Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- ASUS notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget, úgy néz ki, tényleg a memória a hibás.
Legalábbis az egyik modul.
Kivettem egyet, a bentlevővel gyönyörűen futott a memtest, semmi hiba. Teszt előtt 1,5V, 7-7-7-24, 1333MHz beállítás persze, hogy gyári értékeken menjen.
Csere után a már ismert jelenség, szinte a teszt legelejétől folyamatosan hibák jöttek. Mindenféle feszültség és sebesség ill. beállítás mellett hibázik az egyik memória.Szóval fasza. Fél éven belül kifogtam egy hibás Geil DDR3 1333 kitet meg korábban egy ugyanígy hibás CSX DDR2-800 kitet. Ott is az egyik rossz volt. Ráadásul szerintem az egyik legundorítóbb hiba a memóriahiba.
A segítséget köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest