Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Agro
senior tag
válasz Sárpac #13993 üzenetére
Többször kitárgyaltuk mindig más eredménnyel.
Utoljára engem valaki arról akart meggyőzni, hogy rollnál számít az MF. Én az ellenkezőjét állítom és tapasztalom. Ugyan olyan szarok a rollok a cuccaimon para 76-on mint para 0-án volt. Csak most 1 ládányi trágya helyett 2 ládányit kell kilapátolnom míg Keep Depth 1-től 3-ig eljutok.
Most te megint azt állítod, hogy nem számít a rollnál az MF, ha valaki talál egy Blue Postot ezzel kapcsolatban ami egyértelmüen kijelenti, hogy igen számít akkor az kérem postolja, mert akkor azonnal húzom a belemet MP10-re kraftolni én is.
-
jjc
aktív tag
válasz Gorneck #13982 üzenetére
sztem:
- armor 60% felett (kb. 4800 - seize-zel elérhető)
- resi 60% felett (kb. 600)
- hp 40k körül
- a refisek miatt a dupla ls szerencsés (5%+) mp6-7-en már
- alacsonyabb mp-n elég lehet a szimpla ls vagy az ls+loh. viszont akkor néha rohangálni kell a serenity cd-jéig
- buildnek meg az unamolig ismételt: [link]
- itt magasabb mp-n a fleet footed cserélhető resolve-ra vagy guardiian's path-raGalaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200
-
Sirandrish
legenda
válasz Dadan01 #13991 üzenetére
"ghom meg nagyon büdös "
Egyébként te pl mennyit helyezkedsz 1-1 "viccesebb" elitnél?
Mert tudtommal Gorninak az a baja hogy elég hamar összefingja magát a Monkja ha kapja az áldást..
Bár most összevissza szanaszét gearelte magát, szóval most perpill nem tudom mivel nincs kibékülve
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dadan01
senior tag
válasz Gorneck #13982 üzenetére
Ez a gear és build bőven elég mp7re is, 8ast még nem próbáltam ha jól emlékszem. Persze xp hf ring helyett akkor vmi jobb dpst kell vinni. Két kiegészítés, a passzívok most farmolásra vannak állítva, nyilván a fleet footed helyett mehet a seize, és van egy giga loh-os macem azokra az esetekre, ha nincs barbár a csapatban vagy def mantrás monk, mert a siegebreaker elég fájdalmasat sebez vissza, ghom meg nagyon büdös
-
Sirandrish
legenda
Ne foglalkozz semmivel..
Utalom a pénzt nemsokára a "Dupe Progiért"...
Majd délután akkor beszéljük már meg hogy hogyan is kell 100at csinálni egy itemből..Köszike
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sárpac
nagyúr
Első nap szóltam írtam is! És igen vettem magamnak egyet ami rajtam is van, aztán tűnt fel, hogy valami nagyon nem oké! Ezért a blizz nem büntet mint ahogy az AH kereskedésért sem.
Viszont pofátlanul feltűnően csítel ami mindenképpen dühítő, és valszin a sok beragadt is majd megteszi a lépéseket!
Melelsleg a 400M hc goldodat összefarmoltad gondolom?!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nagyon kisarkítottad a dolgokat. Nem is kéne bele menni ilyen vitába, mert butaságokat mondasz.
Ilyen alapon mindenkit büntetni kéne, aki AH-ban vásárol úgy, hogy nem tudja a cuccok eredetét.
Milyen alapon büntetnéd azokat, akik megveszik az ilyen craftolt cuccokat?
Az AH hiénák miatt miért nem emelted fel a szavad? Megveszik a 1d11h cuccokat olcsón és kirakják 5-10x áron.⭐ Stella
-
simsi
csendes tag
Engem az is érdekelne, ha már valaki tud erről a hibáról és ezt kihasználva vesz egyet kettőt vagy amennyi goldja van az nem jelenteni való? Vajon sárpec mennyit vettél amíg figyelted az árakat?
Vagy csak azt kell büntetni aki esetleg talál egy olyan receptet ami nincs az AHban mert elég ritka aztán MP10en 5ös valorral elkezd craftolni? Elég sok olyan embert ismerek akik ezt csinálják. De még senkit nem bannoltak ez miatt eddig. Itt is van olyan aki Cain szetett keres SC és HC gameben. Szerintem ő rá is kéne küldeni egy ticketet vagy kapásból kettőt! De előtte vegyünk pár terméket meg olcsóbban, majd miután bannolták visszatér az eredeti irreális ár amikor már mi is el tudjuk adni a hiénázott termékeket jó áron és kerestünk némi goldot. Aki meg veszi a fáradságot és próbál megoldást találni arra, hogy több 100 milliós itemet tudjon venni az meg dögöljön meg és bannoltassuk! Következő lépésben meg aki köveket craftol azt is jelenteni kéne mert nehogy már olcsobban adja pár 100kval mint az AH. Ő se keressen semmit bannoltassuk őket is. Szép új világ következik! -
Gorneck
legenda
Sziasztok,
Überhez egy monknak mpl5-6-7hez kb mire van szüksége, hogy életképes legyen? Armor, resi, ls, loh és build érdekelne...
Gorneck#1239
-
vendingo
veterán
válasz F-ECT$ #13976 üzenetére
Köszi a tanácsot!
Próbáltam mindenféle archon buildot, folyamat haltam még MP1-en is (refi=instant halál)
Lekopiztam az összes ismerősöm beállitásait (köztük a tiédet is), egyik se jött be.
Kaptam egy gyorstalpalót 1-2 wizztől és sikerült kitalálnom egy nekem tetszőt, amivel még MP10 is megy(csak lassan).
Karakterem.
A fegyverem csere érett, de egyenlőre gyűjtögetek nagy dps-es apoc-os botra.
Jelenleg 23 apoc-om van, amivel folyamatosan tudok fagyasztani, és küldeni a meteorokat, csak a CHD-n szeretnék kicsit növelni, hogy ne "csak" 600-1M között criteljenek a meteorok.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz F-ECT$ #13978 üzenetére
Magasabb mpl-en még gyakorolni kell a DHmal.Szokni kell a ranged karikat, na.Szólóban nem ugyan az, mikor előtted a barbár/monk páros feltartja a mobokat.Főleg eliteknél.
Dps monkommal kicsit arrébb megyek ha nagy a baj, aztán újra az elit nyakát harapom.DHmal ez nem így működik.Ettől függetlenül már sokkal könnyebb a ranged karakterek élete, mint anno.Emlékszem mi volt megjelenés után az 1.3 patchig bezárólag...ahhoz képest most fénykorukat élik a ranged karik
De most DH függő lettem, nagyon tetszik.Kettő item csere, és nemsokára elérjük a 200k sebzést, csak várok még a noob eladókra, szeretem az 50%os akciókat[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Mire észbe kap a blizz simán kiárul egy új játékra valót. Még többet is.
Mivel tudja a csíziót gyerekjáték lesz minden acc-l pénzt keresni.
Volt magyar csóka botot használt. Mire banolták kereset 30k-t. Ő még a pechesekhez tartozott. Hamar ment a ban. Szóval egy bot acc hamar nyereséget termel. A karit meg felhúzni, fel húzatni infernóra 4-6 óra még a lassabbaknak is.Amd - Radeon - Ryzen
-
F-ECT$
titán
válasz vendingo #13558 üzenetére
Pár nap kimaradt, most kezdem el behozni a hozzászólásokat, szóval lehet, hogy néhány kérdés már nem aktuális, de mindegy, most ráérek válaszolni
Wiz:
-ha nem akarsz halni, akkor nem árt ha van egy kis regen, loh és ls is
-ha nincs legalább 16-18 apoc, akkor nem érdemes ap költő buildet használni
-ap nélküli buildhez nézz meg pl engem; ez arra épít, hogy ha elite van, akkor archon, ha sok mob van, akkor archon, és csak a köztes (=archon mentes) időben használom a blade/electrolute-ot; olyan mpl4-ig nincs vele gond soloban
-ap költő build, itt nincs archon, de olyan mpl3-4-ig nem is kell, ha van olyan 150k dps-ed és kellő hp töltésedDive ever, work never.
-
Agro
senior tag
válasz Sárpac #13966 üzenetére
Azt nem értem, hogy mi értelme annak, hogy dupeol, majd saját maga alá pakolja az itemek árát?
Most csinált 30 itemet amiből elad egy párat 10-20M-ért mielött lemeszelik. Ahelyett, hogy csinált volna 5-6 db-ot amit feltünésmentesen el tudna adni 50-60M körül... Amennyi esze van a cheateléshez, annyira hülye az üzlethez... Biztos autista!
-
mar_tin
tag
válasz jenő45 #13957 üzenetére
Mikor nekem volt hasonló gondom más IP címről való bejelentkezés után, akkor nem csak a titkos kérdés, megválaszolásával lehetett helyrehozni, hanem lehetett választani azt is, hogy az általam egyik megvett játék kódjának utolsó valahány számát kérje be. Most már nincs ilyen lehetőség?
Amúgy szerintem is baromság ez a titkos kérdés, válasz dolog. Eszembe se jutott, hogy azt kéri ilyen esetben. Olyan oldalakon ahol lehet megadni ilyen titkos kérdést, meg választ, ott az csak arra való, hogy emlékeztessen a jelszóra. Regisztrációkor én se olvastam el, hogy ez mennyire lesz majd fontos (igen én voltam a barom ). Csak lepkéztem, amikor azt kérte. Még jó hogy volt a másik lehetőség. Utána beállítottam én is egy Authenticatort.
[ Szerkesztve ]
-
jjc
aktív tag
én tudom a megoldást a problémádra:
- bal alsó sarokban négy színű ikon
- majd a felugró ablakban az ikontól jobbra felfele vezérlőpult
- ekkor fel fog ugrani egy ablak, abban keresd ki a programok eltávolítása opciót
- ezután az egér görgőjével (a bal és a jobb gomb között helyezkedik el) görgess le a diablo 3 sorig
- kattints rá bal egérgombbal egyszer
- végül kicsit feljebb kattints az eltávolítás/módosítás opcióra
- itt még egyszer le kell okézni, de utána már kész is a dologremélem, tudtam segíteni.
Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Sárpac #13954 üzenetére
ideális világban igen, gyakorlatilag idén legalább két botrány volt titkosítatlan adatbázisok miatt.
jenő45: anno a kilencvenes éveket szótárakkal éltük túl, ilyen pár soros dolgokra legyen türelmed... vagy legalább a google translatet vedd elő.
volt pár év, amikor voltak magyarítások, előtte semmi, most meg visszatérőben van az a kor.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
brekes
tag
Sok ismerősöm játszik vele, esküszöm valamikor már én is elkezdem
-
Dadan01
senior tag
Na azért ne neked álljon már feljebb, mert nem tudsz angolul és mindenféle marhaságot gépelsz be egy regisztrációnál. Egy bármilyen torrent v egyéb oldalhoz még elmegy, de ha lepengettél 14 rugót, jobb lenne ha észen is lennél nem?
Ha van dobozod és termékkulcsod, akkor egyszerű a dolgod. Ha nincs, akkor olyan ticketet nyiss, ami azzal kezdődik hogy el akarod távolítani az authentikátort az accountodról. A szöveges részbe pedig írd le szépen, hogy mi a helyzet, és ennél a ticket típusnál tudsz csatolni egy képet az útleveledről/személyidről. Ennyi, a duzzogást meg be lehet fejezni.
-
Sirandrish
legenda
válasz jenő45 #13951 üzenetére
"minden normális és valamirevaló regisztrációnál"
A felhasználóneved és a jelszavad maximum..
A titkos válasz azért titkos válasz mert csak te tudod..
Egy olyan reget mutass ahol a titkos kérdést válasszal elküldik neked hogy pl "Biztos hogy Kovács Erzsébetnek hívják az édesanyját?"...ilyen nincs..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wolverine
félisten
válasz Sárpac #13956 üzenetére
Mit tudom én, mit csinált a többivel. Lehet, hogy azokat bezúzta. Az is lehet, hogy bent vannak az AH-ban, csak a te feltételeid kiszűrik őket és ezért nem látod.
Azt csak a Blizzard tudná megmondani, hogy van-e valami simli a dologban, és ők sem fogják megtenni. Mivel jelentetted, ezért ellenőrizni fogják a GM-ek, amikor odaérnek a ticketek sorában. Ha szerintük is vétkes az illető, akkor egyrészt kivágják, másrészt a megkeresett goldját kitörlik a rendszerből. Ha már eladta, akkor más lépések jönnek (pl. a vásárlók visszakapják a pénzüket és tőluk veszik el a goldot).#13957: a magyar forgalmazónak nem sokkal van több köze a Blizzardhoz, mint neked. Magyar nyelvű support nincs. Hivatalos magyar szerződések vagy Blizzardos szövegek nincsenek. A Blizzard nem tud magyarul, és ez nem is fog belátható időn belül megváltozni.
Használj szórát, vagy gyakorold az angolt, hasznos lesz még hátralevő életedben.[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz jenő45 #13951 üzenetére
Olyanok a megoldások, de arra építenek, hogy a user tud olvasni és fel is tudja fogni, amit elolvasott. A te általad hiányolt módszert akkor alkalmazzák, ha meg kell erősítened a regisztrációdat. A Blizzard nem kér ilyet; feltételezik, hogy felnőtt nagyfiú vagy és tudod, mit akarsz.
szerk: ráadásul nem a Blizzard az egyetlen cég, amelyik így dolgozik (válassz titkos kérdést és választ, és nincs megerősítés), maximum még te nem futottál ebbe bele.#13946: mondtam már Lehet, hogy nem játszott pár hónapig, mert elunta. Most kiszórja, ami megmaradt, és nem tervezi folytatni később sem a játékot. Leszarja, mi mennyit ér, a lényeg, hogy megszabaduljon a cucctól.
Láttam épp elég ilyen esetet MMO-k AH-iban, ezért nem vagyok meglepve.[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
jenő45
tag
válasz Sirandrish #13950 üzenetére
minden normális és valamirevaló regisztrációnál emailban kiküldik a regisztrált adatokat amit visszaellenőrizhetsz és utánna küldöd vissza a hitelesítő emailt nehogy már a végén énlegyek a blizzardért és ne a blizzard értem mert ezen besirok már ha 14500 ft -ért kitud adni valamit amiből eggy deka se az enyém még véletlenül sem akkor a megoldások is olyanok legyenek hogy mindez játszható is legyen..
-
Sirandrish
legenda
válasz jenő45 #13945 üzenetére
A Biztonsági kérdés pont azért van ha bármiféle problémád lenne az accal akkor azzal tudod "igazolni" magad..
Ezt te lesz*rtad és beírzad kérdésnek hogy "hablablabla" és válaszként "blabla", ami aztán persze el is felejtettél..Erre a Blizzard jelzi hogy más IP-ről jelentkeztél be ezért lockolták az accod, és te felháborodsz hogy a Blizzard nem jelzi majd bemásolod a mailjüket amiben leírják..hmm..
1. Titkos kérdés/válasz nem érdekel
2. Autenticatort nem használsz (ami amúgy minden ilyen gondodat megoldaná)
3. Segítségen átsiklasz és "beleharapsz abba a kézbe ami enni ad"És a Blizzard a hülye...világos
-
Sárpac
nagyúr
Űber valaki? Van egy rakat portom!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sárpac
nagyúr
-
Wolverine
félisten
válasz Sárpac #13943 üzenetére
Nem érted: őt vélhetően nem érdekli, ezek mennyit érnek. Meg akar szabadulni az összestől, ezért áron alul teszi ki. Így biztosan elad mindent.
-
Sárpac
nagyúr
Egész nap fáradhatatlanul tolja!
Csak rá kell keresnem játék közben szinte bármikor mindig kint van egy féláras belőle!Használjátok ki mert már 2x is jeleztem a blizz felé, nem sokáig fogja csinálni!
#13942: Persze és mire várt míg leesik az ára? Ezek 100M+-os itemek voltak néhény napja, ez se állja meg a helyét így!
[ Szerkesztve ]
-
-
Sárpac
nagyúr
válasz Wolverine #13940 üzenetére
Ez megint megbukik 70-80 Milla volt reggel 4-5 tétellel, 1 óra alatt 20-t rakott be lenyomta az árat a mélybe! Miért? Miért nem rakta ki 2X helyett 45-ért? Simán elvitték volna és közel 2x annyit nyert volna egy darabon, azért mert sáros és minél hamarabb meg akar szabadulni tőlük és kihasználni a bugot csalást stb amíg lehet!
-
Wolverine
félisten
válasz Sárpac #13939 üzenetére
Egyben legyártott egy csomót, a piacképeset megtartotta, a többit nem És akkor fejezte be, amikor összejött elegendő eladható cucc. Komolyan, senki sem gondolkodik egy kicsit? (nem azt mondom, hogy biztosan tiszta a dolog; hanem azt, hogy egyáltalán nem biztos, hogy sáros)
-
Sárpac
nagyúr
válasz Wolverine #13938 üzenetére
Megint nem jó, mivel délelőtt 5percenként rakta ki folyamatosan! Képtelenség legyártani is ennyi idő alatt, nemhogy alapanyagot venni vagy törni hozzá és még akkor dobjon is ilyet! Egyébként csak az STR verziónál veszem észre valszin azért hajt rá mert a többi nagyságrendekkel olcsóbb! De ha megnézed 150Vitával ilyen tételek nincsenek!
