Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Üdv mindenkinek.Na máris jövök egy tesztel.
3051mhz@0.912v
A helyzet az hogy a nagy vágyam hogy 3ghz-en 0.9 alá bemenjek.Na most smallfft megy is egy darabig 0.896v-on 3ghz de kilép mindíg a prime.Blend 1-2 perc után kilép,smallfft kicsit tovább bírja.Nem a magok hibáznak még.Legalább azok hibáznának de így nem tudom már mi van.Próbáltam ramoknak is egy kis+ fesz,meg csökkentettem is de ugyanaz.Ref-eket is próbáltam de semmi.Még a clock skew-t próbálom meg mert azok 0ps-en vannak.Vagy nem tudom.Ha kilép a prime,meg olyanokat ír ki hogy zárja be a programot akkor a fesz kevés ugyanúgy?Egyszerűen nem birom azt elérni ebbe a lapba hogy a magok hibázzanak.Ált ott van vége a tesztnek ha a prime kilép meg zárja be a programot.akoska:Na grat a másik laphoz.Abba szerintem hasítani fog a proci.Csak p35.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest