- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
Hi!
Előszőr is azzal kezdeném hogy NEM értek a tuninnghoz...( tom jó kezdés a DDR II tuning topic-ba
)
Tegyük fel hogy van egy ramom ami 1,8 feszen van alapból. Tesztek is igazólják hogy megy a ram 2,1-2,2őt is. No mivel én nem tom hogyan kell kitapasztalni hogy PONT mennyi felsz kell a ramnak és nem is nagyon akarom, akkor kezdhetem azzal hogy helyből adok neki 0,2-őt és akkor kerek 2,0V-on fog müködni aztán elkezdem huzigálni, de nem is nagyon csak egy picit.tegyük fel hogy nem is kéne neki 2,0V cask pl. 1,9. akkor ez így baj ha többet adok mint kéne?? végülis ha azt nézzük tom hogy melegebb lesz, de még mindíg nem olyan meleg mint 2,2V-on és ha azt si bírja akkor nekem ez így tökéletes.
Ez az elképzelés így jó, amúgy??
Remélem nem volt túl zawaros a fogalmazásom...

Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)