Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
istu0517 #4215 üzenetére
istu0517! Én is azt hittem! Igaz 2GB Vista alatt van. Kikapcsolt virtuális memória mellett simán fut minden (na jó, full teljesítményt igénylő játékaim nincsenek, csak Settlers4Re.., Doom3, Call of Juarez), de simán elmentek virtualis ram nélkül.
Aztán néha a Vista beszólt, hogy elfogyott a ram, és nem is feltétlenül játék alatt vagy után! A win ilyen, kell neki!!!! Szerintem 8giga mellett is kell! Itt az a kérdés, hogy milyen ram mellett mekkora az igénye, mert ugye a túl nagy virtuális, a HDD + töredezettség miatt lassít be.
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest