Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz #97716736 #47879 üzenetére
Na ezzel nem értek egyet. Akinek nincs reflexe, annak sok év alatt is alig lesz jobb a gyakorlástól. Viszont a pontosság az tényleg elképesztő mértékben nő a gyakorlástól. Nekem pl. a reflexem szerencsére rendben van, és már semmit sem javul, csak stagnál. Viszont a pontosságom az az első 1-2 hétben óriásit javul, aztán szépen lassan. A reflex az egy veleszületett "tehetség", amin fejleszthetsz, de nem sokat és egy bizonyos pont után már semmit. Ez olyan, mint a rövidtáv futás. Bolt hiába edzi magát tovább, gyorsabb már nem nagyon lesz, max. kifinomultabb, kevesebb megerőltetéssel éri el ugyanazt a teljesítményt.
Ráadásul a reflex az ösztönszerű. Rengetegszer fordul velem is elő olyan, hogy hirtelen megjelenik előttem valaki és már le is lőttem egy rántással, amit azonnal észre sem veszek, csak látom a jobb felső sarokban, hogy van egy ölésem.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
szebe
addikt
-
htc07
addikt
-
-
errorcode06
őstag
válasz #97716736 #47777 üzenetére
Sotyával fejre 1 méterről nem lősz annyit helmet nélkülibe mint azzal a szarral...
Nem kicsit szánalmas...Főleg úgy hogy most ahogy mentem pár kört, és más pisztolyt nem láttam...
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #47569 üzenetére
Dehogy lesz kevés.
Nem tudom, hogy megtetted-e már, de húzz egy tiszta rendszert, whql driverekkel, csak steam és ts. Úgy nézd meg mit tud a géped. Irreálisan alacsony amit neked produkál.
Nekem egy éve is 400-500 fps-t tudott a nagy gépem, és pár hete is annyit tudott. Márpedig annyival nem erősebb a meló vasam (Xeon E5 3.5GHz, Dual d500 2x3GB, 16GB RAM).
-
wjbhbdux
veterán
-
perecKING
senior tag
válasz #97716736 #47203 üzenetére
Igy szoktam, tanultam meg. A regi asztalon nem fert el a bill es az egerpad. De sokakkal ellentetben en nem a bill-t tettem az olembe(a talcara) hanem az egeret. Alkarbol jatszottam. Sajnos ezt szoktam meg... es baszus mire megtanultam jatszani, kezdhetem a nullarol. Kb nova1 szinten erzem magam.
Eroltetem en ezzel is, de kicsit hirtelen vagyok es par borzaszto hiba utan kiegek....eddig -1 rank.
Szebe
Az a csodas szek milyen magas? Marmint az ules magassag es a kartamasz?
-
szebe
addikt
válasz #97716736 #47138 üzenetére
Ezért ajánlják, hogy a teljes szélességen teljes 360° legyen meg, mert akkor a 180° bárhonnan menni fog (és ugye ez a max, ami elméletben kell).
Az más kérdés, hogy nekem a GS-R teljes szélessége kell a 180°-hoz
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz #97716736 #47104 üzenetére
Mennyi most a maxbet, 300 usd? 95% hozott volna 15 dollárt, bráfó bráfó tabzs tabzs...
Meg is érdemli, aki az envyre rakott.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
krecso
tag
válasz #97716736 #46963 üzenetére
Ezeket a hangokat lehet / nem lehet hallani.Szerk.: Előttem linkelték már. Korán van még, nah..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
őstag
-
-
őstag
-
lemusz
addikt
válasz #97716736 #46535 üzenetére
Bár meg kellene erőltetnem magam, de végülis nagynehezen megtudnám érteni, ha az egységesség, begyakorolhatóság stb. hipotézisek miatt tenné ezt, de ekkor meg a játékban rawinput 0-át kellene használnia... szóval sehogysem kerek ez így. Saját magát cidáztatja és továbbra is tartom, hogy nem ért hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
-
Arkennys
addikt
válasz #97716736 #46484 üzenetére
Lassan már automata sentry gunt rakhatsz le a kérdéses pontokra, amit mikrotranzakcióval vehetsz, és szőnyegbombázást hívhatsz map kívánt részére is, stattrakos bombákkal. Én a stattrak music kit óta már semmin nem csodálkozok. Várom gránátokra mikor lesz pl, kihagynák ezt a ziccert? Áh fenét. Lépéshangokat piszkálják már jó ideje, javulás helyett épp a másik irányba tart a dolog...hogy a random fegyverek nerfeléséről ne is beszéljünk, amiknél erre nem is lett volna szükség.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #46414 üzenetére
Én az agresszív wp játékot kedveltem, de kicsinálták az updatel. Így kompenzálni tudtam, hogy öreg lassú vagyok kevés fps-el.
Utána elkezdtem élvezni a jó spray controllt, de azt is megölték a hitboxal. Az utóbbi két napban pl csak olyan ellenféllel/serverrel találkoztam, ahol eltűntek a semmiben a golyók. SV non-stop 5-10 között repkedett, az ellenfél pedig ugrált mint a gumibogyó mind a két accounton (lem-supreme, global). Egyszerűen már csak bosszant, hogy COD stílusban kell agyatlanul menni ahhoz, hogy célt érj el. -
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #46283 üzenetére
i3+750Ti-al megvolt. Ott nálad valami nagyon nem kerek.
Igaz nekem ez a gép nincsen teleszemetelve. Csak CS-re tartom, gyakorlatilag TS-en és Steam-en kívül nincs is más rajta.
szerk: Na de mint fentebb is írtam szépen csendben (hogy asszony ne tudja meg) a hetekben dobok egy i5-t és egy 960-at a gameboy pc-be, aztán meglátjuk. Szerintem az én beállításaimmal és sw környezetemmel simán meglesz a 300.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nyomtató topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fényképen a Poco F7
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- DIGI internet
- GTA V
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest