-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz rumkola #110660 üzenetére
Én most játszom a 3-ik LoD/Lon buildemet és igazából nem sokkal nehezebb fel gearelni mint egy sima szetes karit.
Persze akkor ha a szetes karin is full ancient a cél 'augmentek miatt úgy is kell'.12/13 Ancient van most LoD Blessed Shield Saderen mert értelmes Ancient Flavor nem lesz az biztos.
@AnginaP
Az korrekt,grat!.
Ezek a jobb Primalok mindig akkor esnek amikor legkevésbé számít rá az ember,nekem is szinte mindegyik értelmes Primal így lett.LoD Dagger of Darts WD-n már azon voltam,hogy rárakom Augmentet az átlagos Ancient fegyveremre erre mire befejeztem az utolsó Gem fejlesztését kiesett a Primal fegyver.
-
Sirandrish
legenda
válasz rumkola #110660 üzenetére
Kész
És 3-4 napot játszottam
Mondjuk az amulet az még nem anci, meredjen meg..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest