- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
jugeen!
Sorry!
Igazad van.
Csak DDR2-es lapokat próbáltam.Az egyikben a ramok mentek szarul,a másikban a sata vezérlő szinte használhatatlan volt.2 db P5E lap képet sem adott (lehet a ramok miatt).DQ6 ha leállítottam 20 perc volt mire hajlandó volt elindulni és a tápban a relé csak kattogott.Formulában nem ment 1066 felett egyáltalán a ramom.Abit IX38 bios nem igazán frankón ismeri fel a Q6600-ot.
Úgy érted , hogy a DDR3-as lapok sokkal jobbak?
Pl.: az ICH9 raid egyáltalán nem ment egyik lappal sem.Még a DQ6-al csak-csak jó volt.
De a többivel nem.Feladtam és vettem egy raptort.
X48-ra várnék,de új infók szerint majd csak márciusban lesz talán.
Láttam a nagykerben a Maximus Extrémet.Csak már minden laptól félek!
DDR3-as lapot nehéz lesz eladni,ha nemválik be.Szóval ha van jó ötlete valakinek szívesen veszem.
Mihelyt lenne egy jó lapom már fordulnék is Achill3uS kollegához a DDR3 ramokért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak DDR2-es lapokat próbáltam.Az egyikben a ramok mentek szarul,a másikban a sata vezérlő szinte használhatatlan volt.2 db P5E lap képet sem adott (lehet a ramok miatt).DQ6 ha leállítottam 20 perc volt mire hajlandó volt elindulni és a tápban a relé csak kattogott.Formulában nem ment 1066 felett egyáltalán a ramom.Abit IX38 bios nem igazán frankón ismeri fel a Q6600-ot.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)