- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
válasz laca891 #57020 üzenetére
Á nem az volt a gond, de hatalmas szívás volt, már téptem a haja,, lényeg a háttértár 02 micro card memory akármi volt, és akármilyen drivert tettél fel hozzá 6520, 6420m win 7, 8.1 stb. ugyanúgy kérdőjeles maradt, és faileddel elszált a driver telepités a végén, aztán elegem lett, és ráküldtem a win 10 nagy frissítéseket, összegzőt mindent, és fél óra múlva úristen eltünt végre a rohad h áttértár, aza 02 micro memory card vagy mi. kész voltam..
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Sordoran
addikt
válasz laca891 #58229 üzenetére
Bekapcsoló gomb hosszan lenyomása? Nem újraindítja, hanem kikapcsolja, de a lényeg ugyanaz.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Bazs1981
aktív tag
válasz laca891 #58498 üzenetére
Az első win telepítés után kikapcsoltam a frissitéseket mielőtt felment volna a netre, de úgy sem volt jó. A Dell honlapjáról szedtem le a drivereket a Service Tag-et adtam meg és az alapján telepítettem. Kikapcsoltam közben a Bluetooth -t de továbbra is rendszeresen leszakadt a netről.
-
TeeJay
félisten
válasz laca891 #58576 üzenetére
BIOS upgrade is volt legújabbra
de amint belépek és nézem a battery részt, azt írja az akku már halott ami érthető mert közel 8hónapig nem látott töltőt a gép meg az akkura tojunk is
hanem hogy alatta azt írja a töltőre hogy unknown...
szívlapát annak aki kitalálta ezt és kombinálta egy vékony műanyag könnyen törhető DC csatlakozóval
persze aztán center pin miatt zárlatos lesz a lap és lehet alaplapot cserélniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
No.01
őstag
válasz laca891 #58591 üzenetére
Sajnos ez sem az igazi. Ugyanazt az online oldalt tolti be amit elotte en is megtalaltam, de ettol meg nem tudom, h melyik drievreket is kellene frissitenem...
Van erre barmi mas megoldas? (Igazabol nem is ertem, h mi ez a megkulonboztetes az uzleti es a sima gepek kozott a driverekete ajanlott frissiteni minden esetben nem?)
-
tlac
nagyúr
-
-
qwertly
addikt
válasz laca891 #59441 üzenetére
Szia!
Mi lehet benne a bukta?mert rendes gyári garit adnak rá?Mert az eladót kérdeztem és ön neki az volt a válasza,hogy a nagyker akciózik időnként ezért olcsóbb mint mint ez az utóbbi még kevesebb porttal is rendelkezik.Mert még közölte,hogy több nagyker hoz az országba dell notebookot és árban is versenyeznek egymással és van amikor kilehet fogni baráti áron jó gépeket is. -
haxxika
senior tag
-
Frawly
veterán
válasz laca891 #59643 üzenetére
Ezt neked kell tudni. Ha túl hangos a hűtés, vagy érezhetően nem megfelelő, mert nagyon magasak terhelés közben a hőfokok, akkor úgyis ki kell takarítanod a gépet, ha csak egy gyors kiporolás erejéig is, és ha már szétszeded, akkor megéri ilyen takarításkor az újrapasztázást is megejteni. Kb. évente elegendőnek tűnik, felesleges gyakrabban birizgálni, ha nincs vele baj.
-
-
lean
aktív tag
válasz laca891 #60514 üzenetére
Kettő van, HD-630, geforce 1050ti.. A gaming notebook topikban azt mondták, az nvidia vezérli, de ahhoz nem tudom feltenni a drivert mivel fel se ajánlja. Nálam dedikált bill. van F8. de nincs mire váltani mivel semmilyen külső képernyőt nem észlel az intel se meg az nvidia se
no cross no crown
-
lean
aktív tag
válasz laca891 #60517 üzenetére
ennyire azért nem vagyok amatőr nincs mire átkapcsolni mert semmilyen HDMI driver nincs a gépen sztem
nvidia nem rakja fel, lejatszoeszközök között sincs semmi hd audio.ha leszedem az intel drivert akkor bejön a HDMI de nem aktív, ha felrakom a drivert eltűnik a HDMI
[ Szerkesztve ]
no cross no crown
-
Necc
addikt
válasz laca891 #60658 üzenetére
Az folyékony fém azaz:
1) garancia instant 0
2) csak idő kérdése hogy mikor főzöd meg a processzort mivel a gallium idővel beeszi magát a rézbe (meg minden fémbe, az egész csak idő kérdése, alumíniummal a reakció alig pár perc)
3) minden porcikája vezeti az áramot, ha egy icipici darabka is mellémegy akár szétkenéskor vagy a hűtés rányomásakor, egy hordozható gép esetén ici pici fém golyókat mozgathatsz a gépen belülHa mindenáron újra akarod pasztázni a géped, ajánlom a Kyronautot, ez biztonságos.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
HARDVERAPRÓD
válasz laca891 #60734 üzenetére
Talán ez a legjobb video, jobban látszik, mint ahogy el tudom mondani.
https://www.youtube.com/watch?v=PyoCtJX2ouc
De ha a szalagkábelt lehúzod, akkor óvatosan le lehet szedni a cooleről is, vagy mindkét végét lehúzod, és akkor ott marad, én nem csinálnám így, mivel viszonylag könnyű lehúzni a cooler házáról is.
Remélem segített a videó. -
Lortech
addikt
válasz laca891 #60804 üzenetére
Bios verziót egyik sem állítja vissza, ha erre vonatkozott a kérdés.
Factory és bios reset között elvileg nem sok különbség van, kivéve ha a bios alapbeállításaitól eltérő gyári beállításokkal (factory) adják el a gépet.[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
Lortech
addikt
válasz laca891 #60807 üzenetére
Amikor valtoztatsz egy beállításon, bepipalhatod, hogy custom, es akkor elmenti neked custom beallitaskent, amit szinten egyszerre visszatolthetsz.
Verziot visszaallitani jumperrel es elem kivetellel szerintem nem lehet, legfeljebb beállításokat. Elszallt egy bios frissitesed? Vagy downgradeelni akarsz? Hogy milyen bios visszaallitasi opciok vannak, az a tipustol fugg.
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad USB C gen 2 dokkoló, 135W-os adapterrel
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest