevés ellennél vannak energiagondok. Épp a blastos verziónál ez lehet kisebb gond, mind mondjuk egy blizardos, vagy archonosnál...
(#38606) Gyuri27
Jaja. Meg a drop is szar. Mondtam már (ma)?[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
válasz mikromanus #38591 üzenetére
Semelyik karakter se "must have" a csapatba. EZ csacskaság. Legfeljebb a jégkocka wizardosok és a WD-sek a tűzörvényükkel más csapatban fognak vonulni.
Igaz. Alapveto igazsag hogy egy partiban kell alazat, alkalmazkodas, es hagyni kell a masikat elni. Egy olyan partiban ahol valaki rendszeresen elore fut, nem var meg ami en mondjuk ki akarok pakolni a vendornal (mert o mar nem vesz fel semmit csak gyurut meg amuletet en meg minden sargat szinte felveszek..) onnan en 3 perc alatt kilepek..
Nincs olyan, hogy de az en WD-m adja a sok dps-t es ezert korem kell epiteni a partit es mindenki nekem asszisztal, Ez arrogancia.. ilyenekkel en nem jatszom. Nehogymar olyanokkal kelljen szenvednem akik kategorikusan megmondjak nekem hogy hogyan jatsszak, mikor van egy csomo rendes joravalo arc akivel siman tudok egyuttmukodni.
Volt olyan esetem (nem PHs volt, egy kulfoldi csoka..) aki foggal korommel ragaszkodott hozza hogy de az alkaizer run az ki van optimalizalva ott menjuk es innen ide meg ide KELL menni.. mondtam meljel haver leszarlak.. nehogymar egy kaliforniai barbar mondja meg nekem milyen sorrendben kell Act3-at vegigcsinalni hat vicc..
Szoval a tanacsom az hogy olyan partit talaljatok ahol osszhang van, turelem van, tolerancia van. Mert ha az nincs akkor szvsz inkabb egyedul..
-
mikromanus
veterán
Lejjebb simán jó lehet. 154k unbuffal simán megy soloban MP10. Mondjuk ott kedvemre hajigálhatom az ellent és van csicska is. Mp7-8 körül csapatban is brutális segítség lehet ennyi "rengeteg" DPS-sel. Főként ha kap valami izmos DPS buffot a társaktól. egy DPS-es mantra, vagy guiding light és simán van elég spirit a harangra + durva sebzés is van egyszerre. Fegyveren nem tápoltam túl és más itemen is lehet még valamennyi DPS-t szerezni. Kb +80-100 alap DPS a skornon a csúcs. MP10-en meg olyan amilyen. Akinek nem tetszik menjen máshova! Hé, miért maradtam egyedül?
-
granini
őstag
de amúgy az rendben van, hogy a hülye fák mérge, és a vonalban repülő szúnyogok pillanatok alatt leölnek?
szerintem igen, plane ha nincs kit utni kozben ohgy legyen life steal.. nincs, ismetlem nincs olyan karakter amelyik ott bir allni a fa mergeben meg levesz mellkassal 4-5 szunyogot es nem hal bele ugy hogy kozben semmit nem csinal csak acsorog meg matat az inventoryban.. de nem is ez a feladat.. utni kell, kicsit mozogni kell, es akkor nem lesz gond. errol szol a jatek.,.
-
granini
őstag
Hat mint gyakorlo monk meg tudom osztani a tapasztalatom harangrol. Amig skornos/harangos voltam en is sokszor megkaptam hogy hat a harang nem lesz jo mert a wizz meg a WD nem fognak neki orulni. Oke szuper. Csakhogy akkoriban meg nem volt olyan dps-em es olyan stabil karakterem hogy tudtam volna harang nelkul menni. Amit Mikro is mond, hogy akkor meg azt kapom hogy nem vagyok hatekony.. ja es ez meg csak nem is mp10 volt. Egyekben publicban keveset mentem, ezek inkabb Ph-s partis tapasztalatok, teccik vagy sem.. Aztan most hogy vortex monkom van ami mp10-en is stabil es gyors, eleg nepszeru lettem sok partiban. Behivnak, mert kiraly a Bill Pullmonk, plane a +dps amit az owerave meg a guiding light ad..
Egyebkent az egesz kommunikacio kerdese. Az elso par rosszabb elmeny utan egyszeruen mikor csatlakoztam megkerdeztem zavar-e vkit ha haranggal jovok. Oszinte kerdes, lehet ra oszinten valaszolni. Ha zavart nem eroltettuk a kozos gamet, vagy valtottam. Ha meg nem akkor utana ne is szoljanak be hogy szetutom a mobokat.
Sarpaccal pl ubereztunk ugy hogy en pull voltam o meg stunnos harang, tokeletes parositas. Nem csak arrol van szo hogy en (te, o..) haranggal jossz, hanem hogy ki a masik 2-3 ember a partiban. DH? Mindegy neki, ha nem csapdazik.. WD? Annak nem lesz jo.. WW Barbi? Hat az meg nalad is onzobb akkor
Szoval meg lehet ezt beszelni.. a harang nagyon jo skill, zsenialis dps-e van, remelem nem cseszik el kieg alatt se.. en (bar ugye megtehetem..) az egyik monkommal behuzok, a masik meg skornos azzal egyedul szoktam menni (mert annak is megvan am a varazsa) es ott lehet harangozni.. ennyi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Linux kezdőknek
- Dolce Gusto
- PlayStation 5
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest