Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
veterán
válasz
hackeeeee #10000 üzenetére
Nem jól fogalmaztam. Törpéknek Wow-ra Sims-re tök elég lenne a 86GT is, nekem meg egy integrált szar is. Csak ha markozok, nem elég a 800/1000, kellene nagyon a 825-830/ 1010-1050. Hiába bika a quad, a saját kategóriájában se tudja kompenzálni a jobban húzott 4870-es rendszereket. (Pl q9550-es megy 4,2GHz-en, vga jól felhúzva és elver, pedig nekem a q9550 4,5GHz felett ment..)
(#10001) darál0w : Ha nem markozni (és WR listás eredménnyel) akarnék, nekem is elég lenne, s nem lenne bajom. Te! Csinálnátok majd egy dmark 06-ot, hogy mit tudtok? Nagyon kíváncsi vagyok. Szerintem nálam valami nagyon nagy gáz van, irreális az eredményem. (irreálisan kevés)[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #10006 üzenetére
Hmm... Itt mennyit kapott?
Mondjuk nekem 1,263-on 815mhz-n hibázik a gpu, vagyis azt csinálja, hogy játék közben 1szercsak beáll a kép, mintha kifagyna, villan egyet, aztán visszajön, és megy tovább a játék, de 1,203V-n 800mhz-n tökéletesen fut, hiba nélkül.
Véleményem szubjektív...
-
lipi67
veterán
válasz
darál0w #10007 üzenetére
Igen, a lapon kell tesztelni..
ez szabály.
(#10009) hackeeeee: 1,263-at!
Mér..adhatok többet is a kis szarházinak majd? (hogy is..?)
-tényleg lépnem kell (törpéim) majd este jövök[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
veterán
válasz
blazsey2 #10008 üzenetére
Szép! Nekem is sokkal jobban húzható volt a 4770, 4830, de nálam nem ez a baj. Mindíg arra az SM3-ra kapok kurva kevés pontot..
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
válasz
darál0w #10013 üzenetére
Egész jó! Valami ilyesmivé akarnám fejleszteni a gépem egy távoli jövőbeni platformváltás előtt. Ezzel még ki lehet húzni egy darabig. Nem gáz az alacsony szorzó a Q8200-nál?
BIOS-ban mit kellett heggesztened a 463-as FSB-hez?
5770-nem lett volna jobb? Én is vacilálok a kettő között.
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
bolcsodal #10016 üzenetére
én is c2dről álltam át erre(pont e5200ről mint neked és +p31+9600gt és +30kbol lett ez
), mert az uj intel platform még elég drága lenne és szvsz nem ér meg annyit.
gáz a kis szorzo, de ha van mellé egy jo lap, akkor simán kiküszöbölhető magasabb FSBvel
jelenleg ennyit tudtam vele elérni, de még van benne tartalék csak a feszekkel kell még kicsit szorakozni. na meg várom a -fokokat
5770 jobb lett volna, de amikor vettem 13kval került többe. annyival meg nem tud többet
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
bolcsodal
addikt
válasz
darál0w #10017 üzenetére
Ez azért bíztató, mert a síma DS3-ban is kb ennyit menne szerintem. Úgyhogy prociból lehet egy Q8xxx-lesz a következő áldozatom.
Volt egy 32K-s ajánlatom egy 5750-re anno....de nem ertem belevágni, hátha idén olcsóbb lesz. Ma már lehet 26K-ért is 512MB-osat kapni, ami tán bőven jó lenne nekem. De várok még merre mozdul a 5770.
Élmény szinten mennyit jelent a quad a kis wolfihoz képest?
They drew first blood....
-
No-kia
őstag
nah egy 24/7-es eredményem az új ramokkal: [link]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
bolcsodal #10018 üzenetére
hát hajrá. sztm vegyél egy jo kis Q8ast
élmény szinten meg huuu
hát tuninggal el lehet vele sz*rozni és már az egy élmény
nem ugy mint az e5200vel hogy emeltem fsbt meg vcoret és szevasz
nameg ugye ez kisebb orajelen is sokkal többet nyujt. e5200t 3500on hajtottam 24/7 ez meg már alapfeszen is gyorsabb volt konvertálás meg miegyéb közben. játékok alatt több az fps, GTA4ről meg nem is beszélek. c2dvel szaggattam mint állat. 20fps körül járhattam. ezzel meg szépen megy
-
akoska07
nagyúr
válasz
darál0w #10022 üzenetére
nem vettem,mert sajna nincs rá most keret.
inkább mondjuk ugy,szereztem.majd meglátjátok...tényleg rittkaság.
ezért kellene alá vmi f@sza alaplap,hogy tudjon menni kedvére.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
akoska07
nagyúr
válasz
hackeeeee #10028 üzenetére
ha vga hütés és alaplap csere közt kellene választanom...
gondolom sejted a választ,de azért leirom.
egyértelmü P35-->up to-->P45persze nem midnegy mi az a P45,
mert vannak olyan P45 lapok aminél vannak jobb P35 lapokkrammerka : felraktad az eredményeket ?
le tudnám szedni az adatokat a honalpról,csak az office is a hibás vinyón van.
lehet szedek majd le másik office-t.
holnap nem leszek,sesetleg telóról benézek...[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
akoska07 #10029 üzenetére
Csak még az is kivárás, mire el tudnám adni a P35-öt.. Meg ilyenek. Multkor valaki linkelte itt talán sz.j. oldalát, ahogy elnéztem ahhoz képest szinte ugyanúgy megy ez a c0 mint az ő tesztjében. Ugyanolyan fesz, szinte ugyanaz az órajel. Talán 1 FSB különbség.
Véleményem szubjektív...
-
-
darál0w
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
lipi67
veterán
válasz
darál0w #10014 üzenetére
dmark ok, mert minden alapon van.
ATI-hoz meg elvileg az MSI AfterBurner Overclock lenne jó, nálam az istennek se ment..(#10015) hackeeeee Szerintem szoftveresen is lehet
(#10021) akoska07 : Félreértettél! Neki van 2db alaplapja,s ha jól tudom a DS4-et használja. Gondoltam, kérdezd meg, kölcsön adja e. Minek kell megjönnie?
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #10034 üzenetére
öntőőőke. most ezen jot derültem. vagyis hát a saját hülyeségemen. bnőm hűtőmégneseket csinál aztán öntő formákba kell tenni a gipszet és így készül...aztán nemvágtam le hirtelen mi az az öntőke
okosba kell csinálni. eladod,(ha posta, pénzt előre utalják , abbol és egy kis+bol pedig megveszed a lapot és feladod a másikat. ) és még aznap veszel egy másikat. sztm megoldhato
-
lipi67
veterán
válasz
darál0w #10032 üzenetére
Mi a f@sszal húztad? Durva.
Kben meg..ekkora tuzning mellett több pont járna. Lehet, hogy teszten belül hibázik, próbálj kicsit visszavenni belőle.
-Mindíg 1 időben írunk, ezért a félreértés
(nézd meg)
Én meg mindíg sorba megyek a hsz-eken, s úgy vszolok, írok rá, ezért 5 percbe ami belefér az módosítva van, ha meg nem akkor meg olyan mint most[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
-
lipi67
veterán
válasz
darál0w #10042 üzenetére
Nem, én a vga pontszámokat néztem a húzott meg a nem húzott között 500-500pötty van, több lehetne.
-megint mennem kell-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10046 üzenetére
Hehe.
Nos, megnézegettem már az eredményeim...
HD4870, itt asszem 815/4000-ren ment a kari.
Gainward 8800GT Golden Sample, még a 4200+-os s939-es configban.- Lehet kár volt eladni annak idején
(jah ez 05, én m@rha.
)
Itt a 8800GT 06-ban.[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
akoska07
nagyúr
#10041 krammerka : leszedem ma én is a dolgokat,
már csak egy office-t kéne keritenem.nem tudom másnak is feltünt-e,de egyre több a vga-s hsz.
szép,meg jó,hogy pörög a topic de egyre több a nem ide illő dolog.
jó lenne odafigyelni sztem erre...
tudom hogy itt sok minden elfér (férjen is),
de ne arról szóljon (főleg) a topic ami nem idevaló.
szóljatok,ha rosszul látom.[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 2600 + Hűtő
- / Új, Bontatlan / AMD Ryzen 9 7900 3.7GHz Box with Cooler Processzor, Ha másfajta kéne írj!
- Intel I Penitum G1840 I Celeron G3420 I I5 4590
- Intel G620 I G640 I I3 2100 I I3 2120 I I5 2500K I I5 2550K I I3 3240 I Xeon E3 1240
- Leárazás / Új, Bontatlan / Intel Core i9-13900KF 3.0GHz 24-Core Box Processzor, Ha másfajta kéne írj
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest