Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #9409 üzenetére
Hát..Mikor (krammerka még tuti emlékszik rá) a szaros pentium D930-at megküldtem istentelen fesszel és 4,9GHz-cel..na akkor írtam a 2xxx topikban, hogy egy Fradi Ute lóf@sz ahoz a sípoláshoz..Igaz, utána csak megadta magát (jó értelemben) és meglett a 4,9GHz, és a proci és ép maradt.
Nézd. Ezekkel az időzítésekkel jó játszani, de se az oprendszert, se az alkalmazásokat nem érdekli. 4-4-4-12 5-4-4-12 az különbség rendesen hisz cl4 vs cl5, de én erre nem tudok izgulni, kivéve super PI 32M-ben, ott ilyenek is sokat hoztak.Bevallom, még nem néztem ezt a turbo stb-t de ahogy írod, gondolom a perf.levet állítja. Nálam mindíg stand.-ban van és kicsi kezemmel állítom én
Ha procituning, akkor meg mindíg minden auto. ez jött be. Ezért volt 5-7-7-istentudja beállítás is, amikor Ákoska megkérdezte, hogy eladtam-e a ramjaimat
Validra az a legjobb. Tesztekre jó ha szoros, 24/7-ben meg szinte tök mind1_megyek vecsizni
_ utána meg nézni kéne valami oprendszert ...
Ha nem jönnék vissza, telepítek
Jó éjt!(#9412) Aggregátor : jaja! Ja! Mit is mondtál, dmarkhoz azok a dezentorok milyen oprendszert használmnak? Link?
-teljesen igazad van, de attól , hogy tudják..tudatban jó , de nem kapnak hétköznapra 2,3v-okat
1,75/bios a max, hisz úgy se érzem és.. Hiszed vagy sem, én nagyon vigyázok ám a cuccaimra (kivéve szem. ig. 14-et! hagytam el, de lehet nem is csináltatok már többet)
szóval a proci , a lap, a ra, minden alulfeszelve, s soha sincs semmi húzva. Nem kell 1xüen. Ha meg tuning..No..az más
-mén mert éhenhalok
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest