Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
állj-állj! A performance level NEM RAM időzítés! Az északi hídhoz tartozó késleltetési idő (?), az igaz, hogy a memória kezelést javítja, minél alacsonyabb, mert az északi híd kezeli azt is ugye, és annak a paramétere ez. Tehát minél alacsonyabb perf. levelhez az északi híd feszültségét kell növelni. Én viszont nem játszom vele, mert ha alacsonyabbra vettem, nem tudott elindulni a gép, olyannyira, hogy a pót biost rakta vissza, én meg flashelhettem újra a netről... szóval időigényes lenne, ha folyton ezt kéne tennem. P5Q-E-vel jártam így, úgyhogy én nem nyúzom, de elég fontos tényező ez P45-nél, lehet vele javulni... úgy hallotttam, többet ér, mintha a ramnál állítanál kisebb késleltetést. Régebben is volt ilyesmi a biosokban, de nem volt állítható, csak ki-/be lehetett kapcsolni, aztán maga állított egy kisebb értéket, aztán ment vagy nem... Talán ez volt ASUS-nál, pl. a P5WD2-n az Ai Transaction Booster... egyébként talán már P35-nél is volt ilyen, hogy manuálisan lehetett állítani, de hülyeséget nem akarok mondani ...
Másik: Mushkin Ascent XP2-8500-ról szeretnék infókat! Van egy ilyen kitem, 2x2GB, nem volt olcsó, de úgy látszik, pont rossz darabot fogtam ki...
Nem nagyon tudom húzni, 2.36V volt a max, amit adtam neki, de 1150 körülre sem tudom emelni, max ha idióta időzítéseket adnék neki, pl. CL6-6-... A kérdésem az, hogy van vmi trükkje neki, vagy így jártam, másikat kéne szerezni? Szöget ütött a fejembe laci666 mondata, hogy neki vitte ez a kit az 1200-at 5-4-4-4-12-be! 
szerk.: el szerettem volna adni a ramokat, de most még várok, lehet még van valami esély, kicsalni ebből a kitből, ami egyelőre nem jön...

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem nagyon tudom húzni, 2.36V volt a max, amit adtam neki, de 1150 körülre sem tudom emelni, max ha idióta időzítéseket adnék neki, pl. CL6-6-... A kérdésem az, hogy van vmi trükkje neki, vagy így jártam, másikat kéne szerezni? Szöget ütött a fejembe laci666 mondata, hogy neki vitte ez a kit az 1200-at 5-4-4-4-12-be!