- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Megszületett a végső eredmény... Rááldoztam az egész éjszakámat, hogy valami értelmeset kihozzak a dologbol, ebböl a topikbol minden Crucial-os eredményt megnéztem, beszereztem ugyanazokat a programokat, rambeállításoknál ugyanazokat alkalmaztam, sőt még gyengébbeket, de sehogy sem tudtam kihozni 1200 mhz-t a rambol úgy, hogy a ramtest lefusson akár csak 20%-ig hiba nélkül, sőt igazábol 1175mhz-en is a legjobb eredmény, hogy 22%-nál volt az első error, tovább már nem is probáltam. Igazábol nemtom, hogy mit reagáljak, de eléggé mérges vagyok, hogy miért teszi ki valaki úgy a hirdetést, hogy Prestested 1200-on "xy" beállításokkal, és full stabil...
(nem ph-s, ne tessék félre érteni. Ebay-ről van szó)
miközben annál jóval gyengébbekkel sem hajlandó stabilan menni. Én csak jót olvastam szinte a Crucialokrol, de hogy én miért sz0p0k be egy ilyen fos példányt azt nem tudom. Még a P5K Deluxe-nál is olvastam, hogy a 0404-es BETA Bios-nak nagy hátránya hogy a DDR2 tuning gyengébb, ezen felbuzdulva az október 9.-i bios-t felraktam, hogy az biztos jobb lesz, de ez sem segített. Lesz egy-két keresetlen szavam az eladóhoz...
Jó éjt mindenkinek... avagy jó reggelt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged