- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPad topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Megszületett a végső eredmény... Rááldoztam az egész éjszakámat, hogy valami értelmeset kihozzak a dologbol, ebböl a topikbol minden Crucial-os eredményt megnéztem, beszereztem ugyanazokat a programokat, rambeállításoknál ugyanazokat alkalmaztam, sőt még gyengébbeket, de sehogy sem tudtam kihozni 1200 mhz-t a rambol úgy, hogy a ramtest lefusson akár csak 20%-ig hiba nélkül, sőt igazábol 1175mhz-en is a legjobb eredmény, hogy 22%-nál volt az első error, tovább már nem is probáltam. Igazábol nemtom, hogy mit reagáljak, de eléggé mérges vagyok, hogy miért teszi ki valaki úgy a hirdetést, hogy Prestested 1200-on "xy" beállításokkal, és full stabil...
(nem ph-s, ne tessék félre érteni. Ebay-ről van szó)
miközben annál jóval gyengébbekkel sem hajlandó stabilan menni. Én csak jót olvastam szinte a Crucialokrol, de hogy én miért sz0p0k be egy ilyen fos példányt azt nem tudom. Még a P5K Deluxe-nál is olvastam, hogy a 0404-es BETA Bios-nak nagy hátránya hogy a DDR2 tuning gyengébb, ezen felbuzdulva az október 9.-i bios-t felraktam, hogy az biztos jobb lesz, de ez sem segített. Lesz egy-két keresetlen szavam az eladóhoz...
Jó éjt mindenkinek... avagy jó reggelt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- Tesla topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- ASRock H61M-VS LGA 1155 alaplap
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest