Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• puttputt

őstag

Prime-oltam 2x1 órát, hiba nélkül... igaz, előtte szenvedtem félórát a bios-szal, hogy végül ez összejöjjön..., most várom, hogy arra az oldalra validálva felkerüljön az egész cucc (névvel, mindennel ellátva), azt már lehet mutogatni, mert most, a kép még kicsit "meztelen" :DDD
    Aztán, ha túl finnyás a laptulaj, akkor jön úgy, megkapjátok! :DDD

Küldtem Privit PH-User! (Sajna, amit mondtam, pendrive-on tároltam annó, ami most Debrecenbe utazott darabjaiban, javításra, nemtom, visszatér-e még egyáltalán fizikális valójában :) ) - Netről viszont talán elő tudom kaparni neked, de ahhoz az kell, hogy megmondd, pontosan milyen OP-ról is van szó.

Ilyet, Bios-reset (resetnél leáll, újraindul, leáll... szokott nekem is csinálni régebben..., már Abitnál megszoktam, hogy mindig kikapcsol új beállításnál, meg néha hasracsapva CMOS-cleart csinált magának...ez nem egészséges, meg az sem, hogy a rengeteg állítgatástól (ki-bekapcs) 30 percen belül 38-ról 65 lett az üzemi hőmérséklet hirtelen :DDD )

Amúgy, a Prime nem olyan vészes, mint gondoltam, 63 fokig ment maximum a teszt közben, úgy, hogy előtte azért gyilkoltam a gépet bios-állítással, most 40 fokos...
    Darál! Neked küldöm majd külön a képet, a másik oldalhoz..., privátban egyelőre. (Ugye oda kell a hűtés-milyensége is? - Bár, az rajta van az Adatlapon...)

Persze, ez még nem a vége a tuningnak, csak "mérföldkő"... 4,5-5,0-ig még bármi
    elképzelhető, ahogy ramoknál 1100-1200-ig is... :) (Viszont, a hő és a felesleges terhelés (+0,4ghz) miatt egyelőre hagyom...pl. holnapig :DDD

Bár, ott már nemigen fogok prime-olni...

Amúgy... boldog Április 1.-jét!

Új hozzászólás Aktív témák