- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempeti
tag
-
kiszi07
senior tag
Napi kiégés, nem tudom mennyire lehet kamu ?!
[link] -
mepet
addikt
válasz
vzsryl #31489 üzenetére
Egyetértek szinte minden gondolatoddal. Viszont szegény zkas90-et, nem tudom miért kellett így elkedvteleníteni. Most kezdte, szerintem még igen is fejlődhet. Szerény véleményem szerint párnaponta néhány óra játék mellett több év múlva fogja elérni azt a szintet (nem rangot!), amiről nagyon nehéz továbblépni. Az, hogy ezt tehetség, skill, szerencse vagy akármi más által, az más kérdés.
A rang témához: én is szívesebben funolok nova-duplakala körüliekkel, mint hogy feszengjek a nagycsillagosok-babérossasok között. Sokan meg sokkal komolyabban veszik... ...Az ő bajuk.
-
Egyébként köszi a meccset.
Azon a meccsen kb. mindenki lehetett volna jobb.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
vzsryl #31489 üzenetére
Egyet kell értenem veled.
Mi is anno cod1-ben rengetegszer játszottunk például rEplannal (kb 13 éves lehetett), aki cod4-ben vitte valamire. Fiatal korában is tudott lőni, de gondolkodni nem tudott, ezért mindig ppsh-val, tompsonnal nyomta a gombot
. Idősebb lett és máris a topban van. A tehetsége mindig is megvolt csak a gondolkodás hiányzott.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Franklin #31479 üzenetére
De mondom már...
Amit coco írt: " Az, hogy mekkora tehetséged van a játékhoz, lehet, hogy genetika kérdése"...
Ebben van a kulcsa az egésznek. A tehetség genetika kérdése. Neked van egy valamilyen szintű tehetséged. Azon soha nem fogsz fejleszteni. A skilled nőhet, tehát a tapasztalatod, a meglátásaid, a taktikai érzéked, sőt sok-sok órával a megszokás miatt az egér kezelésed is, így akár jobban is lőhetsz, de egy bizonyos határt nem fogsz tudni átlépni. És ezt a határt a tehetséged húzza meg. Ott van pl. getright. Takony gyerek volt, kis múlttal, aztán felkarolták, és a benne rejlő tehetség miatt rohadt gyorsan az 5 legjobb cs 1.6 player közé került évekre. Most átjött csgo-ra és rögtön a legnagyobbak között kezdte, mert tehetséges. Vagy ott van a COD4-es DEADZ. Emlékszem, hogy 15 évesen kezdte, aztán rá egy évre a WILD multigamingbe került és mindig top3-ban végeztek ICL-en, és DEADZ általában elől végzett a csapatában. De mondhatnám boco-t is. Ő már toltam COD2-vel is, ott is jó volt, COD4-ben a világ egyik legjobbja. Aztán 0 CS tapasztalattal átjött CSS-ezni, aztán rögtön GO-zni. Most a 3 legjobb magyar csapat egyikében tolja és nagyon magas fokon. Tehetséges az esport fps-hez, ennyi.
Én is régen cs-ztem, aztán 3,5év COD4, ahol már elég magas szinten tudtam űzni. Majd visszajöttem cs-zni a GO-val, és azonnal tudtam hozni egy olyan szintet, amit megfelelőnek éreztem.
Ha folyamatosan jobb tudna lenni valaki, akkor a dreamhack kb. 100.000 csapatos verseny lenne, és nem 16... Egy határa mindenkinek van.Coco: Nem a csgo rankbeli fejlődésről beszélek, mert az nem igazi fejlődés. Neked a skilled nőtt, nem a tehetséged. Én most 2800órával is ugyanúgy játszom, mint 100 órával. Vannak új spotok, taktikák, jobban átlátom már ki, mit csinál és mikor hova kell menjek, hogy mondjuk a háta mögé kerülhessek, de ettől függetlenül én magamhoz képest nem vagyok jobb, nem vagyok tehetségesebb. De ha ennyire a rangról akarsz beszélni, akkor még ezzel is be tudom bizonyítani neked. Én dupla kala ranggal kezdtem, és most 1000+ winnel is az vagyok. Voltam sima kala, meg sas is, nagyrészt sheriff, de úgy érzem, hogy ez a dupla kala-sheriff rang a teljesen ideális számomra. Nem úgy vagyok vele, mint sok silver meg nova, hogy 5 ranggal feljebb képzelem el az ideálisat. Én rengeteget játszom egyedül is, és sokszor léptem így rangot is feljebb, mert ezt a szintet tudom hozni, ha jó a csapat, ha nem. Sőt dupla sas-ra is meglövöm akár a 30-35-öt is, de akkor ott valami gebasz van, mert néha azok lőnek szarrá engem, szóval jobb a békesség itt lenn.
-
mepet
addikt
válasz
hemaka #31485 üzenetére
Ha jól emlékszem, AWP fejbe 20hp-t sebez ott most. De nem esküdnék meg rá.
Így tudod megnézni: saját szerveren a megfelelő beállításnál látszik a golyó bemeneti és kimeneti pontja a falon. Nagyon érdekes, pl meg lehet nézni, hogy mirázson a fém hordókat egyáltalán nem viszi át semmi.
-
BaLee
addikt
Ebben a játékban nagyon sokat számít a csapatmunka, a helyezkedés, az hogy ki mennyire hall és lát a pályán. Régen, még CS b7.1 ill 1.0 környékén mi is komolyan űztük a dolgot de annyira, hogy mindig be tudtad határolni hol van az ellenfél, sosem tudtak váratlan irányból lelőni. Ma is van sok ilyen ember, ezeket szokták sokan reportolni wh és cheat miatt.
Régen nem telt el úgy komoly meccs, hogy ne lőttünk volna le 1-2 ember csak falon át, annyira tudtad, hogy merre mozognak, apró zajokból vagy akár anélkül.
Akkor is csak egy dolog számított, a jó hardver (fix fps) jó netkapcsolat és a sok gyakorlás. Már persze ha az alapvető érzék megvolt az emberben, de közel sem számít annyira, hogy jól tudj lőni mint Quake-ben. Itt a csapatmunkán van a hangsúly.Még 2000-es évek elején elmentünk a csapattal egy lan klubba, ahol olyan netkapcsolat volt hogy mindenkinek 10 körüli pingje volt. Mindenkit végigvertünk, szó szerint mindenkit, olyanokat is akiket eddig nem tudtunk, csak míg nekik 50-60as pingjük volt nekünk 10-es és ennyit számított. És ez csak egy dolog.
Persze van nekem is olyan ismerősöm aki 1000 körüli óra után még mindig silver, ő ezen a szinten van és a játék szeretete miatt játszik. Csinál elképesztően hülye és logikátlan dolgokat de ő nem nagyon fog feljebb kerülni, mégis szereti a játékot.
Sok gyakorlással és játékkal elérhetünk egy fix szintet, ahol a szerencse faktort is lejjebb vihetjük ha mindig 4 értelmes emberrel játszunk egy csapatban, innen még mindig léphetünk feljebb egy kicsit jobb egérrel, jobb netkapcsolattal, nagyobb fps-el konfig és felbontás finomhangolással.
Alapvetően szerintem ez egy olyan játék ahol mindig van hova fejlődni.
-
Xero
nagyúr
Az alapvető adottságot egy bizonyos kor után adottak ez tény ahogy vzsryl is írja.
Viszont a feltételek (monitor, gép, egér), a gyakorlás, a taktikai érzék fejlődhet.Én is most két hetet kihagytam. Tegnap smurfoltem pár meccset, és hiába voltam fejben ott nagyjából, a lövéseim nem ültek annyira. Ennyit számított, hogy nem fogtam meg ezt az egeret két hete, és még botokra sem lövöldöztem.
Ezzel szemben, hiába szánnék rá napi 10 órát, nem lennék számottevően jobb lövő, mert ennyit tudok kb. Ha a monitort és a gameboy pc-t lecserélném, akkor lehet, hogy némileg javulnék, de a reakcióidőmet akkor sem tudnám levinni 120-140ms környékére konzisztensen, ahol a top wp-sek tanyáznak.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
vzsryl #31470 üzenetére
Nem értem az alapját az elképzelésednek. 2014-ben kezdtem el a játékkal játszani, voltam nova négyes is, mert nem értettem a játékot, és mindent erőből akartam megoldani. Így 900 óránál tartva már sokkal jobb vagyok önmagamhoz képest, de az a szint még nagyon messze van, amire azt mondom, hogy "jó". Mindig van mit tanulni ebben a játékban, mindig tudsz egy kicsivel jobb és több lenni. Az, hogy mekkora tehetséged van a játékhoz, lehet, hogy genetika kérdése, de azért a tudás nem önmagától áll össze benned, csak azért, mert neked van érzéked a játékhoz. Ezt a reflex dolgot erősen túlmisztifikálják sokan szvsz. Summit streamjét megnézed, elég sokszor van a scoreboard tetején, pedig már 27 éves, és mégis lövi, mint állat.
Azt elismerem, hogy vannak, akik kevesebb beleölt munkával is eredményesek, de a "jó" szint szerintem a többség számára nem elérhetetlen, csak meg kell fizetni az árát, mint mindennek az életben. Azt is elhiszem, hogy van egy szint, ahonnan nem tudsz továbbfejlődni, de akkor valószínűleg már ott tartasz, hogy minden pályán tudsz minden füst/molotov/pop-flash spotot, brutálisan lövöd minden fajta fegyverrel, nagyobbrészt hs-t lősz mindig, ismersz sok taktikát, és a többi. Nyilván ne hasonlítsuk magunkat egy fizetett játékoshoz, akinek a tehetségén kívül rengeteg ideje van arra, hogy magas szinten játssza a játékot. Ez annyira abszurd, minthogy lemész a terembe edzeni, és máris a Mr. Olimpia indulóihoz méred önmagadat. Ott van mögöttük 10-15 év edzésmúlt, rengeteg beleölt lóvé, rengeteg koksz, és nagyon sok munka. Nem a mi ligánk az a világ sem.
-
MurdR
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #31480 üzenetére
azonnal
AZONNAL
-
Cthulhu Dawn
őstag
Silver körül keresünk egy játszópajtásat mostra.
-
Franklin
addikt
válasz
vzsryl #31462 üzenetére
Na ne mondd már.
36 éves vagyok, 22 évesen kezdtem CS-zni (még 1.1-gyel). Iszonyatosan beszippantott a játék, kb. 8 éven keresztül ipari mennyiségben játszottam, szerintem nem nagyon volt olyan nap, hogy ne játszottam volna vele legalább 10 percet. Mondhatjuk, hogy CS függő voltam. Viszont sose voltam benne jó, klánban sose voltam, ismerősökkel se sokat játszottam, szinte kizárólag publikoztam.
30 évesen meguntam, "letettem", eltelt jópár év CS nélkül. Kb. két éve újra elővettem (1.6-ot) és sokkal jobban ment, mint anno.
CS GO-t kb. egy éve kezdtem, akkor, mikor lecseréltem a gépem egy elég korrekt masinára. Silver 4-ből indultam, és folyamatosan fejlődök. Jelenleg Nova 2 vagyok, de voltam már 3 is. Szerintem kaláig fel fogok tudni fejlődni.
Lehet, hogy egy ritka kivétel vagyok, de azért ne mondjuk már, hogy egy huszonéves nem tud fejlődni...
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
zkas90 #31472 üzenetére
Engem egyébként Silver 4-be rakott először, aztán elite és 4 között voltam, ugyanúgy ahogy te: állandóan top fraggerként, 10-20 pontokat ráverve az ellenfél topjára még akkor is, ha vesztettünk, és nem akart feljebb dobni sehogy sem. Aztán Xeroékkal játszottam egy pár napot erősebbek ellen, így felkerültem nova 1-be, onnan meg egyedül hamarabb eljutottam nova 3-ba, mint silver 4-ből elite-be
. Szóval érdekes a silver hell.
-
Redneck
nagyúr
válasz
vzsryl #31474 üzenetére
Igen ott a fix 100 fps volt a lényeg. Azon kívül semmi más.
Manapság nem mindegy hogy egy 120hz-es(vagy jobb) monitoron vereted fix 300 fps-sel vagy egy 60hz-esen mondjuk 100-al. Tapaszalatból mondom. Aki egy komoly gamer monitoron tolja és ahhoz való konfig áll a rendelkezésére az sokkal magasabb szintre érhet el mint egy átlagos monitorral és ahhoz való géppel.
Próbáld ki egy komoly vason és jó monitorral hogy lehet darálni. Ahogy szeretnél.
Ugyanezt egy kis konfiggal és átlagos monitorral elfelejtheted. -
-
vzsryl
nagyúr
Fogalmam sincs milyen jó szeretnél lenni.
Én úgy szeretnék játszani, mint december elején, de amióta átállítottam a sensit, azóta nem tudok lőni.(#31472) zkas90: Az írásod alapján úgy tűnt, mintha minimum NIP verő szeretnél lenni.
(#31473) Redneck: De ugyanilyen volt. Emlékszem, amikor akadt az 1.5 (nem 1.6). Aztán új gépet vettem, fix 100fps-sel, és kb. 2-3x jobban lőttem, mint előtte.
Egyébként én azt mondom, hogy mindenki tud fejlődni, de ha valaki több száz órával és 23-24+-osan meg van rekedve egy szinten (rohadtul nem csgo rankra gondolok), akkor annál jobb már igazából nem lesz, csak tapasztaltabb, így valószínűleg javulni fog a teljesítménye, mert tudja, mikor mit kell csinálni, de alapvetően nem lesz jobb a reflexe vagy a pontossága. Egy jó közepes még lehet, de kiemelkedő már nem. Az már az elején eldől. Lásd getright, vagy cod4-ben deadz stb... sőt csgo-ban is meg cod-ban boco...
-
Redneck
nagyúr
válasz
vzsryl #31470 üzenetére
Amit Eagl3 ír nem hülyeség. Én is kihagytam pár évet 1.6 óta, és lehet hogy nem vagyok már annyira gyors és annyi időm sincs rá, de taktikailag és emberileg rég túlléptem a régi csés énemen. Mivel ez csapatjáték így úgy érzem napról napra fejlődök és új dolgokat tanulok a helyzetekből és mások mérkőzéseit nézve. Nyilván ehhez kell egy olyan alap skill amit egy szint után nem lehet tanulni. Aki nem tud célozni, helyezkedni és helyzeteket felismerni és lereagálni az nem hinném hogy silverből sheriff köré lövi magát. A többség biztosan nem.
Szerk:
Arról nem is beszélve hogy sokkal nehezebb a GO mint az eredeti Counter-Strike és egy jobb konfiggal és főleg jó monitorral lehet igazán magas szinten űzni. Régebben nem volt ekkora szakadék a játékban a konfiguráció és a megjelenítő miatt! -
zkas90
senior tag
(#31462) vzsryl
Nova 2 a cél, annál több nem kell nekem. Ennyire veszem 'csak' komolyan.(#31463) Cthulhu Dawn
Köszönöm felvettelek(#31464) nugat
Igazad van abban, hogy önigazolás, de mégis érzem a különbséget a között, hogy így vagyok silver 4 vagy úgy hogy 200 óra játék után sem ismerem a shift gombot és csörtetek mindenhova.
A silverek felé teljes irányú lenézés van és ebből akarok kikeveredni.
A statjaim pedig kicsit megnyugtatnak, hogy nem feltétlenül azért vagyok silver 4, mert fostalicska vagyok.(#31465) htc07
Remélem(#31467) Eagl3
Én azért tudnám javasolni rengeteg embernek, hogy nézzem meg hetente 1 profi meccset. Sokkal jobb lehetne a silver közösség is.
Egyébként nem húztam fel magam, csak azt hittem, hogy jobb ez a rangosztó rendszer. Viszont lehet tényleg csak azt nézi, hogy ki hány kört nyert meg aztán kalap.(#31468) BaLee
Igen a csapat. Az kellene. Most lett 1-2 új emberke a friendlistemen. Remélem velük azért sikerül fentebb jutni és utána ha már nova vagyok találok egy csapatot is akikkel lehet taktikusan játszani. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Coccolino_O #31469 üzenetére
Azt én is aláírom, de olyan jó nem lesz már, mint szeretne. Ha 17 éves valaki, akkor igen, de 25 évesen már nem.
-
BaLee
addikt
Pontosan. Silverhez közel még nagyon sok az idióta, nova vége felé is vannak azért, meg elég sok a smurf (ha másik csapatba van éppen az szívás). MG rang felett már sokkal kiegyensúlyozottabbak a meccsek.
Amúgy meg társakat kell találni akikkel tudsz játszani. Egy 4-es 5-ös csapattal való játék (rendes kommunikációval) és egyedül való játékkal elért eredmény között (nem túlzok) 4-5 rang is lehet a különbség.
Voltam én is MG2 ill még MGE is mikor állandó csapattal játszottunk, majd onnan szépen vissza nova 2 ig (!!!) mikor egyedül vagy max 1-2 emberrel. Egy 5ös csapatban csak a szerencse kérdése, hogy melyik oldalra kerülj, abba amibe épp egy tapasztalt játékos épp smurf karakterével játszik vagy egy olyanba ahol Vladimir barátod a 3. eco körben beírja hogy noob team és elmegy afk-ba vagy kilép.
-
Eagl3
veterán
válasz
zkas90 #31459 üzenetére
Pofon egyszerű, videók nézegetésével, meg excell táblázat töltögetéssel "elcseszett" idő helyett játssz. Ez a pár darab meccs meg 30 óra kb. egyenlő a nullával. Ha már most ezen ennyire felhúzod magad, megnyugtatlak, ennél csak sokkal rosszabb lesz. Nova3-4 körül sokkal idegőrlőbb. Aztán kala felett már viselhető azt vettem észre, egyre kevesebb az idióta.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
zkas90 #31459 üzenetére
Szia!
Ha a nevedben a 90 a születési dátumodat jelenti, akkor már ne vedd ennyire komolyan ezt a játékot, mert már nem fogsz olyan szinten játszani, mint ahogy szeretnél.
Persze fejlődni fogsz, meg játsszál nagyobb rangúakkal is, de nyugalom, a hosszú élet ritka. Ennél már sokkal jobb nem leszel, inkább csak tapasztaltabb. -
zkas90
senior tag
Sanszosan nem vagyok az új KODIAK, de a lehetőségeimhez képest nem tudom a maximumot nyújtani és ez zavar. Ha valamibe belekezdek, akkor a legjobbat akarom kihozni magamból.
"Komolyan" alatt mit értesz egyébként? A statisztika vezetést? Az a foglalkozásomból adódhat (szoftverfejlesztő). Mindig is szerettem a matematikát, mert a számok nem hazudnak.
-
zkas90
senior tag
Sziasztok.
Előre is elnézést kérek, hogy ha hosszú lesz a hozzászólásom, de egy barátom javasolta, hogy ide írjak, mert itt normális emberek vannak.A dolog a 2014-es dreamhack-nél kezdődött. Akkor néztem meg életem első közvetítését és rögtön beszippantott. Előtte sok fps-sel játszottam, de a CS valahogy kimaradt (sajnos).
Végig néztem nagyjából az összes DH meccset és azóta nincs megállás.
Azóta nagyjából 100 órányi meccset néztem meg.Most február végén (február 26) úgy döntöttem, hogy elkezdek én is játszani. Azért halogattam eddig, mert tudtam, hogy be fog szippantani és próbáltam ellenállni, de nem sikerült.
Sokat olvastam utána a dolgoknak és egyik haverom accát ki is próbáltam egy nap erejére. Így úgy gondoltam, hogy belevethetem magam a matchmaking rendszerbe, mert ennyi profi meccs végignézése után + a sok éves FPS tapasztalatnak köszönhetően majdcsak menni fog és elcsípek egy silver végi - nova eleji rangot.Meglepetésemre rögtön silver IV-ek közé rakott be, de sikeresen abszolváltam. Gondoltam, hogy jó úton járok...a legjobb tudásom szerint játszottam legtöbbször (bár néha felbasztak a csapattársak és egyszer kicket is kaptam a 2. kör után, amikor elmagyaráztam nekik, hogy az hogy Terrorban 6 felé megyünk 5-en nem tuti, hogy győzelemhez vezet.).
Az előbb feltöltöttem az összes versengőről készült végeredményt a steam profilomra, itt egy link hozzájuk.
Kis excel táblázatban vezetgetem az eredményeimet is (szeretem az ilyeneket).
36 meccs alatt:
835 ölés
50 asziszt
583 halál
140 mvp
2026 pont
439 nyert kör
425 bukott kör
1,4 k/d
16 győzelem
20 vereségÁtlagosan
23 ölés
4 asziszt
16 halál
4 mvp
56 pontA teljesítményem meccsenként.
17-szer voltam első a csapatomban, 12-szer második. Globálisan pedig 12-szer első, 9-szer második, 4-szer harmadik.Tehát 36 meccsből 29-nél húztam a csapatot. Néhány durvább eset: 93 83Ez a kettő mióta silver 4 rangot kaptam.
Azt tudom, hogy a győzelmek száma számít és abban nem állunk jól, de bakker 45 pontnál kevesebbet ritkán szerzek egy meccsen. Az 50+ a jellemző.
Mióta silver 4 vagyok 1,5-ös a K/D és átlagosan 60 pontot szerzek meccsenként (13 meccset játszottam silver 4-ként) úgy, hogy 4-6 mvp is megvan.Azt olvastam, hogy lehet béna a csapat ha az ember kiemelkedően teljesít, akkor nem lesz gáz. Viszont nem dob fel fentebbi rangokba.
Az utolsó két meccsen már olyan embereket kaptam, hogy levettem a fülhallgatót és inkább hang nélkül játszottam. Igen ez hiba volt, mert ritka rossz teljesítményt csináltam így.
Azt is olvastam, hogy ha rang megkapása után 3 meccset zsinórban nyerek úgy, hogy meccsenként megvan az 50-60 pont, a 1,5 K/D és hozzá a 4-5 mvp akkor fel fog dobni a következő rangra.
Nos az első három silver 4-es meccsemen nyertünk és a statok:
58 pont - 2,3 k/d - 7 mvp
56 pont - 2,1 k/d - 3 mvp
66 pont - 1,5 k/d - 7 mvpTermészetesen maradtam silver 4.
Mondjátok, hogy van még innen kiút. Egyszerűen demoralizáló úgy játszani, hogy üvöltik a fülemre hogy "rush fuck you noob", miközben 5 másodperc van hátra, CT oldalon vagyok és tudom hogy a T emberke nem fog tudni plantolni.
A megoldás arra hogy fentebb jussak gondolom egy csapat lenne és velük nyerni a meccseket. Főleg ha nova X-Y rangúakkal tudnék játszani. Viszont a csapatok silver ranggal szóba sem állnak.
Mit csináljak? Minden meccsemről elmentem a demokat és az érdekes szitukat végignézem újra, hogy legközelebb jobban döntsek.
Akinek túl hosszú:
33 óra játékidővel rendelkező Silver 4 keresi a kiutat a silverek közül, mert úgy érzi, hogy a tudása elég lenne a novához legalább. Ezt a meccseken bizonyítani is szokta, de egy fecske nem csinál nyarat és a csapat általában vereséget szerez. Ötleteket kérek a menekülésre. -
xenom0rph
őstag
válasz
miazmá #31456 üzenetére
Megértelek. Most unranked accom van. Az első két meccsen silver1-ket dobott be és ezeknél tényleg nem lehetett játszani, viszont ha ott meglövöd rendesen akkor feljebb dob engem novához is rakott be unrankedként ,kell még 2 győzelem csak most kaptam 1 hetet mert kirageeltem.
-
miazmá
tag
Nah egy kedves fórumtárs jóvoltából játszhattam s3-4 rankúak ellen is.
Láthatod nem vagyok teljesen noob, de mindig olyan random playereket kapok h jajjj... bár gondolom te nem játszottál még a legkisebb rank-ban.
Az a baj h mikor kezdtem teljesen fogalmatlan voltam a cs-vel kapcsolatban és persze 0 tapasztalattal egyből a tétmeccseket nyomattam... -
PROSt4rS
csendes tag
1 vs 5
és a végén megfordítottuk 8 : 7 lett !!!
http://www.kephost.com/image/FuEM
-
hNp88
aktív tag
Steam inventory helpert használ valaki? mennyire legális, mennyire lop account infót?
úgy vagyok vele, hogy semmit nem vagyok hajlandó felrakni, ami bármi módon belenyúlna a steambe, de ezen most gondolkozok.
-
freaghill
őstag
válasz
Coccolino_O #31447 üzenetére
-
Joe Swanson
senior tag
Mostanában, ki miből fog betárazni? Mit éri meg megvenni, hogy legyen profit? Ládák? Matricák?
-
po1son
addikt
Látom volt élet a topikban, amíg nem voltam...
Kíváncsiság kedvéért most vissza néztem trade historyn keresztül a srác profilját és a 230 euroból lett egy 5 euro értékű inventory. Amúgy még jó fej is voltam, mert adtam neki pár tanácsot, hogy marketen operation premierkor tankoljon be stb... -
BaLee
addikt
Én anno pókereztem és ott is az volt hogy mikor ki akartad kérni a pénzt sokszor nem volt elég, hogy beküldted a fénymásolt dolgokat még fel is hívtak, hogy leellenőrizzék a személyazonosságod. Nekem az ilyen jellegű adatszolgáltatás sosem esett nehezemre.
Szerintem ez egy jó szűrő lenne az ilyen fogadós oldalaknak. Ha nem áll mögötte cég akkor biztos, hogy állítanék mert akárhogy is nézzük itt végeredményben igazi pénzzel megy a fogadás.
Egy 13 éves srácnak fogalma nincs mennyi 200 ezer forint, mennyit kell azért dolgozni.Nyerőgépek tekintetében én olyan szempontból jó ötletnek tartom, hogy kiszorult a kocsmákból ahova sokan vitték a havi fizetésüket és beszórták a gépbe. Így, hogy kiszorultak és csak kaszinókba lehet gépezni, ezzel páran tényleg jól jártak, de a legtöbb ilyen ember nem megy (be sem engednék) egy komoly kaszinóba.
-
miazmá
tag
Na skaccok most lett elegem a random retard csapattársakból
Egyszerűen nem tudok elszakadni s1-ből az állandó trollkodások miatt, pedig sztem ennél jobban játszomS1-2 rank-al vegyetek fel minél többen Steam-en, a nevem: Norberto 俞
27 vagyok, van mikrofonom, kedvenc mapok: Dust2, Mirage, Nuke
Nemrég kezdtem, elötte nem cséztem, de gyorsan tanulok.Csináltam ma egy képet, megosztom veletek, mert vicces
-
freaghill
őstag
válasz
freeknight #31436 üzenetére
Tavasz van, nyílnak a bicskák.
-
freeknight
őstag
válasz
freaghill #31434 üzenetére
Valljuk be, a po1son által leírt történet enyhén szólva kicsit bicskanyitogató
. Az ilyen szülőnek viszont kijárna egy nevelő célzatú nyakas
Nem csoda, hogy flém lett belőle, de ezért szeretem ezt a fórumot, mindig van valami
. Kell egy kis változatosság a "hogyan trédeljek?" kérdések, és a linkelt eredménytáblák közé
-
SamS20
senior tag
válasz
csaba951 #31401 üzenetére
"Nyerni lehet, veszteni muszáj, visszanyerni lehetetlen!"
Ez mennyire igaz, én is követtem egy adott oldalt ahol a cyrexet és Ft vulkánt buktam két meccs alatt, majd a kesembol össze hoztam kb majdnem ugyanezt a párost és azzal nyertem egyet, tegnap pedig amikor azt hittem hogy mindhárom meccsét be húzza a cw az utolsó f3side ellenit buktam kemény 100$al.
Most van egy glock we, egy asiimov wp, meg egy két kisebb.
Most tanultam meg 25 évesen hogy az ember gyarló és ha van valamije azzal nem lesz elégedett és még többet akar a biztosnak hitt meccsek meg sorra mennek el.Ezekkel a skinekkel már nem fogok valószínűleg fogadni mert a wp úgy néz ki mint ha fn lenne.
Aki nagyban akár játszani az nagyot is tud bukni.
Mondjuk én nem fogok már ebbe pénzt bele ölni, most tanultam meg h mikor kell ki szállni.
Mondtam már ezt egyszer akkor amikor megvolt mindenem, hogy most fejeztem be.
Aztán láttam egy szebb kést, egy szebb akt és ott dőlt el hogy "végem"
-
hemaka
nagyúr
válasz
wannnabeees #31428 üzenetére
Eleg tre. En egy jelszo elfelejtosdibe szaladtam bele es... A tobbit mar kitalalod.
-
törölt tag
válasz
wannnabeees #31428 üzenetére
Nem lehet sajnos
-
wannnabeees
aktív tag
Nem megoldható valahogy, hogy steam-en ne kelljen kivárni ezeket a várakozási időket?
Vásároltam 1 játékot először > várj 30 napot amíg újra tudsz bármit.
Letelt a 30 nap és most paypalról fizettem be pénzt > várj további 5 napot mert új fizetési eszközről jött pénz.
Utána megveszek valamit a marketből és várhatok további 7 napot, hogy tovább tudjam tradelni. (Ismerősömnek akartam névnapjára 3 skint vásárolni)Gondoltam hátha a SteamGuard kikapcsolása segíteni fog > további 15 napig nem tudok vásárolni a marketből, mert hiába kapcsoltam vissza, újrakezdte a számolást és 15 nap SG védelem kell a marketről történő vásárláshoz.
Tehát most fent van az accomon a pénz, de 15 napig cseszhetem a dolgot. + a 7 nap trade idő.
Így a névnapi ajándék besült, mert március 8-ig 3 nap van és a steam 22 napig még nem engedi azokat a dolgokat amiket szeretnék.Mondjátok pls, hogy ezt a kaki rendszert meg lehet kerülni valahogy.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #31410 üzenetére
En is kaptam, tesom is kapott, haverok is kaptak. Meg is lett belolunk valaki, nem lettunk debilek, sorozatgyilkosok,de ongyilkosok sem. Neveles kerdese az egesz, kicsit tul vannak vedve a mai gyerekek, ez itt a problema.
De reszemrol tema lezarva, amugy sem tartozik ide kicsit sem.
-
htc07
addikt
Klassz, hogy te ilyen személyes adatokat megosztasz bárkivel.
esetleg ha egy bejegyzett cég állna mögötte, de tudtommal nincs, és sanszos, hogy nem is lesz, mivel szerencsejáték.
A nyerőgép téma pedig inkább aktuálpolitika, azt ne keverjük ide. Annyi értelme volt, mint betiltani a nagyobb online fogadóoldalakat.
freeknight: van a workshopban egy crash'z crosshair generator map, azon van az egyik helyiségben jó sok config, azokat lehet megéri próbálgatni indulásképp.
-
freeknight
őstag
Ebben mondjuk teljesen igazad van, egyszer-kétszer, főleg, ha valami életveszélyes dolgot csinált a gyerek, a felindultság előhozhat egy-két pofont, de akik azt mondják, oké a fizikai bántalmazás, azok sanszos, hogy nem csak 1-2 példaértékű pofont fognak adni a 18 év alatt, és nem biztos, hogy pofonnál megállnak majd
marcusa: Nem vagyok vallásos, de én is elismerem, hogy a Bibliában sok bölcsesség van, de ez pont nem az. Ismétlem, egy pofont nem kaptam soha, mégis énbelőlem is becsületes ember vált, ahogy minden ismerősömből és barátomból is.
De ez már tényleg off. Inkább küldjetek nekem crosshair-eket cfg-ben. Szerintem nem túl jó a mostani, kipróbálnék valami újat, kíváncsi vagyok, ti mit használtok.
-
Ace owner
addikt
Szerintem egy kicsit elkanyarodtatok az eredeti témától
Inkább jöjjön valaki nyomjunk egy meccset..
-
marcusa
addikt
válasz
freeknight #31416 üzenetére
"Abban értsünk már egyet, hogy a gyerek verése legalább annyira természetellenes nevelési módszer, mint az, ha a gyerek bukik 200k-t akkor fizetünk neki még 200k-t, hogy visszanyerje"
A pofon és a verés nem természet ellenes módszer. Én rendszeresen kaptam ki kiskoromban és tisztelettudóbb és tisztességesebb ember lettem mint sok kortársam. (lassan 29 vagyok)
Nem mellesleg a biblia is ezt tanítja:
„Ne vond el a gyermektől a fenyítéket; ha megvered őt vesszővel, meg nem hal. Te vesszővel vered meg őt: és az ő lelkét a pokolból ragadod ki.” (Péld.23:13-14) -
mepet
addikt
válasz
Egy megérdemelt szülői pofon és egy verés összehasonlíthatatlan. Egy pofon nyomatékosít, míg a verés nyomorít. Nem ugyanaz.
A gyermekverés helytelen, elítélendő. Ebben egyetértünk. -
freeknight
őstag
25 éves vagyok, soha nem kaptam egy pofont, mégis tisztességes egyetemet végzett ember vagyok. 15-16 éves koromban nem csináltam azt, amit a mostani tinik, de a mi korosztályunkból senki más se, és már akkor se volt elfogadott a gyerekek bántalmazása, egyik közeli barátom se kapott életében egy pofont.
Itt messzebbre nyúlik a probléma sokkal, minthogy nem verik a gyerekeket. Csak rendesen, de szigorúan kell nevelni.
Szerinted a pofonnak milyen nevelő hatása van, mit tanul belőle a gyerek? Csak annyit, hogy a szülőnek nincsenek érvei vagy kedve fegyelmezni, csak lezárja a vitát a fizikai erőfölénnyel. Szép tanulság.
Az előbb említett biztosítéklekapcsolós dolog viszont már valami, abból tanul a gyerek. A szigorú nevelés jelentése nem a verés. -
Vanir
veterán
válasz
Gyerekkoromban kaptam néha egy-egy pofont, még sincs semmiféle szuicid hajlamom.
Lehet látni a hozzád hasonló gondolkodású szülők gyerekein az eredményt a mai 14-15 éves korosztályon. -
freeknight
őstag
Aki szerint a pofozás elfogadható módszer, annak remélem soha nem lesz gyereke.
Anyukád is csak lekapcsolta a biztosítékot, nem megvert, azért a kettő nem ugyanaz.Abban értsünk már egyet, hogy a gyerek verése legalább annyira természetellenes nevelési módszer, mint az, ha a gyerek bukik 200k-t akkor fizetünk neki még 200k-t, hogy visszanyerje
-
mepet
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #31410 üzenetére
Egy-két kivételtől eltekintve minden cimborám kapott alaphangon egy-kettő egészséges szülői pofont gyermekkorában és egy öngyi meg egy idegbeteg sincs köztük... (Na jó idegbeteg van, de azt a kormány meg a melóhely intézte neki, nem a szülei.)
A sok okos előttünk szóló fiatal elméletben simán kicsengetne hetente 200ezret a gyereke hobbijára (csúnyábban fogalmazva szenvedélybetegségére). Gondolom ezt a havi (jó esetben) 200ezres fizetéséből...
A mai gyermek generáció ezek szerint hogy a pillanatnyilag kedvenc játékához in-game itemeket vegyen, azzal zsarolja a szüleit, hogy idegösszeomlást játszik, meg öngyilkossággal fegyeget.
És ha a suliban valóban megverik? Szerintem az 1000*-es sokkhatás egy fogadáson veszítéshez képest, főleg úgy, hogy mivel gyerek, így nem lehet képes felfogni, hogy mekkora értéket képvisel az elveszített pénzösszeg, mivel sosem dolgozott meg érte... Szóval, ha ne adj isten megverik a suliban, akkor tömeggyilkos+öngyilkos lesz szerintetek? Vicc...Az ilyen hulladék gyermekeknek szerintem bőven nem elég egy pofon. Én kapásból eladnám a gépét, elvenném a telefonját, a zsebpénzét és áramtalanítanám a szobáját...
Példával illusztrálva, hogy miért tenném: középsulis koromban még simán előfordult, hogy éjszaka (éjfél után) szólt édesanyám, hogy mostmár lefekvés. Ha nem reagáltam megfelelően, akkor lenyomta a kismegszakítót, kulcsrazárta a villanyóraszekrényt és visszafeküd aludni. Anno utáltam ezért. Viszont ma nem tartanék ott, ahol, ha nem teszi, mert akkor kialvatlanság miatt nem tudtam volna teljesíteni az iskolában és nem vettek volna fel az egyetemre. Ma már tisztelem ezért édesanyámat.
Bocsi, tudom, hogy ez nem gyereknevelés topic, de az az igazság, hogy totál ledöbbentem néhány gyermeteg hsz-en.
-
freeknight
őstag
Ezen már én is gondolkodtam. Sajnos az van, hogy a jog óriási elmaradásban van a való élethez képest, de mint láthatjuk, a különféle generációk is egymáshoz képest. Szerinted apuka elintézte volna ennyivel, ha a gyerek a tippmixpron bukott volna 200k-t? Viszont ez neki, mivel egy játék mögött van, csak játéknak tűnik és azt hiszi, a gyereke is csak játéknak veszi az egészet. Hát nem.
Persze értelmes ember nem fogad lounge-on, botrányosan alacsony oddsok vannak, amit ráadásul kötés után is van pofájuk megváltoztatni! Ez csak zárójelben mondom, de mindenkinek. Óvakodjatok attól az oldaltól, nagy kockázat, nevetséges haszon.
A nyerőgépeket meg nem tiltották be, csak átköltöztek Andy Vajna kaszinóiba. Nehogy azt hidd már, hogy ennek a kormánynak a lóvén kívül számít bármi is
-
BaLee
addikt
válasz
csaba951 #31401 üzenetére
Leírtad amit szerettem volna. Kiegészíteném az egész dolgot annyival, hogy mivel olyan tárgyakkal megy a fogadás aminek pénzbeli értéke van, bevezetném ugyanazt mint a netes fogadóirodáknál, név, lakcím, lakcímkártya személyi másolat, mert csak így lehet kiszúrni a 18 év alattiakat. Ez egy nagyon veszélyes dolog ilyen fiatal korban.
Felnőttként is könnyű belekerülni. Elég 1-2x nyerni fogadáson és már csak azt nézed, azt mondogatod mindenkinek mennyit nyertél, az fel sem tűnik, hogy 2 héten belül 2x annyit fizetsz vissza a még nagyobb nyeremény reményében.Nem véletlenül tiltották be a nyerőgépeket is.
-
csaba951
veterán
válasz
hemaka #31397 üzenetére
Ez alapvetően nem vicces, hanem nagyon szomorú! A fiúnak SOS orvosi segítségre van szüksége! Ebből ugyanis nem fog tudni egyedül kimászni. Felnőttként sem könnyű, de gyerekként kizártnak tartom. Apa meg csak ront a helyzetén azzal, hogy ez volt az utolsó, legközelebb már nem fizet. Jobb esetben lopni/rabolni fog a fiú. Rosszabb esetben öngyilkossági kísérlete lesz. Szülőként nyilván felfoghatatlan, hogy mindezt pár játékbeli pixelért!
Addiktológián mindenesetre nagyot fognak nézni! Nem hiszem, hogy ebben a korban lett volna már hasonló betegük (Magyarországon). Alkohol, drog, cigaretta - ezek azért nem meglepőek, sajnos! De hogy szenvedélyes fogadó legyen valaki 13 évesen?! Ráadásul egy számítógépes játékkal kapcsolatosan...
#31399 Eagl3
Nem hiszem. Csak éppen nincs tapasztalata/elképzelése azzal kapcsolatban, hogy ez ennyire súlyos betegség. Azt hiszi, hogy a srác megint elbukja mindenét, és azzal vége is lesz a dolognak. Hát nem lesz!Nyerni lehet, veszteni muszáj, visszanyerni lehetetlen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest