- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
hackeeeee #4636 üzenetére
Az volt a baj, hogy én sem tudtam eldönteni, mire fogom használni a gépet. Villogni a számokkal és tuninggal Intellel lehet jobban. Játszani 3,0Ghz környékén mindkettővel, energiatakarékosan használni, mindekttővel. Azonban nagyobb sebességgel, akár alulfeszelve is ( nézd az E5200-at, 1,05-,09V-on, akár 3,4-3,6Ghz is lehet )nyomatni az AMD-nek nem erőssége. A 45W fogyasztású procijai között igen válogatni kell, hogy arányban egyenlő sebeséget tudj egy Itellel szemben.
Azért váltottam vissza Intelre, mert egy olyan gép kellett, ami megfeleő energiatartalékkal rendelkezik, egy komolyabb művelethez (videótömörítés) netezés közben, azonban, nyugodt, kiegyensúlyozott, halk és keveset fogyaszt...na ezért lett ismét Intel. Hosszútávra azonban AM3-as lap+Phenom párosítást vennék, olcsóbb, mint hasonló kaliberű Intel konfig, időtálóbb ( a fejleszgetés miatt ) de a tuning lehetősége, komolyabb szinten megfizethető kategóriában még mindig az Intelnél van.
Ez csak az én személyes véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest