- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
Topikgazda
Valamelyik premete hozzászólásban lehet, hogy szó volt róla. Ha nem találod, akkor keresd meg őt privátban.
(pl. 5550 kulcsszóra)Atish19: Ha kapsz mellé garit, bőven jó lehet. Készülj fel rá, hogy hivatalos forrásból nincsen már hozzá alkatrész, apróról és ebayről kell majd életben tartanod, ha valami beszarik rajta. Mondjuk ez minden hasonló árú gépnél így van. Ha teheted, ssd-t tégy bele, sokat jelent.
-
Atish19
őstag
Latitude E4300 41000HUF-ért szerintetek jó vétel?
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Ma hazahoztam az új latitude e5250es notimat és hozzá álltam én magam kicserélni a HDDt a saját SSDmre...nos, akartam, mivel 6 csavarból 5 db-t sikerült kicsavarni, az utlsónak meg kiment,kikopott a menete és sehogy sem tudom kicsavarozni. Mit csináljak?? Dell szerviz?? Mit mondjak nekik? Mik lesznek a következményei..vagy inkább őket kérjem meg, hogy ők szereljék be az SSD-met?
Segítsetek!
3 éves helyszíni és szervizgarancia 2015.02.25-től
-
SzaboZE
addikt
válasz
NeAndrew #44788 üzenetére
Először érdemes tisztázni milyen gépről van szó, milyen garanciával. Ha helyszíni, akkor több szervizpartner közül választhatsz. Ha nem helyszíni, akkor érdemes hozzád közeli szervizt keresni. Ezzel a hibával arra is van lehetőség, hogy amíg lezajlik az alkatrész beérkezése, használhasd a gépedet. Merre vagy az országban?
Azt gondolom már próbáltad, hogy a hangkártya beállításoknál minden rendben van-e... Vélhetőleg hasznos információval bír az is, hogy fülhallgatóval is hiányzik-e az egyik oldal.
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, remélem tudtok segíteni.
Van egy dell inspiron n5110-es laptopom.
Wifin netezek rajta, a routerem pedig egy RT-AC56U router.
Időszakos gondom, hogy van mikor felszökik a pingem és lassan is tölti be a weblapokat, eközben magas frekvenciás sípoló nem túl hangos hangot hallok a wifikártya felől, ami a laptopban van gyárilag.
Ez mitől lehet? Vajon a wifi csatorna a túlterhelt és azért lehet ez, vagy a kártyának lehet valamilyen baja, esetleg ezért hallom a halk sípoló hangot? -
Denyboygod
csendes tag
válasz
szabonagyur #44792 üzenetére
a menete akár ez is lehet valóban. a cszerviznek is van vidéki partnere. nem is kevés.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Denyboygod #44791 üzenetére
Teljesen mindegy, de a menete ennek ez lenne amit írtam, illetve a HS-nek van vidéki partnere, sokaknak számít.
-
Denyboygod
csendes tag
válasz
szabonagyur #44790 üzenetére
Lehetséges hogy a "legtöbb esetben" szót megtudnám cáfolni ettől függetlenül a választás joga mindenkinek jár.
természetesen mindkét helyen szakszerűen orvosolják a problémákat. -
NeAndrew
csendes tag
Sziasztok!
Ha a dellemnek a jack bemenete és az eggyik hangszórója nem működik, milyen szervizet kell keresnem?
üdv,
András -
nlq
aktív tag
Sziasztok!
van egy DW5802 es LTE modemem ezt szeretnem egy e7240 ala beizzitani
tudom hogy ez elvileg a 6430 hoz keszult ezert nem kompatibilisnek irja a rendszervolt anno valami trukk erre de az istannak se talalom valaki kisegitene???
Udv
NLQ -
SzaboZE
addikt
-
David3
őstag
Sziasztok!
Tegnap este tapasztaltam egy elég fura dolgot. Levettem töltőről a gépet, erre ezt írta ki az akksi infónál:
Tapasztalt valaki már ilyet? Mitől lehet? Nem hiszem el hogy ennyi időt képes lenne futni...
-
Primary92
senior tag
Új 97Wh-s slice battery-t hol lehet venni?
-
nlq
aktív tag
válasz
somasz #44777 üzenetére
biztos hogy eliras, a touchos gepek mindegyike gorilla glassos ips fullhd-s kijelzos és carbon fedlapos!
a carbon fedlap nagyon szep, es konnyebb mint az alu fedlap (ezzel probaljak kompenzalni a gorilla glass extra sulyát sikerltelenül... (ugyanis a touchosak picivel nehezebben es egy picivel vastagabbak is (kb 2 mm rel)
-
kistewe
tag
válasz
roberto211 #44762 üzenetére
linuxmint.hu kell egy 4 GB pendrive, ott le van irva , hogy csinálj egy bootolható llinuxot ott meg tudsz masolni siman , kell még egy másik merevlemez amire mentesz a masikat ki se kell szedd a mentés idejére.
ha van masik windowsos géped akkor berakod a hibás HDD egy kulső házba és ha szerencséd van csak néhány file lesz ami nem olvasható...uff stewe
-
mghltm
addikt
válasz
somasz #44775 üzenetére
en csak ezekkel talalkoztam nalunk:
e7240: 12.5” HD (1366x768) Anti-Glare LED-backlit vagy 12.5” FHD (1920x1080) Touch
e7440: 14.0” HD (1366x768) Anti-Glare LED-backlit vagy 14.0” FHD (1920x1080) Anti-Glare LED-backlit vagy
14.0” FHD (1920x1080) Touchtehat a 14-esbol van matt full hd-s, de a 12-esbol csak csillogosbol letezik
-
somasz
Topikgazda
e7240-ből van FHD matt, vagy csak touchos, csillogós kijelző van?
-
mghltm
addikt
proci cserelheto: t7700, t7800, t8300, t9300, t9500
vga nem cserelheto, az alaplapra van forrasztva
ssd-t a hdd helyere rakhatsz, ezzel jelentosen none a gep sebessege, talan ez a legjobb befektetes neked
-
Vugi
csendes tag
Hello!
Van egy dell xps m1330 as notim t8100 as proci 3 gb ram al és egy 8400m gs videó kártyával 100 gb hdd vel a bővítési lehetőségekről érdeklődnék proci lehet e ssdt beletenni vagy vidókarit cserélni benne.
-
Dan-szan
senior tag
Remélem nemsokára boldog tulaja leszek egy E6520 notinak, hogy ez így is legyen máris kérdezem : a driver telepítés ennél a típusnál is a "nem szokásos" kategóriába esik?
-
nlq
aktív tag
válasz
Denyboygod #44761 üzenetére
+1
valoszinuleg jo sok bad sector van a winyodon es a win 8 vmelyik rendszerfajla alatt is hibas sector van...
winyo kiszed es minnel elobb minnel gyorsabban lement (vagy usb rol bebootolsz es egy usb re vagy halozatra backupolsz)en paragon hard disk manager 14 usb bootos verziojat hasznalom a win 8 hoz komplett diszket lehet klonozni es a bad sectoroktol sem esik ketsegbe es az esetek többségében siman (vagy javitas utan) bootol rola
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan gond lenne az E5530-al, hogy miután feltelepíti a Win 8.1 64 bitet és jönne a konfigurálása, ezt a képernyőt dobja, amit beszúrtam. A HDD-nek nincs baja, az onboard tesztet lefuttattam, és ha boot előtt én választom ki az F12 lenyomása után, hogy Internal HDD-ről bootoljon akkor elindul, de ha újra kell indítani a gépet ez fogad megint. Pendriveről telepítek, Rufussal hoztam létre bootolhato pendrive-ot. Mi lehet a gond? Jó lenne megoldani, mert ma jönnének a gépért
-
roberto211
őstag
válasz
Denyboygod #44761 üzenetére
És ezt, hogy ha nem tölt be a Windows?
-
Denyboygod
csendes tag
válasz
roberto211 #44760 üzenetére
Szia,
HDD hiba, de ebben az esetben meglehet próbálni a mentést. Egy jó részét meglehet menteni az adatoknak akár az egészet is, de ahhoz nagy szerencse kell.
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Lenne egy kis probléma a notimmal (15r-5537)
Ma kapcsolom be win8 boot logo után megáll és valamilyen hibát ír ki közben kattogast hallok alulról.
Na szetszedtem, ramot megneztem.,megigazitottam, hdd-t is kiszedtem csatlakozókat kifujtam visszatettem stb de nem tettem vissza a fedlapot,hogy halljam honnét jön a kattanas.
Na bekapcsoltam, ua csak most már kideritettem,hogy HDD -ből jönnek a kattogasok. Csináltam egy Dell diagnosticat és a hdd nel hibát észlelt
lefotoztam mellékelem hogy mit.
Tudtok segíteni, hogy ez a hibakod mire utal? Nem is a hdd t sajnálom hanem adatokat amit ha nem találok még máshol akk elég nagy bajban vagyok.
Irasert bocsi csak telorol vagyok...
Tehát ez lenne az.
-
Tapipapi
tag
válasz
ozzzy21 #44734 üzenetére
Nekem dell inspiron 5737 laposom van, ergó nagyon hasonló konfig, egy nagyobb eltéréssel, hogy Radeon 8870M kártyám van.
Átlagos használatra tökéletes, gyakorlatilag tök csendes a gép, nem is melegszik.
Játékban ha használsz hozzá hűtőt, mint én, akkor nálam 70-72fok körül szokott lenni a videokártya.
Procit megmondom őszintén nem néztem még, de az is hasonló lehet.
Ha ebből indulok ki, akkor hasonló lehet.
Far Cry 3 pl. maxon megy enyhén butított árnyékolással, Crysis 2 röhögve maxon, Star Craft 2 ultra/extreme példaképpen.
Üdv! -
nlq
aktív tag
az 5010- 5110 szeria az igazan megoszto modell...
meg engem is megoszt
amikor az archicades ugyfelemnel jarok aki vigyaz ra mert munkaeszkoz akkor mindig meglepodom, milyen kiraly a 4 magos i7 es gépe még mindig...aztan amikor hozza a leharcolt darabokat mondjuk winyo helyett ssd-t bele akkor meg sírok, hogy az egész gépet szét kell szedni egy winyócsere miatt...
-
nlq
aktív tag
válasz
szabonagyur #44753 üzenetére
a slice batteryhez nem kell dokkolo!
csak a dokkolo portra csatlakozik... -
bunkomen
aktív tag
válasz
Denyboygod #44747 üzenetére
Hogyan tudnánk pontosan kideríteni, hogy mivel van a gond?
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Haverom Dell Inspirion N5110 típusú laptopjával lenne egy kis galiba. Törött zsanérok, szakadt szalagkábel a szervíz szerint. Körülbelül egy éve vergődik a szekrényben, most mondtam neki, hogy lehet megvenném ha csak ennyi a baja. Rádugta tv-re hdmi-vel és úgy sem volt kép, sőt még sípolt is a gép. Akkor lehet, hogy itt más is gázos? Nem szeretnék berendelni az alkatrészekből potyára.
-
gabohome
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan bolt, ahol egyéni konfigurációval lehet dell notebook-ot venni?
-
nlq
aktív tag
válasz
szabonagyur #44733 üzenetére
47 Wh 4 cellas a legerosebb akksi hozzá...
en hasznalom hosszab utakon a dokkolora rakhato 97Wh -s slice batteryvel is -
oncsi
őstag
válasz
soldi3r #44741 üzenetére
A 35W az nem a fogyasztása, hanem a TDP besorolása. A melegedés a tápfeszültség, és a működési frekvencia arányossága. azonos tápon, de magasabb frekin minden proci jobban melegszik. ráadásul technológiai okok (korlátok) miatt nem lineárisan. A 9300 tökéletesen megy benne, A 9500 meg túlmelegszik.
A T7200 is 35 (na jó 34W-os) de fele hőt termel, és sokkal lassabb. (az volt az eredetije azt hiszem) -
oncsi
őstag
válasz
mghltm #44739 üzenetére
Nekem is ki van hézagolva a hűtő vörösréz lappal, meg picit emelve van a ventilátor fordulatszáma. nálam soha nem a gpu a kritikus pont (azt nagyon látványosan visszavette a billentyűzet felé való hűtés kiegészítés) de a CPU tud melegedni rendesen (T9300 2.5GHz) A T9500 már nem hoz szinte semmi előnyt, de az már nagyon melegszik.Most szinte folyamatos működéssel (kb 18h/nap) hiba mentes. Igaz GPU szinte nem is dolgozik. Max néhány filmnél. Szeretem a D630-at, mert minden egyből, és jól megy rajta. A 6420 sokszor meglepő dolgokat csinál. De azt meg a kijelzője, meg a billentyűzete miatt szeretem. Ja és a D630 (256GB SSD, Linux 8GBRAM) gyorsabb mint a 6420 a maga SSHD jával. 8GBRAM és i3 procijával. bár a VGA az tényleg sokkal gyorsabb, de az meg nincs kihasználva)
-
mghltm
addikt
vitan felul all, hogy a d630 egy kivalo gep, de vannak rossz / javitani valo jellemzoi
a quadro-s d630-nal a bacsis-fele forintos megoldast probaltam ki, valoban 20-30 celsius fokot nyertem vele. a kozos hocso miatt a dolgozo gpu az egekbe emelte a tobbi alkatresz homersekletet is elotte.
inteles lapnal: t7700-as proci, volt benne ero rendesen. a melegedesi problemara csokkentettem a kulonbozo cpu mukodesi allapotokhoz tartozo feszultsegeket, ezzel szinten 10-15 celsius fok volt a kulonbseg es tovabb birta az akku. ha meg novelni akartam az akku hasznalati idejet, a magasabb szorzokat egyszeruen letiltottam.
kell vele gepeszkedni, de talan ez adja a dolog szepseget. olyan masszivnak tunik, hogy meg ok sem tudnanak kart tenni benne:
-
oncsi
őstag
válasz
mghltm #44736 üzenetére
inteles alaplap..
Azokban meg felforr a proci az alul tervezett hűtés miatt.
Én két megoldást találtam, ami érezhetően segít az elcseszett hűtésen
1. a GPU tetejére egy jó! hővezető gumilapot tettem, és ez füti rendesen a billentyűzetet (és kb -10c al a GPU-t).
2.PCMCI foglalatba egy ventit. halk de valami keveset az is ér.
Tervezem két csövessé alakítani, alakitani s hűtőt, az sokat jelentene.
Hülyeségnek tűnik egy ilyen koros gépnél. de ettől függetlenül remek masina.
És a soros portja miatt erősen alternatíva nélküli. -
mghltm
addikt
válasz
szoke12 #44732 üzenetére
1 eve lehet csak reflow volt ( taknyolas / ganyolas: melegites hatasara ismet megfelelo lesz a kapcsolat egy ideig a chip es a nyak kozott ). normalis reball-nal: chip leszed, feluleteket megtakarit, uj golyokat felhelyez a szitaval, chip vissza es rogzites a megfelelo hoprofillal. ar: apron hirdetik paran magukat, a pozitiv visszajelzesek alapjan keress valakit
hosszutavu es normalis megoldas: intel-es alaplap az nvidia helyett, azok ritkan doglenek meg
quadro / firepro kell a melo / egyeb miatt? uj gepet szamlaval / garival vagy hasznaltat csak normalis garival ( pld dell precision szeria nbd garanciaval )
-
ozzzy21
csendes tag
Sziasztok most készülök vásárolni egy Dell Inspiron 5748 laptopot. (Intel® Core™ i7-4510U Processzor / 8GB / 1TB / NVIDIA GeForce 840M / Linux / Ezüst fedlap/fekete belső)
A kérdésem az lenne mi a véleményetek róla?Vagy úgy egyálltalán mit gondoltok a megvételéről?
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
szabonagyur
félisten
Van itt valaki 7440-el és mondjuk nem 4 cellás hanem erősebb akksival?
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Adott egy dell d630. A probléma, hogy nincs képe. A háttérvilágítás megy, de kép az nincs. Külső monitrorra se ad jelet
Mi lehet a gond? grafikus vezérlő szállt el? Van esély vhogy javítani? (lapcserén kívül) -
ozzzy21
csendes tag
Sziasztok most készülök vásárolni egy Dell Inspiron 5748 laptopot. (Intel® Core™ i7-4510U Processzor / 8GB / 1TB / NVIDIA GeForce 840M / Linux / Ezüst fedlap/fekete belső)
A kérdésem az lenne mi a véleményetek róla?Vagy úgy egyálltalán mit gondoltok a megvételéről?
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
rgeorge
addikt
válasz
mghltm #44717 üzenetére
Sógorom desktop gépén a szuper HP mindentudó nyomtatóval állandó bajai voltak. A "kétoldalas egy oldalra több oldalt" nyomtatás nem ment például. Szó szerint évekig kínlódott, mire rájöttünk, hogy az alaplapi USB-k voltak hibásak, egy sima USB kártyáról gond nélkül nyomtat azóta is. A hibás portokon egyébként táp nélküli HDD-t is használ hiba nélkül.
-
mghltm
addikt
mokas jelenseg, ezekben a szivasokban csak az a jo, hogy az ember sok tapasztalatot szerez az adott temaban. tobb usb rack-et hasznaltam mar ( 2,5 es 3,5 meretben, 500ft-os kamu usb3 es 5000ft-os fantec mukodo usb3 verziot ), de a leirthoz hasonlot nem vettem eszre, pedig tobb geppel dolgozok ( e4300, e6400, e6510, e6330, e6540 )
az ec34-es kartyahoz: annyira szorul az usb kabel, hogy siman kirantod vele magat a kartyat. 2 kezes technikat probald: egyik kezed huvelyk- es mutatoujjaval tarts ra az ec34 kartya 2 szelere, majd masik kezzel huzd ki az usb kabelt.
mondjuk ha idegi alapon vagyok en is sz@rok ra es kirantom -
válasz
vwpolopg #44715 üzenetére
szia,
adott egeret nem ismerem ilyen szempontból, de némelyiknél állatható a 2.4 GHz meghatározott tartományán belül a működési frekvencia, illetve ha a környezet (elérhető idegen hálózatok által használt csatornák) engedi, akkor a routeren módosítható a használt csatorna, kitapasztalhatod, hogy melyiken legjobb a két eszköz működése úgy, hogy nem zavarják egymást - már ha az utólag eszközölt nagyobb távolság mégsem bizonyulna elegendő változtatásnak a későbbiekben.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Korábban próbálkoztam itt, akkor nem tudott senki segíteni, hátha azóta van valaki:
Egy Dell E6420-at nyúzok és jó ideje azt csinálja, hogy ha letöltök valamit, vagy egy hosszabb videót nézek/hallgatok youtube-on nagyfelbontáson, akkor az egerem ( logitech vx revolution ) elkezd ,,akadni". Scrollozás, mozgatás, minden közben. Gombnyomásokra nem reagál, csak sokadjára vagy egyáltalán nem. Ilyenkor a laptop tapipadja és a pöcökegér gombjai is hibátlanul üzemelnek, semmi akadás nem tapasztalható, csak az egérnél. Ha nem zajlik letöltés/nagyobb adatforgalom a háttérben, semmi hiba nem tapasztalható. Amint az adott videó betöltés vagy egyéb letöltés véget ér, megy hibátlanul az egér újra... Az egér kipucolva, usb-s vevőegység megtisztítva, elem kicserélve, windows újratelepítve. Az egeret más gépen kipróbálva a hiba nem tapasztalható. Az oprendszer win7 64 bit. Van valami ötletetek, hogy mi okozhatja?
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Szóval volt az a gond a 6420-al, hogy nem ismert fel egy külső USB wincsit sem. Külső táposokat igen, de a legkisebb fogyasztású 2.5-est nem. Azokat sem amit a D630 simán. Próbáltam Y kábellel is de semmi. Az volt az érdekes, hogy ha egy passzív USB Hub-ot rádugtam, akkor ment, de csak USB 1.1-ként.
két hétig játszottam vele, de feladtam.
Vettem egy Express Card 3xUSB3 kártyát 3e-ért. és tökéletes. Majdnem. Nem lehet befixálni a kártyát, és ha kihúzom a dugót, jön vele a kártya is. De ez már csak esztétikai hiba. -
ketyere79
csendes tag
Sziasztok!
Valamelyik guru segítségét szeretném kérni Control Point-al kapcsolatban. Youtubeon van egy video Connection manager-ről, ez lenne a célom hogy nekem is jelenjen meg az összes funkció. A csatlakozások >eszközállapot>hálózati ezközöknél nem jelenik meg az a mocskos GPS. A rádiógomboknál pedig csak két
jelölőnégyzet van a wifi és a szélessávú mobil, a gps-é és a bluetooth-é hiányzik.A profiloknál bezzeg a telefonos rész halványan látszódik, azt tudomhogy miért, nem telepítettem a CP wan drivert. Szerintem az nem kell mert nincs benne rj 11 modem, vagy lehet hogy pont ez a baj...
És sajnos az sms rész sem jelenik meg a CP-ben. Tudnátok nekem segíteni hogy hogyan tudnám teljes értékűvé varázsolni a CP-t? Előre is köszi a segítséget,
a gép:xt2 wwan:5530 kártya -
szabonagyur
félisten
7440nel 4 cellas akksival mennyi a realis akksi ido? Valahogy 2-3 ora ir ki aztan felmegy 8ra is.
-
nlq
aktív tag
válasz
somasz #44696 üzenetére
hat az ultrabookok valoban erdekesek akkuidőben, mert azt a legegyszerübb kispórolni hogy könnyűek legyenek
azonban a delleknel a nagyobb (45-47Wh) akksival az ultrabookok azert siman elmennek 4-5 orat
én pl napi használatban az e7240 mellé soha nem viszek töltőt, és nagyon ritka hogy teljesen lemeritemha utazok akkor jön a töltő a nagy csomagban, és a 97 Wh slice battery benne a kéziben, igy 10óra használat felett sem esem kétségbe
amivel még nagyon jól lehet trükközni:
1., battery Care progi : ha akksira váltok átteszi a gépet energiatakarékosba, + kikapcsolja a sidebart, az aero témát és a high power szervizeket
2., energiatakarekos séma speciális beallitasainal max 50 %ra engedem felkapcsolni a procit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged