Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Everest / AIDA64 topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz mikromanus #12499 üzenetére
"Más kérdés: bekapcsolt/elérhető monster power jelölőnél a No Monster power esetén is egységesen mLvl 63-asok a szörnyek, vagy az olyan mintha be se lenne"
A kapcsoló az opciókban csak azt engedélyezi/tiltja, hogy állítgathasd az egészet egyáltalán.
No monster power = MP0, tehát az a kikapcsolt állapot, ott nem 63as minden szörny, nincsenek meg a bónuszok, etc etc[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
mikromanus
veterán
Faragtam egy kis monkot tegnap. Nagyon cuki, csak az Armory furán frissítette. Most épp a skilleket szedte rendbe és az itemeket hagyta érintetlenül a legutóbbi "frissítéskor". Nagyon tuti. Szerintem jobban hasít mint a barbi ha felveszia nyúlcipőt, pedig ez elvileg nem lehetséges
Az örökös tempest rush már megy. Kis resistet és/vagy élettöltést kell azért majd pakolnom rá, mert így a reflecteseken reflexből kinyiírja magát. Alacsony MP szinten vicces. Ezzel könnyebb lesz végigszaladni a questeken.Más kérdés: bekapcsolt/elérhető monster power jelölőnél a No Monster power esetén is egységesen mLvl 63-asok a szörnyek, vagy az olyan mintha be se lenne kapcsolva az MP állítgatás? Kerestem az MP0-t, de csak MP1-et találtam.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Helmoras
őstag
válasz radi8tor #12495 üzenetére
Hát elég szélsőséges eset, de akkormár inkább soloznék ha ilyen brutál barbim van mp 3-5 ön ahol a legjobb dpstől függően, nem hagyatkoznék random emberekre akiknek nagyrészénél sokkal hatékonyabb vagyok igy csak visszafognak, lévén a dropp ugyan olyan mintha egyedül mennék :S az xp se több szerintem...
Dehát ha valaki nem szeret solozni nyilván oké csak szerintem nem éri meg... :S
-
Sárpac
nagyúr
válasz mikromanus #12490 üzenetére
Jah sokat vagyok űberezni is így mp7 is van benne, valamint legend vadászat pubon, oda kell az MF, hogy meglegyen a max 375!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
mikromanus
veterán
válasz Sárpac #12489 üzenetére
Nem, nem fog. Az árak kszépen dinamikusan mozognak... lefelé
Amúgy szépek az MP10-nem kell MS tervek, viszont nem hiszem, hogy msotanában az elitek nagyját ott ölted. Napi 319 elit. Az kb 79 standard pakk. Igen aktív heted voltBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
persil
nagyúr
válasz Sárpac #12487 üzenetére
65-öt mondtál, nem 30-35-öt.
Annyiért meg simán el lehet már őket bidelni, ha figyelsz. De mondom, nekem mindegy, csak egy észrevétel.
Én spec ilyet nyertem el tegnap előtt este kerek 10millióért:
1020dps, 150int, 50crit dmg, socket. Igaz ez nem fury, hanem egy random rare kard, viszont full fizikál, egy fegyvert használok, szóval +as nem érdekel és a fear is csak idegesítene.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz Sárpac #12485 üzenetére
És a helyett, hogy vettél volna vit nélkül egy 160-170 str-es fury-t negyed ennyiért(vagy sokkal jobb dps-sel fele ennyiért) inkább megvetted ezt...
Véletlen se lehetett volna máshol bepótolni a vit-et fillérekért. (az a ~60str meg amúgy sem baszik sokat)Nem baj, magic find legyen és meg is vagyunk!
-
ProEvoFan
nagyúr
-
F-ECT$
titán
válasz Franklin #12478 üzenetére
Ha megnézed: eléggé kevés az all res és az armor rajta, így viszonylag sok hp kell, hogy kibírjon néhány ütést. Szóval vagy az all res-re és armorra mész rá, de akkor a megfelelő dps mellett már 30-40k hp is elég lesz. Vagy kicsit kevesebb all res-re és armorra gyúrsz, de akkor hp-ból kell több.
Dive ever, work never.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz #57919488 #12468 üzenetére
Én Monkról tudok véleményt formálni.
Ami rajtam van, az netto 303 millióba fájt.A két fegyverem 53 millió volt, ezeken kb vagy 80 milliót spóroltam, tehát majdnem a gearem 1/3át.Az armorom 20 millió volt, de ha inna setben veszem meg, akkor minimum 80 millió lenne. Ha ezeken a tárgyakon nem spóroltam volna, akkor kapásból 443 millióba lenne a gearem.
Ezzel azt akarom sugallani, hogy nehéz összeállítani egy sorrendet.Van aki nem gatyázik, van lé, megveszi rögtön amit lát.Valaki (mint én) megvárja a megfelelő alkalmat, és lecsap a noob eladókra.Abba bele sem merek gondolni, hogy a mire eljutottam erre a szintre, mennyibe fájt a Monkom.400 millió tuti van már...
Zárásnak mindent elmond ez a D1Rect idézet: "Diablo 3 az egyetlen olyan hely, ahol a hülyék nem idegesítenek, nem bántanak, hanem teszik a dolgukat és jól meg lehet belőlük élni"[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
Nem rossz, de nem sok kicsit az a 80k life?
Én meg összefutottam ma hajnalban egy 75. paragon szintű wd bottal publikon. Vicces volt, úgy követett, mint egy pincsikutya. Amikor megálltam, ő is megállt. Amikor elindultam, ő is :-)
A másik dolog, amiről fel lehet őket ismerni, hogy soha nem nyomják el az átvezető videókat... pedig 75. szinten már láthatta őket párszor :-D
-
Gorneck
legenda
válasz #57919488 #12468 üzenetére
Nekem csak WDm van (jó cuccokat jó balanszot akarsz az igen csak tud fájni)...és talán lesz most egy monkom...uccsónak a gearjének a nagy része már megvan...1 gyűrűm árát vertem el eddig, ha jól számolok... Fegyókon és ékszereken fog sok múlni, mit tudok majd venni és milyen áron. Így elsőre sztem 120-150m-be lesz a gear...persze ez csak kb érték.
Ha jól számolok, akkor a két barbár akikkel játszani szoktam bőven 500m felett költöttek gearre.
Gorneck#1239
-
JSaN
addikt
Na elo mikulas menet megvolt, szerintem miklosnak nalam szakadt ki a zsakja.
Elso menetben 5 esett, tobbi a masodikban. De a masodik utan leleptem mert tobbiek szidtak folyamatossan a valagamat. Mert nekik semmi nem volt.[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #12442 üzenetére
1 MikroMonster barb 10,839
2 Mataratzis barb 10,520Esélyük sincs )
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Blizz
őstag
HC WD-nek milyen aktív passzív skilleket ajánlotok?
No mistakes, just happy little accidents
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
grex4
aktív tag
rendben.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
szallasi007
őstag
-
Gorneck
legenda
válasz proci985 #12440 üzenetére
Én 3-4 hete költöttem kb 400 milliót a karimra és előtte kb még ennyit. Szal nincs más világ, nem változott semmi...ami drága volt eddig az most is az. Nem értsd félre a filléres kijelentésem...csak 3 gyűrűm árából fel lehet gearelni a monkot és ez pozitív. Utána max finomítani kell rajta...és ez eléggé jó.
Gorneck#1239
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #12462 üzenetére
Mármint kivonja
Én armornál kerestem a változást mindig, de nem láttam.⭐ Stella
-
Sirandrish
legenda
válasz Chiller #12461 üzenetére
Ha arra gondolsz hogy a DMG red-hez nem adja a 25%ot akkor én pl már régebben is észrevettem..
Mondjuk arra nem vennék mérget hogy nem működik de hogy "papíron" nem változik semmi az tutiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Chiller
őstag
Azt észrevettétek már, hogy a Protection shrine nem működik?
-
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #12458 üzenetére
MÁS: WD-ktől kérdezném ( a saját bejáratú WD-m még nem online )..mojot 100 alatti min DMG-vel lehetséges értelmes áron eladni?
A magas max dmg-je miatt maga az av dmg-je nem rossz de már befürödtem ezzel..
Azt hittem milyen király kis cucc de ha a min dmg nagyon kicsi akkor nem nagyon kell senkinek...jók az észrevételeim ?[ Módosította: radi8tor ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
LLKobe
veterán
Na ne mondja nekem senki hogy random a drop. Tegnap 4 órát toltunk négyen, és semmi nem esett. Miután mindenki lelépett idegből nekimentem megint, és 20 perc alatt 4 legendary esett. Na ne má'.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Sirandrish
legenda
-
Edge
veterán
válasz mikromanus #12441 üzenetére
Ja mp0án a time/killre megyek a barb gyalázat buildel. Problem? :troll: ja és bármelyik kari elvan ennyiből, ja de hogy nem 10 perc velük egy alkaizer run az is biztos. Nekem most erre kell a barb gyors mfrunok, sok killel, leszarom sry hogy esetleg másik buildel a barbár nemesség krémjébe tartozhatnék, de ez van ez egy ilyen kegyetlen világ :-)
Szerk: más célom nem volt ezzel a karival tehát hogy jajj melyik mplvl megy majd vele, hm nem izgat ez nem a mainkarim.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Thrawn
félisten
válasz Sirandrish #12444 üzenetére
Nem felejtettem el, csak összeszaladt jó pár dolog mostanában ami miatt megrekedtem a pokol 69-edik bugyrában
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
proci985
MODERÁTOR
ja, mp3 12mből simán kell, hogy menjen. kb30mből már mp4-5 is ok.
(DH esetén, barb árakat nem ismerem)
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Sirandrish
legenda
válasz Thrawn #12443 üzenetére
Erre emlékszem, viszont az elkerülte a figyelmem hogy ez tegnap volt
Jóvanna...van ilyen...azért kösziHa már te reagáltál...el ne felejts meghívni a "100 avatóra "
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Thrawn
félisten
válasz Sirandrish #12442 üzenetére
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Sirandrish
legenda
Te vagy még az armorkirály vagy már egy DH elpicsázott?
-
mikromanus
veterán
MP 3 farmra minden karakter ólcsó és simán elvan "csak 12 millából". Csak úgy mondom. Ha van elképzelés, van item vásárlásnál kész terv arról mit akarsz (és az nem hülyeség), akkor az MP3 nem veszélyes. Amúgy gondoltál már arra, hogy kipróbálod a barbárt? Tudod, barbár. Nem a fejlesztőkk vicces elképzelése egy jó füves cigi után arról mit lehetne beleerőszakolni +1 skillként barbárgyalázásnak
edit:
ööö. Nem is MP3, hanem Act 3? Csak így simán? Milyen MP szint? Bekapcsoltad egyáltalán? Szerintem tedd meg. Sokkal jobban skálázható vele a nehézség és a yeti is könnyebben fenntartható.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Gorneck #12436 üzenetére
nagyot estek az árak, kb félmillából meg esetleg némi stashtúrásból ki lehet fektetni inferno diablot egyedül.
megváltoztak az idők, már nem kell belial, ghom, cydea és rakanoth előtt két hetet farmolni, hogy az ember átküzdje magát rajtuk.
ProEvoFan: ja, tömegcikk... ma beadtam a derekam kb négy hónap után és váltottam natalyara.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Edge
veterán
válasz Gorneck #12436 üzenetére
Mondjuk én fogjam be mert wiznek ott a healing blades azzal betok állni mp6-7-en reflectes pakk közepébe a trutyiba is és folyamat damolok és healelem magam 4-5k hpkkal(persze kell hozzá loh meg ls is skillből). Persze ehhez nekem is kellett megfelelő védelemre költeni úgy hogy dps is maradjon elfogadható, szóval ha vki akkor én megértelek
Am. Barbot csinálsz te is?
Nekem már kész, és tök igazad van az olcsóságról ezt 12M-ból raktam össze act3 farmra only:
SgtDoser
offhandet azt találtam, az egy maga ér dupla annyit mint az egész gear amibe volt úgyhogy azt bemákoltam[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Gorneck
legenda
Ugye-ugye? Olyan védelmet kell tartanom olyan áron, hogy ne legyen gond, mert ugye egy folyton fekvő DPS karinál nincs rosszabb...ez az 1 affix meg kb mindent megoldana.
Mondjuk még 9 szint és végeztem a karimmal, cucc szinten már elég rég vettem rá bármit is.Szal most gyűjtögetek és elkezdem összevadászni a cuccokat ami kell az új karimhoz. Ami eddig kellemes meglepetés, fillérekből lehet gearelni a WDhez képest...
Gorneck#1239
-
ProEvoFan
nagyúr
Neeeeeee...!!!!
Odavész az egyedi hozzáállásod.Nem leszel így ám egyedi!Önálló gondolat?He...?Tömegcikket nehogy már vegyél wazze...hiába a játék egyik legjobb egykezes fegyvere.A számok önmagukért beszélnek.
Igen, itt jön képbe amit mondtam.Minden gear más, és a kasztokhoz tartozó gear is különböző.(#12435) Edge
Nekem sincs vele problémám. Ha egyszer ettől lesz a karakteremnek magas sebzése, akkor ez kell, és kész.Ha lesz új alternatíva, akkor az lesz.(#12432) persil
Kifejtettük már az előnyét, hátrányát.Előnye; as offhandnek is, magas min-max dmg, sok main stat rajta (akár kettő is). Hátránya: fear (ez meg emberfüggő), két egykezes fegyverhez kötelező (mert magasabb sebzést lehet elérni vele, mint más kombinációval) Kötelező?Semmi sem kötelező...[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Javítok, ha nem baj. Azzal az LS-sel kitörölhetem a popikám... Amúgy igen, remek fegyver, de bizonyos DPS felett semmit se ér, ha jön egy pakk és meghalsz...rd rulz. Cserébe olyan combos geart kell összepakolni, hogy beszarsz...
Arról nem beszélve, hogy LS/LOH bizonyos skillek mellett kakit se ér...
Egyébként minap még az 1000+os manaj 1mrd gold volt.
Nem hiába mozogtam sokáig egy elég jó kis lándzsával...Egyébként OHn jobban örülnék LSnek, mint a CHD-nek.
Gorneck#1239
-
persil
nagyúr
válasz ProEvoFan #12429 üzenetére
Persze így van, de számomra a dual wield nem opció, ezért nem is "érdekel", hogy mi lenne, ha
Egyébként nagyon jó a fury, nagyon fasza, de túl van dimenzionálva. Sokszor hasonló, vagy alig kisebb sebzést tudnának olcsóbban elérni, ha nem ragaszkodnának hozzá.(mondjuk ami tényleg kurva jó, hogy teljesen fizikális)
Sokszor láttam/hallottam, hogy az összegyűjtögetett 60-80 milláját költötte rá valaki, közben meg felét ide-felét oda osztva összességében több sebzést szedhetett volna össze olcsóbb fegyverrel és más upgrade-ekkel.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Gothmog
senior tag
válasz persil #12428 üzenetére
közben meg lehet kapna alacsonyabb dps-el, socket-el ÉÉÉÉs crit dmg-dzsel olyat, amivel dps-ben ugyan ott lenne és fele/harmad annyiba kerül
Ez nagyon igaz! Én is találtam már nem egyszer olyan fegyvert a játékban, ami 1000+ dps volt sockettel, egyszer mintha még dex is lett volna mellette (igaz, nem számottevő), és mégsem tudtam lecserélni még azt a rohadt karmot, mert összességében mégis mindig kisebb volt a sebzésük. Hiába, a karmon lévő +58% chd (a socket mellett) ennyit számít. No meg az igen sok dex is tolja a sebzést felfelé, egy bizonyos szint fölött mind nagyobb mértékben.
Viszont Nordic AH-ból belinkelgetős ötlete, illetve ProEvoFan linkjén lévő kalkulátor remélhetőleg nagyon hasznos lesz. Így legalább a jövőben az AH-ban meglátott fegyók között nem vakon, érzésre kell válogatnom (igaz, fegyvert még nem vettem AH-ból, részben pont emiatt).Endure. In enduring, grow strong.
-
Edge
veterán
válasz ProEvoFan #12426 üzenetére
Kicsimix-el teszteltük a Fury-t, mindketten wizek vagyunk ugye. Nos a fury igenis "kőkeményen" működik de nem az attack per sec miatt hanem mert nagy a fizikai damja vagyis a black damage-a ami csak triumvirate offal hoz látványos dpst. A lightning sebzésü fegyverem + az oculusomhoz képest kicsimix triumja adott volna az occu cserélésekor +3k dpst. Namármost ha oculusom mellé betettem a fury-ját adott volna +10k dpst.
De ha, és itt jön a poén felvettem a fury-ját és a triumot is egyszerre a kettő adott +27kdpst. Biza én is alig hittem el, úgyhogy nálam is az a következő fejlesztési lépcsőfok fury+trium, de az még odébb vanTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz persil #12428 üzenetére
Hát ezért mondtam h csak félig beszélsz jól
A Fury+mojo/source/pajzs párosítást kihagytad.Ezért sem jó neked.(#12427) Edge
Igen.Az a mace amit látsz nálam, ugye csak 841dps fegyver.De a benne lévő 98% chd+socket miatt, felér egy 1150dps körüli fegyverrel.Le sem merem írni mennyiért vettem, főleg h van benne ls... Tesco ára volt.
Magas szinteken a chd/chc/main stat eszméletlenül megdobja a sebzést.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz ProEvoFan #12426 üzenetére
"Meg azt ne felejtsd el, hogy ezen a szinten, ahol én vagyok most a Monkommal, a main stat nagyon megemeli a sebzésemet."
Pont ugyan annyira, mint az összes többi létező kasztnak
Egy szóval nem mondtam soha, hogy nem kell main stat a fegyveren, sőt, én is mindig próbálok úgy keresniÉn csak azt írtam le, hogy az 1200as fury-d hozna nekem 1500 dps-t(ami lássuk be, hogy a nullával egyenlő, ha megnézzük, hogy mennyibe kerülne az "upgrade") szemben az én szerény 1000 dps-es kardommal.
A különbség pedig onnan jön, hogy a filléres bicskámon pluszban van 55% crit dmg. Persze az 1200 dps-es fury-n is lehetne, csak ahhoz embert kéne ölnöm, hogy megvegyem.És ezért írtam, hogy sokan csinálják, hogy megveszik a csillió dps-es socket-es fegyvert horror áron, közben meg lehet kapna alacsonyabb dps-el, socket-el ÉÉÉÉs crit dmg-dzsel olyat, amivel dps-ben ugyan ott lenne és fele/harmad annyiba kerül
-
Edge
veterán
válasz persil #12423 üzenetére
Evonak könnyű mert offhandje ad raklap chd-t Igazából wiz és wd eléggé mostoha ebből a szempontból, elég nehéz nagy chd mennyiséget elérni, olcsón semmikép ha ragaszkodunk a kaszt spec offhandekhez és hát miért ne tennénk mert azok jók.
Jó lenne ha vmilyen pacthbe bejönne a chd affix wiz + wd offhanden.
BTW wd-knek még így is könnyebb ott a majamuja set fegyó amin fix az int/chd/lifesteal(!!!), bakker egy ilyet összehozni wiznek amin mindez jelen van és 1000+ dps kb 5x annyiba kerül, lásd fury.
NEmtom megfigyelted-e hogy pont wiznek nincs se értelmes saját set se értelmes mainhand fegyó, chantodo max annak jó aki fagyis wizz, archon wiznél már nem nagyon látni azt csak vmi brutál rare-t vagy fury-t. Jó mi?Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz persil #12423 üzenetére
Igen.Jól beszélsz.De csak félig.
Minden gear felépítése más.Ezért vannak a különbségek.
Meg azt ne felejtsd el, hogy ezen a szinten, ahol én vagyok most a Monkommal, a main stat nagyon megemeli a sebzésemet.10 dex = 576 sebzéssel. Ezért nem kell lebeszélni senkit h main stat nélkül keressen fegyvert.Pl a Furynak ez is egy jó tulajdonsága, ad sok main statot.
A másik, hogy neked azért nem dob sokat a sebzéseden, mert a Fury kőkemény hatása csak a dual weapon-nál jön ki.Fury+ pajzs/mojo/source alatt nem mutatja meg a foga fehérjét.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz ProEvoFan #12415 üzenetére
Csak kíváncsiságból megnéztem a calculator-ban, hogy nekem mennyit hozna a te fury-d. Igaz nekem int-es kéne, de az én fegyveremen is csak 40-el van több, mint a tieden, ezért nagyjából jó az összehasonlítás.
A crit dmg hiánya miatt nekem ez a fegyver hozna.... pamparam... 1500 dps-t. wow... És kb el kéne adnom a kislányom, hogy meg tudjam venni.
Papíron pedig 200-al(!!!) több a dps-e a fury-dnak, mint az én fegyveremnek.Szóval szerintem fegyver vásár előtt mindenki nézze meg, hogy jobban jár-e a magasabb dps-sel crit dmg nélkül, vagy kisebb dps-es, de alapból crit dmg-es fegyverrel.(természetesen mindkét esetben socket-es példányról beszélek)
Szrk.:
Megnéztem másodjára, ugyan úgy töltöttem ki és most -15k dps-t adott ki... remek[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Gothmog #12418 üzenetére
Mindent pontosan kiszámol, nem hiába reklámozom.
Eddig engem nem vert át
Másik fegyveredet akarod lecserélni?Ok.A régi Furym (90% chd kaviccsal) csak 10k sebzést adna.100% chc kaviccsal meg 12Kt...Tudod, ez a Fury már csak egy ilyen szar fegyver ASed 2.03 lenne.Az új Furym 18.7K plusz sebzést adna.Fújj, ne vegyél tömegcikket.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz szallasi007 #12416 üzenetére
Francokat, este kiütjük, vagy nem?
-
-
Gothmog
senior tag
válasz ProEvoFan #12410 üzenetére
Igen, de nem a mace helyére keresek furyt, hanem a karmot cserélném.
(Egyébként, amikor kiszámolod, akkor figyelembe veszi a program, hogy a másik fegyveren is gyorsít a fury, és így mutatja a dps növekedést, vagy azt nem mutatja jól ilyenkor?)Nordic: Van türelmem, AH nélkül vittem végig a teljes játékot is. Előbb-utóbb összegyűlik annyi pénz, amenyi kelleni fog. A játékot így is élvezem, nem létszükséglet, hogy azonnal cseréljek, de persze hajt azért a fejlődés lehetősége, hogy jobban fel legyen szerelve a karakter.
szallasi007: Nincs mit, bár szerintem semmi érdemit nem tudtam mondani. Passzívoknál nekem sokáig resolve volt (szerintem reflectesek ellen is csökkenti a bekapott sebzést, bár lehet, hogy ezt nem jól tudom), de mivel MPL2 és MPL3 nagyon könnyű, így a +10%-os mozgási sebességet növelő passzívot toltam be. De ha alapból kemény vagy (nem hiányzik a resolve) és gyors is (mondjuk van +24%-od bracer, cipő és gatya valamilyen kombinációjából), akkor lehet, hogy a guardian path nyerő még passzívnak a +15% dodge értékkel. Illetve, ha 50% fölött van a chc-d, akkor a sixth sense jobban megdobja, mint a guardian path.
Endure. In enduring, grow strong.
-
Helmoras
őstag
válasz ProEvoFan #12415 üzenetére
pont láttam bent most egy 1111 dps socket dex 2700 life after kill(ami szerintem tök jó kis affix ekkora léptékben) 12 milláért.
szallasi
Ha esetleg nem vagy otthon kiveszem neked azt majd odaadod az összeget, ez szerintem elég jó ár érte.
vagy Gothmognak kell ? már összezavarodtam..
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Nordic #12411 üzenetére
100 millióból megúszni
Dehogy is...12-20 millióból pótolja Furyval...a régi Furymban is 230 dex van és 1000 dps feletti.Végre frissült az armorym.Az új Furym elég durva lett, már csak az ls hiányzik róla...na meg a két milliárd gold
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Gothmog #12394 üzenetére
Azt csak tájékoztatásnak írtam oda.Sokan nem tudják még mi az az unbuffed sebzés.
Semmi nem viszek.Ugyan is közvetlen sebzést adó passzív skillje nincs a Monknak.
Sajnos igazából sok jó passzív skillje sincs.Van kettő kötelező, harmadiknak meg variálhatsz mpl szintnek megfelelően.Közben kiszámoltam neked.A régi Furym adna neked kb 9400 sebzést.a mace helyére tettem be.Igaz a loht elvesztenéd, azt pótolni kellene valahol.
Amúgy a régi Furym eladó (hacsak közben el nem vitték AHban)[ Szerkesztve ]
-
Gothmog
senior tag
válasz szallasi007 #12401 üzenetére
Nordic: Balkezes fegyverrel elégedett vagyok, szerintem tökéletes off-handnek, így azt nem tervezem cserélni (esetleg ha lenne rajta alapból chd még, akkor még jobb lenne, de ne legyen az ember telhetetlen). Így már "csak" kb. 250 dexet tárolok a jobbkezesen, de abból megfelelő fury-val lehet pótolni valamennyit. Így nem olyan vészes ez a probléma. De egyébként jól látod, alapból nem okés, ha fegyvereken gyűjti az ember a statokat. De nálam talált fegyver mindkettő, és képzelheted hogy örült a fejem, hogy még a dex is milyen jó rajtuk! Eszem ágában sem volt félredobni őket azzal, hogy fújj, main stat ne legyen rajtuk, mert akkor később nem tudok szabadulni tőlük...
szallasi007: Az a helyzet, hogy nem vagyok mérvadó ez ügyben. Mivel nem überezek és nem xp-re hajtok (oké, sisakban xp kő van most, de csak azért, mert a hp-mat jelenleg elegendőnek érzem, a +MF és +Gold pedig annyira nem izgat, mert így is elégségesnek vélem mindkettő értékét, így maradt a +XP kő), szóval... mivel nem xp-re hajtok, így rendszerint MPL2-őn vagy MPL3-on megyek. Főleg MPL2-őn, mivel - hülyeségnek tűnhet, meg tudom, kicsi minta, de - nekem mindig több cucc esik (darabra), mint MPL3-on...
Ide (MPL2-MPL3) 95%-ban elég az 1000 körüli LoH. De volt már azért olyan, hogy agyonvertem magam, amikor szukkubusz átoktól sújta, nem max hp-ról, frenzy shrine-os buffal zsinórban 5-6 kritikust belevertem reflectes dögökbe. Igazából ezért lenne jó nekem is némi LS, mivel az ugye a bevitt sebzés függvényében szívja vissza az életet, de az monknak csak fegyveren szerezhető be, és ha normális dps-t, chd-t vagy socketet is akarsz mellé, akkor már - számomra - megfizethetetlen kategória.
Egyébként, ha gyors vagy és sokat ütsz rövid időn belül, akkor az LoH nagyon jó, moboknál pillanatok alatt visszatölt, de sajnos kell mellé az LS a reflectesek miatt, ha MPL5 fölött akarsz hajtani. (És ugyanígy, vszg. LS mellé sem árt az LoH. Talán az a legideálisabb, ha van mindkettő)[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
Gorneck
legenda
Fegyó és OHval tudsz kisajtolni magadból több sebzést. A többi cuccodra max további intet tudnál pakolni.
Talrasha amu nem rossz, főleg mert van rajta % sebzés.
Egyébként attól, hogy pl csökken a DPS-ed még közel se biztos, hogy csökken a valós sebzésed. Mivel pl adott fegyónak messze magasabb a min-max dmg-e így jóval nagyobbat fogsz sebezni.Én nagyon szeretem a Gruesome Feast passzívot, iszony mi buffot ad, és ehhez még potyog HG is mpl5ön, mellé BR és VQ. A macik kb folyamat tolhatóak.
XP farmhoz mondjuk Garve J is bekerül a VQ helyére, de ott ugye alacsony szinten megyünk.Szal sajna vagy finomítasz a cuccaidon vagy más stílusba tolod MPL5öt.
Ez most mpl2-3-as gear. Gyűrűket cserélem mikor véletlen überezni megyek. De sokminden nem változik.
Gorneck#1239
-
Tombi
őstag
Üdv!
Van egy Witch Dokim és mivel tudnék még érdemi dps növelést elérni?
Jelenleg 0 pénzem van, ezért kitartó farmolásra alapoznék.
Witching Hour övre gyüjtök jelenleg. kb még 20 milla hiányzik a legolcsóbbhoz.
Gondolkodom még hellfire ring cserén is, csak ugye az elég lutri..A karakterem:
-
F-ECT$
titán
Csak 1 megjegyzés: a csizmán lévő 7% Poison dmg csak a fegyver fizikai sebzésű részére számolódik a Posion dmg részéhez nem. Ergó ha váltasz, akkor olyat keress, amin csak fizikai dmg van.
Amúgy alapvetően jó a kari, nagy hiba nincs benne első ránézésre, így tényleg csak drágán tudnál jelentősen előre lépni.
Dive ever, work never.
-
grex4
aktív tag
-
Huha81
tag
Szia,
Az a baj, hogy ez egy egész jól összerakott WD. Bár nekem csak wizardom van, de azért nem nagy a különbség. Szerintem elérted azt a szintet, hogy egy tárgy cseréjével olcsón már nem lehet sokkal több sebzésed.
Ergo vagy sokat költesz vagy próbálsz minden jelenlegi tárgyadnál egy kicsivel jobbat keresni.
pl: Intet tudsz fogni egy jobb zuni chesten szerintem ez jelenleg a legolcsóbban kivitelezhető. -
grex4
aktív tag
halihó.
Valakinek nincs ötlete hogyan tudnék DPS-t növelni a jelenlegi védelmem megtartása mellett?opciók:
Fegyvert 1050dps/100int/ls/socket re cserélve nem nő/csökken a sebzésem cserébe irtózatosan drágán.
Nadrág egy inna naci lehetne de rengeteg armort és vitality-t vesztenék szal nemjó.
Chest armor lehetne tal rasha AS-el de a 4es set bónusz kell.
Tal Rasha Amulett de a megfizethető kategóriába Attack Speed-el férne azzal meg pont marad a dps.
Lacuni bracer 70int/9as/3chc amit megtudnék venni de marad a dps.
Chc-s zuni sisak szintén drága. (megfizethető kategóriában kevesebb az int és szintén nem nő semmi)
Kesztyűben lehetne még crit dmg de a megfizethető kategóriában már 7as és 8chc férne így szintén nem nő semmi.
Offhandet most vettem nemrég, a 14%os poison dart sebzés jóval többet ér nekem mint a nagyobb sebzésű off.h
hellfire gyűrűt is lelehetne persze cserélni de az ugye kell.Több legend/set cuccot nem ismerek amivel érdemi előrelépés történne. Valakinek bármi féle ötlete?
(van egy pártíz millióm a dologra ami nem merül ki +5000dmg-ben.)Egyedül a chc-s Tal rasha amulett maradt? ami 60-80M?
üdv
-
szallasi007
őstag
válasz Gothmog #12399 üzenetére
Szia,
az lenne a kérdésem hogy ez a life on hit-es dolog mennyire jön be? Milyen mp szinten tolod fixen? (reflect damos elitek a mérvadóak számomra)
Most Skornozok, azon ls van viszont bitang lassú a történet (mp6-on ha kómás vagyok akkor borulok néha soloba és partiba egyaránt, de nem vészes). váltani akarok két egykezesre, de ugye az ls-es cuccok chdvel + socekettel megfizethetetlenek számomra, talán a life on hites-ek már elérhetőbb áron vannak.(?)
karim:Józsika
Más téma: miért van az, hogyha egyedül játszok akkor f0ssa a legendeket meg a szetteket (mind brim kategória), viszont ha partizok akkor gyakorlatilag nem esik jóformán semmi?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest