Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
ez a fejhallgató megfelelne a játékhoz?
-
vzsryl
nagyúr
Jó napot zártam.
Haverral mentünk egyet mirage-on. 13-2-re hoztuk CT oldalt. Aztán az egyik gyökér ellenfél benyomta az aimbotot, 2mp-es körök jöttek, természetesen 13-16-ra kikaptunk. Na akkor még egy mirage. Rögtön warmup után elment a netem, most is telóról írok. -
Nxn908xxx
őstag
-
sss
őstag
válasz
johndeegwed #50090 üzenetére
Holnap felveszlek.
-
sss
őstag
válasz
johndeegwed #50088 üzenetére
Sajnos én az előbb égtem ki.
-
sss
őstag
válasz
johndeegwed #50086 üzenetére
Mi az a 700+?
-
johndeegwed
tag
Valaki gyorsba 1 mm??? steam id: Kriss-Zala jelenlegi rank nova 4 kor 26
700+
-
vzsryl
nagyúr
válasz
_-ORANGE-_ #50082 üzenetére
Régiózáras, csak a volt Szovjetunió országain belül használhatóak.
-
Spet
addikt
válasz
func93 #50073 üzenetére
5-os szintunek kell lenned, hogy embereket vegyel vel. Ezt kituzok keszitesevel tudod megtenni. Megnezed melyik szettek jonnek ki legolcsobban es abbol bevasarolsz annyit, hogy elerd az 5. szintet (vagy veszel kb 500 jatekot, mert minden beaktivalas 1Xp-t ad
)
Itt mindent megtalalasz a lvl uppal kapcsolatba.
-
func93
senior tag
Kicsit off, de, hogy tudom növelni a Steam accountom level-jét?
Sajnos igy pl: nem tudok felvenni régi ismerősöket akiket nem érek el máshogyan. Azt írja nincsenek meg a követelmények ahhoz, hogy barátokat vegyek fel. -
kristof_
tag
Tegnap elvette a rangomat a játék (sas2), mert átszoktam teljesen faceit-re, ma gondoltam megyek egyet. Magasan topfragger vagyok, nyerünk, erre bedob keresztkalába
Tudom én, hogy nem lövöm a sas2-t, de ekkora ugrásra nem számítottam
-
krecso
tag
Shiet, annyi égetés megy itt ezen a fórumon, hogy már csak poroltóval merek feljönni.
-
xenom0rph
őstag
válasz
IMIIKE1998 #50067 üzenetére
Te vagy az egyetlen tényező ami miatt elgondolkodtam a prémium vásárlásán.
-
htc07
addikt
válasz
IMIIKE1998 #50067 üzenetére
végül mégis kommentáltad.
na jó, troll off
-
válasz
vzsryl #50060 üzenetére
Igen , csak közben utánanéztem , és olvasható pár elemzés hogy mennyi mvp-je volt a cobblestone-n KennyS-nek, és hogy ezáltal mennyi , a nevével szignózott bármilyen egyéb fegyver 'keletkezett' eddig vagy fog létrejönni egy Cobble láda nyitásakor. Tehát pár száznál nem több, tekintve azt hogy a játékos nevével ellátott fegyverek csak a 2015 Cologne óta vannak a piacon, előtte csak a csapat logók és az Gold ESL vagy DreamHack szerepelt rajta. Így következik ezekből hogy ha dob is egy souvenir dragon lore-t még a nevével szignózott láda, akkor még mindig nem biztos hogy az a DragonLore Factory New lesz. Jelen pillanatban 2 major jöhet szóba , a 2015 Cologne , és a 2015 Cluj-Napoca. Ezen majorok meccsei által dobott package számossága a marketon jelen pillanatban 2521db Cobblestone láda, amelyből 28db Cologne láda és 84 db 2015 Cluj-Napoca láda tartalmazza KennyS nevét.Ez összesen 112 darab KennyS láda.Persze még pár darab lehet máshol is árulva, például OPSkins-en ahol is kereken 170 Cobblestone láda van kirakva ( megszámoltam
), de ugye ott az nem derül ki hogy melyik láda melyik mvp játékos szignóját viseli magán.
Ha azt veszem alapul hogy ősszel Phantomlord a szemem láttára twitchen 400 cobble ládát nyitott, és nemhogy Dragonlore-t , de talán nagy büdös lófaxt se nyitott, akkor 0 esélyt adok arra hogy a fennmaradó ~100 KennyS szignós cobble láda között van egy Dragonlore is, ami ráadásul Factory New.
Itt egy egyén elkészített egy videót ahol gyártott egyet annak akinek hiányzik ez a gyöngyszem : -
vzsryl
nagyúr
Változó. Valamilyen pontrendszer alapján számol valószínűleg a matchmaking, de pontosan senki sem tudja a valve dolgozóin kívül. Az biztos, hogy ha erősebbek ellen nyersz, akkor könnyebben rak fel, akár 2-3 győzelem is elég lehet, de minél feljebb kerülsz, annál többet kell győzni. Nekem többször volt, hogy 8-10 winnel sem rakott fel. Ha gyengébbek ellen vesztesz, akkor sokkal hamarabb bukhatsz lejjebb, akár 1-2 vereség is elég. Sokak szerint az egyéni teljesítmény is számít, K/D arány, HS %, MVP-k. Én a több ezer meccses tapasztalatommal ezt abszolút valószerűtlennek tartom. Engem csak akkor pakolgatott a rendszer, ha nyertünk vagy vesztettünk. Döntetlenre pedig akkor, ha átlagosan magasabb vagy alacsonyabb rangúak ellen játszottunk. Pont múlt hétről is van egy példám, amit smurfön követtem el. Haverommal toltuk 2-en minden meccsen, ugyanannyit játszottunk, és mindketten DMG-k (sheriffek) voltunk. Én fő accon LEM (koszorús sas) vagyok, tehát ezen a szinten hoztam is a kötelezőket, nem szorultam túl sokszor egy meccsen a 2. helyre, általában tudtam uralni őket. Eközben haverom átlagosan fele annyit tudott lőni, mint én. De a rendszer őt 4-5 győzelem után felrakta LE (sas) rangra, de én mindig DMG vagyok, pedig nyertünk még rengeteget utána.
Tanulság: Franc se tudja, mint számol ez a sz@r!
-
la_cc
addikt
39 óra után bedobott a rendszer Gold Nova 2-be. Úgy érzem kicsit túlértékelt a rendszer.
Ezután milyen gyakran fog pakolászni fel vagy le a rangok között?
-
Mezcal
addikt
válasz
DrTechnoid #50044 üzenetére
Van egy fn Stat tűzkígyója, ami drágább, mint a DL.
-
oliwwer
aktív tag
az igen
-
bbdzyx
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #50052 üzenetére
addig jó nekik.
-
zkas90
senior tag
válasz
Zomb€€ #50050 üzenetére
Pont ez a lényege. A játék a tudásról kellene hogy szóljon.
Előnyre teszel szert azokkal szemben akik nem használják a scriptet. (Scripteket használni pedig nem szép dolog, még ha nem is tiltott mindenhol.)Ha még nem olvastad: ESL ban jumpthrow, tweak deathcam
Ez is egy adalék amit gyakorolni kell és aki nem tudja jól, annak rosszak lesznek a füstjei. Az ellenfél pedig lelövi őket a rosszul eldobott füstök mellett.
Rengeteget számít pl miragen hogy jó e a füst moziba vagy nem, vagy épp átkötőbe.Örülnék ha nem csak az esl lépné meg ezt, illetve nem csak tétmeccseken.
Igazából ki kellene vennie a -attack funkciót a valvenak a consoleból (a háttérben működjön gomb felengedésre, mint eddig is, de játékos gombnyomásra ne tudjon ilyet leadni).
Ezzel lehetne egyedül szűrni a jumpthrow-t.A sciptet talán ki tudják majd szűrni, de bind "v" "-attack" azt kalapkabát. Ez már nem script.
Egér bal gomb kibiztosít. Bemér. Space és v egyszerre lenyom. Ugyanaz mint a jumpthrow.Egy időben használtam én is, főleg a gyakorlásra. Aztán megtanultam normálisan dobni magamtól. 5/4-szer fixen sikerül oda dobni ahova akarom.
Tudom hogy ez a játék legkisebb hibája, nem is érdekel igazán, hogy ki használja és ki nem, de tudnám értékelni ha a valve már itt tartana és egyre jobb játékot hoznának össze.
-
la_cc
addikt
válasz
DrTechnoid #50047 üzenetére
LOL 30 perces komment
-
-
sss
őstag
válasz
Jók a kommentek...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Nem trader, hanem betting oldala van, meg egyebek...
-
mepet
addikt
válasz
eLit-MiLan #50041 üzenetére
Ha Gaben lennék... ...és, ha tick-re ugyanazt a mozdulatsort látnám ismételni rengetegszer egy accról, akkor már repülne is a VAC. Szerencsére/sajnos nem vagyok gaben.
-
krecso
tag
válasz
eLit-MiLan #50039 üzenetére
Nyugodtan. Viszont a legtöbb bajnokságon tilos, szóval ha részt veszel egyben, majd szedd ki.
-
krecso
tag
válasz
ReFleXx #50033 üzenetére
És miért nem mondtad eddig?
(#50034) eLit-MiLan: Kicsit utánagugliztam, és olyan játékokban, hogy WOW vagy SC2 tilos makrókat használni. 1 gombnyomás = 1 akció, ha több akció: ban. WoW-ban elvileg úgy találnak meg, hogy első lépcsőben minden futtatáskor átnézi a háttérfolyamatokat egy Warden nevű anti-cheat progi, és ilyen makróprogramok után keres. Ha talál ilyet, akkor megjelöli az accountot (nem bannolja!). Második lépcsőben, mivel a játék feljegyez minden cselekvést, ezért a megjelölt accountokon csak meg kell nézni, hogy van-e makró használatára utaló jelenség. Ha látják, hogy tényleg makróztál, akkor kapod a bant. Kb 10 óra játékidőm van WoW-ban, és sosem makróztam, szóval nem tudom mennyire legit ez az információ.
-
mepet
addikt
Van választék ezerrel: https://www.gametracker.com/search/csgo/HU/
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
krecso #50016 üzenetére
Igen azt vágom hogy azért nem vágnak ki
Csak hallottam már olyanról (más játék), hogy ha makrós a bill, és ott állitom be hogy egy gomb elvégezze több gomb lenyomását, akkor azért bannolnak. Csak azt nem tudom hogy ezt hogy tudják kivitelezni, honnan tudják hogy nem az igazi gombot nyomtam le. -
la_cc
addikt
Azt be lehet állítani valahol, hogy a Find Game / Deathmatch vagy Casual, ne mindig D2-re dobjon be?
Megtanulnám a többi map-ot is, de mindenhol csak a D2...
-
krecso
tag
Tudtátok, hogy ilyet is lehet?
-
Qmi
tag
Valve készül valamivel a csaló áradat ellen mostanában? 5 account- 4 különböző RANK, mindegyik szinten csaló ellenfelek amíg a szem ellát. :/ Akár csapatban egyen-névvel, akár egyedül titkon használva remélve senki sem látja, akár röhögve még csak nem is titkolva magyarul beszólogatva.....
-
Zomb€€
őstag
válasz
IMIIKE1998 #50017 üzenetére
Ez komolyan mondom hihetetlen, hogy inden faszsagot inkabb megkerdezel forumon, folyamat alulmulva onmagad a nagykozonseg elott...es meg csodalkozol...
Hm, be kene allitan ia mikrofont, hogy folyamat szoljon...hm...mi lehet ez....megvan, BEALLITAS --> beallitasok menu
Vajon milyen temakor....jatek...hm...kep...nem...hang, ezaz, hisz ez HANGOT vesz fel --> hangbeallitas menu
es itt kb kiszurja a szemed -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Kellene nekünk azonnal 2 ember MG szint környékén.
AirMan -
htc07
addikt
válasz
IMIIKE1998 #50017 üzenetére
Beállításokban.
-
krecso
tag
válasz
ReFleXx #50015 üzenetére
Jah, engem meg azért, mert átállítottam a felbontást, ugyan már... Nagy forma lehet a tag, meg is érdemli a sok patkány a VAC-t. Viszont a szomorú az, hogy amíg ilyen 5eur a játék, addig mindig is teli lesz csalókkal, mert annyiért nem pénz "kiszórakozni" magad és új accot venni.
(#50013) eLit-MiLan: Nyugodtan használhatod. Nagy sz@rban lennénk, ha a jumpthrowokért is ban járna.
-
ReFleXx
addikt
-
Zomb€€
őstag
válasz
eLit-MiLan #50011 üzenetére
"a bill-en beállitom egyik gombra hogy megnyomja a space-t "
-
eLit-MiLan
őstag
Hali!
2 kérdésem lenne:
Az olyan makró, hogy a bill-en beállitom egyik gombra hogy megnyomja a space-t + az egér bal gombját, az tiltott-e mm-en?
Másik: felmentem ma smoke-ot gyakorolni, találtam egy jót, fasza minden, következő game inditásnál ugyanazt a smoke-ot próbáltam volna, az ive sokkal kisebb volt mint előzőleg, na ez mitől lehet? (jump smoke) -
BMS
őstag
hali
ez a freezecam parancs ez csak versengőben működik? -
BMS
őstag
úgy néz ki működnek a dolgok mert már a térképet is átváltotta és az fps számláló is megy...azt mondjuk nem tudom,hogy az ilyen net beállításokat sikerült-e betöltenie de bízom benne
cl_forcepreload "1"
ezt is beírtam,ezt hogyan lehet leellenőrizni,hogy biztos betöltötte-e? -
krecso
tag
válasz
rumos XIII #50006 üzenetére
Warowl igen.
így ránézésre sokkal pontosabban lehet manőverezni vele, mint egy analóg stick-es kontrollerrel.
Az első vidiben rosszul volt beállítva a kontroller, a másodikban viszont már jól, igaz, ott nem csak CS-vel tolta.
-
rumos XIII
aktív tag
Valaki tolta már steam kontrollerrel?
-
zkas90
senior tag
Durván csalódott vagyok. Train szánalmas volt. Mira sem érdemel sok szót. Az viszont durva, hogy d2-t is csak azért hozták le, mert a két pisztolykört abszolvélták.
Ha azok sincsenek meg, akkor d2 is 9-16 vagy még durvább bukta.Remélem csak fáradtak voltak az utazás miatt és hétvégén azért mutatnak valamit.
-
WaterWawe
őstag
Bár nem teljesen on, de azért megkérdezem itt is.
Ti milyen fülest használtok a cs:go-hoz? A Razer Kraken 7.1 Chroma és a Tiamat 2.2 között vacilálok. Kíváncsi lennék hogy ez a virtual surround-os program 1 jack dugóval, mennyire működik jól a játékban?
Egy G35-öt fog váltani, szóval a borzalmas doboz hangja után szerintem felüdülés lesz, bármelyiket választom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OTP Bank topic
- Viccrovat
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 12 64GB gyári független 2 év RJ jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest