Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt_974
tag
Köszönöm a választ!
Meglepetés az ért rendesen!
Olyan szintű volt a meglepetés, hogy a win7 majdnem beadta az unalmast.
A kék halált túl élve rendszer vissza állítással volt nagy nehezen kedve tovább dolgozni!
Ami bele került másik kitt az lehet hibás???
Amit én használok az 9-9-9-20 időzítéssel működik rendesen amit meg próbáltam arra az mondták, hogy 9-9-9-24 időzítéssel megy rendesen holott a gyártó oldalán ez az érték
9-9-9-20-ra van feltüntetve működhet ez ezzel a beállítással?
Az mellet az volt az indok, hogy a lapom nem támogatja ezt a ramot holott nekem működik rendesen. Lehet ekkora különbség két egyforma csak más széria számú terméknél?Zsolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs