Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Tegnap megpróbáltam komolyabb a tuningot és hát eléggé elszomorodtam.
10x350MHz-en, 1.34125-ös proci fesz melett(biosban beállítva) már az elején hibázott a Prime95.. mindenre adtam +0.1V-ot alul, energiagazdálkodási funkciók kikapcsolva, ram azthiszem 900-on ment(de mindenképpen 1066alatt).
Most 3.4-en hagytam de Prime-ot mégnem futtattam, lehet ezt se fogja bírni..
Úgy néz ki kifogtam egy "tuningolhatatlan" példányt megint, 2500ös barton-om mondjuk rosszabb volt, ott még +100Mhz-et sem bírt durva fesz emelés melett.
A proci(7300-as amúgy) full terhelés alatt 51 fokos volt ha jól rémlik. Mondjuk a hűtőt(Freezer7pro) a gyárilag felrakott pasztaréteggel raktam fel, lehet hogy jobb lenne picit egy vékonyabb és jobb pasztaréteggel.
Szerintetek van még esély 3.6-3.8Ghz-re vagy ne erőlködjek vele?
Munkatársam jól járt ellenben, 8500-ast vett, 3.8-on alapfeszen bírta a 3dMarkot06-ot, igaz Prime-al még nem próbálta, azt most ajánlottam neki. Szerintem lazán meglesz neki a 4.2..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest