Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agro
senior tag
válasz cowboy_bebop #13262 üzenetére
Allresből nyugodtan ledobhatsz egy keveset. Ennyi resisttel MP7-8 lenne az ideális viszont ahhoz meg a dps kevés. Nekem 230k a dps SA nélkül és MP6 még pont ideális soloban már ott sem haldoklok. A resistjeim a tiednél kb 100-al kisebbek. Amulettet jó áron el tudod szerintem passzolni és akár le is tudnád cserélni olyanra amin res helyett dam vagy ias van. Inna nacit szintén cserélném a helyedben egy 130+ dex és vit kombós megoldásra. Az MF-et is dobnám elfelé a helyedben szépen lassan 36 szint választ el a para 100-tól az 108% mf most itemekből van neked 102% még 2 mp szint és maxos. Sapkába pl szerintem nyugodtan cserélheted a követ Amethystre vagy Rubyra. Ha alacsony MP szinteken szeretsz farmolni akkor meg még több AR-től is megszabadulhatsz szerintem egész nyugodtan. 300-350 már elég kell hogy legyen. Ha meg kevés akkor a turret-et inkább cseréld malacra (Boar Companion) az ad 15%-ot.
Látom Bolázol. Csak egy tibb de szerintem érdemes kipróbálnod, ha már úgyis így tele vagy resisttel.
Steady Aim helyett - Cull The weak
Vault helyett - Caltrops - Bait the Trap runa
Turret helyett - Malac
Perfectionist helyett - Night Stalker (itt majd buksz egy kevés HP-t meg Armort ezért Lila követ érdemes a sapkába rakni)
Elemental Arrow helyett - Spike Trap - első runaNem kell se menekülni se kiteolni semmi olyan amivel időt pocsékolsz. Berongyolsz a tömegbe lepakolsz egy csapdát és ontod magadból a bola shotot, ha sokan vannak vagy elitbe botlasz akkor szépen pakolod magadra a Shadow Powert - Discipline miatt meg nem kell aggódnod. 62% CHC-val gyönyörű szépen töltődik majd vissza magától. A Spike Trapet én csak eliteknél szoktam használni bola shottal már így is minden más szinte 1 hit MP5-6on
-
persil
nagyúr
válasz Foxmulder89 #13294 üzenetére
"Csak azt nem tudom, hogy erre az extra % rolljára hat e az MF.. ha valaki tudja biztosan, jó lenne ha felhomályosítana!"
Nem hat rá semmi.Adott monster power szinten meg van adva, hogy hány % az esélye annak, hogy dob egy újabb tárgyat.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
DIMITRIUS
tag
válasz Sirandrish #13297 üzenetére
Ice climbert en kb 100misibe vettem 9szazalek moval es 250 intel+gem 58int, szoval megeri de draga az tuti!
Ha CM wizet epitesz nem kell nagyon se loh se ls se regen mert sebezhetetlen vagy csak minnel tobb as kell!
(nekem 477regen, 340lifeonhitem van de az is majdnem felesleges)VW Golf 2 1.8 16v <3
-
Sirandrish
legenda
LOH most van 1300...alacsony MPL-re úgy néz ki hogy elég..
Skillből most az Energy(?) Armort használom ami ad sok resit meg Armort is..
Kavicsokat majd cserélgetem..
Zuni armorra azért nem ment +DEF mert kb 5ször annyiba került volna, de egyébként tisztába vagyok vele hogy kell az armor...olyan itemeket próbálok keresni isszerk: illetve jelenleg 1 setbonusz van rajtam, az a két zuni ami ad 130intet, úgy hogy a cipőn is 160+ int és 80+ VIT...ha cserélném a cipőt akkor max resit tudnék még behúzni mert 290INT-et sok cipőn én még nem láttam...a 80VIT is elegendő és még Move-t is ad..
Amin ezt be tudnám hozni az egy Move-s Ice Climber aminek az árából konkrétan az egész gearemet le tudnám cserélni, szóval az egyelőre tuti maradszerk2: jah igen..chc+chd...ezt majd egy amu cserével szeretném feljebb tornászni
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Edge
veterán
válasz Sirandrish #13288 üzenetére
Ne gyúrj a setbónuszra csak akkor ha end content a geared, mert különben pont a bónusz gátol a gear upgradeben, mint pl most is. Wizardnak az armor is fontos stat, resist az jön main statból(skillből) így itemeken inkább armor-t keress resi mellett vagy helyett. E mellé ll és loh is kellene.
De mind1 is a kérdésed inkább a dps növelésre irányult, nos több chc chd és mainstat kéne a karidra, utóbbi kettőt kapásból tudod növelni csak a gemek cseréjével, sztem ott kezd.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Rossi
addikt
válasz mikromanus #13216 üzenetére
Nekem sem volt egyértelmű, hogy windowsos authenticator esetén érvényes, amit írtál, de köszi.
Egyébként androidos authenticatorom van.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Foxmulder89
senior tag
Amit mindenki "elfelejt" említeni kisebb vs magasabb mp téma esetén az az extra drop %.
Elitekre/bossokra nem játszik, de fehér szörnyekre igen, azok olyan 30% körüli eséllyel dobnak lootot átlagban, ami lehet bármi..és ha dobott, akkor az aktuális MP extra%-ja alapján rollolhat még egy droppot.
Szóval mp5-ön úgy is nézheted hogy a fehérek 36% al többet dobnak, + még az MF. Viszont ha sokkal lassabban haladsz így, akkor nem éri meg, ettől független.
Csak azt nem tudom, hogy erre az extra % rolljára hat e az MF.. ha valaki tudja biztosan, jó lenne ha felhomályosítana![ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
persil
nagyúr
válasz mikromanus #13290 üzenetére
4 nv-nél a boss tutira dob 1 sárgát, 5-nél 2-őt, a zelitek pedig 5-nél 1-et
Legalábbis ez a garantált."Ez szerintem a "halmozottan hátrányos helyzetű kisebbség" kedvenc része a játékban."
"Andrish: Nem kell a zuni set bonus. Mi lenne az? Pár sovány int egység? Ugyan. Inkább szerezz egy Tal Rasha armort."
130int. Nem sokkal kevesebb, mint a tal rasha atk speed-je, pláne, ha a kellő mennyiséget összeszedte máshonnan.
"Mondjuk ha resist is kell, akkor elég költséges..."
Cseppet az. Főleg, ha armort is akarsz rá.Arról nem beszélve, hogy, ha beszerzi a gyűrűt is, akkor az újabb +110-120 allres (60-70+55)
A kieső dps-t könnyebb/olcsóbb begyűjteni máshonnan, mint cirka 185-200 allresit.(70+ chest, 60+ gyűrű, 55 set bónusz)[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz persil #13289 üzenetére
5 NV alatt (vagy 4?) a bossok dobnak 3 sovány kéket, meg jobb esetben 1-2 tome vagy potit. Ha megvan az 5 NV, akkor telepakolják (szeméttel) a terepet. Olyan 10-15 db vegyes cucc esik. Mindenféle színesfém. Ez szerintem a "halmozottan hátrányos helyzetű kisebbség" kedvenc része a játékban.
Andrish: Nem kell a zuni set bonus. Mi lenne az? Pár sovány int egység? Ugyan. Inkább szerezz egy Tal Rasha armort. Az szerintem többet ad(hat) az AS bónusszal. Mondjuk ha resist is kell, akkor elég költséges...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
persil
nagyúr
Ha arra gondolsz, amit mikro is írt, akkor igen, részben elírás, mert magic cuccot akartam írni, abból esik több.
Mikro: igen a valor jelent konkrétan +1, vagy bossoknál 1, illetve 2 rare tárgyat, de én nem arra gondoltam, hanem, hogy alapból a magic find növekedésével egyre valószínűbb, hogy "színes" tárgy potyog, ezért írtam, hogy több esik.Ha meg arra gondolsz, hogy a 125% mf az nem 1.25x annyi tárgyat jelent, hanem +1.25x többet, akkor is igazad van, mert lemaradt egy plusz jel.
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #13285 üzenetére
Életem végéig nem sakkozom ki b*sszameg
Mikro: De a zunyi cipellő kő a setbonusz miatt
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #13284 üzenetére
Fire walkers sem rossz. Vannak masszív main statos darabok és remekü ls skálázódnak az árak. Crap cucc - o'csó, jobb cucc - megfizethető, überbrutál cucc - necc de belefér. Valamivel könnyebb beszerezni mint a csini kék csukát. Emellé Wizard csajszin olyan cuki.
persil:
"Ha olyat teszek erre a bolondra, akkor az hat rám?"
Max az ötöde(#13287) quex
Igen. Mennyiséget nem befolyásol. Arra max az NV hat (bossoknál legalábbis).[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
persil
nagyúr
válasz F-ECT$ #13281 üzenetére
Pontosan, ezt mondom én is.
De főleg kijelenteni, hogy 2.5 kötelező... Eleve miért kell azt feltételezni, hogy mindenki multimilliárdos?
Mikromanus
Ezer bocs kolléga!"A csicska CC effektjét csak ő kapja meg."
Félreértettelek! Én hirtelen azt hittem, hogy a "control impairing effect" csökkentésre gondolsz.(végül is az is crowd control... csak épp az engem érő crowd control )
Ha olyat teszek erre a bolondra, akkor az hat rám?
Tehát az ellenem fellépő sötét erőket is csökkenti, vagy csak saját magán?Andrish
"Azért mert szuper gyors és..."
Értelek én. Na mindegy, este legyél onlány és adom a cumókat, majd kisakkozod, hogy hogy lesz a legtutiságosabb.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #13272 üzenetére
Azért mert szuper gyors és még setbonusba ad 130INT-et is, plussz a Chantodon alapba van legalább 160int ami már összesen 300 int majdnem..
+a Chantodo OH ad AS-t amit tudtommal más OH nem ad..
Úgy durván ennyi az okaF-ECT$ Move speed kell mert a WIZ nagyon lassúcska..Ice Climbers meg Move-al megfizethetetlen..
Nah jó..megfizethető de nem egy 5M-es WIZ-nek[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz persil #13276 üzenetére
[{'13276','13277'}];
Grammar Nazi
Azért adjuk meg a módját... legalább a nevének!A csicska CC effektjét csak ő kapja meg. Ettől még nagyon hasznos. A CC hatásokra igen zsenge védelmek vannak csak. Amelyik ellen megfagy, szédeleg, vagy kotkodácsol, az nem fog támadni
-
pzske
aktív tag
válasz cowboy_bebop #13262 üzenetére
Nagyon szép DH !!! 1 én az MF-t elfelejteném , de nyilván ez a te dolgod, ennyi DPS + RES szerintem meg mindenre elég.....
Az élet 1 szar játék , de a grafikája nagyon ott van...
-
persil
nagyúr
válasz F-ECT$ #13278 üzenetére
Értem, meg látom, hogy gyors, de akkor már inkább a fury, ha ez a lényeg. Abban legalább van chd és socket is.(10% fear-rel meg még nem is gáz.)
Chanton csak egyik lehet---> szar sebzés.Bár én rare-re voksolok, azon az van, amit én akarok. És egy 1.4, vagy 1.5 atk speed-es fegyver megfelel a célnak, a többi atk speed feljön cumóból.
Amúgy meg ez a "689 atk speed kötelező a tank wiznek" egy nagy urban legend. Persze kell atk speed, de azt kijelenteni, hogy 2.5 kötelező(olvastam 3-at is... ) egy baromság. Kurva jól működhet a nélkül is(mondjuk 1.8-2 körül), csak úgy kell megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz mikromanus #13275 üzenetére
Szrk idő lejárt...
"Kivéve a templart, de az meg komolytalan alak nehéz terepen"
lol"vag yitemekból CC effekt"
Ha ilyet teszek rá, azt én is megkapom? Mert ezt nem tudtam, de, ha így van, akkor mindenképp érdemes rajtuk összeszedni valamennyit."Szerintem MP0-n akkro is mindent ki lehet velük nyírni, ha te csak állsz és nem csinálsz semmit. "
Nekem a monk mystic ally-a tetszik, az is megöl mindenkit mp1-en is egyedülEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz mikromanus #13275 üzenetére
"MP0? Az mi az? Vagy "No monster power" vagy MP1 van csak, nem?"
A kérdés jogos, de nálam az mp0 = no monster power. Amúgy meg legalább mi grammar nácik tartsunk össze!"Az xp-> kill sebesség összevetés..."
Szándékosan írtam, hogy nem teljesen jó az összevetés, csak sarkosan írtam, mert a kolléga panaszkodott, hogy haverja mp0-án többet talál, mint ő mp5-ön. Innen meg egyértelmű, hogy a másik többet öl, ezért a több drop.
Nem magamról beszéltem, én kurva jól elfarmolgatok mp3-4-en, partyban meg kulcsozni mp5-6on szoktunk
Btw valszeg menni feljebb is, nem próbáltam."Sok DPS mellett, az "MP0" és az MP1-2 is simán 1 hit - 1 (vagy több) kill."
"Aki MP5-ön elég jól halad, annak nem érdemes a haladását "MP0-hoz" hasonlítani."
Ezzel teljesen egyetértek, de az ő esetére csak az a magyarázat, hogy valójában nem halad olyan jól mp5-ön, mint a haverja no monster-en.[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz persil #13254 üzenetére
Hehe. Dr Szőrszálhasogató észrevételei:
- MP0? Az mi az? Vagy "No monster power" vagy MP1 van csak, nem?
- Az xp-> kill sebesség összevetés csak akkor áll, ha seggbéna karaktered van, de akkor meg nem kellene MP5-re menni. Sok DPS mellett, az "MP0" és az MP1-2 is simán 1 hit - 1 (vagy több) kill. Az MP5-ös 6*-os idő ez alapján teljesen téves következtetés. Aki MP5-ön elég jól halad, annak nem érdemes a haladását "MP0-hoz" hasonlítani.
- a drop mennyiség, mf és xp számításban egyetértünk. Tényleg lusta kis malacka vagyFollower témában:
- 200 main statos gyűrű nem csak legendaryban lehet? Az annyira nem pálya. Rare valahol 190 körül maximalizálódik. Socket-kavics megdobhatja épp... Az sem teljesen igaz, hogy nem érdemes mást adni nekik. Nagyon jó a vita. Ha sok a life, akkor ritkán halnak. Kivéve a templart, de az meg komolytalan alak nehéz terepen. A followereknek a sebzése másodlagos. A "hozzáadott érték" az ami nagyon jó. Ez lehet armor, AS, CHC bonusz, vag yitemekból CC effekt, vagy csirkevarázs. Ezek sikere sebzéstől független, de ami nem alapskilljük, az csak addig jó amíg élnek. Tehát legyen má' életük az apróságoknak!
edit: alacsony MP szinten magukban is jól elvannak ha fel vannak szerelve. Szerintem MP0-n akkro is mindent ki lehet velük nyírni, ha te csak állsz és nem csinálsz semmit.[ Szerkesztve ]
-
Foxmulder89
senior tag
Én most Vault of the Assassins + Black canyon kombót farmolok csak, és elég jó..nekem mp5-n átlag 12perc az egész wdvel, átlag egy teli inventory sárga, nem csak elit, még goblin is nagyon sok van.
Nem sokat barbároztam, elég sokan Double Tornado buildet használnak vele, nekem annyira nem tetszett.
Viszont ami hasonló és tetszett, az a robbanós cleave, 50% os sprinttel.. próbáld ki ezen a két helyen, olyan mpn ahol 1 max 2 ütésre felrobban egy pakli mob
Rendre se lesz szükséged mp1-2-n szerintem. Ha helyette valahogy betudod passzírozni a 406%-os hota-t, azzal gyorsan lelehet tolni a pakkokat, 10-15 másodpercnél többet nem éri meg vacakolni velük, szerintem.
HP töltőnek elég jó a Bloodthirst is, ha nem halsz meg Tough helyett vele.
A Blackthorne naciból lehet 140+ str 140+ vit és 250-300+ armoros kombót is kapni, az allreses drága, de szerintem sokat számítana az armor is rajta.[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
persil
nagyúr
válasz Sirandrish #13270 üzenetére
Miért ragaszkodsz a chanto-hoz? Egy rare fegyver chd-vel és socket-tel, meg int-tel, plusz egy jó trium sokkal jobb.
Ha meg benyeled a fear-t, akkor a fury is ezerszer jobb. (persze apóról le kell mondani, de akkor is... )"Az amut és az Andi sapit kipróbálnám..andi sapim nekem is van de abba 14% more fire dmg taken van ..az meg sok"
Este 6 körül hazaérek melóból és felveszlek, odaadom őket Meg, ha már ott vagyunk odaadom a fegyverem, meg a triumot és meg tudod nézni."Tehát ami ér is valamit az nem az én érdemem"
Értem[ Szerkesztve ]
-
simsi
csendes tag
válasz Sirandrish #13267 üzenetére
Elsősorban jó sok Goldhoz kell nyúlni!
Tudom, hogy drága de egy chantodo fegyó sok intel.
Andiból valami jó azzal is kapsz némi sebzést, persze resit buksz ami a refinél jelent majd gondot ha nem fagyizod. Meg persze ott vannak a killek ha csak dpskel!
őőő vagy közös run és ruci csere? Barbi-wizire! -
Sirandrish
legenda
válasz persil #13269 üzenetére
Idővel mikor majd pénzt is szánok rá akkor Chantodo setet akarok, ezért kell az OH..
Az amut és az Andi sapit kipróbálnám..andi sapim nekem is van de abba 14% more fire dmg taken van ..az meg sokÉs 5Milla van eddig a kariban...az öv kölcsön van Rolitól, a ruhát meg Gornitól kaptam
Tehát ami ér is valamit az nem az én érdememEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
persil
nagyúr
válasz Sirandrish #13267 üzenetére
5 milláért a nevét találta ki valaki, vagy hogy érted? Már csak azért kérdem, mert magában az öved 10x ennyi
Amúgy a chantodo árából vehettél volna vagy 3-4 triumvirate-et, amivel ugyan ennyi lenne a dps-ed
Én múltkor kaptam kölcsön egy igen drága chanto-t(értsd: komoly eurókról van szó) és adott volna 1900 dps-t. Húha... És ez kerülne egyharmad fizetésembe, nagyon megéri
Szóval fizikál fegyó mellé trium.(persze legalább 17, de inkább 18%-os, magas int-tel és olyasmi átlag sebzéssel, mint a chanto nálad)Én a mempot andarielre cserélném(tudok egyet adni vit-tel és 5% fire-rel, ha gondolod), meg beszereznék vagy egy normális rare(ezt is tudok adni), vagy egy chc-s tal rasha amut. Így helyből ezek hoznák a legtöbb dps növekedést szerintem. A chc-s lacuni sem lenne rossz persze, de nem írtad, hogy mennyit szeretnél rászánni
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Wiz-eket kérdezném hogy mihez kéne nyúlnom?
Első sorban DPS növekedés lenne a célEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
persil
nagyúr
válasz davidsz #13263 üzenetére
A skorn jó lesz neki, még a socket is kár bele, a gyűrűket/amut viszont cseréld magasabb intes socket-esre.
A spéci tárgya is kevés, abból 300 körüli intes is van, olyat szerezz
A többi stat meg tényleg felesleges, iszonyat kevés sebzést ad neki minden más a main staton kívül.
Scoundrel-lel megyek és próbálgattam, hogy a legtöbb, de egyszerűen kár rá minden. Egy 100 dex több dps-t ad neki, mint, ha teleaggatnám chc/chd-vel meg fizikál sebzéssel."Van egy The Compass Rose ringem, meg egy The Traveler's Pledge amum CHC és CHD-vel, amiből van dögivel rajta... Nem tudom eladni, lehet odaadom az Encsinek hátha A Magic Findet is megdobja egy kicsit."
Mivel a követőknek eleve szar a sebzése, ezért hiába rakod rá a chc/chd-t, alig ér valamit. Semmit nem szabad rárakni, csak main statot.
MF-nek meg azt hiszem csak az ötödét kapod meg annak, amit ráteszel, szóval szerintem azzal is kár foglalkozni.[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
válasz persil #13261 üzenetére
Kapott egy Skorn-t.
Így néz ki a dolog egyenlőre.
Tudom, hogy nem ment meg, de jó lenne a pár elrohangáló mobot ki tudná végezni, hogy ne kelljen utána mennem. Amikor bewmegyek a mobok közé, akkor mire végzek, akkor encsi már feldobja a bakancsot.Van egy The Compass Rose ringem, meg egy The Traveler's Pledge amum CHC és CHD-vel, amiből van dögivel rajta... Nem tudom eladni, lehet odaadom az Encsinek hátha A Magic Findet is megdobja egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
cowboy_bebop
őstag
Alakulgat a DH-m: [link]
Esetleg van valakinek ötlete, h. lehetne több dps-t kicsikarni?
-
persil
nagyúr
válasz davidsz #13260 üzenetére
Nem ő fog megmenteni hidd el, jó, hogy ott van meg minden, de nem kell rá dollármilliókat költeni...
9k már nem rossz. Ah-ból vegyél neki olyan gyűrűt/amut amin minél több int van meg a létező legnagyobb dps-ű, legtöbb int-es kétkezes fegyvert és kész.
Törekedj arra, hogy semmi más ne legyen rajta és akkor olcsón megúszod.Ezt azért mondom, mert hiába pakolod fel armorral, vit-tel, resist-tel meg stb, úgyis meg fog halni percenként.
A main stat meg iszonyatosan megdobja a sebzésüket.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz davidsz #13255 üzenetére
Minden follower-re csak main stat-ot érdemes rakni, mivel nekik 2.5x számít, így mondjuk 200 main statos gyűrű, kb minden másnál többet ér rajta.
Mondjuk, ha gyűrűn/amun összeszedsz némi crit chance-et és crit dmg-et, az sem fog ártaniVit, allres, egyéb baromságok nem kellenek rá, így is úgy is meghal... majd felkel
Nekem encsinek különösebb ráfordítás nélkül 10k van, a scoundrelnek meg 14 ezer.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz persil #13254 üzenetére
Konkrétan lassan ezért lett a magasabb mpl szint fun kategória.
A para 100asok is mpl3on tolják ha farmolni akarnak..Aki a játékélményért játszik, az megy nagyobb mpl szintre.
Viszont kulcsfarmra és überezésre kötelező a magasabb mpl szint.
Ez van.
Én egyelőre vegyesen játszok.Mpl3 ill. mpl5.[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
Encsilánynak milyen cuccokat érdemes venni, hogy "gyilkoló gép" legyen? Meg mekkora dps-t lehet elérni vele, ami már jónak mondható?
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
persil
nagyúr
Mp5-ön 6x annyi hp-juk van, ami azt jelenti, hogy 6x kevesebbet ölsz, mint mp0-n.
Xp-t viszont csak 60%-ot ad, mf/gf pedig csak 125%.
125% mf azt jelenti, hogy 1.25x több cucc esik, míg mp0-n a 6x annyi mobot megölve (értelemszerűen) 6x annyi cucc esik és 6x annyi xp-t kapsz.(nyilván nem pont 6x, mert ugye ad az mp5 bónuszt, csak lusta trehány disznó vagyok kiszámolni, de remélem érthető)Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Tom5
addikt
válasz Foxmulder89 #13248 üzenetére
Hmmm, erre nem is gondoltam, kipróbálom köszi. Eddig Mp5-ön nyomtam simán, halál nélkül, most lépetem 6-ra de ott sincs gond. Az az gond van mert lópikula nem esik. Haverom meg Mp0-án megy és potyognak a legendaryk....
mikromanus - jaja, vágesz de eddig nem nagyon foglalkoztam az Encsilánnyal, droppoltam ezt a botot neki és a kezébe nyomtam, ennyi a románcunk....eddig.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Ugye tisztában vagy azzal, hogy amíg a csicskán nincs chc semelyik itemen, addig a chd bármilyen nagy is, akkor se ér semmit? Followernek akkor is csak 0% chc az alapja, ha szőke
-
simsi
csendes tag
válasz xavix13 #13245 üzenetére
Freeze build feltétele:
45+ chc, 2,5 as. chd ami jut a goldodból.
Minnél több az as annál több a kiosztott hit aminek hatására egy többet critelhetsz megfelelő chcvel.
Itemek amire gyúrni kell:
StormCrow 4+ chc, offhand force arcon on crit+min9chc avarage dmg meg amit elbírsz golddal, fegyó lehetőleg a párja a will vagy fury az as miatt.
Bár itt ha fury-t használsz nagyon tömlőre teszed vele magad, mivel elkergeted a fagyiból az elitet vagy mobot. Ezért ez csak akkor, ha valami nagyon szupered van. Sajnos a willben csak egy random van, így vagy socket vagy chd. Chdés olcsóbbak rendszerint.
Sapkánál a számok becsapnak nem kicsit. Egy jobb andi sapi ad 10-20k +sebzést számszerűen.
Viszont elitnél ha leteszed a tornádókat 4db meg még a cain akkor kb 800 % dmgét osztasz 100k unbuff sebzés esetén az elitre a storm crow 40-50k+ sebzést tesz rá amit csak a felreppenő crittből veszel majd észre. Persze andival vagy mempóval jobb a dps mutatód csak ingame pont nem jelentkezik majd. Mivel a mobok általában 1-2 ütés és fekszenek az eliteknél lehet, hogy jobb a resid de tovább tart a fight és nem lesz annyi arconod és kifiléznek ha elfogy.
Freez buildnél arcon nagyon kell, ezért nekem van egy chantodo páros arcon on crittel, stormcrow 6 chcval.200k unbuffal megnéztem mp8ig nincs gond minden fagyiban tartható 5k armor és 500 allresivel. MP8 fölött meg mégtöbb chc és as kell. vagy armor és allresi.
Gondolom azt már észrevetted, hogy az refi nem jelent gondot mivel fagyasztva nem sebez vissza.
AS a gyorsabb hit miatt kell, több esélyed lesz a critre. 3+as 40% chcvel többet ér mint 2as 50chc-vel. Chc a tornádó arcon töltése miatt, crital mass meg hogy csökkentse a calldownt.
Ruhában amíg nem éred el az 500met addig zunni ruha+zuni cipő. 8% poison dmg adja szépen sebzést. Zuni cipővel párban a zuni ruci közel azonos dpst tol rád a 130+inttel mint a pursuit+zuni cipő, közel 200kig megegyezik a 8% as-sel a sett +intje. pursuit+ice climbers gyengébb sebzés de jobb resi és több élet+as.
Mivel stormcrow mellett ésszerű dönteni ezért nacinak egy jousting mail tanácsos 400 lohval a sapival együtt lesz kb 700-800 ami ehhez a buildhez már elég! Amúból chc+as kombó közel maxra és ami kifér a keretedből vagy avarage dmg vagy chd. Persze nehéz lesz nővelni a dpsed, de ennek a buildnek elég 100-150k.
Nem leszel egy szélvész, ha olyanokkal mész akik haladnak is (pl:Gorni+Andrish) akkor esni kelni fogsz. Mivel bizonyos távolságon belül tölt vissza arcont a tornádó, amitől már távoztál nem fog tölteni a következő mobnál még nem jelent meg a tornádó vagy még nem crittel ezáltal rendszerint üres arconnal érkezel és nincs fagyasztás meg crystal így csuklás van és lehet kiabálni, hogy "mediiiiic"
Persze lehet cselezni, hogy először fagyit és tornádó aztán veszed csak fel a crystalt, de rendszerint ilyenkor kapsz offscreen egy repülő valamit ami agyoncsap megint csak.
Überen viszont nem lesz gond mivel végig fagyiban tarthatóak akár mindkettő elit egyszerre is.Illetve itt igaz nagyon a mondás lassan járj tovább élsz!
Ingame a build használata:
Cristal armor magadra. cain még odaérés előtt megérkezés fagyasztás asnővelő bura fel tornádó körbe.
Tornádót folyamatos pakolás 2secenként cain és cristal fagyi meg a tornádóval gyakorlatilag egyszerre nyomkodás. Bubi meg mikor lejár megint ki! Célszerű egy programozható egér amire 123+jobb klikk egy gombra és csak azt nyomkodni.
Ha meg sikerül alád tenni valamit akkor fagyi amig lehet szaladás biztos pontra és onnan primarival sebezni amint megint rád mentek fagyi tornádó +cain.
lvl100ig meg ajánlatos egy ilyen beszerzése![ Szerkesztve ]
-
Foxmulder89
senior tag
Mivel kevés a vitalityd, szerintem a Tough as Nails több armort adna, milyen mpn játszol?
Rend nem elég heal ? Az overpower crites rúnája elég op dps buffA parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Tom5
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
válasz xavix13 #13245 üzenetére
andariel damban verhetetlen a highend (150 main+ 5+chc) mempokat leszámítva, méghozzá relatíve olcsón. allreses andariel egyébként van, probléma, hogy csak egy random stat van. life% olcsó, socket drága, allres méginkább. mempo átmenet, AS miatt még a crit nélküliek is egész jók, socket és alap life% miatt nagyon sokat tud dobni életen. jó andarielt találni AHban meg eléggé idegörlő (a saját 5%fire + life%omat kb három napig túrtam). magas fire% kerülendő, főleg, ha a tömegben állsz. 5-6% körül nem érezni, hogy többet sebződik az ember.
life steal nagyon magas damnál jobb, olyan 100k dps fölött már inkább steal, DHk nem véletlenül preferálják inkább azt.
rare vértek fillérekért mennek. movement speed nélküli csukák szintén, ha meg nagyon tank/chc/frozer builet akarsz, akkor a movement speed prioritálása jó kérdés. kérdés, hogy az AS mennyire fontos a tal vérten.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
xavix13
őstag
Most hogy 60as lett a wizardom kéne egy kis segítség. /Előre szólok hosszú lesz... / (Az összes cucc talált rajta, szóval a mostnai gear nem érdekes. Vagy ha vmit még meglehet róla tartani egy kis ideig, az nem volna hátrány ugyanis nem vagyok eleresztve goldal.)
Fagyis wizardban gondolkodom.Leírná valaki hogy milyen statok kellenek egy frost wiz-nek? Chc mennyi elég? Most van 51 ebből pl. lehet faragni és chd-t felszedni helyette? Attack speed miért olyan fontos? Sok helyen olvastam hogy min 2.00 kell. All res, life? Life steal vagy loh? Int mennyi elég? Arra gondoltam hogy gearből kéne összeszedni és fegyót akkor olcsóbban találnák. Apoc 10 vagy 20 kell?
A másik problémám, hogy valaki tudna tanácsot adni abban hogy, hogy is használjam a buildet?
Mert jelenleg kattintgatok össze-vissza, nyomkodom ezerrel a gombokat de ez így elég fárasztó... A támadást én úgy kezdem hogy ledobok pár twistert majd oda szaladok, frost nova, és spammelem ezerrel a robbanásokat meg a DS-t. Jól csinálom egyáltalán?Gearről:
Tal rasha vagy zuni szett mennyire jó wizardnak? A 4 legendary sourceból melyik a legjobb? (tal rasha, chantodo, ocolus, triumvirate)
Sisakot milyet ajánlotok mempot (as, sok all res nincs chc nincs apoc), andariel (as, chc, nincs res, nincs apoc) vagy egy sima rare (chc, apoc nincs all res nincs as)És az uccsó kérdésem hogy, először venni akarok egy chestet. Viszont nem tudom hogy milyet.
3 lehetőség van a goldomhoz mérve:
1, Veszek egy tal rasha vértet kb 170 intel + 8-9 as-el viszont nincs all res
2, Veszek egy rare vértet sok inttel, vittel all resel
3, Veszek egy zuni vértet +100 inttel és +100 vittel majd az int hiányt set bonusból pótlom --> ennek hátárnya hogy kell egy másik zuni cucc ami valószínűleg a cipő lesz.
Vélemény?Idáig monkom volt úgyhogy bocs ha fárasztók a kérdések, esetleg hülyeségeket kérdeztem.
Ha tudok válaszoljatok mindenre és köszi hogy egyáltalán végigolvastátok.[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
scukp78
csendes tag
Elnezest, beneztem a topic-ot, sry.
scu
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz scukp78 #13242 üzenetére
100M alsóhangon, de Trade topicban kéne rákérdezned.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
scukp78
csendes tag
Haliho, ez most esett par perce, neztem is hogy nem is annyira rossz, es gondoltam megkerdezem a tudorokat vajon mennyit erhet.
scu
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #57919488 #13238 üzenetére
altot a stashből meg nagyon max félM aranyból inferno diablo killig lehet vinni.
egyébként dolog eléggé vicces, jelenlegi xbowomat vettem kicsivel 5m alatt, a 15-20mes kategória damra kb egyforma (1265dps, 69chd, sock, 2.2steal). viszont a két korábbi 1175-1180dps 40/65chd sock steal fegyvereket meg 1mért se viszik.
deadmansek pörögnek egyedül, illetve strongarmok is beálltak. nat gyűrűket érdemes pörgetni, inna gatya és öv meg hipersebességgel inflálódik (amit a fene se ért, inna vértek vagy gagyik, vagy drágák, witching hour meg csak manticoreval jó).
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
MrCsiT
addikt
válasz Face8814 #13223 üzenetére
mikor harmadszor teszed fel AH-ba , mondjuk 999999-ért, és még csak bid sincs rá, akkor még - mint eladónak - az 500k is több , mint a 0 gold..
ettől persze, még lehet jó cucc.nekem pl. chc +allres nélkül nem érne semmit, tenném is fel AH-ra, még akkor is , ha egyébként +dps-t jelentene a mostanihoz képest. (de én fagyasztós wiz vagyok, nekem kell az allres.)
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
törölt tag
válasz Face8814 #13237 üzenetére
Egy alt karakter felruházása se ott kezdődik már mint egy játékos friss 60-as gearelés kezdete.
Vannak az eladhatatlan kategóriák és vannak a túlárazottak. A kettő között sajnos egyre nagyobb lesz az üres tér.
Akinek meg nagyon kellett a Diablo 3 az meg már úgyis rég megvette (nagy %-ban ugye).
Már most jóval több eladni való van AH-ban mint amennyi vevő lenne akár egy kis %-ra is.
Szerintem 1 évig még tuti kieg se lesz, vagy lesz de nagyon elkapkodott az meg nem szokott jól végződni. A PvP inkább de az is még több hónap mire kijöhet, előtte 1-2 hónap minimum PTR tesztelés lesz.[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
válasz Nordic #13234 üzenetére
Logikus amit mondasz. Kérdés az hogy ha lesz valami újdonság (pvp, kieg, ... stb ) az mennyire fog trendváltó lenni AH-t tekintve. Gondolok itt arra hogy új játékosok jelennek-e meg, illetve a régiek találhatnak-e újdonságot pl egy kiegnek köszönhetően felszerelés vonalon?
Az árazás meg egyébként az estek jó nagy százalékában egy vicc.Na majd meglátjuk mit hoz a jövő.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Face8814 #13232 üzenetére
Ez mind azért van, mert kevés az új játékos(párszor már leírtuk itt is). Aki játszik, azoknak a nagy része, már beszerezte magának ami kell. Ezzel nem tudunk mit csinálni. Ha lesz pvp talán az megdobja majd az ah-t, vagy egy kieg, de mostanában eléggé le van halva, és ilyen is fog maradni, amíg nem lesz komolyabb változás, új content.
persil: Ez meg a másik ok. Minden túl van árazva...
[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
válasz LLKobe #13228 üzenetére
Hát találkoztam mostanában én is furcsaságokkal. Nem is olyan rég még "vért izzadtam" mire kifogtam egy páncélt AS-el 3 sockettel viszonylag magas INT mellett normális áron, most meg hasonlókat lehet venni 1 misi alatt. Be is szereztem egy újat ami bő 4 k-val dobott a DPS-en és kerek 1 gurigába fájt!
Ezzel szemben meg árulok off handbe cuccot mondhatni bagatel összegért, de 3 hete senki rá sem néz holott jóval gagyibbak mennek magasabb áron.... Ki érti ezt???Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
-
LLKobe
veterán
válasz Face8814 #13223 üzenetére
Elég érdekes ez az AH... Én egy hete árulok egy amulettet 5,5 milláért aminél szarabbak kezdődnek 6-nál, meg egy gyűrűt 30 milláért aminél szintén szarabbak kezdődnek 40-nél, és le se szarja egyiket se senki. Az inna sapikat meg amiket ütöttem 200k-ért se viszik el... Persze ha venni akarsz valamit, az meg mocsok drága...
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
mpierre
veterán
Éppen gyártok egy wizt. Ha nagy lesz, tank lesz (van egy skorn elfekvőben majd 500 inttel ). Gondolom sok resi, meg armor kell majd neki. Egyéb, amire figyeljek?
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Sirandrish
legenda
válasz radi8tor #13222 üzenetére
Én eztet nem vágom
Oké..értem hogy mi hogy merre meddig, de hol lehet egyáltalán "kulcsszavakra" keresni?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Face8814
őstag
Hi!
A minap vettem egy ilyet nem egészen 500k-ért és azóta sem tudom eldönteni hogy tényleg ennyit ér, vagy egyszerűen az eladó nem volt tisztában az értékével?
Jóval drágábban vannak sokkal vacakabb cuccok.....[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
radi8tor
MODERÁTOR
Játékos kedvű fórumtársak figyelmébe:
Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!⭐ Stella
-
mikromanus
veterán
Egyszerű USB-s pendrive is jó a lag ellen + eltérő gépeken? Az szép. Mondjuk ez nekem kimaradt, mert SSD vinyóm (is) van, meg azért mert 16 GB-os pendrive-om viszont nincs. Ha működik, akkor az nem rossz. Csak tényleg fura, hogy semmi gépváltozás vagy oprendszer eltérés nem cseszi el. Nekem "csak" az alaplap, memória és CPU lett lecserélve és nem tért magához a windows 7. Mondjuk ez Microsoft és ráadásul oprendszer.
-
catroot
veterán
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz mikromanus #13216 üzenetére
De tudom, hogy van windowsos authenticator, csak az nem volt világos, hogy arról beszélsz...
Az edit részre pedig lásd amit én írtam. Pendrive-ra kimásolva gyönyörűen működik a D3 másik gépen telepítés nélkül. Ebből gondolom az új windowsán is el fog indulni simán a másik partícióra rakott D3.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
mikromanus
veterán
Az új oprendszer telepítése okozhat bibit akkor, ha windowsos authenticatort használ a kedves kolléga és épp a rendszerlemezen van elmentve/telepítve. Vagy ha telefont cserél és telefonos authenticatora volt a régi telefonon . De pontosan mit nem értettél? Nem voltam egyértelmű, vagy nem is tudtad, hogy van nemhivatalos windowsos verzió???
edit: egyébként meg nem fog működni más oprendszeren a Diablo 3 a régi telepítéssel. Persze lehet tévedek, mert mintha a korábbi telepítés is az SSD-n lett volna, ami nálam a rendszerlemez...
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz mikromanus #13212 üzenetére
Nem teljesen értem ezt, hogy a játék telepítésének mi köze van a fiókhoz kapcsolt authenticatornak.
Én három gépről is szoktam játszani, az egyik gépen ráadásul volt már, hogy több fiókkal is beléptünk ami authenticatoros volt és az ég egy adta világon semmi trükközés nem kellett hozzá amiket írsz. Androidos authenticatort használok. Az Androidos rendszer újratelepítésénél illetve másik telefonra költözéskor kellett a restore kód, de ennek semmi köze nem volt, hogy mikor melyik PC-ről indítom a játékot. Az authenticator fiókot véd (akár ugye webolalra való belépést is), nem pedig telepített játékot.Feel Good Inc.
-
mikromanus
veterán
Ha van authenticator a jelenlegi telepítésen, akkor arra vigyázz, hogy vagy ne töröljed, vagy mentsed át máshova a "vezérlő fájlt" (azt hiszem valami xml), vagy szedd le az authenticatort a bnet fiókodról amíg megvan a gépen, vagy pedig írjad ki valahova a restore kódot, amivel visszaállíthatod az új telepítésen. Ha ezek közül egy megvan, vagy nincs authenticatorod a gépen, akkor nem lesz gond.
-
Rossi
addikt
Üdv!
Oprendszer reinstall esetén mi a teendő? (D3 külön partíción van)
Game uninstall, majd reinstall?
Win8 és D3 (esetleg SC2) viszonyáról van tapasztalat?
Köszi.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #13204 üzenetére
Ja. Most épp MP3 kompatibilis kényelmi skillezésen van. Az hasonlít picit az "egyéb, barbárként eladott" buildre . Komolyabb nehézségen már a lomhább stílust szoktam nyomni. Rend-hammer kombót. Még kellene 2-5k life és minden menne magától is szinte. Csak a sok life felesleges. Altatja az éberséget.
A CC skillezés meg igazán jó buli, bármelyik szinten életképes, de az ízlésemnek picit lassúcska. No, majd este visszaesek a függőségbe egy-két kör erejéig. Kell lassan valami új epic fail videó a youtube listámra.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz Scooby Dou #13201 üzenetére
Macikhoz nem kell AS, ha gondolod, akkor egy skornt próbálj még ki mielőtt elkezdesz cserélgetni bármit...
LSsel nekem 19k HP is jött be...(#13203) grex4: Ezért írtam azt amit a másik OHval kapcsolatban. Kész karid ehhez a buildhez...legalábbis innét már elég kemény millók vezetnek csak tovább. Nem hiába nem cseréltem le sose a békát...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
válasz mikromanus #13202 üzenetére
Hát a te builded 13000szer jobban hajaz a DT buildre, szóval amíg te nem csinálod meg ezeket addig még én sem parázok emiatt
-
grex4
aktív tag
válasz Gorneck #13200 üzenetére
Hát azért ilyen nyomi a wd-m mert überezéskor az attack speed miatt a pókok gyorsabban lopják a manát és mehet az újabb maci csorda és a megfelelő eliteknél sem kell ezáltal mozognom, betudom tankolni. Ha meg koncentrált sebzés kell arra ott a poison dart. (nem ritkán 180k-t critel 1 lövedék) Nomeg az AS miatt a farmolás is gyorsabb, ghost bomb elég hamar letakarítja a térképet. Szóval kétféle buildre kell megfelelnie a gear-nek, ezért nincs olyan sok chd.
üdv
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #13194 üzenetére
Ez már avég kezdete. Legközelebb már azt látjuk csak, hogy lecserélted az avatarodat egy WW barbi skill ikonra, aláírásban meg hatalmas szivecskéket rajzolsz a "DT Barbi" szöveg köré
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Autós topik
- Titanfall 2
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest