- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalmar01
csendes tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, van nekem egy Corsair Dominator 1066mhz-es DDR2es tuning ramom. Vmilyen furcsa oknál fogva (vagy szar szériát fogtam ki) semmit nem lehet szinte állitani rajta..... feszültség, 2.1V az alap, egy fikarcnyit sem engem emelni mert kék halálozik. időzités 5-5-5-18. Alaplapom P5K, P35 chipset. Direkt azért vettem ilyet mert h ez a lap viszi ezt, de az a poén h overclocking nélkül, biosba belövöm h 1066on menjen a RAM, (alapbol 800on vinné) Oké, elindul minden trendi, everest meg csak 800at ir, meg a tesztprogramok is. Tuninghoz kellene egy kis info mi lehet vele a bibi, mert eléggé RAM limites lett igy a dolog E8200 @ 3.68ghz-nél nem engedi fentebb mer kék halálozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- YouTube
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest