Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz kavarc #44599 üzenetére
Sajnos az új fogyasztóvédelmi törvény csak annyit ír, hogy törekedni kell a javítás idejének minimalizálására. Az 1 hónap valószínüleg azért lehet, mert nem szervizbe vitted, hanem boltba, ahol heti rendszerességgel szállítják a hibás készülékeket szervizbe. Ha mondjuk 2 hét a szerviz, akkor simán +2 hét a szállítgatás miatti várakozás.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Egy hónapja van a szervízben a laptopom. A kérdésem az lenne, hogy mikortól méltányolható igény a komplett csere, esetleg vételár-visszafizetés?
köszi -
SzaboZE
addikt
Soros porthoz érdemes port replikatort vagy USB-s átalakítót használni, ma már nem szokás a gépre rátenni a portot.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
oncsi
őstag
válasz SzaboZE #44595 üzenetére
"Majd ha videkártya hibás lesz "
Már volt mindkettő. Kaptak szűz új alaplapot, amin már állitólag nem jelentkezik a VGA hiba. (PH-s kollega cserélte)
Zsanérból van itthon vagy 4db. Azt is cserélni kellett már, így tartalékolok.
A6420-on volt kijelző csere, mert én a jobbik kijelzővel vettem (+10e) itt az aprón, de még 1 év NBD garival.
A 6420 y-n kábellel jár, de ugy sem mindegyik wincsit kezeli. D630 meg símán egy madzaggal.
A 6430-nak van szabványos soros portja? Mert ez is követelményKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
SzaboZE
addikt
Majd ha videokártya hibás lesz a D630 és eltörik a jobb zsanér, akkor lehet másképp vélekedsz Ha tükröződik az E6420 LCD, akkor az nem gyári, ugyanis matt kijelzővel készülnek. HDD-t nem illik direktbe USB portról járatni notebooknál. Vagy vegyél olyan kábelt, ami több USB áramát egyesíti.
[ Szerkesztve ]
-
somasz
Topikgazda
Egy biztos, valami baj van a 6420-asoddal, ha nem kezel külső vinyót.
A 6430 pedig egy nagyon jól sikerült gép szerintem. SSD-vel, i5-tel, HD+szal venném. A kijelző átlagos minőség mindegyikben, sajnos nincs bele egészen jó vagy kiemelkedő panel, mint a 6230-ba, vagy a 15,6"-os gépekbe.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
oncsi
őstag
válasz Tothgera30 #44569 üzenetére
Hát igen! Nem egyszerű a telefonomon bepötyögött hajnali litániámat értelmezni
szóval van két full-os D630-am. Tökéletesen működnek, kellően gyorsak. De a 6420-am már 2x is tönkrement.
viszont semmivel sem gyorsabb, és annak is kezd az aksija behalni. Még a D630-é most is megy 2 órát.
Vannak pro, és kontra érvek a lecserélésükre.
D630 kijelző betekintési szöge gyenge, alul bevilágít. Manapság ennél már talán csak jobbat adnak (144x900)
Melegszik. Szerintem a hűtő nincs a helyzet magaslatán. Pedig karba van tartva rendesen.
Jó lenne egy világítós billentyűs gép.
Meg USB3. kb ezek miatt kellene lecserélni. Teljesítményre nem kell semmivel gyorsabb.
A 6420-tól vártam volna, hogy mindenben jobb lesz de nem.
Kijelző tükröződik rendesen. Semmiféle 2.5-es külső wincsit nem kezel, (nem ad neki elég áramot) mig a D630 igen.
Sebességben ugyan ott van. aksija meg már csak arra jó, mint egy szünetmentes. Mentésre.
Röviden.
Ha volna a D630-ba jobb kijelző
Világítós billentyűzet
Kicsit gyorsabb USB (CF-be kapható USB3 adapter de természetesen csak max 60MB/s a sebessége, a CF-miatt.)
Ha ezek megoldhatóak lennének, akkor nem cserélném le.
A Hűtésre meg írta valaki régebben, hogy meg lehet csinálni 2 hőcsővessé. Akkor nem fűtené a proci a GPU-t
Akkor vennék hozzájuk új aksikat inkább.
Vagy hagyjam a fenébe, és vegyek egy 6430-ast. Van az olyan jó (nem gyorsabb,nem szebb minőségileg jó) mint az öreg D630?Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
félisten
-
Máté94
addikt
válasz szabonagyur #44589 üzenetére
Akkor megnyugodtam végül is. Mos nem igazán tudnám nélkülözni a gépet se, hazajuttatni pedig problémás lenne, így még az is nehezítené a dolgot. Eszerint várhat nyárig a dolog.
Köszönöm!
-
félisten
-
Máté94
addikt
Jut eszembe... Ha esetleg, véletlenül lenne már egy szép függőleges vonal a képernyő bal oldalán, érdemes volna még az egy éves "Parts only" garancia lejárata előtt esetleg garanciáztatni, vagy ez is olyan 3 napos pixelhiba garancia utáni dolog, amikor már mindegy. Végül is, hiába Inspiron 7537, a képernyő a legolcsóbb szutyok 1366*768. Gondolom én... )
(Hozzátett információ, hogy ezt a jelenséget, ha a monitor alját "nyomogattam", akkor eltudtam tüntetni. Ellenkező esetben, most már egy vonal mindenképpen ott marad de ideiglenes rontható, ha a gumi borítást(?) elkezdem taperolni. )
-
félisten
-
zeno70
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem? Karácsonykor vettem egy Inspiron 3542-t és alapvetően jól működik, nincs vele gondom. Most viszont be akartam tenni először egy SD kártyát, hogy fotókat olvassak be, de nem tudom berakni, csak félig. Nem is látja a rendszer. Nem megszorul, mikor megáll, hanem simán ütközik azon a ponton.
Volt már valakinek ilyen gondja? (Esetleg halkan kérdezem meg: nem valami furfangos módon kell beraknom?)Ha ez gyártási hiba, akkor szét lehet szedni ezt a részt a gari időn belül? Vagy vigyem szervízbe emiatt?
Köszi a segítséget előre is!
Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
Shady313
aktív tag
válasz szabonagyur #44584 üzenetére
Elég igen, mindjárt nekilátok
-
félisten
-
Shady313
aktív tag
válasz szabonagyur #44582 üzenetére
Természetesen segítek ahol tudok, dobj egy hardverazonosítót itt vagy priviben
Egy notebook típust is kérnék, hogy lássam, hogy mit tartalmaz a Dell driver.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Shady313
aktív tag
5537-esen (hasonló felépítés mint a 3537, 3737, 5737 HD8850M ill HD8870M konfigok, külföldi fórumok alapján ugyan ezek a tapasztalatok ezeknél a szériáknál, HD86xx esetén nem tudom):
Eredeti Windows 8.1, minden frissítéssel, friss rendszer és/vagy DDU-val pucolva:
Dell Intel + AMD = teljesítmény gondjaim voltak, továbbá 3DMark elszállt néhány tesztnél (vagy túlmelegedés vagy inkompatibilitási problémára gyanakodnék)
Dell Intel + Generic AMD = alvás/fast boot kikapcsolás gondok, ventilátor állandóan járt, a régi Intel driver D3D parancsok kiadásánál elszállt több 3D alkalmazásnál is, gondolom nem tudott együttműködni az új AMD driverrel.
Generic Intel + Generic AMD = alvás/fast boot kikapcsolás gondok, ventilátor állandóan járt, egyéb gondok nem voltak
Dell Intel + Moddolt AMD = D3D parancsok kiadásánál elszállt több 3D alkalmazásnál is, gondolom nem tudott együttműködni az új AMD driverrel.
Generic Intel + Moddolt AMD = Tökéletes minden
Generic: a legutolsó elérhető Intel/AMD oldaláról letöltött driver
Dell: a legutolsó elérhető, saját modellhez kiadott, Dell oldalán elérhető driver
Megjegyzésként: aktuálisan más modellhez kiadott Intel drivert használnok, mert az a legfrissebb elérhető és véleményem szerint itt nincs Hardware ID módosítás, így jó eséllyel a Generic Intel = Dell Intel.
A moddolt AMD drivert tovább moddoltam kifejezettem a saját Hardware ID-mhez, ugyanis az új driverek M265X-nek ismerik fel. Inkompatiblitási gondok nem voltak, de a további moddolás után teljesítménynövekedést értem el, jelenleg HD8850M-nek ismeri fel. Link a moddolt driverhez: [link]
HD8870M-hez is szívesen megcsinálom a modot, mindössze egy Hardverazonosítót kérnék az eszközkezelőből
-
félisten
-
somasz
Topikgazda
Nincs mit
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
félisten
-
somasz
Topikgazda
válasz szabonagyur #44575 üzenetére
gyári alatt lehet, hogy a dellesre gondolt
-
félisten
-
Atish19
őstag
válasz szabonagyur #44573 üzenetére
2db 5737 is van a családban. A régebbi driverek miatt én is szívtam eleget, de jött egy frissítés pár hónapja feldobtam mindkettő gépre és mindegyik hibátlanul működik.
-
félisten
-
Atish19
őstag
válasz szabonagyur #44568 üzenetére
Ez már rég megoldódott. Dobtak már rá több frissítést és már az ezelöttivel is tökéletesen működött illetve a jelenlegi legfrissebb (ezt használom én is) is teljesen kiváló. Alvás minden működik.
-
Shady313
aktív tag
válasz Atish19 #44567 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam Azonban tény, hogy csak moddolt driverrel vagyok 100% stabil, de az legalább friss és kompatibilis mindennel.
Ha dobsz egy hardverazonosítót priviben vagy itt, akkor elkészítem a gépedhez a legutóbbi drivert. Hidd el, én is kísérletezgettem eleget.
[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Új akkut szeretnék venni a Studio 1537-es laptopomba. A gyári akkuja WU946 (56Wh, 11,1V) típusú, ugyan ilyet szeretnék elsősorban, eredetit, vagy olyan utángyártottat, ami tuti jó minűségű és működni fog. Mit és/vagy hol érdemes venni? Eredetit nem is nagyon találtam, talán egy webshopban, utángyárott meg van regeteg, széles ártartomnyban, csak nem tudom mit merjek venni.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
félisten
-
Atish19
őstag
válasz WhiteAngel89 #44561 üzenetére
Ha elfogadsz egy tanácsot akkor a gyári legfrissebbeket dobod fel intelből és amd-ből is. Én sokat kísérleteztem ezekkel a driverekkel, de mindegyiknek volt valami nyűgje,
-
soldi3r
veterán
Huu, kossz, az mar tul nagy. Akkor marad a 6 cella.
E30 (oo=[][]=oo)
-
mghltm
addikt
válasz soldi3r #44563 üzenetére
"hagyomanyosbol" 3 vagy 6 cellas van + 3 cellas optika helyere vagy 9 cellas slice
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
-
soldi3r
veterán
E6330-hoz a 6 cellas a legnagyobb akku vagy csak en nem talalok nagyobbat?
E30 (oo=[][]=oo)
-
WhiteAngel89
aktív tag
5737 es insporonhoz a hd8870m-hez tudtok drivert ajánlani? ami nem a gyári persze...
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
David3
őstag
válasz Janika-1982 #44558 üzenetére
Nekem nem pörög indokolatlanul, pedig az eheti keddi frissítés elég sok mindent felrakott...
-
félisten
válasz Janika-1982 #44558 üzenetére
Nope itt minden rendben. Nem ment fel véletlenül az Intel HD driver? Nézd meg az előzményeket.
-
Janika-1982
tag
A legutóbbi windows-os frissítés óta,másnak is pörög ész nélkül a ventilátora+percenként eldobja a wi-fi netet?
DELL INSPIRON 3537-es gépről van szó.
Válaszokat előre is köszönöm+a segítséget is. -
oncsi
őstag
D630,. Tudom öreg, de jól szolgál.
Mindente elég 2.5Ghz 8GB Ram, Linux, 1440x 900 as kijelző. Új DVD RAM. SSD. Nem világitós a billentyű, Ujlenyomat olvasó, Quadró (ez a gyenge pontja), meg az USB3 hiánya. De hibátlanul megy. (Uj alaplap van benne)
1. Lecserélem mert már koros, és kell az USB 3, a kijelzője már nem egy mai látvány.
A hütésével vannak gondok (állitólag vannak tuning hütések jó eredménnyel)
2. Veszek egy E6420-6430-at (Jobra nem futja.)
A fenten jelzett hibákból mivel tud többet? Van naponta egy E5420 a kezembe, de a D630 masszivabnak hat. Kijelzője jobb, de nem sokkal. I3 van benne, de nem érzem gyorsabnak.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
nlq
aktív tag
válasz mghltm #44550 üzenetére
ha több szaz akkor az egy nagy ceg... a nagy ceges rendelésnél a delltől közvetlenül bármivel lehet kérni a gépet igy kerulhet latitude szeriaba 5400 as winyo
egyebkent kiegeszitem magam: a 20as szeriatol kezdve alandosult a 7200 as winyo a latitude szeriaban elotte az 5400 as volt a gyakoribb (emlekezetbol)
-
törölt tag
válasz szabonagyur #44554 üzenetére
Pont errol beszelek. Gondolna az ember a 2.5 halkabb, de kis utana olvasas utan hamar kiderulhetnek az ellenkezo esetek.
-
félisten
-
törölt tag
Az igen. Nem tudtam bevallom, de a logikát látom benne. A lényeg egyébként az, hogy vélhetően lesz egy ilyen notebook a közelben, de a HDD kikerül belőle, mert SSD-t kap, de a HDD a garancia ideje alatt nem kerülhet eladásra, így megkaptam volna. Mivel passzív gépem van (a Seasonic tápot és a Scythe 5 dBA-s házventit figyelmen kívül hagyva), így kénytelen leszek megvenni a WD10EFRX-t (Red, 3.5, 1TB, Idle 21 dBA, Seek 22 dBA) adattárolós HDD-nek. A Silent PC Review szerint (és a WD oldala szerint) ez a leghalkabb HDD.
[ Szerkesztve ]
-
-
nlq
aktív tag
válasz #59070464 #44547 üzenetére
dehogynem...
a dell (es kb minden mas gyarto is) megadja a winyo meretet es a sebesseget a winyo gyartot nem
pont azert, mert amikor megkezd egy szeriat beszerzi a a meghajtokat hozza es epp ki tudja ot kiszolgalni...a dellnel a latitude szerianal azert eleg konzekvensen WD black es seagate 7200 at hasznalnak a consumer kategoriaban kb ami epp a legolcsobb 5400 as
SSHD val szerelt cuccot kell venni es akkor tutti hogy seagatet kapsz
-
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #44543 üzenetére
Ugye nem azt akarod mondani, hogy fix típusú notebook random / különböző márkájú HDD-vel jön?
-
Cimbooora
aktív tag
Sziasztok!
Még mielőtt nekiállnék keresgélni angol oldalakat, és szétszedni a laptopom, gondoltam írok ide.
Adott egy Dell Inspirion N5110. Sajnos nem indul, nem reagál az indításra.
Minden hiba előjel nélkül ma reggel már nem akart indulni. Gőzöm sincs mi lelhette.
Találkozott már valaki ilyen problémával? Mire érdemes gyanakodni?
Válaszaitokat előre köszönöm!
Üdv! Máté -
félisten
-
törölt tag
Azt lehet tudni, hogy ebben a notebookban: DELL Inspiron 3542 171165 milyen márkájú és típusú HDD szerepel?
Intel® Core™ i3-4005U Processor (3M Cache, 1.70 GHz) • Linux • 4GB DDR3L/1600MHz memória • 1TB HDD meghajtó • 15.6" WXGA HD LED (1366x768) kijelző • Intel HD Graphics 4400 grafikus vezérlő • 10/100 LAN • Wireless 802.11b/g/n • Bluetooth 4.0 • DVD-RW • USB 2.0 (2db) • USB 3.0 (1db) • HDMI • 8in1 Card reader • Webcamera (beépített) • 36 hónap garancia • fekete fedlap
-
Martin2876
csendes tag
üdv, d630 bios frissítés.. az aksi már sajnos rossz (narancssárgán villog a led).. bios telepítéshez viszont kéri az akut... ötlet valakinek?
-
félisten
válasz spencerhell #44538 üzenetére
Google szerint Aqua meg mysoft ahol megtalálható.
-
spencerhell
újonc
Sziasztok,
Tudtok ajanlani boltot Budapesten vagy Gyorben ahol meg tudnam venni a DELL LATITUDE E7440 14inch , i7, 256SSD, 8GB RAM laptopot?Koszi
-
nlq
aktív tag
válasz Pickit3 #44536 üzenetére
tobb megoldas is letezik...
a leg elegánsabb:
dell legacy port extender PR04Xami kevesebb helyet foglal: express card serial port
a legolcsobb az USB to serial
-
Pickit3
aktív tag
Hogy lehet a latitude e6400 laposra soros portot varázsolni?
-
lord.lakli
őstag
válasz terencehIII #44533 üzenetére
Egy buta kérdés, de a kábel mind a kettő vége tökéletesen be van dugva és jó is a kábel, dokkoló csatlakozó?
Asztali gépen jártunk ugyanígy. Driver telepítés, egyszer csak ment, majd megint nem. Egy negyednapos szívás után jöttünk rá, hogy be van dugva, de nem teljesen. -
félisten
válasz terencehIII #44533 üzenetére
Érdekes... szerintem ott valami a dokkolóval lehet ha a monitor megy amúgy. Amit látsz 3. lehetőséget az valószínűleg magán a gépen lévő kimenet.
-
félisten
válasz terencehIII #44531 üzenetére
Úgy látom a VMM2300 cucc az maga a DP port akar lenni, amit írtam azonosítást nem próbáltad ki? A Windows hány monitort lát ott? Intel HD-ban nem tudsz másikat is választani?
-
terencehIII
tag
válasz szabonagyur #44530 üzenetére
samsung 19d300
-
félisten
válasz terencehIII #44529 üzenetére
Milyen monitort akarsz rádugni amúgy? Esetleg megpróbálhatod azt is, hogy nem az Intel vezérlő központban hanem asztal jobb gomb képernyő felbontást megnyitod majd ott ráböksz az azonosítás fülre, hátha felismeri.
-
mghltm
addikt
válasz terencehIII #44527 üzenetére
intel vezerlojeben be van allitva a tobb kepernyos mod? kiterjesztett / klonozott
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
nlq
aktív tag
válasz thomasvold #44497 üzenetére
54 es express cardot vegyel, mert a 34 es lotyogni fog...
az 54 es kartyan tobb hely van a 2 usb kozott
-
SzaboZE
addikt
válasz terencehIII #44504 üzenetére
Milyen dokkoló? Ha lecsukod a gépet, akkor sem jön ki kép? Milyen kábelt használsz?
-
Kront
tag
válasz Shady313 #44498 üzenetére
szia, köszönöm. őket olvasom rendszeresen, nagyjából az egyetlen hardveres fórum, ahol érdemi információkat találtam eddig is a gépről. de még ők sem hallottak az új panelről. kb. 2-3 hónap alatt szoktak oda begyűrűzni az újdonságok.
SzaboZE: ok. akkor, ha jól értem, rossz esetben az alaplapi csatlakozót is megváltoztatták, és akkor felejtős. (a kábelcserére számítottam.)
-
terencehIII
tag
-
törölt tag
válasz szabonagyur #44521 üzenetére
Beírtam a procinak a típusát, és egyből kidobta melyik vga van benne, aztán könnyebb dolgom volt
Köszönöm a segítséget azért -
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #44518 üzenetére
Igen jót. Kiderítettem hogy Mobil Intel 955XM / 945GM van benne.
Ezt írja ki mindig.
"This computer does not mee the minimum requirements for installing the software."
Aztán innentől annyi. -
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #44516 üzenetére
Ezt próbáltam de sehogy se volt jó
-
félisten
-
törölt tag
Üdv emberek! Sürgős segítségre lenne szükségem.
Ismerősöm ideadta a Dell laptopját. Pontos típusa: Dell Inspiron 9400. Ehhez kellene nekem pár driver, az Audio-t sikerült feltennem, de az VGA driverét nem sikerült, próbáltam már több félét, de azt írta ki, nem egyezik meg a rendszerkövetelménnyel, és így nem sikerül a telepítés. OP Windows XP.
Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni elsősorban a VGA driverrel, vagy a laptophoz hozzátartozó alap driverek. Sajnos ez egy 2007-es gép, így a Driver CD már nincs meg[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
őstag
Sziasztok
210W-os Dell töltőt keresek ha van valakinek szóljon
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Máté94
addikt
válasz szabonagyur #44511 üzenetére
Oh, nálam még Haswell játszik. Ezért sem aggódtam.
-
félisten
válasz Máté94 #44510 üzenetére
MI is lenne ebben a durva? Az világon semmi... 1-2 driver kivételével semmit sem frissítenek (2013-as Inspirionom van, AHCI drivert meg egyik Wifi típust frissítették megjelenés óta és ennyi), akkor gondolod, hogy majd a Win10re fognak új drivereket kihozni? Jobb esetben a tavalyi szériához fognak... de azokhoz sem valószínű, az előtte szériához amiben mondjuk Sandy vagy Ivy CPU van azok 1000%, hogy kimaradnak ebből.
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz szabonagyur #44509 üzenetére
Az mondjuk durva lenne, én azért ebben jobban bízok.
-
félisten
-
Máté94
addikt
válasz szabonagyur #44507 üzenetére
Igen, persze, tudom. Csak lehetne kicsit kevésbé láthatatlan...
Reméljük Windows 10-zel új szoftvereket hoznak majd...
-
félisten
-
Máté94
addikt
válasz szabonagyur #44505 üzenetére
Igazából sose szól, önmagát is szó nélkül frissíti.
-
félisten
-
terencehIII
tag
SOS: valaki tudna segíteni: dell 7240 notbook-to dokkolóval monitorra kötöttem de nem megy át a kép [ezt olvastam a dell honlapján de nekem így se működik]
-
Máté94
addikt
Egyébként működik valakinek valaha is a Dell Update nevű, gyönyörű alkalmatosság?
Annyira lehangoló, hogy a Dell az egyik olyan nagyvállalat, akinek nincs normális felületű, driverekért felelős programja... -
SzaboZE
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi erősítő építése
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OpenWRT topic
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OpenMediaVault
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest