- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
csodálatos editing skillem újabb gyümölcse, ha már hétvégén lőttem kettő négyest.[link]
-
szebe
addikt
Idokozben osszeallt egy ujabb vilagvero flash lu, lehet tippelni meddig birjak
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Leporoltam a játékot és elővettem egy év után.
Kis játék után elég hamar vissza lehet zökkenni Silvernél.
A játékban most előszőr játszok talán 1000dpi alatt, de nagyon látszik, hogy használ a kevesebb dpi. Mondjuk az egérrakosgatást még szokni kell.Lenne egy kérdésem, mégpedig, hogy mikor lőnek akkor valahogy ösztönösen megállunk és lövünk vissza. (Ezen a szinten látom több játékosnál is.) Esetleg 1-2 méternyi mozgás de semmi több. Na ez egy jól lövő ellenfélnek kész céltábla.
Kérdés, hogy miként lehet ezen változtatni?
Lövéshez érdemes azért megállni, de csak rövid ideig, na ez nálunk Silvereknél elhúzódik. -
miazmá
tag
Létezik hogy könnyítettek a rangokon?
2 nap alatt babérkala lettem pedig nova 3-4-et tudtam csak tartani eddig. -
vzsryl
nagyúr
válasz
ReFleXx #62087 üzenetére
DP vs G2 meccsen mi volt? Utolsó map wtf
Illetve a Pride vs Godsent eredménye csudálatos'!
-
Franklin
addikt
Nem tudom volt-e már linkelve, de ez eddig a legütősebb LAN trailer, amit valaha láttam: [link]
-
ReFleXx
addikt
válasz
Gentlelelele #62065 üzenetére
Nemreg ertem haza, Train 4-14 WTF
rekt is lett a vege, johet a decider meccs -
wjbhbdux
veterán
válasz
gytallian #62078 üzenetére
2 Killing an enemy CT & T
1 Kill Assist CT & T
2 Planting a bomb T only
2 Defusing a bomb CT only
2 Bomb (you planted) successfully detonating T only
2 Rescuing a hostage CT only
1 Bomb detonating assistance (alive when bomb explodes) T only
1 Bomb defusal assistance (alive when a team member defuses) CT only -
wjbhbdux
veterán
1.5 millió ESEA fel lett törve, akinek itt találatot ad a mail címére írjon át jelszót, titkos kérdést.
-
gtamate2
veterán
válasz
kretenallat #62067 üzenetére
+joci
-
Gentlelelele
aktív tag
Mai nap folyamán megint lehet izgulni Bencéékért!
HR vs Tricked és egy Mouzsport/BIG ellene kell ügyesen játszani és behúzni 2-2 mapot. DH magyar érdekeltség a láthatáron ? -
asdasd
csendes tag
Sziasztok! Tud valaki megbízható embert, aki kést,skint árul kp-ért?
-
gtamate2
veterán
válasz
vzsryl #62058 üzenetére
Azóta a dollár 200-ról 300-ra emelkedett, infláció etc..
Anno egy i5 2500k 48k volt, most egy 6600k pedig 75k körül megy, de volt már 100 is...A fizetések is mennek szépen fel amúgy, nem? Ja várj már..
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
kretenallat #62055 üzenetére
Besz@rás, hogy a G400-at anno 8.5k-ért vettem pcx-ről, 3 év garanciával, és most a G403, aminek az előállítási költsége szvsz. ugyanannyi, és játékban semmi előnyét nem érzed, az most majdnem dupla áron jó vételnek számít... Emlékszem a vásárlásom után pár héttel megjelent a G402 szintén kb. 20k-ért. Ezmiez?!
-
Franklin
addikt
válasz
kretenallat #62055 üzenetére
Nekem 41,62 EUR-t ír a végén, 13.666 Ft... persze még így is jó ár érte.
-
kretenallat
senior tag
Uraim, Logitech G403 39 euróért, ingyenes szállítással magyarországra az amazon.de-től. [link]
-
gtamate2
veterán
Összedobtam hétvégén egy videót, amiben leteszteltem a csgo-t, különböző grafikai beállításokon különböző pályákon.
Mik az ideális grafikai beállítások CSGO-ban? -
perecKING
senior tag
látom megy a vita.
mint mindig...
egy szarul sikerült videó. hiába csinálom szépre a youtube elszúrja végül.....ráadásul a demo sem a legjobb. persze a netgraph is rajta maradt.
megszokta a szemem és nekem fel sem tűnik.
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Szeretnék csatlakozni valamilyen társasághoz, hogy tudjak velük versengőzni.
-
Redneck
nagyúr
Haver újrarakta a gépet, azóta MM keresésnél szokta ezt dobálni, aztán valamikor elindul, valamikor nem.
"An issue with your computer is blocking the VAC system. You cannot play on secure servers."Teljesen tiszta a srác, ismerem évek óta személyesen, valami bug, communityn is van róla bejegyzés.
Próbálkozott vírusirtó és tűzfal kikapcsolással is, de egyelőre nem jutott előrébb.Tudja valaki a megoldást?
Szerk:
steamservice.exe szerepel a legtöbb helyen, most hozzáadattam a tűzfal kivételeihez. Hátha jó lesz neki! -
Redneck
nagyúr
Ok értem, jogos. Nekem elég lenne két apró változtatás. Bírnám ha nem rakna össze 15-ös pinggel 50-120 közöttiekkel, csak 50 alattiakkal. A ki-be lépkedő játékosok két okból zavarnak. Az egyik, hogyha sokan csinálják, a szerver képes laggolni, a másik, hogy az orrom előtt jelennek meg vagy épp tűnnek el emberek.
Na, ezért járok DM-re keveset.Mondjuk a közösségieket nem is nagyon böngészem, de majd fogom ha kedvem lesz egy kis DM-hez.
-
joe-ker
senior tag
Még mindig nem értem hogy bukhattuk el a meccset: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-PPCsS-5vbhX-2CHvW-Ny293-tezYP
-
Vanir
veterán
válasz
Redneck #62035 üzenetére
Novára és silverre nem nagy dicsőség sok fraget lőni, magasabb szintűekre nehezebb.
DM-en nem te válogatod meg az ellenfeleidet, nincs MMR amit nézzen, innentől kezdve felesleges ezen lovagolni. Sztrego-nak meg ennyi szabadideje van, hogy mások DM eredményeinek nézzen utána.De mindegy is.
-
langward
tag
nem ide tartozik, de Origin-en free game most a Mass Effect 2
-
IreN!CuS
addikt
-
MarioAna
senior tag
legit, hogy a német úriember feljön volvo DM-re no-recoillal
. Lő 80-at - 10-szer lőtték el, abból 6-szor én voltam
.
Olyan m4a1-s spray kontrollal, hogy minden lövése talál. -
gtamate2
veterán
válasz
ADAM1337 #62015 üzenetére
Akikkel én találkozok azok sajnos szinte soha nem -vagy csak nagyon ritkán- kapnak bant. Ennek az oka egyszerű, napi 10 OW report után kezdik el nézni egyáltalán a legenda szerint (persze ha nem lesz VAC detected), ergo ha kettőt megy egy nap maximum akkor nincs félnivalója, ezeknek meg van jópár accuk erre.
-
MarioAna
senior tag
Ovewatchban nagyot csalódtam, 3 hete nem jött egy confirmelt casem, pedig minden héten volt 2-3 fix WH-s és legalább egy aimbotos aki 1-2 körre bekapcsolta. Hagyom is inkább a picsába, pedig OW BANHAMMER akartam lenni, de így értelmetlen, ha másik 8 ember szerint az teljesen legit, ha mindig oda tartok WP-vel ahonnan jönnek és 28 körön keresztül sosem látják a hátadat. Vicc az egész.
-
-
ADAM1337
nagyúr
Ér valamit ha reportolok egy cheatert ?
A vicc az egészben hogy kaptam egy visszasorolást mert kiléptem, videót visszanézve sima liba az eset oneman army-t tolt a faszi...
Teli prefire-al, falon át bezoomolásokal és úgy kileanelésekkel. -
tescodr
aktív tag
Na megjött az új jövevény
Asus ROG Sica.
Hát marha kíváncsi leszek mit nyújt a noname kínai egerekhez képestés a 3 év gar sem rossz
-
Cr00py
senior tag
válasz
Gentlelelele #62010 üzenetére
Mindenkepp. Lassan indulok a repterre, mert elutazom a hetvegere uzleti okok miatt, de amint hazaerek egyeztetunk. Elmentem a profiljaid, hogy megtalaljam. Elnezest az ekezet miat, de mar mobilrol irok.
-
Vanir
veterán
5 soloq ESEA pug-ból eddig 5 win az elmúlt 4 nap alatt. 5 meccsből 2 toxic player, de mindkettő még tűrhető határokon belül.
Már megérte azt a 8 eurót. -
Cr00py
senior tag
válasz
gtamate2 #62008 üzenetére
Igen, valóban az ESEA angokrol volt szó. Elnézést, ha elsőre kissé fura volt. Azt hittem, hogy ezzel semmi újat nem írtam. Változó a napi aktivitásom CS:GO-ban. Van, mikor 6-7 is megy, de van mikor csak 1-2. Hangulat függő is, ugyanis más platformon, illetve más játékokkal is játszom, ha időm engedi.
1.0b volt az első Counter Strike, amit kipróbáltam. Akkor még Steam sem volt..sőt egy ideig a játékórát sem mérte, szóval elég rég volt már. 2001-'04 között volt egy kis kihagyásom, de azóta szinte folyamatosan, esetenként 1-2 hetes kihagyásokkal játszom. Elég sok csalót láttam már, így ennyi év után viszonylag egyszerű őket kiszűrni, persze én is tévedhetek. Bizonyos szinten a szerencsének is köze lehet ahoz, hogy ritkán botlok beléjük.
-
lemusz
addikt
válasz
Cr00py #62006 üzenetére
Mi ez hogy A+/-?! Beszélj már rendesen kérlek! Egyébként szebe se lofa*zjoska rangon tolja, csak mondom, hogy energiatakarékos A++-os ő is szuprémben. Az a másfél év alatti 6 csaló (napi 3-4 játékkal) meg vagy azt jelenti, hogy kb 10-ből 8-at nem veszel észre, vagy te vagy a világon a legszerencsésebb ember.
-
Cr00py
senior tag
Én nagyon ritkán találkozok agyatlan barmokkal hál istennek, talán havi 1x, pedig szinte napi 3-4 game biztos megy, főleg ha épp szabin vagyok. Nyilván itt is a rank miatt lehet. A -ba vagyok jelenleg, nemrég dobott le A+ ról. Kissebb rankon feltehetően több a retardált, de ezeket hamar ki lehet szűrni. Én legalábbis azonnal tiltom őket, de közel 1,5 év alatt 6 csalóval találkoztam, s perpill 13 emberke van a tiltólistámon.
-
Cr00py
senior tag
válasz
kretenallat #62003 üzenetére
Én többek közt ezért is tértem át ESEA-ra. Igaz, ez havidíjas..de ugye valamit valamiért. Nekem ennyit meg ér.
-
kretenallat
senior tag
válasz
CosmoBacsika #62002 üzenetére
Már vettem egy jó mintát az elérhető idiótákból, tegnap egy meccs, ma kettő. A mai kettőben volt egy egy művészlélek, aki halál után időnként úgy döntött, hogy meggyőz minket a zenei tehetségéről... az egyikük ráadásul lőtt egy laza 52 fraget, kíváncsi lennék, hogy ilyen agykapacitással hogyan.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
kretenallat #62001 üzenetére
Kösd fel a gatyád. Érkezik a sok otthon lévő beteg vérpisti, munkanélküli ruszki, időmilliomos egyetemista
Sok szerencsét -
kretenallat
senior tag
Na, uraim, van itt délelőttös műszak? Lehet, hogy hetekig délután fogok dolgozni, nap közben meg csupa jóemberrel lehet találkozni MM-en, így aztán nagyon érdekelne, hogy rajtam kívül van-e, aki délután 2 előtt játszana. (LE környéke, hazai idő szerint van a 2 óra)
Továbbá holnap nem dolgozom, mixelnék
akinek nem én vagyok a legszörnyűbb rémálma, jöjjön majd játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest