Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin.p
tag
Sziasztok!
Még szeretnék egy utolsó esélyt adni a CS:GO-nak, hátha sikerül smooth gameplayt elérnem, ezért beírok ide, hátha valaki tud segíteni...
Az a "Problémám", hogy vásároltam egy 144Hz-es monitort, hozzá egy húzott GTX780-at, illetve egy erősebb, stabilabb tápegységet, de még mindig nem sikerült elérjem, hogy a CS:GO teljesen folyamatos játékélményt nyújtson. Bár, ha részben az lenne, már annak is örülnék... CS:S teljesen szépen fut, sőt... gyönyörű, és hihetetlen élmény még 75Hz-en is, annyira folyamatos a kép.
1,5 hete csak ezzel foglalkozom megint, hátha sikerül lépnem az ügyben, gyakorlatilag már mindent megpróbáltam, de hátha tud még valaki olyat mondani, amivel lehet próbálkozni.
Konfigom:
i5-3470
GTX 780 (MSI Lightning)
BENQ XL2411Z
ASRock H61M-VG3
2x4GB SK Hynix 1600Mhz memória (DC)Ezeket a dolgokat próbáltam:
- Windows 7, Windows 10, többféle verzió...
- CPU Unpark
- fps_max xy
- HPET ON/OFF
- C-states ON/OFF
- Speedstep ON/OFF
- Ezer féle registry tweak a régebben telepített Windowsokban (Azóta felraktam egy üreset, mivel semmit sem használtak.)Nem teljesen microstutternek nevezném ezt a jelenséget, amit én látok. Egyszerűen csak egyáltalán nem tűnik folyamatosnak a kép. Körülbelül olyan, mintha 40 fps-em lenne, hiába van 250-300 (Fix nélkül 400 körül.)
Akármilyen tippet, tanácsot, ötletet örömmel fogadnék.
-
szebe
addikt
Add el a silver1 acc-od (már ha nincs más, számodra értékes játék rajta), egyesek vagyonokat képesek fizetni érte. Természetesen csak viccelek, az accountok adás-vétele tilos
szvsz jobban jársz, ha "újrakezded".
-
-
dargelot
senior tag
Sziasztok,
kihagytam egy kis időt CS-ben, de ma toltam ismét egy-két versengőt. Régen Ezüst elit mester voltam, nem nagy szám, de nekem jó. Látom nincs rangom, okés, sokat kihagytam, toltam egy versengőt, MVP voltam sokszor, nyertünk fölényesen, stat első vagyok. Erre berak silver 1-be. Nem értem, hogy miért. Ezután teljesen elment a kedvem a játéktól, mert célozni nem tudó, oroszokkal rak össze, elohell. Sok játékban van 5-10 placement meccs, és besoról a játék, hogy hova való vagy. Silver 4 azt már elfogadtam volna, de hogy 3jegyű nyert meccsel és több száz órával, s 5 ligával nagyott helyezés után berak silver 1-nek, na.....
Ez most normális, hogy ennyivel visszább rangsoról be? -
KisTücsök
addikt
Ezt a Kinguin-Rákosi meccset nézi valaki?
Tök jó.
-
-
gtamate2
veterán
Na srácok, toljunk most már egy PH Mixet. Itt az új D2, le kellene tesztelni, mit szóltok?
Hétfő este 9
Discord: link -
qdak
addikt
versengo nalatok is osszevissza dobal nem torodve a rankokkal ?
[kép]
gucci elore lot, mar doboznal...
hiaba reportolok, csak szenvedes ment vegig -
topjoyy
tag
Sziasztok!
Az szeretném kérdezni, hogy belehet valahogy bindelni azt, hogy amikor lövök akkor eltűnjön a vér?
-
Új D2 mikor kerül be a játékba?
-
Redneck
nagyúr
válasz
hacki87 #68059 üzenetére
Hogy gyanús-e? Egy igazi leplezetlen sz*r csaló...
Más:
Még csak videón láttam az új Dust2-t, de nekem egyelőre nem tűnik rossznak. Persze kicsit furcsa, a textúrák javultak, pár kör után kiderül tényleg tetszik-e. Kocsitól ki lehet ugyanúgy smokeolni hosszú sarokra mint eddig? Csak mert láttam hogy van valami kis tető fölötte. -
tescodr
aktív tag
válasz
Cirkaloo #68058 üzenetére
Én azért vártam volna egy kis map layout finomhangolást is.Am a textúrák az eddigiekhez képest szépek!A modellek viszont még mindig randa, lowpoly modellek,mondjuk esport szempontból lényegtelenek ezek.Viszont a T modellekkel nem tudok mit kezdeni,irtó ocsmányak...Annó az infi update-nél kapott ct modellek ezerszer szebbek.Na meg hiányolom a source engine 2 update-et,valahol mintha úgy olvastam volna hogy az új D2-vel jön.
-
hacki87
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ebbe az emberbe én gondoltam többet vagy tényleg gyanus??
Nekem úgy tűnik, hogy néha körbe néz és amerre embert lát elindul.
De az is lehet, hogy tévedek. -
tescodr
aktív tag
Na megnéztem magamnak ezt az új dustot,hát,nem vagyok elájulva...Elég gyenge ebben a formában...Ráadásul a karaktermodellek valami ocsmányul néznek ki...Tiszta vicc... Volvo kinyírja a játékot..
-
qdak
addikt
baratunk csapatcsere utan bekapcsolta, szart ra a ct csapat is, pedig par kor kellet, hogy nyerjunk
-
lezu20
tag
Sziasztok! Érdeklődnék vannak-e itt olyan lelkes játékosok akik szeretnének csapatban játszani? Én nem írok feltételeket, nem fogok kitérni a rankokra sem, annyi a lényeg ismered az adot pályát, illetve lőd meg amit meg kell. Én 28 éves vagyok közvetlen munkatarsammal játszunk együtt. 3 műszakban dolgozunk tehát amikor van idő játszunk. Ha van köztetek olyan emberke aki szívesen játszana velünk kérlek jelezze privátban és felvesszük egymással a kapcsolatot. Köszi
-
GhanBuri Ghan
őstag
Jó, persze megértem a Valve-ot, a D2 ikonikus pálya, még így is a legjátszottabb, hogy kikerült a versenytérképek közül (és arányaiban itt a legtöbb a csaló is: [link]), szóval nem mertek a játékmenethez nyúlni, túl nagy lett volna a felhördülés. (én inkább az érdemi fejlesztések hiányán hördülök fel, a térképek grafikai update-je, és a meta finomhangolása szerintem köldöknézés)
-
KisTücsök
addikt
Hát... kicsit talán megerőltethették volna a fantáziájukat.
De legalább letisztult, átlátható lett. Elég jól eltalálták a színeket szerintem.
-
olle
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #68047 üzenetére
Vagy én nem játszom egy ideje a CS:GO-val vagy fel sem tűnt hogy leérkezésnél ropog a kavics a karakter lába alatt.
CT kezdőn vettem most észre...
-
dugo_
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #68047 üzenetére
Szerk.:
My bad, csak most próbáltam ki a dobást.
A buszmegálló lezárását se értem igazán. A hosszú sarokflash se volt rossz az erkélyről pattintva.
-
olle
senior tag
Kint van az 1.36.0.7-rc1-betaban az új D2.
-
fatal`
titán
-
tescodr
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #68039 üzenetére
Szerintem A-hosszú és a pit közti rész.
-
tescodr
aktív tag
Ha ez a kép a dust2-ről van, akkor kicsit hanyagolnom kell a Rainbow-t
-
szebe
addikt
Végre!
-
qdak
addikt
Valahogy ez bennem maradt az MSN korszakbol, bocsanat.
Ha valakit erdekel, kuldok ajandekba, en nem skinezek:
[kép]
Bar, vki elmondhatna, ha vmelyik ertekes. -
dugo_
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #68026 üzenetére
Az elmúlt két hét összes meccsét pedig a friends/coplay oldalon.
-
ЯΞD
senior tag
Ma azzal fogadott a játék, hogy valami csaló volt a csapatunkba. És hogy mi is kapunk valami büntit. Kevesebb is lett 2vel a nyert versengőim száma. De azt hogy ki volt az akit kitiltottak azt nem írja. Átnéztem a friends listemen mindenkit de nem találtam olyat akin lenne VAC ban. Persze akinek privát profilja van azt nem tudtam meglesni. Hogy lehet megtudni ki kapott ban-t?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #68020 üzenetére
Így van, szóval rohadt gyorsan töröld a wh-t, mert úgy jársz, mint a leányzó múlt héten.
-
Cirkaloo
tag
válasz
gyáliSanyi #68020 üzenetére
Pontosan.
-
törölt tag
Nem az ékezetek hiánya miatt rossz az írásképed.
Pár idegesítő dolog:
Nem ismered a kis és nagy betűket.
Ahol már új mondatot kellene kezdened, ott is még az előzőt folytatod. A vesszőt nem a pont helyettesítésére találták ki.
"b n", "a n" és "3an" - Ezeket úgy szokás írni, hogy B-n, A-n és 3-an.
"ha a tarsaim is caspat reszei" helyett "ha a társaim is a csapat részei"...stb stb stb
-
GabN73
addikt
w0xic nélkül megy valószínűleg a HR Denverbe? Nem kap vízumot.
dugø
P90, rush b -
bager13
aktív tag
válasz
Gentlelelele #68010 üzenetére
Annyiban egészíteném ki, hogy magasabb szinten azért kevesebb dologra kell figyelni. Elég egy szöget tartanod, mert a csapattársaid tudják a dolgukat és stb...
-
szebe
addikt
Jól értem? 2.046-ról leesett 2.042-re a kdr-ed? Micsoda problémák
A kedvedért megnéztem, nekem 0.937, mindez fixen supreme-globál.Felvetődik bennem azért a kérdés, hogy ecozni szoktál-e (szoktatok-e), mert nem az első alkalom, amikor említed, hogy csak pisztoly jut, meg az állandó scoutozások.
Egy körben nem veszel semmit, következőben van pénzed awp-re, és akkor ha tényleg gyorsabb vagy, lefarmolod őket."en pl biztos nem mennek ki csalinak
"
Nem, nem vagy csapatjatékosFolyamatosan azt hozod fel, hogy te előbb találod el az ellenfelet, de más meg "lelopja". Nem, ilyen nincs. Hagyjuk már el ezt a publik beidegződést, hogy az a jobb, akinek több frag-je (/pontja) van. Fociban akkor kapásból a védők szarok, mert kevesebb gólt lőnek? CSAPAT van, nem individuum.
Ha zavar a sikoltozása/éneklése, némítsd le (tudod, jobbklikk a nevén, "block communication"). Pár kör múlva oldd fel, ha még mindig változatlan a helyzet, akkor vissza.
Néha neked se ártana alkalmazkodnod másokhoz, mert ha mindenki fújja a saját igazát, akkor semmire nem mentek.A végére egy jó tanács, csak így offban. Az írásképre odafigyelhetnél, mert borzasztó olvasni a hozzászólasaidat.
-
dugo_
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #68011 üzenetére
Silverben eco?
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nem mondták a többiek, hogy eco kör? p250, pár gránát, így szinte biztos le lehet szedni legalább egy-két ellenfelet (sokszor T-ként még nyerni is a felvett fegyverekkel), két ilyen zsinórban, és telik rifle/wp-re.
Ha minden körben force-oltok, akkor persze, hogy végig hátrányban vagytok. -
Gentlelelele
aktív tag
Egy Le szintig bőven ellehet jutni úgy, hogy csak a saját játékodat játszod
És nem, nem te nyertél volna, ha wp-d lett volna SG helyett. Sg-vel gyorsabb vagy scope-olva, mint wp-vel ergo, wp-vel lassabban tudsz pickelni és jobban tud reagálni az ellenfél, aki amúgy is előnyben van, azért mert ő vár le téged. Ha csapatjátékos lennél, akkor igenis kiugranál azért, hogy így baitelve jobban tudjatok tradelni.
Továbbra is tartom az előbbi állításom és nincs olyan, hogy csapat miatt nem tudsz tovább jutni cs-ben, mert ez tipikusan egy olyan játék, amit le tudsz 1v9ezni, ha elég jó vagy. Ha több száz meccs után is ugyan azon a szinten vagy akkor az a jelenlegi szinted, ami után nincs tovább, vagy többet kellene gyakorolnod. Jusson eszedbe végre, hogy ugyan annyi esélye van annak, hogy a rendszer az ellenfélbe sorol hülyéket, mint hogy hozzád. -
qdak
addikt
sztem csapat jatekos vagyok, amig ok is partnerek, de ha nem ugy mennek ahogy megegyezunk, abbol csak halal lessz.
a jobb vagyokot a wp s ellensegre ertettem, mikor kb 5-10x elobb hiteltem le scouttal, rgo ha nekem is wp m lett volna en olok, erre ertem, h nem jobb nalam.
mukodik a scout+deagle, ha a tarsaim is caspat reszei, nem b n csucsulnek 3an mikor segitseget kerek a n
majd mivel nem jonnek, kapok rovidrol es hosszurol, ami nem igazan tultlheto, es kisse flusztral mikor tobbedszer ugyanez van.
multkor mikor irtam, h kiraly volt, ott ct oldalon, mukodott, h bevedtek oldalrol, nem mentek ki kemenykedni.
biztos nem vagyok a legjobb csapatjatekos, meg hajlamos vagyok belefasulni is.
de olyan csapattars aki enekel a microfonba, h ne haljal semmit, hat sztem ti se szivesen lennetek vele.
en pl biztos nem mennek ki csalinak -
Gentlelelele
aktív tag
Ameddig nem tanulod meg a játék mechanikáját(tanulj meg spórolni, hogy ne csak scoutra teljen, körre megy a játék nem kdr-re stb) addig ne nagyon epedezz nagyobb rangért, illetve addig sem ameddig ilyen mentalitással (a többiek szarok, csak én nem) indulsz neki játszani.
justsayin
-
bager13
aktív tag
Ez egy csapatjáték, tisztán látszik az irományodból, hogy te nem vagy csapatjátékos. Mindegy ki lövi le az ellent a lényeg, hogy nyerjetek. Gondolom ott is előadod ezt a rage-et, azért akarnak kirúgni.
Elárulok neked egy titkot. Én soha nem baszok le senkit semmiért! Ha tisztán az ő hibája volt akkor is bemondom, hogy NT. 1v1-ben nem üvöltöm be , hogy szerintem hol az ellen, mégha tudom is. Mindig dobok fegyvert , ha tudok. Sokszor kimegyek csalinak és lelövetem magam, csak hogy a kör meglegyen. Azt is érdemes betartani, ha meghalltál, ne pofázz bele a körbe. Szerintem te sem örülsz neki, ha folyamat jön a szöveg, hogy ide menj vagy oda. A lényeg, hogy válts szemléletet! -
qdak
addikt
ma nagyon sz*r volt le rontottam a kdr em hiaba scout oltam, (mas nem jutott) szerencsem se volt, hosszun volt, h 3 kulonbozot hit el tem, vagy hitelek o leszed wp vel, kerdem en mibe jobb aki wp vel el tud loni ha en hitelem ? sokszor 1 nyamvadt pontot se kaptam pedig volt 1-2 hit... a kiraly csapattars 30 hp t se tud elloni, aztan bele is sotetoltem a mezonybe vegul minus os stattal zartam, szinte csak pisztolyom volt...
mostaniba meg en kaptam kick et?! ha egyszer nem hajlandok velem jatszani, normalisan, csocselek modjara mennek, meg danol a mic rofonba, szolok h segitsenek, csesznek ra, old meg sz*r fegyverrel, 3 ellen...
[kép]
2.046 volt
azt olyan rabol pontot tolem, akit folyamatosan hit eltem dupla ajto nal, csak neki kerul wp re... hat sztem nem jobb nalam... -
tescodr
aktív tag
válasz
I Am^^ #68002 üzenetére
Bántónak lehet bántó,de a jelenlétedben is elmondtuk mi a véleményünk a csalókról.Te is bőszen bólogattál és helyeseltél,erre fel te is használod,az nem csak saját magad arcon köpése hanem azoké is akikkel játszottál.A PH-s közösség pedig különösen rühelli a csalókat, jogosan.Még ha voltak köztünk ellentétek is ebben mind egyet értettünk.Emlékezz csak mikor egy meg nem nevezett személyről hetekig ment a vita hogy csal vagy csak PRO.Aztán mikor kiderült az igazság röpült is a mixekről.Az ha valaki béna ebben a játékban az egy dolog max 1-2 h*lye beugat érte de a többség le se tojja.Ellenben ha csalsz azzal a barátaidat és a játékostársaid károsítod meg,azokat akiket esetleg kedvelsz is.Ne csodálkozz és ne essen bántásképp ha ezek után köpnek rád....te is köptél rájuk mikor azt a szutykot megvetted és elindítottad...
Azt meg pláne ne gondold,hogy valaha is hisznek ezek után neked bármilyen igazolást linkelsz is.Mind1 Részemről lezártam a dolgot... ezen nem lehet szépíteni,de ne csodálkozz ha ezek után nem akarnak majd veled játszani...
-
lemusz
addikt
Az lenne szép, ha Major-re jutnának le. Gondolj csak bele milyen karaj lenne egy full magyar csapatnak drukkolni.
-
I Am^^
tag
válasz
tescodr #67998 üzenetére
bár megfogadtam, hogy nem írok ehhez a témához többet, de az hogy meggyanusítotok azzal, hogy korábban is csaltam.....hát hogy is mondjam. Bántó. Bár ha belegondolok, jogos, de nah.
Lehetne eszem, de adise is leirta, hogy a hozzászólásaimból kiindulva nem vagyok egy agysebész.Nem tudom, így 0 ismerettséggel pár hozzászólásból hogy derítette mind ezt ki, lehet ő egy varázsló.
Nah de szeretnék neked mutatni valamit: Ez itt mutatja hogy pontosan milyen kategóriájú cuccot vettem, ami le fog járni
Ez itt mutatja hogy a Bronze az 1 hónapost jelent
bronze.Ez itt azt, hogy mikor regisztráltam, és aktiválni kellett. A dátumot figyeld.
aktiválás
Ez meg csak egy értesítés, hogy lejár és ha nem hosszabítom meg, törlik az accountot. Ez meg is történt, most ki is kipróbáltam, nem tudok belépni az oldalra.
értesítésHa nem elég valahol a fizetési bizonylat is megvan. Hogy mikor vettem meg. Csoda hogy ezek megvannak, hiszen nem vagyok egy agysebész.
Minden jót Nektek!
-
szebe
addikt
Remélhetőleg az útlevelekkel nem lesz gond
Ha jól tudom, már a kvali előtt el kellett küldeni a scan-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 12 64GB gyári független 2 év RJ jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest