- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
cod4-et nem fogom megvenni ezért, elég volt most a neverwinter széria amit holnap kapok meg. cs 1.6-ban stabil a ping, americas armyban is, kalonline ( koreai mmorpg ) meg se akad.
jah valaki egy normális .cfg-t küldhetne amiben van vásárlás script és tuti működik. régen 1.6-al csinálta nálam ezt amikor gps gui volt fent, de mióta csináltam saját cfg-t azóta semmi gondom, régen még az első source-os wcg idején játszottam vagy 3 hónapot source-al akkor is jó volt a pingem, akkor cpl guit használtam de már nincs meg a cfg-m
-
satomee
senior tag
-
Genius007
őstag
-
mindfreak
őstag
Én a Beta 7.1-el kezdtem egy haveri lanon játszani a csével. Aztán pár évig csak a demofüggés és a botozás ment. Késöbb már interneten is játszogattam 56k meg ISDN-el ez már kb. az 1.5ös idejére tehető. Aztan mire jött az 1.6 akkor lett DSL is, és jöttek a napi 5-6 órás függések!
Ma már én is csak heti pár órát tudok játszani hétvégente, de nem igazán hiányzik már...
-
satomee
senior tag
Csak azért kérdeztem hogy tudjunk rájuk legközelebb jobban figyelni.Amúgy ez a cheat-nem cheat dolog örök probléma lesz.Ismerek olyat a kartelon akit már rengetegszer akartak banolni,de személyesen ismerem és tudom hogy nem csal.Persze ellenkező példát is tudnék nem egyet mondani...
Szal nagyon nehéz objektívan megítélni és jól dönteni ilyen esetekben,de részünkről minden tőlünk telhetőt megteszünk az ilyen alakok kiszűrésére. -
satomee
senior tag
-
-
illusiON
őstag
-
Agostino
addikt
Üdv.
Hát, sajnálom, hogy neked ilyen tapasztalataid vannak, én ezzel elvétve találkoztam csak. Össz négy éve játszom, ebből az utóbbi egy csak a source, a mérleg nálam pedig körülbelül a következő - beleszámítva persze, hogy szokása az emlékeknek megkopni: igazán de úgy echte igazán anyázás: 20 alatt, kibaszás: 4-5, talán még a szerver nevét is elő tudnám kaparni, ha nagyon akarom. Az igaz, hogy írásban nem jönnek át az érzelmek, de egy fuck-ot észre sem veszek, ahogy itthon sem maga egy bazdmeg, szócska zavar. Most őszintén, ki nem anyázik, amikor leszedik? Ugye. A hangulat az, amiben külf. szerverek számomra utolérhetetlenek, és a mentalitás ami ott van. Itthon véletlenül belelövök valakibe, de tényleg véletlen: flash után kómázok pl, haver van ott épp, látom mozdul valami, megküldöm kicsit: lemegy pár hp: n00b f***omért nem lehet figyelni, b**dmeg, stb. Külföldre friss példa, ma történt: dust2, ct vagyok radarra ránézek, semmi, de hallom mocorog valami. Kezemben gránát, sarkon ki gyorsan odavágom, namondom, hulljon a férgese, erre látom társak. Rögtön írom, hogy srysry, felkészülve a teljesen jogos anyázásra, ehelyett mindketten: np, kp. Nem folytatom a sort, pedig tudnám még bőven, de mivel egyikünk sem fogja tudni szerintem meggyőzni a másikat teljesen feleslegesnek érzem. Nekem a külfödiek nagyon beváltak, nagyon szeretek azokon játszani, neked nem. Azért gl, hf.: ))
-
csana
senior tag
"már halott vagy mielőtt meghallanád a becsapódást "
És ha csak lábon lőnek?
Egyébként előző hsz-eddel nem értek egyet, mert én úgy tapasztaltam (és máshol is írtak erről), hogy a cs-ben nincs a kilőtt golyónak sebessége. A kilövés pillanatában csapódik be a golyó.. Hogy a valóságban hogy van, azt nagyon ügyesen leírtad
A dods kapcsán is olvastam valahol, hogy ugyanez a helyzet, mivel a source motor nem lenne képes megbírkózni a feladattal, hogy minden egyes kilőtt golyó "realisztikus" viselkedését pontosan lemodellezze.
-
-
Fáraó
őstag
Erre gondoltam régen én is, de itt a többiek meggyőztek, hogy tök felesleges. Igazuk van. Ezek a hülye csíterek nem tudnak játszani. Néha beszolok: "milyen fasza csíter vagy, de nem tudsz játszani, ugye tudod?" és ennyi. Ne vedd komolyan, játsz a haverokkal!
Engem ha lelőnek, már nem érdekel... Meg már majd' mindenki csal, főleg otthon a botok.
-
frame>24
addikt
Mellesleg igaz ez a rumor, hogy sok fanatikus gamer áttért az 1.6-ra, mert a source-ban az új patch elcseszi a hit-box-okat: nem veszi be a fejlövést (pl. távcsövessel), viszont a láblövést meg headshot-nak számolja? (én ezt ily drámaian még nem vettem észre, igaz, nem minden nap játszom)
-
capafog23
őstag
Nem veszek használtat mert túl nagy a rizikó hogy átvernek vagy akár 1 hónap múlva elromlik.
8600gts egyáltalán nem gyenge nézz kicsit körbe teszteken itt ott amott.
8900-ra nem lesz pénzem úgyse, dx10-en meg amúgyse tudnám játszani a játékokat mert ahoz mégjöbb cpu kéne, ddr3-as ram meg hasonlók. Én boldogan megleszek ezzel. -
qdak
addikt
Mi az a ''canter'' bot?--->Counter-Terorist bot,ct bot (én mindig terrorista vagyok)
hát ehhez annyit hogy ha a bombáért oda tudnak menni, akkor ha kis pisztollyal(glock stb) járkáll a bot és elmegy 5 elejtett mesterlövész- v gép-fegyver mellet nemigaz h nem tudják megcsinálni h vegye fel! amugy a hitman blood money ba volt olyan hogy elkezdtem apritani mindenkit s maradt ott fegyver a halottaktol, s felvették és lötek rám.
meg hiányolom h 1000 éve ugyan azok a fegyverek vannak (jó kevés) szóval valamit összedobhatnának -
-
Jaja!
Komoly...
Easy botokkal d1-d2-n.
Sokszor leszedik,mert legtöbbször a hordókat lövöldözi,de már el-eltalálja a botokat is.
Mindíg ''nagypuskát akar venni'' nagypapi és társai,de ugye eleinte nincs lovetta.
Mostanában mindha fejlődne...
Hazaérek melóból és ott ül a gép előtt..mondom akkor most sem kell játszanom..
Ő is szokott morcos lenni ha leszedik a botok,tehát nem sokban különbözik tőlünk megszállottaktól.
Kezdetben nehezen ment az összhang az egér és a billentyűzet között,ám egy-két hónap leteltével biztosan használja a mozgás és egérkombinációkat.
...hogy nekünk miért nem volt anno gépünk,mikor kölykök voltunk... -
Nálam ott van a kék pötty a szálkereszt közepén.
Muszály,mert d1-d2-n sz@rt se látni a zöld -el sokszor.
Ha sötét helyen vagyok ,akkor meg a zöld világít.
Ám sokszor zavaró,mert térbeli eltérés van az ellenfél, a szálkereszt, és a pötyi között.
És a 3 éves fiam is jobban tud lőni vele. -
-
Engem is titulált már egy-két ember ''érdekes'' játékosnak...
''mindíg tudom hol van az ellen...oda dobom a flasht ahol ő(k) vannak...fakapun keresztül lövöm le...stb.
Persze eszébe sem jut,hogy esetleg az unalomíg ismert d2-őn, megvannak azok a pontok,ahol egy időben belefuthatsz az ellenfélbe.
Ezt megelőzve magam elé dobálom a flash-gránát-okat.
A fakapu,meg csak messzíről fog valamit,ha közel van és hallom a fülesben, hogy ott motoszkál mögötte valaki,akkor természetes,hogy elkezdem tunkolni a kaput.
Lehet este benézek BB-re,megnézem ott is az ''érdekes'' embereket.
A falon át tunkolás,már komoly gaztett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged