- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
Hi!
Előszőr is azzal kezdeném hogy NEM értek a tuninnghoz...( tom jó kezdés a DDR II tuning topic-ba
)
Tegyük fel hogy van egy ramom ami 1,8 feszen van alapból. Tesztek is igazólják hogy megy a ram 2,1-2,2őt is. No mivel én nem tom hogyan kell kitapasztalni hogy PONT mennyi felsz kell a ramnak és nem is nagyon akarom, akkor kezdhetem azzal hogy helyből adok neki 0,2-őt és akkor kerek 2,0V-on fog müködni aztán elkezdem huzigálni, de nem is nagyon csak egy picit.tegyük fel hogy nem is kéne neki 2,0V cask pl. 1,9. akkor ez így baj ha többet adok mint kéne?? végülis ha azt nézzük tom hogy melegebb lesz, de még mindíg nem olyan meleg mint 2,2V-on és ha azt si bírja akkor nekem ez így tökéletes.
Ez az elképzelés így jó, amúgy??Remélem nem volt túl zawaros a fogalmazásom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest