Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hol van már az a q9550..-
Ezt a 7400-est a 667-es ramokkal még a hótt Magdi anyus is elkapja..)Venni kéne valami jót, de tanácstalan vagyok.
Idő van, s nekem dolgozik, de nagyon unalmas így. Netre WoW-ra meg Sims3-ra ok, másra nincs használva. Ma visszajön a 8400-es procim, egy Abit IP35Pro meg lehet a q9400-es procim is . Miskóciába adtam el mindent, de most odakerült az UD3R, nem kell az Abit, meg a 8400helyett kell egy quad, már azt se tudom, kinek mit adtam, s ki mit akar ..(#14397) yolan: Értem.. Mennem kell jövhéten debibe..Vinni kell a kölköt a klinikára..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ezt a 7400-est a 667-es ramokkal még a hótt Magdi anyus is elkapja..)Venni kéne valami jót, de tanácstalan vagyok.
Idő van, s nekem dolgozik, de nagyon unalmas így. Netre WoW-ra meg Sims3-ra ok, másra nincs használva. Ma visszajön a 8400-es procim, egy Abit IP35Pro meg lehet a q9400-es procim is . Miskóciába adtam el mindent, de most odakerült az UD3R, nem kell az Abit, meg a 8400helyett kell egy quad, már azt se tudom, kinek mit adtam, s ki mit akar ..