Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheImperator
csendes tag
naná, hogy megvolt (mármint az elem kivétele)
most, hogy mondod, mást nem próbáltam kikapcsolni, megnézni, de megteszem! bár minden kifogástalanul műkszik -a proci is, csak ugye az alap órajelen-. szted egy bios frissítésnek van értelme, ill. van rá esély, hogy segítsen rajtam? ja, egyébként igen, cpu-z, a rendszertulajdonságok is, meg a bios is ugyanazt, 1,8 ghz-et mond. tudod, mikor megy a memóriatesztes kiírásos szisztéma (persze ha kikapcsoltad a full screen logót biosban, én ki szoktam), ott kiírja, hogy jelen pillanatban mennyin megy a proci + zárójelben mellette a jelenlegi fsb érték, ami jelen esetben 200, de ha bemegyek biosba a beállításokba, akkor meg 307-re van állítva -mert annyin hagytam, amikor még jó volt minden- )
írtam alaplap topikba is (a gigabyte p35-ösbe), persze ott sem tudják, mi lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most, hogy mondod, mást nem próbáltam kikapcsolni, megnézni, de megteszem! bár minden kifogástalanul műkszik -a proci is, csak ugye az alap órajelen-. szted egy bios frissítésnek van értelme, ill. van rá esély, hogy segítsen rajtam? ja, egyébként igen, cpu-z, a rendszertulajdonságok is, meg a bios is ugyanazt, 1,8 ghz-et mond. tudod, mikor megy a memóriatesztes kiírásos szisztéma (persze ha kikapcsoltad a full screen logót biosban, én ki szoktam), ott kiírja, hogy jelen pillanatban mennyin megy a proci + zárójelben mellette a jelenlegi fsb érték, ami jelen esetben 200, de ha bemegyek biosba a beállításokba, akkor meg 307-re van állítva -mert annyin hagytam, amikor még jó volt minden- )