Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Üdv!
Nálam most 4,06-on, 1,21en lassan 1,5 órája megy, pedig próbáltam rendesen, ott, azoknál az alk.-oknál, ahol eddig fagyott. Most, minden OK.
(Kivéve, hogy a ram 899
, s ezáltal nem is igen merem feljebb, max. fesz emeléssel..., szerintem nálam ez lesz a kulcskérdés..., hogy sikerül-e eltalálnom a megfelelő feszt.)
Na igen, tegnap tényleg elindult 4,5ön simán boot, gyors..., csak aztán láttam, hogy nem 40-43 fok (mint most), hanem vagy 20-szal több, szal. gondoltam, ennyit nem ér...
Nem tudom, hogy a melegedés miatt lehet-e ramhibázás, mindenesetre semmi "E" jelű hibakód nincs, csak kettőt "szajkóz": 0x00000124 /leggyakrabban/ v. 0x0000050 ezt a kevés fesznél csinálta. Most semmi gáz, nem volt még BSOD, mondom, vagy 1,5 órája, load-ok közepette.
(Egyébként nem szórakozom bench-ekkel egyelőre, mert úgyis kidob a "Saints Row 2"-ből, vagy lefagy, ha gond van. Az meg, hogy stabil-e, kb. 3 perc után kiderül
)
Merném én emelni a feszt, mert az Asus hűtő azért nem mezei..., csak nem igen merem..., bár lehet, hogy 1,4-et megkockáztatok még, azzal sztem. már stabil lenne az 1000-es ram, meg a 4,54-es proci. Csak próbálkozom, ha már összejött ez a "vas", nálam sem presztizs
Azt mondod, hogy 1,7V? Hűha...le vagyok maradva
A 333 akkor rendben van? (Ami "darál"-nak 200)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, s ezáltal nem is igen merem feljebb, max. fesz emeléssel..., szerintem nálam ez lesz a kulcskérdés..., hogy sikerül-e eltalálnom a megfelelő feszt.)