-
Wolverine
félisten
válasz jenő45 #13933 üzenetére
Új lett az IP-d, amit a Blizzard nem ismert fel, ezért biztonsági okokból zároltak (mert ez azt is jelenthette volna, hogy ellopták az accountod). Itt nem a Blizzard volt a hülye.
Kivédése: ahogy említették, kell neked egy Authenticator. Androidra és iOS-re ingyen letölthető (ha jól emlékszem, Windows Phone 7/8-ra is), vagy vehetsz egy kütyüt is egy játéküzletben holnaptól. Esetleg telepíts Bluestackset és használd azzal az Android-verziót.#13934: oké, de te egy konkrét statkombóra kerestél rá. Mi van, ha egyéb statelosztásokkal is legyártott ugyanennyi ilyet? Ami jó, azokat is bedobta az AH-ba, ami nem jó, azt bezúzta megint - veszteségnek veszteség, az igaz. A kérdés az, hogy honnan szerez ennyi alapanyagot... pl. lehet, hogy a sikeres eladásokból megveszi a leggagyibb statokkal rendelkező cuccokat, amik nem kellenek senkinek sem, és azokat összetöri folyamatosan.
-
Sárpac
nagyúr
válasz Wolverine #13931 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy legalább 1000 hanem jóval több kraft kell, hogy újból egy ilyen sattos cuccot adjon neki, kraft pedig közel 100K ergó nem hiszem, hogy megérné neki folyamatosan nettó 25 alatt eladni! Szimplán kihasznál egy bugot vagy csal!
-
-
Wolverine
félisten
válasz Sárpac #13893 üzenetére
Akkor mi a probléma? Tele van alapanyaggal az illető és folyamatosan tünteti el craftolással. Amit legyárt, azt meg bedobja az AH-ba olyan áron, hogy biztosan elvigyék - ezért baromi nagy undercutot használ. Ez simán lehet legális biznisz
(igen, dupla post, de túl későn vettem észre ezt a másodikat és már nem tudtam szerkeszteni )
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz jenő45 #13928 üzenetére
1. A Blizzard sosem lockolja az accountodat viccből, és azért sem, mert hardvert cseréltél.
2. Arról viszont küldenek emailt, hogy miért zároltak. (megváltozott az IP-d és nincs Authenticatorod; feltörték az accountod és valami csúnyaságot műveltek vele, pl. goldeladást spammeltek a WoW-ban stb.)
3. A titkos kérdésnél direkt felhívják a figyelmed arra, hogy ha elfelejted a jelsavad, akkor ezzel szerezheted vissza, ezért feltétlenül jegyezd meg/fel a pontos kérdést és választ.Összefoglalva: ha a user a hülye, arról nem a Blizzard tehet.
-
jenő45
tag
válasz Sirandrish #13919 üzenetére
Igen a blizzard főként a hibás mert kérdezem én mit veszel te meg?
-
xavix13
őstag
AH-ban az ünnepek miatt mentek fel az árak?
Pár napja BO-val 8 misiért volt kint 180+ vites Zuni chest.
Ma 10m BOról indul.... Igazából mind1 mert este elhoztam biddel 7,5mért egy 194vit, 142 intes darabot
Csak ezt úgy észre vettem hogy pár napja mennek fel az árak.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Nordic
Közösségépítő
Konkrétan ott az a gond, hogy egy sárgának van 4-5 minionja, ha horde-s akkor több. Na már most a minionoknál azért halsz gyorsan, mert több miniont ütsz egyszerre. Én is ezért szoktam összefeküdni a wd-vel, mert lerohanom őket macikkal, és mire észbekapok már időm sincs sw-be lépni. Olyankor meg kell próbálni max 1-2t-t ütni egyszerre, ugyanis ha aoe-skillel támadsz, és úgy vettem észre, minden eltalált mobtól bekapod a reflectet, ezért instant halál, nincs az a resist+ls páros ami ezt megfogja, főleg, ha jó nagy a dps-ed. A kékeknél mintha részben úgy működne, hogy egy mobnak veszi, még ha 3 kéket is ütsz, de ez nem biztos.
(#13918) Gyick: Szerintem itt senki sem solozza az übereket, mert nincs értelme, főleg ilyen 100k dps-el, mint ami neked van. Ha meg elindítod az übert mp1-2-n, ahol talán bírod, akkor csak elbaszod a kulcsokat, mert nagyon ritkán fognak gyűrű-alapanyagot dobni. Ezért is ajánlott partyban mp6-tól felfelé.
[ Szerkesztve ]
-
miko_
tag
Sziasztok!
Van egy dolog amit nem értek ez pedig a reflect damage elitek, MP5-6-7 szoktam tolni simán verem le az eliteket,de a reflectesek néha szivatnak. Van hogy meg se mozdul a hp-m de van hogy egy-két ütésből simán elfogy. Amit észre vettem akkor van általában gáz amikor sárga elit van minionokkal, a boss simán lemegy de a minionok kegyetlenül sebeznek vissza. Tehát a kérdésem az hogy mitől függ hogy mennyit sebeznek vissza? mert elvileg ha a gearral lenne baj akkor mindegyik problémát okozna.
Ha jól értelmezem itt is erről írnak:
[link][ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz jenő45 #13914 üzenetére
1. Már segítettek ahogy én olvastam.
2. Nehogy már még neked álljon feljebb hogy a titkos kérdésre "nem emlékszel" mert egy "baromságot írtál be"...Az meg már az igazi kőkemény dolog hogy még a Blizzardot aztán már lassan minket hibáztatsz..
-
Gyick
őstag
hi!
Ha megnyitom az infernal machine-vel a portált akkor az meddig marad nyitva?ha bezárom a gamet eltünik? -
jenő45
tag
köszi télleg mindenki nagyon segítőkész nagyobb gondodotok nelegyen a világon hogy kinek mennyit sebez a karija hány monster killje van és egyebek...
-
-
Bazzzs
senior tag
válasz LevcsikGabor #13907 üzenetére
Játszhatsz egyedül is, de netes kapcsolat folyamatosan kell a játékhoz. A mesterséges intelligencia, mobok, NPC-k, questek stb. nem a lemezen van rajta, hanem a Blizzard szervereiről "érkezik" a gépedre. Ez véd a tört verzió ellen, valamint a csalókkal szemben.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Ifju
aktív tag
válasz LevcsikGabor #13907 üzenetére
Nincs.
(#13909) Sárpac: Szerintem, mivel szünet van, sok játékos benéz, aik hónapok óta uninstallálta vagy el sem indította a játékot. Szóval megy a nagy upgrade, mert látják, hogyan leereszkedtek az árak olyan holmik esetében, amikre régen csak a nyáluk csorgott, látva az 5-20x-os árakat.
[ Szerkesztve ]
-
Ifju
aktív tag
válasz Sárpac #13903 üzenetére
Szerintem csak a jobbfajta (60+allres + 250+vit/150+str) Jousting Mailt vásárló tulajok szórják ki a fél év alatt lekraftolt jobbfajta Sovereign Tassetseket. Összességében nekem még mindig Jousting Mail a vonzóbb +loh, +mf, +life%-kal, még ha némi str/vit rovására is megy a dolog.
Depth Diggerseket is már egész jókat kapni, elég "olcsón".[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Sárpac #13903 üzenetére
Csalás, mint olyan, akkor sincs a játékban, jellegéből adódóan nem is lehet soha.
Ki lehet használni kiskapukat, át lehet verni az idiótákat, lehet hazudni a blizzardnak, esetleg bugokat kihasználni, de csalni(és így tárgyat módosítani/szerezni stb) nem lehet. Ha fejre állsz, akkor sem.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Bazzzs
senior tag
válasz LevcsikGabor #13897 üzenetére
Jól mondja ProEvoFan, van egy starter edition, amit ki tudsz próbálni ingyen. Kell hozzá először is egy battle.net account, utána az ACCOUNT menüpontban hozzá tudod adni az ingyenes verziót. Ebben benne van az összes karakter, az első világ harmada, valamint 13-as szintig tudsz fejlődni. Ha megtetszik, akkor a teljes verzió megvétele után tudod onnan folytatni, ahol abbahagytad.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Sárpac
nagyúr
válasz persil #13900 üzenetére
3 napja fele áron dobálja ki a cuccokat egy fazon minden délelőtt 10-15 db-ot, azokat veszik és forgatják vissza és padlóig zuhan az ár! Mivel ezt a gatyát figyelem vadászom hát igen feltűnt, hogy gebasz van pár napja!
Fő statok STR:150 Vita:200 All res:60 és 2 soc!
Millióan már bocs tizedére zuhant hanem 20.-ára a játékosok száma! Simán lehet látni a pub aktív játék listáján is![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest