Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
-
BaLee
addikt
Az index címlapon az index2 rovatcímei CS:GO fegyverskinek nevei.
-
BaLee
addikt
Értem én, de ha kapna ezzel kapcsolatban egy levelet a rendőrségtől és anyukája meglátná (mert meggyőződésem, hogy a legtöbb ilyen ember a szüleinél élő max 20 év körüli ember) akkor talán lenne belőle nemulass.
Amúgy tényleg ezzel az a baj hogy csomó utánajárás a semmiért, ráadásul szerencsére itt pénzt sem bukott a vevő így jelenteni kell ahol lehet és talán mást nem húz csőbe.
-
BaLee
addikt
válasz marcusa #31289 üzenetére
Az a baj, hogy ezeket a rendőrségen is fel kellene jelenteni mert amíg hátrányát nem érzi a dolognak addig szerinte ez csak egy jó móka. És ilyen férgek nevelkednek fel a társadalmunkban.
Én 10 éve árulok ill. veszek cuccokat itt is 90%-ában előreutalással és még sosem volt gond, de újonc létére a sok piros miatt lehet én is bedőltem volna neki. A paypallal szerencséd volt, ha átutalással fizeted valószínűleg sosem kapod vissza a pénzt.
-
marcusa
addikt
Ha lehet nyomjatok rá egy reportot steam-en, tudom nem sokat ér, de jó ha kiírja rá trade-kor hogy scam miatt jelentették.
Itt árul aprón kulcsokat: http://hardverapro.hu/apro/cs_go_kulcsokat_szerzek_be_nem_rossz_aron
Kép1
Kép2
Kép3
Az itteni értékelései miatt ekkora összeget előre elutaltam, de utána rögtön blokkolt.
Az érdekessége egyébként még a dolognak, hogy a paypal kb 5 perccel a case nyitása után visszaküldte a számlámra a pénzt:-)
-
Redneck
nagyúr
Ha új eszközről (telefon) jelentkezek be, 7 napos trade tiltás csak az új eszközre érvényes vagy az eredetire is?
Lounge miatt lenne fontos.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
NagyZ01
tag
válasz Cthulhu Dawn #31282 üzenetére
Nem hülye a csávó.. csak nagyon jól játssza..
Living for the sesh
-
NagyZ01
tag
válasz #56230144 #31266 üzenetére
Már bant kapott a fő accountjára, most már kb. mindegy neki. RiP inventory.
Steam accja.
Azt mondta előre gondolkodott és a legtöbb dolgát elküldte egy másik accjára...Living for the sesh
-
-
Mclovin
senior tag
-
Mclovin
senior tag
[link]
scammer, menjen neki report. -
pr1mzejEE
addikt
Bocsi az ismételt offért.
Mikrokapcsoló téma még mindig. OMRON (D2FC-F-7N), ez a típus jó?
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Ace owner
addikt
Ti innen hogyan lépnétek tovább?
AWP Viperabőr kevéssé használt
AK47 Blue Laminate FN (Sticker: Fnatic | DreamHack 2014, Egy Lövés, Egy Ölés, Rémséges, Jó Játék)
USP Guardian FNAkár mindhármat elcserélném egy skinre, de nem igazán tudom mi legyen. M4 Guardianokat próbáltam már, de nem jött eddig össze..
Galaxy Fold 4
-
Arkennys
addikt
válasz freaghill #31244 üzenetére
ott nem volt ddos vagy hasonló, néztem a meccset. szerencsétlenkedés az volt, de gondolom fáradtak is voltak már.
volgárnál most ez bosszant, hogy csodamd 3 ember nete kámforrá vált épp utolsó két körnél, de ma is pl van meccsük másik. ezt pedig tologatják összevissza, holott 5 perc lenne letudni
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
vlgár vs myxmg-t nézte valaki? Eddig sem voltak kedvenc csapatom de már mocsokul bűzlik ez az egész kamu ddosos dolog.
-
veterán
Azt megtudná valaki mondani, hogy, ha nekem van 20 számítógépem, akkor elég egy szoftver és használhatóm legálisan az összes gépen, vagy mindegyikre meg kell külön venni ?
3njoy the Lif3
-
mepet
addikt
Aki csgo meccseken nem csak skineket, hanem a valódi pénzét is el szeretné bukni: egamingbets.com
szerk: akár érdekes lehet a szorzók vizsgálata is a lounge-n való fogadás előtt.
[ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
Vannak emberek, akik komolyan veszik még
[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
bashi
csendes tag
-
Mclovin
senior tag
1-s ingame sens alá lehet menni valahogy?
-
SamS20
senior tag
Én most buktam le Nova 2 bol 1re, de a tegnapi 3 meccs alatt annyival másabb a két szint h valami brutális
Én nem sűrűn szoktam carryzni, és általában a közép mezőnyben vagyok (2-3) de nagyon érződik a különbség.
Amúgy minden tényleg a csapaton múlik, voltam már n4 és majdnem kala is, és van hogy kalas ismerősökkel megyek ott is általában tudom hozni a 'kötelezőt' de némelyik n2 meg úgy lő 1hites fejeseket hogy küldöm is el a halál....
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz Coccolino_O #31217 üzenetére
Most nem játszott, hanem láda nyitogatás volt tegnap. Beöltözött egy csajszinak és be volt téve egy csajos berendezésű szoba háttérnek, mintha ott lenne.
Legnagyobb az volt, amikor iszogatta a tequila-t és a Who Let The Dogs Out számra ugatott és pont az utolsó refrén ugatásnál nyitotta a kést...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
pr1mzejEE
addikt
Csináltam a régi da v2-mel egy tesztet, mikrokapcsoló ügyileg: [link]
Minden sorban úgy húztam a vonalat, hogy végig nyomva volt a bal klikk. Ennek ellenére sokszor kihagy. Tavaly májusban lett cserélve benne a mikrokapcsoló, egy olyan ember cserélte, aki már előtte többször cserélt ilyet és nem szart rakott bele.
Jelenleg egy 7 éves v1-el tolom, ami nem probléma, de azért eléggé meg van viselve (a gumis felület teljesen le van róla kopva, haverom használta, nem tudom hogy csinálta).Tudnátok ajánlani jó gurukat? Esetleg jó mikrokapcsolókat?
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Sziszifeca #31215 üzenetére
[link] Innen tudsz csemegézni.
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
A Start Launcher-ben ti miket állítotok be, hogy jó gyors legyen a net kapcsolat, meg az fps?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
htc07
addikt
-
Arkennys
addikt
Azért mikor nincs semmi aljasság a dolgokban, jót lehet meccselni már hármas premade-el is. Nem egyszer már tök randomokkal is vertünk 5ös premades klánt, ha értelmes csapatot kaptam elején megdumáltuk ki hol tartja a vonalat, mit csináljunk, és működött is. Mindig meglep mennyire nem aggyal játszanak rengetegen, pl ha 1v1 be kerülök elég kicsit elgondolkozni, na mire nem számíthat enemy, és rengetegszer be is jön, mert a legnyilvánvalóbb utakat lesi, stb.
-
nugat
tag
válasz freeknight #31203 üzenetére
en kalabol lassan silverbe esek vissza, egyszeruen 10-bol 7x megkapom a rosszabbik csapatot, akik nem beszelnek, nem infoznak, smoke nelkul akarnak mid-rol b-re menni d2-n es stb.. most kiszurtem az orosz szervereket, egy fokkal jobb azert.
-
htc07
addikt
válasz Arkennys #31207 üzenetére
én még mindig azt mondom, hogy jobb a pub, mint amikor öt random, sokszor még közös nyelvet sem beszélő ember kerül össze, hogy nesze, alázzátok le az ellenfél premade klánt. számomra az minden, csak nem kikapcsolódás, és mivel általában nincs meg a premade csapatom, nem is nagyon szoktam erőltetni az mm-et, csak inkább fun szinten.
-
Arkennys
addikt
válasz freeknight #31205 üzenetére
Hát szoktunk menni 4-5 en is akár, normálisabb emberekkel, de úgy veszem észre sokat tud számítani egy mocsok csaló vagy smurfer másikaknál. Az gyakrabbi hogy egy hárman vagyunk premadeben plusz két random, nos ezen a határon már viszont egyértelmű agyvérzés
htc07: pudot hagyjuk, nem bohóckodni szeretnék, hanem normálisan játszani. A pub nagyon komolytalan, mióta elkezdtem versengőzni, nem nagyon viselem. Ez a fajta "pörgősség" nem hiányzik
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz Arkennys #31204 üzenetére
Na ja, ki tudnak készíteni rendesen, bár szerintem ilyenkor inkább az a baj, hogy retardált csapattársakhoz dob be. Azt vettem észre, ha jól működik egy csapat, akkor nem sok mindent tud csinálni egy darab smurfer Vér István.
De ha olyan szerencsés vagy, hogy nem infóznak, vagy rohannak ész nélkül T oldalon is az awp-s smurfer elé a vágóhídra, na engem ez tud igazán felhúzni.Dehát ez is része az MM-életérzésnek gondolom
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz freeknight #31203 üzenetére
Az, novában folyamatosan kapom a silver elites "mindent látó" mestereket, vagy a nyilvánvalóan jaj de fun elb_szni más játékát smurfosokat. Most egy ideje emiatt rá is hagytam, mert örültem hogy nap végén le tudtam ülni 1-2 meccsre, de pihenés helyett csak felhúzott a sok vérpistike
-
freeknight
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest