Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Prime-oltam 2x1 órát, hiba nélkül... igaz, előtte szenvedtem félórát a bios-szal, hogy végül ez összejöjjön..., most várom, hogy arra az oldalra validálva felkerüljön az egész cucc (névvel, mindennel ellátva), azt már lehet mutogatni, mert most, a kép még kicsit "meztelen"
Aztán, ha túl finnyás a laptulaj, akkor jön úgy, megkapjátok!
Küldtem Privit PH-User! (Sajna, amit mondtam, pendrive-on tároltam annó, ami most Debrecenbe utazott darabjaiban, javításra, nemtom, visszatér-e még egyáltalán fizikális valójában
) - Netről viszont talán elő tudom kaparni neked, de ahhoz az kell, hogy megmondd, pontosan milyen OP-ról is van szó.Ilyet, Bios-reset (resetnél leáll, újraindul, leáll... szokott nekem is csinálni régebben..., már Abitnál megszoktam, hogy mindig kikapcsol új beállításnál, meg néha hasracsapva CMOS-cleart csinált magának...ez nem egészséges, meg az sem, hogy a rengeteg állítgatástól (ki-bekapcs) 30 percen belül 38-ról 65 lett az üzemi hőmérséklet hirtelen
)Amúgy, a Prime nem olyan vészes, mint gondoltam, 63 fokig ment maximum a teszt közben, úgy, hogy előtte azért gyilkoltam a gépet bios-állítással, most 40 fokos...
Darál! Neked küldöm majd külön a képet, a másik oldalhoz..., privátban egyelőre. (Ugye oda kell a hűtés-milyensége is? - Bár, az rajta van az Adatlapon...)Persze, ez még nem a vége a tuningnak, csak "mérföldkő"... 4,5-5,0-ig még bármi
elképzelhető, ahogy ramoknál 1100-1200-ig is...
(Viszont, a hő és a felesleges terhelés (+0,4ghz) miatt egyelőre hagyom...pl. holnapig 
Bár, ott már nemigen fogok prime-olni...
Amúgy... boldog Április 1.-jét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) - Netről viszont talán elő tudom kaparni neked, de ahhoz az kell, hogy megmondd, pontosan milyen OP-ról is van szó.