- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
jugeen
addikt
a Maximus Extreme konkurense valóban nem jelent még meg, ha csak nem tekintjük a P5E3 Premiumot annak. 4 magos processzor esetén a DDR3 1800 elérése nem minden esetben lehetséges. de ez sosem a kivárástól függ, hanem a szerencsétől. 1 hónap alatt nem lesz itt akkora változás, amitől letisztulna a piac.
SimonYana az, hogy kipróbáltad az összes P35 és X38 lapot kicsit információ hiányos. ismereteim szerint eddig csak DDR2-es platformon utaztál. a DDR3 kicsit más. Lala első szériés X38-as lapba futott bele, amivel nem volt szerencséje. sajnos! én is belefutottam a P5E3 WS Pro-ba és sajnos ugyanaz a hiba jelenség mutatkozott, ami az első szériások esetén, mégpedig, hogy az 1 : 2 FSB : RAM osztó nem működik. így a DDR3 nem hogy megmutatta volna az erősségét, inkább gyengélkedett. Maximus Extreme-nél ez a hiba nem áll fent. gyönyörűen hasítanak benne a RAM-ok, és annyin amennyit a CPU elbír. én bátran merem ajánlani bárkinek. ami hibája van, az úgy is csak extrém tuningnál minősül hibának.
sok sikert a helyes döntés meghozatalában

Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Battlefield 6
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő