- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Philips LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
marcusa #63709 üzenetére
Rengeteg mostanában a hacker, a smurfökről(boostleader..., stb.) nem is beszélve.
Más: Egyedül nem is szeretek játszani, mert olyan idióta csapattársakat kapok. De még 3-an is szívás, mert múltkor Mirage-on, t-ben mindkét barom awp-t vett, úgy, hogy volt nálunk egy. Természetesen nem tudtak vele lőni, infózni sem tudtak, mivel mikrofont lusták venni. Szánalmas így, viszont ha megvagyunk 5-en elég fun. -
oliwwer
aktív tag
válasz
marcusa #58046 üzenetére
Annak adja ki a skint akinek a legmagasabb buy order-ee van.
Ezért csinálják azt, hogy a 2014 katowice ibuypower meg titan holo-ra rátesznek 5-7000 euro-s buy ordert, mert a steam le van tiltva 400 eur-nál, szóval annál többet úgysem fog levenni hiába van több ezer euros buy order, viszont azé lesz a cuccos aki a legelől van, aztán eladja op-n meg redditen 5x ennyiért.
-
-
htc07
addikt
válasz
marcusa #53364 üzenetére
megérte nézni a meccset, 3-2-22-be lőttem magam.
a tegnapi után kicsit fura volt.
-
edgR
őstag
válasz
marcusa #52734 üzenetére
Szabad kérdezni, örülök is, hogy rákérdeztél: Supreme/Global szinten játszom. Én WH-t nem említettem, sőt, azt sem, hogy ne tudnék ez ellen védekezni. Tisztában vagyok a legtöbb lehetséges hellyel, ahová előre lövök/gránátozok/stb. Ettől még jogosulatlan előny marad.
Ha visszaolvasol, az elv zavar leginkább, amit a Valve képvisel ebben a kérdésben.
Ami JOGOSULTALAN előnyhöz juttatja az egyik játékost a másikkal szemben, az csalásnak minősül. Ebben a kérdésben nem lehet vitatkozni, mert tény.A one way smoke jogosulatlan előny, mert az egyik játékos átlát a füstön, míg a másik maximum sejtheti, hogy ott van az ellenfél. Még a célkereszt sem jelzi, látni pedig egyáltalán nem látja.
Reflektálna valaki a 16/32 bites felvetésemre? Ahogy látható, én próbálom érvekkel alátámasztani a véleményem, nem csak "kántálom" tovább, hogy "skill" .
-
mepet
addikt
válasz
marcusa #51435 üzenetére
Ez de király ez a honlap, szuper ötlet, kár, hogy nem én találtam ki.
vacstat.us -
válasz
marcusa #50428 üzenetére
Jól tudom, csak hülyeségből írtam , mert nyilvánvaló hogy egy 5 eurós sticker ekkorát nem nyom a latban
Mostanában nagyon is ráindultam a fegyverek-kések float és pattern vizsgálatára, nem is gondoltam eleinte hogy mennyire le tud ez kötni
Egyébként egy srác velem egyidőben árulta az ő M4A4-ét , azon a Katowice 2014 Wolf Foil van, az ha ér valamit ha nem ( ~120Eur ), inkább jobb vétel lett volna mint az enyém.
Ha már float value, itt van a vásárlóm inventory-ja, ezexerint a .40 tetszett neki.Tegyük hozzá nekem is -
IMIIKE1998
őstag
válasz
marcusa #50278 üzenetére
Jaaa. Azt hittem, 50 kulcsról volt szó.
A többi "utálónak" meg annyit, hogy ez tényleg egy fórum, így el kell fogadni, hogy vannak olyanok is, mint én. Gondolom ti már mind vagytok 30 körül. Na én még csak 17, emlékezzetek vissza, ti is mások voltatok ebben a korban .
lemusz: Aki ismer, nem mond ilyet. -
IMIIKE1998
őstag
válasz
marcusa #48476 üzenetére
Utólag visszanézve, soha nem gondoltam volna róla.
Szerencsére nekem nincs egy kulcsom sem, csak 1-2 1 €-s skinem. Viszont sajnálom, azért 70 kulcs nem 2 nap alatt jön össze tradeléssel.(Kivéve ha veszed.) Viszont szerintem azt ne várd, hogy visszaadja, az ilyenek el szoktak tűnni...
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
marcusa #48476 üzenetére
Engem is ekkora összeggel loptak meg, de a való életben, kijátszottak a bizalmamon keresztül, nagy tanulság volt. Nagyon sajnálom, te egy nagyon jó ember vagy. Külön fájó és szinte fáj, hogy téged. Nálad rokonszenvesebb embert nehezen találnék a fórumról (és ne haragudjanak meg a többiek, de szerintem nem vagyok ezzel egyedül).
Sajnálom nagyon, nagy veszteség.Jó hangulatban jöttem fel, de sajnos elrontotta ez egy kicsit:
[link] Tudom a zene szar, de legalább egyikre sem lehet azt mondani, hogy csak a szerencsém volt. Ilyenkor gondolok arra, hogy megéri botozni.
Minden más youtube-on a leírásban (szar angollal)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Vicces képek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fujifilm X
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest