- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
light0416
tag
válasz
Coccolino_O #31997 üzenetére
Cobblestone souvenir sokkal gyorsabban felfog most menni, dreamhack-es már kb 1 hónap alatt felment 80 €-ra, én gyors vettem is 2-t, meg vettem CS gifteket is hisz most csak 5 €
-
htc07
addikt
válasz
Coccolino_O #31994 üzenetére
Az nem fél év lesz
de a nip meg a virtus matrica szokott felmenni rendesen.
-
CtiveR
tag
Hogy van esélyem láda droppra? :S valamit a twitchel kéne csinálni nem? igen utolsó meccs de hátha esne valami
valaki gyors útmutatást mit kell tegyek?
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Ace owner #31993 üzenetére
Biztos, hogy feljebb menni, mert dust2 láda már nem fog esni. Olyan hatalmas nagy dolgok nincsenek benne, a max. árát megtudod nézni steam piacon, annál többet ne várjál tőle. Utána meg eldöntöd, hogy kivárod-e azt az x hónapot, amíg felmegy odáig, vagy eladod még előtte. Most eldöntöttem, hogy elfogom adni a ládáimat, és veszek belőle matricát. Aztán bizakodok, hogy fél év múlva darabját eltudom adni 10 euróért.
-
Ace owner
addikt
válasz
freeknight #31992 üzenetére
Az jó, akkor csak esett valami. Megéri megtartani vagy dust2 nem fog feljebb menni?
-
Ace owner
addikt
Az hogy lehet hogy golounge szerint van egy dust2 ládikóm, viszont steam inventorymban nem is látom.
-
Kephamos
addikt
Mekkora monitoron játszanak? Nem találtam semmilyen információt róla.
-
BigBlue69
őstag
Reportot rá csalásért plz.
-
romero28
senior tag
válasz
freeknight #31980 üzenetére
a magyar nyelvű az valami katasztrófa... nézd az angolt , az csak ritkán vacakol
-
zkas90
senior tag
válasz
nem a twitch a ratyi, hanem a GOTV
nem bírja el az 500-600 ezer nézőt (bár sokat javult az első naphoz képest) -
bbdzyx
senior tag
válasz
Nekem tökéletes.
-
freeknight
őstag
Másnak is laggol a twitch stream? Mediumon is, ennél lentebb már nem vehetem, mert nem látok semmit
-
bashi
csendes tag
válasz
Coccolino_O #31976 üzenetére
jaja,sztm is.
Én a Navi-ba,meg a Dignitas(jah TSM)-ba láttam többet,de vhogy nem jött össze nekik...
-
_-ORANGE-_
senior tag
Aztarohadt! Olofmeister karja enyhén szőrös!
-
Balcsix
senior tag
Csak annyi, hogy bejelentkezek Twitch-re, nézem, és úgy már van esélye a dropnak?
-
freaghill
őstag
Ha letöltök egy demo-t akkor milyen parancsot kell beírjak, hogy halljam azt is, amit mikrofonba beszélünk?
Régebben néztem demo-t, akkor nem volt alapból így. Most már igen? -
Balcsix
senior tag
Hol tudom nézni a streamet?
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #31966 üzenetére
Ha az a disznó, akarom mondani JW hozza a formáját. Remélem a lengyelek megcipőzik ott a csarnok elött.
És megitatnak vele 3-4 liter monstert.
-
Eagl3
veterán
Miért nem tölti be a csgo lounge az inertorymat? Nyilvános a profilom és a raktáram is...
-
Evome
senior tag
Kire fogadnátok a mai meccs eredménye ként ?
Gondoltam rááldozok egy kulcsot de én KB annyira ismerem a csapatokat hogy 2-4 meccset megnéztem tőlük se több se kevesebb -
po1son
addikt
Aki esetleg real moneyra váltaná a Cobblestone ládáját attól én átveszem 9000 Ft-ért.
Priviben lehet bombázni. -
Balcsix
senior tag
Pontosan hogy van ez a láda droppolási rendszer, mit kell néznem, és mikor? És ha véletlenül kapnék, azt a raktárba rakja?
Bocsi még teljesen kezdő vagyok ebben a témában -
MurdR
veterán
Valaki most egy versengő? Silver-nova. Azonnal.
-
nugat
tag
ha nyer holnap a fnatic 1 pont kell a gold coinhoz
-
zkas90
senior tag
Leárazták a GO-t, bele is botlottam az első cheaterbe. Pár nap pihenő jár a játéknak. A borzasztó, hogy a csapattársai még pártolták is, hisz így 16-4re nyertek.
-
-Rolika-
senior tag
Juppiiiii!
Kaptam egy ilyet: ESL One Katowice 2015 Dust II Emlékcsomag :
Pedig csak ma tettem fel a Twitch-et és csak háttérben futott miközben filmezetem -
Coccolino_O
őstag
válasz
Kephamos #31947 üzenetére
Várni kell, mert mindenki ráömleszti ilyenkor a piacra, és lemegy az ára a béka feneke alá. Majd ha marad pár száz darab, érdemes lehet elgondolkodni rajta, hogy eladd-e. De a legjobb az, ha van türelmed kivárni mondjuk azt, hogy benne legyél az utolsó 100-ban. Akkor már elég sokat fog érni.
-
Kephamos
addikt
Kaptam egy cobblestone dobozt. Érdemes kinyitni vagy adjam el?
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #31943 üzenetére
Ez a csávó pasha streamjén is szokott trollkodni.
GG NIP
-
Coccolino_O
őstag
Katasztrófa, ahogy az EnvyUS játszik. Igazából a cache-t se értettem, de ez még annál is rosszabb. Ésss ki is kaptak. A VP és az Envy hatalmas csalódás volt számomra ezen a rendezvényen.
-
Mezcal
addikt
válasz
Coccolino_O #31937 üzenetére
Hát happy bot módban van, biztos a VAC-os Steamje zavar be.
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #31937 üzenetére
Mert ugyan azt csinálták mint mindig, semmi újat nem vittek bele.
-
TheTop1
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek szépen segítsetek. Ma vettem meg Steam-en CS GO-T féláron. Minden sikerült , sikerült elindítani a játékot, de ezt írja : " some of your game files have been detected to have no signatures or invalid signatures " . Próbáltam mindent, ezt anélkül írta ki mielött egy kört is játsszhattam volna. Így nem játsszhatok VAC servereken.... HELP -
törölt tag
válasz
Coccolino_O #31932 üzenetére
Haha na ja
-
Mezcal
addikt
Megvan a 3. láda a Mirageról!
600 ezer néző közül, szerencsés vagyok. Kinyissam, vagy hagyjam meg későbbre? Az előző kettőben a legszarabb skint nyitottam. Most 1.10 USD-t ér. -
törölt tag
Hopp, dobott egy cobblestone ládát is.
(#31917) kiszi07: LOL hogy ez ennyit ér
-
Mclovin
senior tag
Aki tudna dobni egy +rep-t a lounge profilomra, azt előre is megköszönném. Sajnos sokadszorra előfordult, hogy nem mentem bele egy dealbe és kapom a -rep hullámot. Most éppen 8-ról sikerült letornászniuk 2-re. Köszönöm!
-
Evome
senior tag
haveromnak most esett egy ESL One Katowice 2015 Cobblestone Souvenir Package
Tegnap este mondtma neki hogy nézze a sztrímet mert van ilyen akció most .... 2 hete tolja xDD
Csudába már az egész szerencseszériávalMost érdemes eladni vagy inkább rakja félre a verseny utánra ??
-
Evome
senior tag
Azt tudjátok hogy ha megáll a stream mert tölt és ez valószínűleg már fél órája így van
akkor azt is számolja mint "nézem" időként ?
Van ennek valami logaritmusa ? Minden kör megnézése után van 0.005% esélyem ? Vagy akármelyik percben van 1 milliomod esélyem ? -
törölt tag
Ezaz én is becumiztam egy cobblestone ládit köszönöm az OT-t
-
törölt tag
válasz
freeknight #31901 üzenetére
-
freeknight
őstag
Ahogy a kamera ráközelít malacka fejére, aki mindjárt sír... felbecsülhetetlen
vzsryl: eléggé adta, bár statisztikát nem néztem, de dust2-őn szerintem ő volt a top player. Volt egy nagyon szép megmozdulása, awp-vel 2 utolsó embert leszedett a lerakón: az egyiket pisztollyal, a másikat awp-vel, 1 mp maradt, de megcsinálta. Nagyon szép volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Witcher topik
- Motoros topic
- GTA V
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest