Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gdmx
tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Az nem lehet, hogy a proc túlmelegszik, de stabil és önvédelemből visszavesz a beállításaidból?
Pentiumokban ez elég jól működik, de ehez durva hőmérsékletek kellenek. Szerintem olyan 90fok környéke biztos.
-
Gdmx
tag
Elkéstem... pedig majdnem mondtam egy okosat is

-
Gdmx
tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Hi !
A C&Q azt hiszem az EIST-nek felel meg, olyat keress. (CPU EIST function és ki kell kapcsolnod a CPU Enchanged Halt (C1)-et is)
A tuningal kapcsolatban majd a hozzáértők
. -
Gdmx
tag
Igen, ezt olvastam az Intel honlapján : (fordítás szabadon
) Az ES-széria az Intel tesztelésre kiosztott példányai, ami mutatója a jelenegi technológiai szintnek. Ugyan olyan méretben és minőségben készülnek , ugyan olyan anyagokból mint a kereskedelmi példányok. Ezekre a processzorokra, miután nem kerülnek kereskedelmi forgalomba, nincs garancia, ha ilyen processzort vásárol, forduljon a kereskedőjéhez a garancia érvényesítése céljábólSztem ez annyit tesz, hogy szétdobálnak pár procit a magazinoknak (pl.) hogy döngöljék ki belőlük a sz**rt is és ennyi. Azért lehet megkülönböztetve, mert ezeket tuti megrángatják és így a gari is egyből ugrik, nem beszélve arról, hogy ezekért nm kér pénzt a gyártó, ily milyen garanciáról beszélünk?
Azt tudom elképzelni értéknövelő tényezőként, h mondjuk kijön egy széria majd márciusban, de januárban már szórnak belőle tesztelni. Na, ezt megveheted 3x annyiért mint amit ér január közepén..... talán.
-
Gdmx
tag
Köszi, igen én is így gondoltam. A proci csak annyi plusz feszt kap, amennyit dob az alaplap. Elvileg 1.325-ön menne gyárilag, de az Everest 1,2-ket mutogat ezért feltoltam 1.35-re és így az Everestben 1.3-at kapok. Szerintem ez még nem számít fesz. emelésnek.
Szegényből nem akaron kitolni a szuszt, persze ez még messze van tőle.
Amúgy nem tudod mi ez az engineering mizéria? Láttam hírdetni 220e-ért ES-es procikat.... eszement dolog. Persze gondolom annak az a lényege, hogy olyat még sehol sem kapni, de akkoris. -
Gdmx
tag
Ja, és még egy kérdés. Ugye a prociknak csak a meleg árt, vagyis mehet 8GHz-en is akár ha nem megy 50-60 fok fölé, ugye? Persze túloztam elég erőset, csak az foglalkoztat, hogy maradhat-e 3G-n az e4300-am ha nem megy 58fok fölé soha? Amúgy átlag 49fokos, netezés közben pedig 27-29. Ez így egy hosszútávú tuningnak tekinthető?
-
Gdmx
tag
Sziasztok !
Legyen szíves egy tuning-őrűlt magyarázza el nekem miért olyan nagy szám az az "Engineering Sample"? Ahogyan olvastam az Intel oldalán lehet, hogy inkább nem szeretni kéne mint szeretni. Elképzelhető, hogy szörnyű az angolom, de annyit kihámoztam belőle, hogy ezek a proccok u.o. darabok mint bármelyik másik csak nem kerülnek kereskedelmi forgalomba (elvileg) csak tesztlaborokba jól megráncigálni őket. Ezért gari sincs rájuk. Vagyis ha valakinek ilyen van azt tuti egyszer már sz**rá tekerték és az nem biztos, hogy jót tesz neki, nem?
Mit nem tudok ahoz, hogy nekem is kelljen egy ilyen?
Világosítsatok fel plíz
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
) Az ES-széria az Intel tesztelésre kiosztott példányai, ami mutatója a jelenegi technológiai szintnek. Ugyan olyan méretben és minőségben készülnek , ugyan olyan anyagokból mint a kereskedelmi példányok. Ezekre a processzorokra, miután nem kerülnek kereskedelmi forgalomba, nincs garancia, ha ilyen processzort vásárol, forduljon a kereskedőjéhez a garancia érvényesítése céljából
!