Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraven54
üzenetére
Nekem ugyanez volt anno az E6600-ammal. 3.6-on ment másfél évig 1.45V-vel BIOS-ból, aztán 3.4-en, aztán 3.2-n, aztán már csak alapórajelen. Az egyes visszaeséseket még lehetett kompenzálni némi plusz VCore-ral, de aztán egyre rosszabb lett, és végül csak alapórajelen volt hajlandó üzemelni, de ott is soxor hibázott. Egyébként új korában ment 4GHz környékén is 1.65V-vel.
Szal az enyémet a fesz fektette meg természetesen. -
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kraven54
üzenetére
Akkor lehet a levegő lesz. Nem volt készleten normális ház, ezért most egy fostalicska Codegen-ben van péntekig, akkor érkezik a Soprano. Ez egész jó tippnek bizonyúlt...Mondjuk, ha melegedés lenne, akkor nem az lenne, hogy minnél nagyobb feszt kap, annál kevésbé áll fel? Mert 0,1v-vel el se indúlt a rendszer..
-
törölt tag
válasz
kraven54
üzenetére
hát én hosszú távon nem használnám így, vízzel adtam neki stabil 1.6-ot de teszteld mennyire melegszik. orthos, prime, ilyesmi közben monitorozd a hőmérsékletet, pl coretemp, everest, stb ha nem megy nagyon fel terhelve sem, akkor jó. 3600 at viszont szinte tuti menne 1.5.ön
-
oliba
őstag
válasz
kraven54
üzenetére
8x475=3,8ghz
6x475=2,85ghzNa szerinted mi nem bírja a tuningot?

Seikai: induláskor több áramot vesz fel a géped, mint miközben üzemel, így előfordulhat. Minőségi tápok viszont képesek ezt a töbletneregiát rövidebb ideig adni. Állítsd be a biosba, hogy a vinyóid késleltetve induljanak el.
-
Seikai
aktív tag
válasz
kraven54
üzenetére
Hali
Lenne egy kérdésem
Kb. 2 hónapja felhúzottan használok egy core 2 6750-es procit 3400MHz-en emelt fesszel 1.425 V stabil meg minden éjjel nappal be van kapcsolva mivel: szerver! De ha kikapcsolom a gépet és újraindítom nem akar 3,4 Ghz-vel menni csak az eredeti 2,66-al! Kipróbáltam ha lehúzom a külső usb-s merevlemezt akkor elindul a gép a tuningolt órajelen!Lehet hogy indulásnál több áramot vesz fel a gép és ezért tud csak akkor elidulni ha lehúzok 1-2 eszközt ?
-
törölt tag
válasz
kraven54
üzenetére
én a monitorodra tippelnék. nyomtató be van dugva? milyen dvd van az olvasóban? hány centis a tápkábel a gépedben (minden ág összesen) bal vagy jobb oldalon van a géped?megvan a gyűjteményben a Jóbarátok 10 évada? szerintem ezek lehetnek a hibaforrások.
de az is lehet hogy a proci nem bírja a 3800-at az általad véletlenül kifelejtett feszültségértéken amit adnál neki, meg mondjuk az adatlapot kitöltve nem kéne telepatikusan megállapítani hogy milyen prociról van szó.
mennyi feszt kap?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szal az enyémet a fesz fektette meg természetesen.

Kb. 2 hónapja felhúzottan használok egy core 2 6750-es procit 3400MHz-en emelt fesszel 1.425 V stabil meg minden éjjel nappal be van kapcsolva mivel: szerver! De ha kikapcsolom a gépet és újraindítom nem akar 3,4 Ghz-vel menni csak az eredeti 2,66-al! Kipróbáltam ha lehúzom a külső usb-s merevlemezt akkor elindul a gép a tuningolt órajelen!
max teszt erejéig1,55 1,6 ig