Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs név
tag
válasz
szabonagyur #45698 üzenetére
Azt tudom hogy miniDP van rajta. Van esetleg tipped arra, hogy miért nem működik nálam? Hívjam a szervizet? Részemről próbáltam törölni és újratelepíteni a hang drivert de sajnos ez nem segített.
-
Nincs név
tag
A 7440 tulajoknak közvetít a HDMI csatlakozó hangot is? Minden Driver fent de egyszerűen nem szól. A lejátszóeszközök között látszik a TV de hiába. 6420-ason ugyanez hibátlanul működik (ugyanaz a kábel/tv).
Van valami ötlet erre? Esetleg DP->HDMI módon működne? (A TV-n csak HDMI csatlakozó van.)
Előre is köszönöm a segítséget
-
törölt tag
válasz
SzaboZE #45695 üzenetére
valamennyit igen, főleg hosszútávon, fárasztó a szemnek (néha be is ragadt 40 hz-re hálózatról is) de inkább az zavart, hogy ilyenkor 2-3 mp-re elsötétedett a képernyő. eléggé meg van már kopva a töltő csati a gépen, könnyen ki-be mászkál, ha épp úgy mozgatom a lapost, aztán az elmegy a kép, visszajön, rögtön megint elmegy, visszajön, na ez kezdett az idegeimre mászni.
-
SzaboZE
addikt
válasz
#95590400 #45689 üzenetére
És látsz különséget? Merthogy a kijelzőnél úgy tudom tökmindegy a képfrissítés, az számít, amit az lcd panel tud. A videokárty aküldhet 8000 képet másodpercenként, ha csak mondjuk 60-at tud a kijelző és még nem beszéltünk az utánhúzásról
Az e4200-ban olyan villám panel van, hogy látható a különbség?
-
törölt tag
na, megvan. inteles szoffernél a max teljesítményre kellett állítani akkus üzemmódban is. agyrém.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
#95590400 #45689 üzenetére
Én egyszerűen átállítottam 60 hz re és kész.
Ill, az energia profiloknál, csak a nagyon energiatakarékos alatt volt 40hzÉn inkább azt nem értem, hogy miért nem lehet 50 Hz re tenni, hogy meg lehessen nézni egy filmet, ez asztali gépnél is idegesít, ott jiobban.
Ha hdmi n kötöm rá egy képernyőre, akkor simán megy még 25 Hz en is.
Nem értem, hogy a gyártok miért szivatják a népet.
Egy pal szinrendszerű filmet, ami 25 FPS el készült, csak 25 Hz en, vagy 50 en vagy 75 ön lehet akadás nélkül nézni.Ezzel szívok már 2 éve az asztali gépen is nem jöttem még rá, ott is valamelyik monitor engedi változtatni, valamelyik nem.
Holott meggyöződésem, hogy a panel képes menni a 60 hz től kisebb frissítéssel is.(#45692) kuruc01
SSD ét beteszed a hdd helyére, és a hdd ét a cd olvasó helyére, egy optibay keretbe.
Ha nincs cd olvasód, akkor belenyulsz a zsebedbe, és kb 70 80 000 HUF ért veszed a WD dual drive ját, 120 as ssd ás 1 TB os hdd egy házban.
Első part az ssd a második a hdd, a hdd ét a letölthető progijával tudod aktíváln miután az ssd re feltetted a rendszert. -
kuruc01
tag
Dell 5748-as gépbe lehet tenni SSD-t a HDD mellé?Most 4giga rám van benne, várható lenne jelentős gyorsulás 8 gigával?
-
Avicularia
veterán
Vettem a 6230-hez egy Razer Orochi 2013 bluetooth-os egeret. Azért ezt, mert balkezes vagyok és kell a szimmetrikus kialakítás gombokkal balkézhez. Ez olyan egér, hogy megy BT-on ,de van hozzá usb kábel is és akkor vezetékes egérként funkcionál.
A gondom vele, hogy legtöbbször ha BT-on használom akkor a gép bal oldalán nem megy normálisan ,akadozik sokszor meg sem mozdul. Ha átteszem jobb oldalra a jobb kezembe akkor tökéletes.
Ha usb-be bedugom akkor természetesen tökéletesen működik.
Valamint BT-on néha össze-vissza ugrál az egérkurzor. Dell wireless 380 BT van benne.
Valami ötlet, hogy mit lehetne vele csinálni? -
Unying
tag
Energiagazdálkodásnál a speciális beállításokat is nézted?
-
törölt tag
van valakinek ötlete, hogyan lehetne akkus módban kikényszeríteni a 60 hz-et? mert idegbajt kapok. a win7 x64.
a dell-es cuccokat leszedtem, inteles beállításokat, energiagazdálkodást végigzongoráztam, de állandóan visszaállítja 40 hz-re a képernyőt akkus módban.
e4300. -
cigam
titán
Köszi a válaszokat!
Akkor ~15k-ért cserébe még élet lehelhető bele 1-2 évig? Meddig bírja 1 feltöltéssel? Nálam majd 2 órát eldöcögött aksiról.
Vagy ez inkább gazdasági totálkár, és kezdjek el spórolni egy új vasra? -
premete
veterán
válasz
szabonagyur #45682 üzenetére
Xt2-eshez rendeltem ilyen kínai noname akkut, azzal el sem indult a gép, csak ha kivettem belőle, és hálózatra dugtam. Ugyanazt árulták itthon is, csak kb. a duplájáért.
-
cigam
titán
D630 elkezdett hisztizni, hogy csak 31%-os az aksi, cserélni kéne. Ha jól láttam e-bay-en 5k(+5k a posta), itthon 12k-tól indul az utángyártott (+2k posta). Az eredeti pedig 30k-t kóstál. Maga a gép nem ér már annyit. Az már egy jó beugró alap egy "alap" notihoz.
Szóval a kérdés hogy tapasztalat utángyártott aksikkal kapcsolatba? Esetleg egy bevált megbízható eladó? (Az sem baj ha dokkolót, (univerzális) tápegységet is árul. -
Unying
tag
Lehet, nem emlékszem rá.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Core2duo6600 #45674 üzenetére
Általános, lenovoban is ilyen van.
-
Unying
tag
válasz
szabonagyur #45676 üzenetére
Hát, én így vettem, azt hiszem, ajándék volt a háztól házig garancia.
-
somasz
addikt
válasz
Core2duo6600 #45674 üzenetére
E6330, 6430, 6530, 6440, 6540-hez szeritnem ugyanaz való.
-
Unying
tag
válasz
szabonagyur #45671 üzenetére
Nem kell fizetni a futárért.
-
somasz
addikt
válasz
Core2duo6600 #45672 üzenetére
Itthon kiskerből nem hiszem, hogy kapsz ilyet. Nézz szét ebayen.
Rezgéselnyelő gumi rögzítőszalag talán a hivatalos neve. -
Unying
tag
Dellel a kapcsolatot felvettem, korrekt tájékoztatást kaptam. Hibakód alapján a winyónak kampeca van, cserés lesz. Megadták a service tag alapján a szervíz telefonszámát, holnap küldik a futárt a gépért, egy hét lesz a javítás, utána küldik házhoz. Fenébe is, hogy így jártam... Még jó, hogy három év gari van rá!
-
Unying
tag
Garanciás még, szerencsére...
-
Unying
tag
Teszt lefuttatva, sípol, dobol, nádihegedül a winyótesztnél. Valami olyasmit ír ki, hogy nem tudja lefuttatni, a hibakód 2000-0142.... Na most ilyenkor mi van?
-
-
Unying
tag
Bios frissítve, kíváncsi leszek...
-
Unying
tag
Nem talál hibát. Futtattam már hard disk tesztelő programot, az sem talált hibát.
-
somasz
addikt
válasz
terencehIII #45657 üzenetére
Miért ne lehetne?
Core2duo6600: 7mm-es vinyóhoz van nálam pár darab, ha kell, keress meg.
Jellemzően hdd rubber isolation néven lehet megtalálni.Unying: Részletes Dell Diagnosztika sem jelez hibát?
-
Core2duo6600
veterán
Hello,
A Latitude E6430 assal kapcsolatban kérdezem, hogy hogyan hívják azt a gumit, ami gyárilag a hdd én rajta/körül van.
Ajtót/fedelet lehet külön kapni, de ezt a gumit még nem találtam, de nem is igazán tudom, hogy hogyan hívják, hogyan mire keressek(#45657) terencehIII
Lehet, a dokkolón vannak továbbiak, amik szintén működnek. -
terencehIII
tag
Valaki megtudja mondani, hogy ha dokkolóra rakom a gépet, akkor a gépen lévő USB portokat is lehetne valahogy használni?
-
t72killer
titán
válasz
Unying #45655 üzenetére
Hm, talál bad sectorokat a checkdisk?
-
Unying
tag
Sziasztok!
Adott egy Dell7720SE laptop. Mostanában állandóan lefagy a gép. A hibajelenség a következő: Elkezd világítani folyamatosan a hdd lámpája, és semmire nem hajlandó onnan kezdve reagálni. Sem ctrl-alt-del kombó, sem másra, csak a hosszan tartott powerrel tudom kikapcsolni a gépet. Torrent kliens - deluga - fut, eset smart security, win7ultimate sp1. Azt vettem észre, hogy van, hogy "elfelejtődnek" a torrentek, és amikor visszaellenőriz, akkor csinálja a fagyást. Illetve akkor jön még elő a probléma, ha filmet nézek. psm3 szerverprogrammal van helyi hálón összekötve a tévével a gép. Ez kb. egy hónapja jött elő, azóta újratelepítettem, formáztam a winyót, de akkor is szopat... Valami ötlet valakinek?
-
t72killer
titán
válasz
David3 #45653 üzenetére
X, kérdezz rá az AMD driveres topicban. Hogy jön ide az Nvidia
Az, hogy a zöldek javítanak valamit, egyáltalán nem garancia arra, hogy az AMD bármit is javít az adott játékkal kapcsolatban.
-
David3
őstag
Sziasztok!
Az Nvidia a napokban adott ki egy új drivert, ami optimalizálja a GTA V működését. Nem tudom mennyire emlékeztek, de nekem (is) voltak gondjaim az AMD driverével, miszerint, ha felraktam a hivatalos verziót, akkor nem indultak egyes játékok (Wolfenstein-New order, GTA IV). Most ha ezt leszedem, ezt már javítani fogja?
Link a driverhez: [link]
-
Razermazer
őstag
válasz
Mexildos #45642 üzenetére
1: I5 helyére lehet i7-et tenni? lehet nem csak quadot de quad extreme-t is(ha menőzni akarsz, szerintem szét is fűti a gépet, meg kb 80k-ba kerül egy extreme, egy erősebb i7 bőven elég i7-2670qm mondjuk).
2: Igen minden 4600-as alaplapján 4 darab memória slot van, kettő a fenekén, kettő a billentyűzet alatt. A fenekén lévőhöz nagyon egyszerű hozzáférni, a billentyűzet alattihoz kicsit mókolni kell(nem lehetetlen kö9nnyen szerelhető gép)
3: Erre rájönni az Owners Manual-ból tudsz
technikai adatok
Kiépítésbeli változatok -
somasz
addikt
válasz
tuareg85 #45646 üzenetére
Akkor tudod hosszabbítani, ha a nevedre vetted. Ehhez tudni kell az előző tulaj adatait. Amennyiben 1 éves gépet nézel, annak valószínűleg volt előző tulaja. Ezt nem minden esetben tudja a viszonteladó, így a honosítás és a hosszabbítás is korlátokba ütközhet.
Gyártástól számított 5. év végéig lehet hosszabbítani, ehhez ajánlatot kell kérni az egyik hivatalos partnertől, pl. Humansoft Kft, CHS, stb.Ispy: amennyiben a dokkoló áram alatt van, kap áramot a géped!
Aprón töredék áron adják.
Tölti! -
Ispy
nagyúr
Nem vagyok otthon dokkoló témában, ezért lenne egy hülye kérdésem: ha rárakom a lapost a dokkolóra, akkor áramot is kap, vagy be kell dugni a laptop töltőjét is?
Egy ilyet szeretnék venni egy E5530-hoz, gondolom ez jó lesz.
(#45648) somasz
Köszi! És ilyenkor az akksit is tölti?
És akkor még egy kérdés
Vajon a linkelt dokkoló jó lenne egy E6540-hez is? Mert az lenne a következő gépem.
-
SzaboZE
addikt
válasz
tuareg85 #45643 üzenetére
support.dell.com -on a service tag alapján megnézhető a GYÁRI garancia. Ez minden esetben rövidebb mint a számlás, hiszen általában a gép nem aznap kerül a vevőhöz, amikor elhagyja a gyárat. Ha nincs számlád, akkor ez az időpont a mérvadó. Ha van számlád, akkor azon szerepel. Nem egységes a garancia minősége és ideje, azt vásárláskor a vevő határozza meg, így nullától 5 évig bármilyen lehet. Lehet utólag hosszabítani.
-
Sziasztok,
egy használt, egy éves körüli Latitude-ot akarnék megvenni. Ilyen esetben a garanciát hogyan lehet visszaellenőrizni? Egyedi ID alapján valami dell honlapon vagy dell hotline-on, vagy be kell a gépet vinni valami dell HQ-ba, vagy esetleg hologramos viaszpecsétes garipapírt kell keresni?
Vannak ebből fokozatok, vagy mindegyikhez fixen ugyanannyi van?
Vagy lehet esetleg úgy beszívni, hogy egy olyan cégnél vették és használták, ahol belső szerviz és egyedi garanciakonstrukció van rá és random valaki nem érvényesítheti?
Lehet esetleg utólag hosszabbítani?
köszi -
Mexildos
aktív tag
Sziasztok!
Dell M4600-nál lehet i7-es CPU-t tenni az i5 2520m helyére? Nincs korlátozva? Minden M4600-as alaplapján 4 darab memória hely van?
Előre is köszi. A gép megbontása nélkül hogyan lehet erre rájönni?
-
t72killer
titán
válasz
szabonagyur #45640 üzenetére
Köszi
Nemigen szoktam altatni, főleg, h sokszor kiveszem az akksit a gépből, h kevésbbé öregedjen - így meg elég nagy a rizikó, hogy valami áramkimaradás érné a gépet (picifiam kihúzza a kábelt)
-
szabonagyur
félisten
válasz
Janika-1982 #45637 üzenetére
ES ENNEK MI KIZE A DRIVERHEZ SZERINTED? Az egvilagon semmi, elhalt es kesz azert jott a kekhalal... Ez lehet az új gepeddel is siman.
Ui.: volt fent mar a WU driver nalam is tesztre es meg mindig hibátlan
-
t72killer
titán
válasz
szabonagyur #45632 üzenetére
Nvidia és intel igp driverekkel mi a tapasztalat? HP-laposokhoz a gyártó oldaláról szerettem beszerezni a legfrissebbet, és nem megvárni, míg a laptopgyáros méltóztatik saját aláírást csinálni a meghajtónak
-
Janika-1982
tag
válasz
szabonagyur #45636 üzenetére
Pedig normálisan működött a gépem,pont melóztam,aztán kiírta(Windows 8.1 Professional),hogy váratlan hiba történt-összegyűjti az adatokat és elküldi a DELL-nek.Ezután újraindúlt de a BIOS-nál tovább nem megy,kiírja hogy a hangkártya+kábel probléma van,és gombnyomást ajánl fel-újraindúl de ugyanide lyukad ki!
Majd valahogy életet leheltetek a gépbe(Anyámnak pont jó lenne ez a gép-a TESCO-s helyett!) -
szabonagyur
félisten
válasz
Janika-1982 #45635 üzenetére
Drivertől nem hal el semmi, ott más a hiba...
-
Janika-1982
tag
válasz
szabonagyur #45634 üzenetére
Szia,majd kiderül a használat közben.
Az Inspiron 3537-ben pedig elégett a hangkártya(a frissítés után),erről meg ennyit,nem bootol be(kiírja a BIOS-ban hogy nuku hangkártya),azonkívül hogy sunyin a háttérben művelte a frissítést(ez az én hibám sajnos!)
Ez van sajnos. -
szabonagyur
félisten
válasz
Janika-1982 #45633 üzenetére
Mivel van otthon Dell 3537 gépem a megjelenése első napjától igy nagyon jól tudom, hogy mit tud, milyenek a driverek stb., nem kell mennem sehova
ui. E5540 képétől sem fogsz hasra esni csak ha IPS...
-
Janika-1982
tag
válasz
szabonagyur #45632 üzenetére
Szia,a saját driverekkel nem volt problémám.
Amúgy is egy gyenge gép,mert túlmelegedéssel is járt szervízben,és ott jól összebarmolták a szereléskor.
Pocsék a kijelzője is,no mindegy a vitát én lezárnám,a munkámhoz amúgy is egy normális gép kell.
Ha meg nem hiszed,a profilomon ott a munkahelyem webcíme.
További szép napot mindenkinek. -
szabonagyur
félisten
válasz
Janika-1982 #45631 üzenetére
Mit tett tönkre? Semmi baja nincs a gépnek, Dell Audi drivert kell felrakni és ennyi, WU-ból meg tiltani a Realtek frissitést. Ez inkább a Dell sara, hogy a külső drivert nem engedi rendesen használni, de semmiképpen sem MS. Az MS csak hardverazonositó alapján felrak a WU-ba pár drivert, és igen azonositó alapján a Dell-ben egy Realtek hangkeltő van és pont. Vehetsz bármilyen lapotpot lesznek ott még cifra dolgok ha ennyi kiakaszt
-
Janika-1982
tag
válasz
szabonagyur #45629 üzenetére
Szia,biztos jó lesz a masina,egyébként amúgy is LINUX párti vagyok.
INSPIRON 3537-es gépemet a Microsoft tönkretette a frisítésekkel(hangkártya),úgyhogy elég volt belőlük! -
szabonagyur
félisten
válasz
Janika-1982 #45628 üzenetére
Azt remélem tudod, hogy patika állapotban, ha van OS azzal együtt kell visszaadni a gépet, mert ha bármi ilyen nem teljesül teljesen jogosan tagadhatják meg a pénzvisszafizetését
-
Janika-1982
tag
Megrendeltem a masinát,még jó hogy 14 nap van,ha meggondolnám magam,addig lehet nyüstölni-így derülnek csak ki a hibái-ami remélem nincsen!
Egyébként köszöntem a segítségeteket!
-
t72killer
titán
válasz
Janika-1982 #45624 üzenetére
Erősebb videokari=GT 840M. Viszont ilyennel szerelve a legolcsóbb Latitude is 400kFt körül kér enni.
-
somasz
addikt
válasz
t72killer #45623 üzenetére
Már 6540 van, meg gondolom lassan 6550 (lehet, hogy nem is olyan lassan, fogalmam sincs).
Janika:
Szerintem nem ér meg semmilyen felárat, alig erősebb. [link] A felsoroltakra bőven elég az intel is.
De nem akarlak meggyőzni, látszik, hogy kőbe van vésve a választottad, alaposan utánajártál. Csak akkor nem igazán értem, miért írtál ide? -
Janika-1982
tag
válasz
t72killer #45623 üzenetére
Szia jónak tűnik,csak nekem Full HD-s kell,ahhoz meg kell egy erősebb videokari is,amúgy is váltogatja a rendszer a két videókártyát annak függvényében hogy éppen mire használom a gépet.
Játszani nem játszom,munkára használom a gépet,illetve ha meghajtom:
(Google Earth,Stellarium,Youtube,Filmek,Zene),maximum.
Segítőkészségedet előre is köszöntem. -
t72killer
titán
válasz
Janika-1982 #45622 üzenetére
Időközben nekiálltak szervert pucolni a boltban. Másik bolt
#45619: Nem látni már újonnan, kifutott?
#45620: Valamivel tudod monitorozni, milyen frekin megy az IGP és a CPU? nem vagyok nagyon jártas intel grafikában, tartok tőle, az általam ismert Afterburnerrel vagy Precisionnel nem fog menni
.
-
somasz
addikt
válasz
Avicularia #45620 üzenetére
wifi? wifidriver? vírus? tudod valamivel monitorozni a háttérben, milyen folyamatok indulnak el az akadásnál?
-
Avicularia
veterán
Néha szoktam diablo3-azni a 6230-on, teljesen jól megy rajta, viszont időnként (kb. 10 percenként) úgy beakad, hogy nincs egy fps-sem, olyankor a skype amin beszélek is teljesen lehal, csak ilyen dadogás jön ki a fülesből.
Driverek mind fentvannak és frissek, a gép meg bírja a játékot, egyáltalán nincs alacsony FPS-em mikor jól megy. Amikor beakad akkor a proci 100%-on dolgozik, ram meg van elég 8 giga van benne.
Ötlet esetleg, valaki más is szokott hasonló i5-ös kiépítésű gépen HD4000-el ilyet játszani? -
t72killer
titán
válasz
Janika-1982 #45615 üzenetére
Nem rossz, bár annak a 720M grafikának semmi értelme benne. Ennyiért inkább E5550-et javasolnék IGP-vel. Semennyi grafikai teljesítményről nem maradsz le, viszont elvileg tovább bírja az akksi. (+a modell helyett, amit linkeltem, esetleg vadászni kell egy jobb kijelzős példányt)
#45619: Ráadásul a hol működő hol behaló Optimus miatt csak a nyűgnek van. SzVSz GT 840m alatt minden dVGA értelmetlen manapság.
-
somasz
addikt
válasz
Janika-1982 #45615 üzenetére
nézz rá a laptopsystems.hu-ra is!
A gép elvileg jó, de az igényeiddel és a keretedel vonulj át a milyen notebookot vegyek topikba, hátha nem felel meg arra, amire használnád!
-
Janika-1982
tag
-
Primary92
senior tag
Dell Outlet UK-nél a
3Yr Basic Warranty - Next Business Day - Minimum Warranty
az működik itthon is? -
t72killer
titán
válasz
SzaboZE #45604 üzenetére
Huawei E3272 a modem és egy ilyen antenna ("kínai 35dB") van hozzá. Bár 4G-ként hirdetik, nekem eddig csak 3G-ként volt hajlandó funkcionálni, de úgy szuperül bevált. Az antenna nem egy atyaúristen, de lényegesen tudott javítani a jelerősségen.
Végülis jogos, antennából bármekkorát lehet egy USB-s egységre kötni, valszleg maradok a sticknél.
-
t72killer
titán
Van valakinek tapasztalata a Latitude-ekbe kapható WWAN (LTE, HSDPA) modulokkal? Van már egy USB-s megoldásom olcsó kínai antennával (sacc/kb 4dB-es), vajon jobb lenne a gyárit használni a beépített antennával?
-
Melanor
tag
válasz
soldi3r #45600 üzenetére
Igen, én is így gondolom.
Csak azon agyalok, hogy mitől.
Vajon attól, ha meleg, vagy épp hogy dermed a hűvösben? Esetleg az idő?
Csak mert péntek este pasztáztam, meleg maradt a gpu és szombat délben szétkaptam és megpróbáltam újra. Aztán pedig szombat este kaptam szét az 5-Ft-os projekt miatt, de valahogy a paszta állaga nem mutatta, hogy bármit sűrűsödött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest