Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
"ugy gondolom hogy az talán kiszolgál addig amig a garancia érvényes lesz rá "
Igen , ez is szempont. Viszont én..Nem hiszem, hogy váktok. 9400 vagy 9550..szinte mind1, nem éri meg, hogy bukjak sokat rajta. 9650-es irreálisan drága, akkor már i7. Viszont ott meg ram-lap s még lefogató a hűtőhöz (ha van) stb..
Lap: jobb lenne egy "egyedibb", de most, hogy az UD3R/P lassan nem is kapható már..az lesz ez is
Teljesíteni meg teljesít. Vga még sok is a fiamnak, engem meg nem érdekel. Így végre szeretnék rendet tenni a gépben, megszüntetni a kábelmizériát. Lehet veszek a ramokra valami jó hűtőt, igaz kell valami, ami le is fujja a hőt róluk. Majd kiokoskodom. Lényeg: Csak moduláris kell nekem. Ház..Jól jönne egy SharkonSeraphim Economy, tök jó, nagyobb is mint ez a mostani és nem vészes az ára sem ,21k. Vagy a chieftec -től valami nagy bazi. Néztem most az Ocz-ket.Tök szépek,de az a 12v-os ág..gyengus a Corsair-hoz képest. Ami meglepett most az 520-as és a620-as 12v-on uazt tudja. Ez eddig fel se tünt. Mivel rákötve meg nem sok lószar lesz, tuti ilyen kell nekem. Csak kapnék valahol olcsón, Iponnál drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Eladó i7 7700
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Teljesíteni meg teljesít. Vga még sok is a fiamnak, engem meg nem érdekel. Így végre szeretnék rendet tenni a gépben, megszüntetni a kábelmizériát. Lehet veszek a ramokra valami jó hűtőt, igaz kell valami, ami le is fujja a hőt róluk. Majd kiokoskodom. Lényeg: Csak moduláris kell nekem. Ház..Jól jönne egy SharkonSeraphim Economy, tök jó, nagyobb is mint ez a mostani és nem vészes az ára sem ,21k. Vagy a chieftec -től valami nagy bazi. Néztem most az Ocz-ket.Tök szépek,de az a 12v-os ág..gyengus a Corsair-hoz képest. Ami meglepett most az 520-as és a620-as 12v-on uazt tudja. Ez eddig fel se tünt. Mivel rákötve meg nem sok lószar lesz, tuti ilyen kell nekem. Csak kapnék valahol olcsón, Iponnál drága.