Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #18071 üzenetére
Tudom, hülyeség, de nagyon nem tetszik a formája a G400-nak.
Minden esetre, eladó a Kinzu V2-m, ha itt valakit érdekelne. Most a Rival-al szemezek, specifikációk alapján jobban a tenyerembe illik majd.De hogy a játékról is szó legyen. Hogy lehet megcsinálni azt, ha én csak 5 v 1-et akarok botok ellen?
-
törölt tag
válasz
BigBlue69 #18091 üzenetére
Hogy hogy mire?
Hidd el telefonon is egyszerűen behozza a HLTV-t, mert van mobil változata is. Én csak segítettem.(#18095) okipoki: Ekkora hülyeséget ne állíts már. EMS ládát is úgy kaptam, hogy nem is néztem a GOTV-t, hanem közbe neteztem, meg játszottam más játékkal, és ugyanúgy droppolt.
-
Kanczy
veterán
Ugye azt nem érzékeli a GOTV, hogy alt+tabolva van?
-
okipoki
aktív tag
Titán vagy Felhő?
-
Domaaaa
tag
Hello,valaki tud egy menetrendet linkelni,hogy melyik meccs mikor lesz,hiába keresem sehol se találok ilyet
-
BigBlue69
őstag
Lesz meg ma meccs?
-
törölt tag
Na, sajnos én csak twitchen tudom nézni.remélem kapok valami jó kis dropot
-
pr1mzejEE
addikt
egy bolcsodal
-
Hunbeast87
senior tag
Most néztem...IBP vs DAT.
Első szuvenír: bolcsodal (bölcsődal?)
A mákos... -
Coccolino_O
őstag
Nektek betölt a stream? Ha a hivataloson nézem (twitch.tv), csak tölt, ha a beágyazottat nézem, egyből betölti...
-
regener
veterán
Moobot: > Minden kör végén körülbelül 50db szuvenírcsomagot oszt ki a szerver a nézők[GOTV + Twitch.tv] között! Ahhoz, hogy neked is legyen esélyed, kapcsold össze a steamedet a twitcheddel itt: http://twitch.tv/settings/connections
-
nepszter1
addikt
más tud fogadni ? en nem bírok le ven teljesen terhelve a rendszer
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
-Rolika- #18060 üzenetére
Játékbeállítások->Fejlesztői konzol engedélyezése, ezt is kapcsold be. Azt hiszem így van, fejből mondtam most, melóba vagyok még.
PAtr0n: Én a sajátomra esküszöm, Logitech G400, előtte G5 volt 6 évig.
-
Talisman
csendes tag
lényegében csak ezt, attól függően, hány pontot hozol össze a 4 nap alatt 25-től bronz, 50-től ezüst, 75-től felfelé pedig arany színű lesz, szóval igazából epénisz nem több
-
kiszi07
senior tag
-
Scale
őstag
Életem első szuvenír ládája esett
El is tudtam adni több mint 15 euróért
Azért nem semmi.. fekraktam több mint 17 euróért és csak 15 körül kaptam belőle.. jó sokat leszív belőle a Volvo...Most meg már 13 eurókért rakják ki az emberek.. nagy szerencsém volt
-
okipoki
aktív tag
Az overpass ct vagy t jellegű?
Mert a VP nem remekel.. -
törölt tag
Valaki azt mondja el, ha pl Cachen játszanak, akkor csak Cache Souvenir ládát dob? Mert Overpasson most játszanak először, és a meccs mikor még el sem kezdődött már volt belőle piacon.
De ahogy észreveszem, a Cache, Nuke, Overpassnak lesz ára, abban vannak a jó skinek -
-Rolika-
senior tag
Sokan írtátok, hogy gyakorlásnak jó botok ellen 1v5. Gondoltam kipróbálom én is, rámentem arra, hogy offline botok ellen, botok nélkül. Gondoltam hozzá adok botokat a másik oldalhoz, de az istennek nem akarja behozni a konzolt, bármilyen billentyűre is állítom. A hiba nálam van vagy hülyeséget csinálok?
-
Talisman
csendes tag
elnézést a minőségért, hamar munka ritkán jó
ha érdekel a kitűző akkor simán lehet vele szórakozni, hogyha most akarsz beszállni hát evva', várható volt, hogy a hype megdobja majd az árakat (főleg a nyertes csapatok matrikáinál), előtte 2 nappal vettem meg ezt a 8-t €5-ból se
, amúgy szerintem nyugodtan megveheted még őket most is csak kevesebb hasznot realizálhatsz belőlük később, mikor már beszerezhetetlenségük miatt drágulni kezdenek esetleg várd meg hajnal 1-t akkor ugye cserélhetőek és értékesíthetőek lesznek a ma megrakott matrikák, hátha megugrik a kínálat és beszakad az ár
-
lemusz
addikt
-
Scale
őstag
Ezt a a Pick'em challenget érdemes csinálni? Mert most néztem hogy kell hozzá venni matricát akire akarok fogadni.. és mindegyik matrica 0,7euró minimum kb...
Van valami értelme vagy csak ez a barátok közötti versengés? Lehet vele valamit nyerni egyáltalán? -
okipoki
aktív tag
válasz
maximilian4 #18055 üzenetére
24 kulcsból
-
okipoki
aktív tag
válasz
maximilian4 #18053 üzenetére
-
PAtr0n
addikt
válasz
VitaD5 #17976 üzenetére
Na ezt nem is tudtam! Ki is próbálom a Negev-et mind2 pozícióban.
pr1mzejEE:
Nekem is az a legnagyobb gondom jelenleg. A kezem kis túlzással egy magasságban van a vállammal, alkar alátámasztás szinte semmi. Mindig érzem a különféle szituációkban, hogy az asztal miatt vagyok pontatlan és béna. Pedig egyhamar nem lesz másik.
Egér: A Steelseries Kinzu V2 nem jött be. Iszonyat kényelmetlen, mert nekem túl lapos, pedig nincs túl nagy kezem. A csicska G100s-es Logival sokkal jobb játszani. Nekem az a legjobb fogás az egéren, ha az ujjtöveimet támasztja. Na a Kinzu az rohadtul nem, szinte csak az ujjbegyeim érintkeznek vele. Úgy érzem nagyobb és gömbölyűbb egeret kell majd választanom, a régi Geniusaim mind olyanok voltak (nem nagyok, csak magasabbak, gömbölyűbbek), és azokkal jó is volt nyomniKi milyen egérrel játszik?
-
SamS20
senior tag
Valaki a mostani meccsekhez dobna egy twitch linket? Hátha kapok szuvenírt
Amúgy egyszerre lehet több meccset is nézni és gondolom ez is növeli a lehetőséget a dropra
-
okipoki
aktív tag
LC meccsnél van magyar twitch?
-
lemusz
addikt
Epsilon győzött -> matricáik ára 0.3-ről 0.8-ra emelkedett.
Imádom ezt a steam marketet. Jobban pörög, mint a tőzsde.
-
okipoki
aktív tag
LC VS LDLC-re valami tipp?
-
pr1mzejEE
addikt
Nekem most a wp-vel volt így. Eladtam a redline-t és vettem egy snake camo mw-t 12$-ért. Néztem a grafikont és felfele ment a csík, tehát gondoltam majd túl adok rajta, ha még egy kicsit felmegy.
Egyébként vitték így is azt a wp-t, de valami idióta sz*rarcú berakott egyet 8$-ért és utána így folytatódott. Most cseréltem le lounge-on egy redline-ra, de kiégetnek néha az emberek. -
lemusz
addikt
többet se hallgatok a közösségre... epsilonra akartam rakni, de mindenhol nyomták a rizsát, hogy a hellraisers mennyit készült, milyen jól felkészültek, két hétig ki se mentek a gép elől... aha, ki is égették magukat egy életre.
-
törölt tag
Shoxilon brutál formában van.
-
Mate
nagyúr
válasz
pr1mzejEE #18025 üzenetére
Múltkor ugyan ez volt. Dobott kb. 120 ládát első meccsen. Szépen 24€-ért mentek. Erre jött egy hülye, benyomta 7-ért, egyből utána még vagy 8. Rá pár percre már tartotta is a 7€-s árat....
Itemeknél is vannak ilyenek. Van egy 30€-s skin. Van belőle piacon kb. 4 db. El is vinnék 30-ért, de nem. Elkezdenek versengeni és egymás alá bepakolni folyamatosan, majd mind a kettőt elviszik 13-ért....
-
Mate
nagyúr
Ahogy nézem hamar le fog esni a ládák ára. Sokkal többet osztanak, mint legutóbb vagy azelőtt.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
okipoki #18015 üzenetére
Nem is értem miért nem bannolják ezeket. Nekem is jön napi szinten kb. 10-15 barátfelkérés a Csgolounge-os csereajánlataim miatt. Ugyanez, fake linkek..törlöm őket meg megy a report, de sokat úgy sem érek vele
Legszebb mikor néhány napja 10 percen belül két magyartól is jött ilyen -
okipoki
aktív tag
válasz
Hunbeast87 #18014 üzenetére
Linkeket dobálnak ,amivel feltörik az a steam felhasználókat..
-
okipoki
aktív tag
A patkányok már ide is jönnek?
-
lemusz
addikt
válasz
Hunbeast87 #18010 üzenetére
http://www.twitch.tv/esltv_cs
ez lesz a leghivatalosabb, de még offline...
viszont a magyaron is kaphatsz droppot:
http://www.twitch.tv/wildtv3 -
lemusz
addikt
válasz
Hunbeast87 #18008 üzenetére
Így van!
-
lemusz
addikt
válasz
Hunbeast87 #18006 üzenetére
http://www.twitch.tv/arteezy
-
Hunbeast87
senior tag
Valaki tudna egy pontos linket adni, hogy melyik csatornát/csatornákat kell nézni Twitch-en, hogy esélyem legyen a "szúvenír pekidzsre"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest