Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
Martin2004
üzenetére
Oké, lehet de én személy szerint nagyon sok rosszat hallottam róla.Természetesen ettől még lehet hogy valakinek bejött,nincs gondja vele és jó a véleménye a Kingmax-ról.
Azt gondolom inkább legyen valami drágább mint összeszerelésnél szívás.Persze a drágábbaknál is előfordul hiba de jóval kissebb százalékban.Nem is ez volt a kiindulópont, mert ez így ok.Hanem azzal van tele a faxom, elég régóta kb. 9 éve rakosgatok össze gépeket, magamnak kb. fél ill. évente, sok alkatrésszel szívtam,van tapasztalatom bőven, ami kérdés itt felmerül és tudok benne segíteni megteszem, de azt nem szeretem ha segítek, akkor mindenki hirtelen hozzászól, és nem azért hogy segítsen ill. építő jelleggel hanem az én véleményezésembe próbál belekötni.
Az az igazság hogy ez a lufi most durrant ki.Ez már többször előfordult sőt, általában ez a jellemző itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt gondolom inkább legyen valami drágább mint összeszerelésnél szívás.Persze a drágábbaknál is előfordul hiba de jóval kissebb százalékban.Nem is ez volt a kiindulópont, mert ez így ok.Hanem azzal van tele a faxom, elég régóta kb. 9 éve rakosgatok össze gépeket, magamnak kb. fél ill. évente, sok alkatrésszel szívtam,van tapasztalatom bőven, ami kérdés itt felmerül és tudok benne segíteni megteszem, de azt nem szeretem ha segítek, akkor mindenki hirtelen hozzászól, és nem azért hogy segítsen ill. építő jelleggel hanem az én véleményezésembe próbál belekötni.
Az az igazság hogy ez a lufi most durrant ki.Ez már többször előfordult sőt, általában ez a jellemző itt.