- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Hi!
Az a helyzet, hogy elkezdtem végigolvasni a topic-ot, de 12 oldal után elfáradtam.
RAM tuning terén kezdő vagyok!
Szóval a gépben most az adataimnál látható configba 2* 1gb 1066 -os Kingmax ramok vannak.
Ezeket szeretném valahogy feljebb tornászni, illetve lemérni, hogy most mennyin is működnek.
Ezt milyen programmal tudom megtenni? (lemérni, hogy most hogyan muzsikálnak)
Másodszor tudom, hogy az időzítéseken is lehet állítani, hogy minél jobban szinkronban legyenek. Alapból 5-5-5-18 , de az Everest a memóriaidőzítéshez azt írja ki, hogy 5-7-7-22 !
Itt van, hogy hogyan néz ki: [link]Na most ez mi? Ezek szerint ilyen időzítéssel használja a gép a ramokat?

Illetve hogyan tudom ezt az időzítést változtatni? A BIOS-ban?
+1 kérdés: Ha megpróbálnám húzni ezeket a RAM--okat akkor mondjuk 1200-ra húzott állapotban milyen változást tapasztalnék a gépen? Ez játékok szempontjából mit jelentene? (Crisys - 1680*1050- 4x-es AA) Lenne látható, érzékelhető változás?
Előre is thx!

Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- További aktív témák...
- Hibátlan - CRUCIAL Ballistix Elite 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 CL15 memória kit
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- ELKELT! G.SKILL Flare X 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR4 kit - Hibátlan, Brutál stabil!
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Kingmax 8GB DDR4-2400 KM-LD4-2400-8GS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- UTOLSÓ DARAB - Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt van, hogy hogyan néz ki: