Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Shady313

aktív tag

Sziasztok!

Egy Dell 5537-es notebook tulaja vagyok (i5, HD8850M) és azoknak szeretnék segíteni akiknek driver problémájuk van (tele van vele a net, hogy sokan szívnak vele). Gyári driverek felejtősek, instabilak, nincs alvó mód, lassú a grafikus egység.

Végigteszteltem rengeteg driver variánst, kombózva őket és társai, ugyanis a 'gyors indítás' bekapcsolása mellett (Win8), nem állt ne a notebook ill. alvó módból sem kelt fel és a hűtő sem úgy működött idle-ben ahogy azt elvárhatjuk. Miután eszközazonosítókkal végigtúrtam a netet eljutottam egy nagyon egyszerű megoldáshoz:

Az 5537-esmre működnek az 5543-as (idei kiadású) notebook driverei. Generic drivereket sem lelni olyan frisseket mint ezek és minden tökéletesen stabil és problémamentes. A 1705-ös WIFI+BT drivert ugyan úgy telepíti a 1707-es is, Atheros chipsetre készült mindkettő. Egyedül a az AMD driverem generic és nem OEM jelenleg, mert abból az Omega frissebb (és gyorsabb).

Remélem ezzel sikerült valakinek segítenem. Ha minden igaz ez segítség lehet 3535, 3537, 5737 tulajoknak is. :K

Új hozzászólás Aktív témák