Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
Topikgazda
válasz
PlatiaAmos #44896 üzenetére
Biztosan a memória fogy el? Monitoroztad? Lehet, egy ssd-vel jobban járnál.
-
Denyboygod
csendes tag
válasz
Én ezeket a termékeket javasolnám.
Mivel ez ehhez a típushoz van.
[link]
Élettartam garancia = 99 év!
beszerzésben tudok segíteni. -
soldi3r
veterán
válasz
4+2 megy. Memoriat en tole szoktam beszerezni. Az ar is jo, gari is van, postaz is.
-
PlatiaAmos
tag
Valaki tudna segíteni mielőtt rosszat rendelnék?
Következő laptopom van: dell latitude e5520, http://www.dell.com/hu/kis-es-kozepvallalat/p/latitude-e5520/pd
Jelenleg 2x2giga ram döcög benne, de elég kevés.
Arra gondoltam elsőnek vennék egy db 4gigás modult és azzal cserélném ki az egyik 2gigásat.
Ez igy működő képes lehet? Vagy muszáj 2x4gigát?A másik kérdés, valaki betudna nekem linkelni valahonnan egy modult ami tuti kompatibilis a notebookal?
-
mghltm
addikt
válasz
leslieke #44892 üzenetére
Battery Status Lights
If the computer is connected to an electrical outlet, the battery light operates as follows:
Alternately blinking amber light and blue light — An unauthenticated or unsupported, non-Dell AC adapter is attached to your laptop.
Alternately blinking amber light with steady blue light — Temporary battery failure with AC adapter present.
Constantly blinking amber light — Fatal battery failure with AC adapter present.
Light off — Battery in full charge mode with AC adapter present.
Blue light on — Battery in charge mode with AC adapter present.amber = sarga -
AstraCDX
senior tag
-
leslieke
Jómunkásember
Ha sárgán villog az akkumulátor jelző, az hibát jelez? Folyamatosan töltőn van a gép.
-
válasz
szabonagyur #44888 üzenetére
-
válasz
szabonagyur #44886 üzenetére
a telekom esetén már igaz egy ideje (2014. október 18-tól, a 800 MHz bekapcsolását követően), hogy országos szinten nagyon sok olyan helyen elérhető 4g/lte, ahol 3g nincs, és nem is feltétlenül lesz.
AstraCDX; szia, itt ránézhetsz; link
-
szabonagyur
félisten
-
AstraCDX
senior tag
válasz
szabonagyur #44884 üzenetére
Arra gondolsz, hogy a mobilnet előfizetésem nem engedélyezné a 4G-t ?
Ha esetleg így lenne, ha csak ez lenne az akadály, akkor látnám a 4G hálózatot, csak nem tudnák fellépni rá . Nemde ?
Van Huawei E3372 4G képes USB modemem, de abban Wind kártya lakik .
Olaszországban alig van Wind 4G, de ahol van, ott az USB modemmel kifogástalanul műxik .
Nehézkes a cserélgetés, mert a notebookban micro SIM hely van, az USB modemben meg normál, így ha át akarom tenni, mindig adapterezni kell .
Az sem mellékes, hogy a notebook SIM kártya helyre nagyon nehézkes a kártya BE/KI művelet .
Majd kipróbálom majd egy nagy népsűrűségű helyen, ahol nagy valószínűség szerint van a T-nek 4G hálózata .
Találtam végre egy adatlapot a DELL DW5570/Sierra Wireless AirPrime MC8805 WWAN modemről, és sajnos hivatalosan sem tudja a 4G/LTE-t .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
A gépemben (Latitude E6540) egy DELL DW5570/Sierra Wireless AirPrime MC8805 WWAN modem van .
Ez max 3G-vel képes kommunikálni .
Nem is lenne ez gond, mert a 3G hálózat is képes átvinni több mint 10Mbit/s sávszélességet, ahol van ott jó is .
De a T 3G hálózata itthon több helyen foghíjas, ahol nincs 3G, valószínűleg van 4G, azt meg a beépített modemmel nem tudom használni .
Van a DELL-nek olyan 4G képes WWAN modeme ami jó lehet Latitude E6540-be ?
Üdv.
Astra
-
Máté94
addikt
Traktorhang, kerepelés a ventillátorból, így 8 hónap az azt jelenti, hogy az amúgy is minőségi ventillátorok közül én egy kevésbé megbízható gazdája lettem, ugye?
Néha olyan, mint amikor furják a szomszédban a falat. Nem tudom mennyit segít a hiba felderítésében.
Így néha-néha rájön, párszor abbahagyja, majd megint. Tisztítva nemrég volt, de akkor se volt poros egyáltalán, így a törődés hiányát furcsán venném, ha ez okozta volna.
Bár az olyan elvileg ritka, de várom mikor adja meg magát és majd nem engedi bekapcsolni magát a gép.
[Inspiron 7537]
-
oncsi
őstag
válasz
bandras0226 #44880 üzenetére
Aha.. akkor került a telefon helyére némi papir alapu fizetö eszköz
-
válasz
architect26 #44870 üzenetére
A ragasztómaradványokat keményebb radirral nyom nélkül le lehet szedni. Amikor még a komáromi Nokiában dolgoztam így csináltuk.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Isopropil-alkohol vagy ilyen: http://www.hestore.hu/prod_10025797.html
-
architect26
aktív tag
válasz
architect26 #44868 üzenetére
naa senki sem tud válasz adni a power manager-es kérdésemre?
-
thomasvold
őstag
válasz
szabonagyur #44876 üzenetére
Köszönöm szépen. Nem értem én sem. Még jó, hogy el voltak téve a driver-ek.
-
szabonagyur
félisten
válasz
thomasvold #44875 üzenetére
Card Reader amit keresel.
Amúgy nem tudom mit csinálnak, de szinte az összes gép alól kiszedték a driverek felét.
-
thomasvold
őstag
Sziasztok. Dell 5737. WIN7-et telepítettem ma és maradt az eszközkezelőben egy olyan, hogy: USB2.0-CRW
Ez micsoda és mi lehet a driver-e? A chipset driver-t érthetetlen okok miatt eltüntették a letöltések közül. De egy régebbiből próbáltam frissíteni, ami le volt mentve, de nem volt benne, ami kell. Minden más chipset-es driver-t feltelepítettem. A LAN driver-t is egy régebbi telepítőből telepítettem fel, mert azt is kiszedték a programok közül.
-
soldi3r
veterán
válasz
Fektisztito, termeszetesen.
-
rgeorge
addikt
válasz
Ragasztó: sebbenzint neki.
-
somasz
Topikgazda
válasz
Nekem le szokott jönni általában. A ragaszkodóbbakat a porrongy+dörzsölés, esetleg minimális nitrohigító lehozza, de óvatosan vele, nem tetszhet a felületnek.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Nem zavaró, bár nekem az újon 2db van vami fekte szóval nem is látszik.
-
somasz
Topikgazda
válasz
architect26 #44868 üzenetére
Matricáknak hajszárítós kezelés, akákörmözés, legyúrmázás.
-
architect26
aktív tag
Ejjha most sok kérdésem lesz hozzátok
- Power managerben milyen az az adaptive mód? és az express charge tényleg 1h alatt tölti fel 80-ra az akksit? Mik a tapasztalataitok ezekről?
-e5250-hez(12.5") hol tudnék védőtokot, vagy párnás védőtáskát venni?
-Hogyan tudom a leggyorsabban leszedni ezeket az intel meg ubuntus matricákat a gépről ragasztónyom nélkül? -
AtHoS
nagyúr
Még egy kérdés.
Hogyan kell beállítani az akku menedzsmentet, hogy folyamatos hálózati használat esetén ne tartsa 100%-on az akkut?
Valahogy ezt eddig még nem sikerült elérnem. Vagy ez lenne a megfelelő beállítás az akku megfelelő élettartamához?
-
-
believi
csendes tag
válasz
SzaboZE #44855 üzenetére
Amit itt VGA-nak írsz, olyan van a netbookon, de csavarok nélkül. Akkor gondolom, a vezeték egyik végén VGA végződésnek kell lenni, ez megy a netbookba, a másik végén pedig hdmi-nek, ami a tévébe megy. Elnézést, 52 éves nő vagyok, és csak így tudom megfogalmazni a dolgokat, szakszerűbben nem
Egyébként a netbookon talán mégsem láttam hdmi-kimenetet, ahogy most jobban megnéztem, az usb rajta. Abból kettő is van. Azt hiszem, segítettél, nagyon szépen köszönöm! Lényeg, hogy úgy néz ki, hogy össze lehet kötni a kettőt, ami a nagy cél volna, és élvezhetem végre az online filmnézést kedvem szerint. Köszönöm még egyszer
-
ozzzy21
csendes tag
A minap vásároltam egy Dell Inspiron 17 (5748, Mid 2013) laptopot a honlapról feltelepítettem az összes drivert de az eszközkezelőben az SM buszvezérlőnél mégis van egy sárga felkiáltójel.Mi lehet a probléma?A segítségeket előre is köszönöm.
-
believi
csendes tag
Sziasztok!
Egy Dell InspironMini netbookot hogy tudok rákötni Samsung tévére, hogy monitorként használhassam? Hdmi csatlakozó van a tévén, minipc-t használok rajta (nem kompatibilis sokmindennel, flashplayert nem tudok rá letölteni, ezért nem jó nekem) meg usb. Milyen vezetéket kell vennem? A netbookot melyik kimeneten csatlakoztatom a tévéhez? Köszönöm a segítséget
-
kistewe
tag
Hello,
van valakinek ezzel tapasztalata ? : Plextor 512Gb M5 Pro SATA3
ez az egyik legolcsóbb 500GB ssd és kérdés hogy az E6230 simán megeszi? win XP és Linux in menne rá...külön particiókon..uff stewe
-
mghltm
addikt
-
mghltm
addikt
válasz
szabonagyur #44844 üzenetére
lehet, de nem a latitude / precision szerianal megismert modon / csatlakozon
-
somasz
Topikgazda
-
AtHoS
nagyúr
Itthon, magyar ÁFA-s számlával (cég részére) be lehet szerezni Dell 7537-hez való dokkolót? Konkrétan ez lenne: [link]
Sajnos nem találkoztam vele kínálatban , bár lehet google nem barátom most ebben
-
somasz
Topikgazda
-
Primary92
senior tag
válasz
architect26 #44837 üzenetére
Van érdemi különbség az i5-4300U és az i7-4600U között? Az i7-4600U sokkal gyengéb az i5-4300M-től?
-
Nincs név
tag
válasz
somasz #44834 üzenetére
A 6430u-ról olvastam sok kritikát és van amiben eléggé eltérnek, egy-két helyen írták, hogy brutál hangos, máshol meg azt írják, hogy iszonyat csendes és hűvös. Itt főként a CPU lehet a ludas az eltérésben (i7 vs i5 mondjuk)?
A billentyűzetet élőben kell megfogdosni ott gondolom úgyis kijön, hogy jó-e rajta dolgozni vagy nem.
-
-
Dan-szan
senior tag
Ezeket nem tudom sehogy sem eltüntetni,miket kell letöltenem hogy sikerüljön? E6520, win 8.1.
-
Nincs név
tag
Sziasztok összehasonlításban kérnék segítséget. Munkagépet akarok venni ami viszont legyen szép(szubjektív
) és hordozható is, az E6430u és E7440 is tetszik, kijelzőben tudom hogy van FHD panel a 7440-ben de ez nekem nem olyan fontos, más szempontból megéri inkább egyiket vagy másikat venni?
Ha van tapasztalat akkor milyen a touchpad és billentyűzet érzése? Előre is köszönöm a segítséget
-
NeAndrew
csendes tag
válasz
SzaboZE #44795 üzenetére
Győrben. Sima konzumer úgyhogy nincs helyszíni. Először csak az egyik hangszóró ment tönkre aztán később jött a jack. Nem hinném hogy összefügg a kettő. Próbáltam linux alatt is ott sem volt jó úgyhogy elég biztos vagyok benne nem szoftveres probléma.
Az mennyire probléma hogyha háttértár nélkül küldöm nekik a gépet?
Üdv,
András -
Shady313
aktív tag
válasz
Tapipapi #44826 üzenetére
Az eszközkezelőben nézd meg légyszi a wifi eszközöd harverazonosítóját (jobb klikk a hardverre, tulajdonságok, részletek fül és a listában megtalálod). Az alapján tudunk segíteni a helyes driver kiválasztásában. Nem ugyan azzal a hardverrel szerelik mindegyik gépet.
Az is lehet, hogy a listában ismeretlen hardverként szerepel, mint hálózati vezérlő.
-
Tapipapi
tag
válasz
szabonagyur #44825 üzenetére
Igen, disztró alatt win 7 64 bit van kijelölve.
-
geza844
aktív tag
válasz
szabonagyur #44821 üzenetére
Na, ezek szerint eddig tényleg hülyének tüntettem fel magam
Tudom mi a win7 driver, csak fáradt vagyok... bocsi...
-
geza844
aktív tag
válasz
SzaboZE #44820 üzenetére
Megy, csak nem szeretek vele foglalkozni, mert sok időmet veszi el... 4 gépet kell karbantartanom, és nem rendszergazdaként dolgozom. Nem létezik E5440-hez gyári recovery DVD? Bár azt hiszem csinálni lehet Dell szoftverrel... lehet az is lesz, csak egyszer kell tutin megcsinálni minden gépet hozzá.
-
geza844
aktív tag
válasz
somasz #44812 üzenetére
Az integrált frissításek nem rosszak, majd utánanézek, de nincs jobb módja ennek a torrentnél? Mert ott ugyan megtalálaok mindent, de mégiscsak milyen már, hogy illegélis forrásból vagyok kénytelen megszerezni azt a szoftvert, amit legálisan jogom van használni?? Néztem az MS oldalát is, de nem engedi letölteni, mert szerinte nekem azt nem szabad... hogy lehet összekötni egy termékkulcsot az MS fiókommal, hogy meggyőzzem, hogy nekem ahhoz tényleg van jogom? Amúgy a nyelvi kérdésben szerintem tévedsz. A Win7 kivételesen nem átjárható nyelvi szempontból. Ha angol verziót vettél meg, akkor nem használhatsz magyart. Mivel az én laptopomat annak idején angol nyelvterületen vettél (én meg most használtan), így én is kénytelen vagyok angolul használni, ha legálisan akarom, márpedig úgy akarom, és az angol sem nagy érvágás...
-
geza844
aktív tag
válasz
somasz #44806 üzenetére
Az AIO nem azt jelenti, hogy a Win7 összes verziója rajta van telepítőn, és ki tudom választani melyik kell? Csak mert akkor nem értem mi köze van a frissítési időhöz (ami tényleg rohadt sokaáig tart és jó lenne valamit csinálni vele), meg különben is, nekem csak az angol nyelvű Pro-hoz van kulcsom.
-
somasz
Topikgazda
válasz
Primary92 #44808 üzenetére
6440 igen, 7440-ről nem tudok. mostanában volt téma
-
Primary92
senior tag
Létezhet E7440 1600x900-as kijelzővel? Ezt állítják nekem.
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudok valami gyári telepítő médiához jutni a Dell Latitude E5440 típusú gépemhez? Angol nyelvű Windows 7 Pro OA -val adták ki annó, van is rajta matrica, meg termékkulcs, csak újra szeretném telepíteni.
Köszi!
-
SzaboZE
addikt
válasz
architect26 #44797 üzenetére
Ha minden igaz, ez meg is oldódott, reggel mintha találkoztam volna vele
-
Tapipapi
tag
Előre is bocsi, ha volt már hasonló kérdés.
win 8.1-et használok kényszerből az inspiron 5737 notimon, de szeretnék áttérni SSD-re, amin win7-et telepítenék. A kérdésem az lenne, hogy 1705 Wi-Fi + Bluetooth Driver, amit a dell oldaláról leszedek semmit nem csinál és win 7 alatt nincs wifi, ami azért notinál jól jönne.
Ha valaki tudna valami megoldást, linket bármit megosztani annak nagyon örülnék.
Szóval ha valaki tud 1705 Wi-Fi + Bluetooth Driver win7 x64 alá drivert az kérem jelezze
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest