- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
-
light0416
tag
válasz
SamS20 #28903 üzenetére
Én mindennap fogadtam 5/5 win lett, de amiket raktam azt tutira éreztem, én a mai napot viszont kihagyom. LDLC - NiP teljesen 50-50, úgy érzem egyik csapat sem esélyesebb a másiknál. Ebből kiindulva viszont arra fogadnék amelyik a szimpatikusabb. Akkor fogadj ha tényleg kockáztatni akarsz
-
Arkennys
addikt
válasz
SamS20 #28889 üzenetére
szerintem a mennyin megy a vita kérdés eléggé egyénfüggő. Nem mindenkinek többszázas inventory figyel be, szóval egy 10-20 veszteség is úgy érinti, mint mást a 240. Ez a meccs kb eléggé random szerencsejáték volt, totál 50-50 induló oddsal. Épp ezért volt nem túl rossz a szorzó rajta, aztán ez történt, evvan
-
törölt tag
válasz
SamS20 #24174 üzenetére
Egy kicsit kell várni, ilyenkor akármilyen skinje van az embernek adja el gyorsan, tökmindegy hogy mi az, ezért ment le szinte mindennek az ára, USP-S Orionból érdemes volt betárazni, ugyanis azt már nem tudod nyitni ládából, illetve játék se dobja, én azon már így is kerestem 25€ 2 nap alatt. Nekem már megérte ez a Vanguard csak ezért is mert lenyomta az árakat
(#24182) vzsryl Szerintem az vissza megy hamarabb, max 1 hónap + 1-2 hét, régi Passoknál néztem mikor megjelentek, mennyi idő kellet hogy a skinek ára vissza nyerje a normális árukat, volt hogy feljebb is ment.
-
csaba951
veterán
válasz
SamS20 #24174 üzenetére
Várj türelmesen! Szerintem jövő csütörtökre nagyjából visszamennek az árak. Nem pont az esés előtti szintre, hanem egy kicsit az alá. Akkor már nem akkora nagy veszteség eladni.
Azért volt a nagy esés, mert most mindenki Operation Vanguard Access Pass-t akar venni a kacatjaiból. Tehát hirtelen megnőtt a kínálati oldal, a kereslet meg nem változott/csökkent. Ilyen helyzetben csak zuhanhatnak az árak.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
SamS20 #23600 üzenetére
Esea-ra jártam elég sok ideig, most pedig itteni ph-s arcokkal szoktam néha menni. Faceit mások elmondása szerint eléggé gagyi, és amikor toltam régebben pár meccset, nekem is hasonló véleményem alakult ki. Esea a legjobb. Nincsen rang, 128 tick, jól játszó ellenfelek is szoktak akadni.
-
scream
veterán
válasz
SamS20 #23400 üzenetére
Nem valószínű, hogy menni fog, esetleg ha bájtra pontosan megegyeznek a file-ok, de kétlem, hogy a Valve csak ennyivel védené ezt a fizetős részét. Már Q3-ban is, ha pl textúrákban valamit mókoltál nem engedett fel a normális védelemmel ellátott szerverekre, mert az egyik pk3 fileban látta, hogy a dátumozás nem megfelelő és nem egy mai játék azért.
-
b05co
tag
válasz
SamS20 #23400 üzenetére
Ennek a kipróbálásához szerintem nem kell music kitet venni, mivel van egy "default" kit is, amit ugye szintén bejátszik a játék. Szerintem ha azokat kicseréled magadnak, akkor te azt hallod, a többiek meg az alapot. Lehet, hogy hülyeséget írtam ez csak egy tipp, sosem volt music kitem és nem is lesz
-
csaba951
veterán
válasz
SamS20 #23138 üzenetére
Frászt! Ez a Market lehalása miatt van! Most nem érdemes vásárolni! Viszont 2-3 óra múlva két kézzel fogják az emberek önteni az item-eket, egymás alá ajánlva. Na, akkor kell vásárolni!
Egyébként csak az egyedi item-ekkel (pl. fegyverek) van gond. Amiket tömegesen listáz ki (pl. matricák), azok megjelennek a rögtön.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
SamS20 #22333 üzenetére
USP-S olyan téren jobb, hogy nincsen hangja, és lehet vele darálni. Tegnap három embert öltem meg, hogy rövidről leugrottam középre, és mire mondaná az első halott, hogy mögötted, addigra már a csapattársai is halottak voltak. Tipikus genyó fegyver. De ugyanez igaz mirage-n is, ha beállsz A-n árnyékba, és ha figyelmetlenek, párat szintén magaddal tudsz vinni a sírba. A hátránya az, hogy nagyon kevés a lőszered, szóval célszerű kifejezetten fejre menni, mert nem tudsz belemenni nagy tűzharcokba, és úgy fogsz járni, mint a cz-75 tulajdonosok, mehet a banzai felkiáltással indított öngyilkos roham, késsel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest