- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fm!
tag
válasz
haxxika #59088 üzenetére
Semmi gond, nem vagyok az a sértődős fajta.
Az ügy elején, decemberben kisírtam magam (és hát hol máshol, mint egy DELL fórumban?), most már csak a jelenlegi/jövőbeli Latitude tulajokkal értekezem, hogy náluk mi a helyzet ill. hogy bele ne fussanak ebbe a problémába. Én speciel marhára örültem volna, ha tudok egyáltalán a problémáról, mielőtt megrendelem a gépet. Először azt se tudtam, hogy neten hogyan keressek rá a cicergésre angolul, de aztán megtaláltam a kulcsszót: coil whine. Innentől 3 napig olvastam a reddit.com-ot, minden lehetőségen kétszer is végigmentem (BIOS frissítés előtt-után), de egyik sem segített. Valaki ezt nem is hallja, valaki meg agyf@szt kap tőle. Mivel egy tök csendes szobában programozok elég összetett dolgokat, így gondolkodni sem tudok ettől a hangtól, szóval nekem ebben a formában a gép használhatatlan.
Ez nem is gond, gondoltam visszaküldöm és cserélik. Hát nem, és fogalmazhatnék szebben is.Így most itt van egy (számomra) használhatatlan gép, újat rendelni se tudok, mert nem tudom, hogy ezt most cserélik vagy pénz vissza vagy szétverem egy 12 kilós falbontó kalapáccsal.
@anorche1
A törölközős megoldáson behaltam, nagyon tetszik. Elképzeltem, hogy megyek ki egy céghez, kipakolok, aztán leterítem a gépet egy vastag Micimackós törölközővel...@szabonagyur
Gondolhatod, hogy meglepődtem én is...
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest