Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
istu0517 #4215 üzenetére
istu0517! Én is azt hittem! Igaz 2GB Vista alatt van. Kikapcsolt virtuális memória mellett simán fut minden (na jó, full teljesítményt igénylő játékaim nincsenek, csak Settlers4Re.., Doom3, Call of Juarez), de simán elmentek virtualis ram nélkül.
Aztán néha a Vista beszólt, hogy elfogyott a ram, és nem is feltétlenül játék alatt vagy után! A win ilyen, kell neki!!!! Szerintem 8giga mellett is kell! Itt az a kérdés, hogy milyen ram mellett mekkora az igénye, mert ugye a túl nagy virtuális, a HDD + töredezettség miatt lassít be.
Aktív témák
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Interactive Brokers társalgó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest