Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gdmx
tag
Igen, ezt olvastam az Intel honlapján : (fordítás szabadon
) Az ES-széria az Intel tesztelésre kiosztott példányai, ami mutatója a jelenegi technológiai szintnek. Ugyan olyan méretben és minőségben készülnek , ugyan olyan anyagokból mint a kereskedelmi példányok. Ezekre a processzorokra, miután nem kerülnek kereskedelmi forgalomba, nincs garancia, ha ilyen processzort vásárol, forduljon a kereskedőjéhez a garancia érvényesítése céljábólSztem ez annyit tesz, hogy szétdobálnak pár procit a magazinoknak (pl.) hogy döngöljék ki belőlük a sz**rt is és ennyi. Azért lehet megkülönböztetve, mert ezeket tuti megrángatják és így a gari is egyből ugrik, nem beszélve arról, hogy ezekért nm kér pénzt a gyártó, ily milyen garanciáról beszélünk?
Azt tudom elképzelni értéknövelő tényezőként, h mondjuk kijön egy széria majd márciusban, de januárban már szórnak belőle tesztelni. Na, ezt megveheted 3x annyiért mint amit ér január közepén..... talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Az ES-széria az Intel tesztelésre kiosztott példányai, ami mutatója a jelenegi technológiai szintnek. Ugyan olyan méretben és minőségben készülnek , ugyan olyan anyagokból mint a kereskedelmi példányok. Ezekre a processzorokra, miután nem kerülnek kereskedelmi forgalomba, nincs garancia, ha ilyen processzort vásárol, forduljon a kereskedőjéhez a garancia érvényesítése céljából