Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbl2
senior tag
Megint félreérthető voltam, én sem arra gondoltam, hogy a 400-as memóriák 800-on fognak menni, én a sávszélességre gondoltam, ami szerintetetk nem függ össze a sebességgel.
Egyszerű példa: Van egy út megy rajta 1 kocsisor 100-al. Bővítik két sávosra (ez a DC), attól az autók sebessége nem gyorsul, csak annyit nyernek vele, hogy immár két sorban több autó tud átmenni.
( Ez egy nagyon jó példa volt a dc-re), tehát te mondtad ki, hogy elméletben kétszer annyi adatot fog kapni a dc miatt a proci. Akkor most dupla sebesség 4 kocsi, vagy normás sebesség 8 kocsi. Belátom, hogy az utobbi gyorsabb, mivel a koléga a tesztből ezt bizonyította, de azt is, hogy nem olyan sokkal, szóval igen is van értelme a dc-nek, ha valakinek nincs olyan memóriája ami az FSB órajelén tud futni. De amit ti mondtatok az a gyorsabb és jobb megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest