- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheImperator
csendes tag
naná, hogy megvolt (mármint az elem kivétele)
most, hogy mondod, mást nem próbáltam kikapcsolni, megnézni, de megteszem! bár minden kifogástalanul műkszik -a proci is, csak ugye az alap órajelen-. szted egy bios frissítésnek van értelme, ill. van rá esély, hogy segítsen rajtam? ja, egyébként igen, cpu-z, a rendszertulajdonságok is, meg a bios is ugyanazt, 1,8 ghz-et mond. tudod, mikor megy a memóriatesztes kiírásos szisztéma (persze ha kikapcsoltad a full screen logót biosban, én ki szoktam), ott kiírja, hogy jelen pillanatban mennyin megy a proci + zárójelben mellette a jelenlegi fsb érték, ami jelen esetben 200, de ha bemegyek biosba a beállításokba, akkor meg 307-re van állítva -mert annyin hagytam, amikor még jó volt minden- )
írtam alaplap topikba is (a gigabyte p35-ösbe), persze ott sem tudják, mi lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most, hogy mondod, mást nem próbáltam kikapcsolni, megnézni, de megteszem! bár minden kifogástalanul műkszik -a proci is, csak ugye az alap órajelen-. szted egy bios frissítésnek van értelme, ill. van rá esély, hogy segítsen rajtam? ja, egyébként igen, cpu-z, a rendszertulajdonságok is, meg a bios is ugyanazt, 1,8 ghz-et mond. tudod, mikor megy a memóriatesztes kiírásos szisztéma (persze ha kikapcsoltad a full screen logót biosban, én ki szoktam), ott kiírja, hogy jelen pillanatban mennyin megy a proci + zárójelben mellette a jelenlegi fsb érték, ami jelen esetben 200, de ha bemegyek biosba a beállításokba, akkor meg 307-re van állítva -mert annyin hagytam, amikor még jó volt minden- )