Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
köszi
ezzel a hűtővel inkább feljebb nem megyek fesz-el, úgy is csak a kíváncsiság hajtott 
kop8:értem én, hogy valahol vége kell, hogy legyen a tuningnak, de 1,2V 4Ghz 1,2125V 4,2Ghz és vége nincs tovább ez volt egy kicsit furcsa, de lehet igazad van
mindenesetre, a memóriát tovább hajtottam, most éppen 1600 cl8 1,5V futtatom a prime-et, vagy tudtok valamit ami jobban megdolgoztatja a memóriát? RAR banch esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ezzel a hűtővel inkább feljebb nem megyek fesz-el, úgy is csak a kíváncsiság hajtott