Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RockHaRD

addikt

Megszületett a végső eredmény... Rááldoztam az egész éjszakámat, hogy valami értelmeset kihozzak a dologbol, ebböl a topikbol minden Crucial-os eredményt megnéztem, beszereztem ugyanazokat a programokat, rambeállításoknál ugyanazokat alkalmaztam, sőt még gyengébbeket, de sehogy sem tudtam kihozni 1200 mhz-t a rambol úgy, hogy a ramtest lefusson akár csak 20%-ig hiba nélkül, sőt igazábol 1175mhz-en is a legjobb eredmény, hogy 22%-nál volt az első error, tovább már nem is probáltam. Igazábol nemtom, hogy mit reagáljak, de eléggé mérges vagyok, hogy miért teszi ki valaki úgy a hirdetést, hogy Prestested 1200-on "xy" beállításokkal, és full stabil... :((( :W (nem ph-s, ne tessék félre érteni. Ebay-ről van szó)

miközben annál jóval gyengébbekkel sem hajlandó stabilan menni. Én csak jót olvastam szinte a Crucialokrol, de hogy én miért sz0p0k be egy ilyen fos példányt azt nem tudom. Még a P5K Deluxe-nál is olvastam, hogy a 0404-es BETA Bios-nak nagy hátránya hogy a DDR2 tuning gyengébb, ezen felbuzdulva az október 9.-i bios-t felraktam, hogy az biztos jobb lesz, de ez sem segített. Lesz egy-két keresetlen szavam az eladóhoz... :W

Jó éjt mindenkinek... avagy jó reggelt...

Új hozzászólás Aktív témák